امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ايجاد امنيت براي برنامه
نویسنده پیام
nilda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 15
( 25 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #12
RE: ايجاد امنيت براي برنامه
ajlajlajl نوشته است:پس اگه قراره بفروشی زودتر بجنب.
آخه یه نفر دیگه هم قراره تا یکی دو ماه آینده برنامشو بنویسه و توی کل ایرون پخش کنه.
سلام كي داره مي نويسه شايد بنونه يك جاهايي كمكم كنه در ضمن شما پيشنهادي براي رمزگزاري برنامه نداريد
۲۹-اسفند-۱۳۸۶, ۱۷:۱۵:۳۳
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #13
اگه من بودم که فقط از دیتابیس استفاده میکردم و یه خرده کد کردن.
در ضمن . دارم میگم میخواد بفروشه. میگی بیاد کمکت کنه ؟؟؟!!!!!!

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۹-اسفند-۱۳۸۶, ۱۸:۱۱:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #14
RE: ramz gozari iek barname
Di Di نوشته است:من تقریبا به این نتیجه رسیدم که با VB یا Delphy نمی شه سطح امنیت قابل قبولی ایجاد کرد. استفاده از شیوه های مختلف برنامه نویسی ، ساخت تردها ، ذخیره اطلاعات در پشته برنامه یا ریسورس یا فایلهای جانبی ، استفاده از متغیر به جای ثبات ها، اینکرپت کردن پسورد ، استفاده از CRC یا دیگر الگریتم های چک سام ، .... هیچ کدام قادر به تامین امنیت قابل قبول در برنامه نیستند.

ما با استفاده از این سکوها تنها قادر به تامین امنیت نسبی برای برنامه هستیم و در مواردی که امنیت بیشتری می خواهیم باید از زبان های سطح پائین تری مثل C استفاده کنیم.به نظر من بهتره به جای صرف وقت و هزینه فراوان برای رسیدن به بالاترین سطح امنیت، با در نظر گرفتن اطلاعات کاربر یا کاربران برنامه به تهیه طرح حفاظتی درخور سطح آنان بپردازیم.

در اینجا استفاده از روش "ذخیره پسورد کد شده در بانک اطلاعاتی" می تونه بهترین گزینه باشه. در این روش ، برنامه در ابتدا به بانک اطلاعاتی متصل می شود و سپس فیلدی از بانک اطلاعاتی که پسورد کد شده در آن قرار دارد را در یک متغیر ذخیره می کند.
در مرحله بعدی از کاربر رمز ورود را گرفته و کد می کند و آن را با پسورد کد شده ای که در متغیر ذخیره کرده بود مقایسه کرده و چنانچه پسوردها مطابقت داشت، اجازه ورود کاربر را خواهد داد.( چنانچه از هیچ بانک اطلاعاتی در برنامه استفاده نکرده اید می توانید پسورد را داخل یک فایل ذخیره نمایئد )
سلام didi جان خب این بانک هم که برای مطابقت کدهای توش خونده میشن و میان رو حافضه و دیگه...................
تازه اگه بانکت اونقدر امنیت داشته باشه تا از inject کردن محافظت بشه
تمامی راهها قابل دور زدن هستند ولی مهم اینه که با انجام این کارها کاری کنیم که کار کرک برای کرکر سخت و طولانی بشه
۲۹-اسفند-۱۳۸۶, ۲۳:۱۱:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #15
آقا من كه اولش گفتم بايد يه امنيت نسبي رو فراهم كرد.
اينجا محافظت تنها به وسيله يك پسورد ساده كه داخل بانك به صورت كد شده ذخيره مي شه مي تونه كافي باشه چون كاربراني كه از برنامه استفاده مي كنن احتمالا اونقدرها وارد نباشن و هرگز وسوسه نخواهند شد كه به سورس برنامه سرك بكشن و سر از كارش دربيارن.

۰۱-فروردین-۱۳۸۷, ۲۳:۵۳:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #16
Smile  RE: ايجاد امنيت براي برنامه
خوب چند تا راه واسه زخیره کردن پسورد تو خود فایل اجرای هست اگه برنامت قراره برای هر یزر

یک پسورد داشته باشه میشه تو وقتی میخوای برنامه رو به یزر خواست بدی پسورد مخصوص اون یزر رو

با یه الگوریت که نوشتی درست کنی با هر کلیدی که خودت میدونی .بعد از دزست کردن پسورد کد شده رو توی یک جای خالی از فایل اجراییت زخیره کنی مثلا در بایت ۴۰۰۰ بعد بیای تو برنامت بگی زمانی که کاربرت پسورد رو وارد کرد و دکمه را زد برنامت خودش رو پیدا کنه که میشه با تابع ای پل آی (GetModuleFileName) و (GetCurrentDirectory)به دست آورد و بعد خودش رو به صورت باینری باز کنه بعد بیاد از بایت ۴۰۰۰ به بعد شروع به خوندن کنه تا اون تعداد بایتی که طول پسورد شماست و در یک متغیر زخیره کنه ومورد مقایسه قرار بده .....چند تا نکته هست که بگم خوبه اول اینکه برنامه تموم شدت رو فایل اجراییش رو یک بار بعد ازاتمام برنامه با یه هگز ادیتور باز کن و یه جای خالیش رو در نظر بگیر جاهای خالی همون جاهایی هستند که در هگز ادیتور با 00 نشون داده میشن ....نکته بعدی اینکه بعد از انتخاب جای خالی برای خودت یه ادیتور بنویس که هر بار فقط پسورد را در اون وارد کنی و اون پسورد یزر بعدی رو تو برنامت وارد کنه .....نکته بعدی اینکه طول بایت هایی رو که به فضای خالی ازافه میکنی به همون مقدار باید از فضای خالی کم کنی....نکته آخر اینکه هر فضای خالی رو قادر به ویرایش نیستی مگر اینکه خیلی حرفیی باشید وا ساختمان آون فایل رو کاملن بشناس مخصوصا ۱۰۲۴ بایت اول رو به هیچ اونوان دست کاری نکن مگر اینکه بدونی داری چی کار میکنی .............موفق باشی...در ضمن این روش قدیمی و شاید خیلی قدیمی تروجان نویس ها برای ادیت فایل های سرورشون بود
Amaze

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۰۹-تير-۱۳۸۷, ۲۰:۴۶:۵۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #17
خب اگه تعداد کاربرها از 5 تا بیشتره بهتره از یه databaseکه کار باهاش راحت و بین کاربرها زیاد رایج نباشه و هش md5 استفاده کنی یعنی اطلاعات تو بانک هش بشه و وقتی کاربر مقادیر رو وارد کرد این مقادیر هم هش بشه و با هم مقایسه بشه البته میتونین به جای بانک از فایل هم استفاده کنین ولی موارد امنیتیشو فراموش نکنین
۱۱-تير-۱۳۸۷, ۱۰:۵۷:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mohamadpk آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 726
( 661 تشکر در 257 ارسال )
ارسال: #18
دوست عزیز آقای mojtabamalaekehمن کهذ کاملا در نوشته خودم توضیح دادم راههای این کار رو شما کم تلاش کنی امکان پذیر خواهد شد شما شرو ع به نوشتن بکن اگر به مشگل خوردی حتما اگر کمکی از دسته من یادیگر دوستان بر بیاد انجام خواهیم داد
Amaze

وطنم ای عشق همیشگی من ایران زمین

شقایق ها گل میکنن دوباره عاشق میشن...........قصه عشق وطن رو به غنچه هاشون میگن

۲۹-تير-۱۳۸۷, ۱۶:۵۳:۲۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 9,271 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  [سوال] ايجاد محدوديت زماني براي اجراي برنامه megatron 11 8,248 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۳:۰۴
آخرین ارسال: lord_viper
  سورس برنامه براي گذاشتن رمز روي ويندوز بعد از ريستارت يا خاموش شدن rap0661 19 16,987 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۰۶:۳۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ويروسي براي بشدت پايين آوردن سرعت سيستم rap0661 12 8,389 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۲۱:۵۷:۱۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  كمك براي اجرا شدن برنامه فقط براي يك بار Mr.pRoGraMmer 15 15,373 ۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴:۴۸
آخرین ارسال: joker
  كمك در براي برنامه D4RK3NZZ 1 2,738 ۲۱-تير-۱۳۹۰, ۲۳:۴۵:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question من تازه كارم ! (آموزش وي بي براي مبتديان) Arash12 2 2,794 ۳۰-آذر-۱۳۸۹, ۱۴:۰۲:۲۹
آخرین ارسال: hosein mm
  كمك براي گرفتن ليست تغييرات پروسس ها saeedvir 2 3,224 ۳۰-آبان-۱۳۸۹, ۰۱:۲۰:۰۰
آخرین ارسال: xsalamx
  ايجاد رديف در دتايل گزارشگيري ويژوال بيسيك6 takparan 1 3,010 ۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۰۴:۳۵:۴۳
آخرین ارسال: 1120
  تعيين تعداد اعشار براي متغيير double relax_cp 1 5,075 ۰۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۳۴:۰۰
آخرین ارسال: mohsen0025

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS