امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستگاه ظبط صوت
نویسنده پیام
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #1
دستگاه ظبط صوت
اول سلام دارم خدمت ادمین محترم این سایت اقا هادی.دوم جای تشکر داره بخاطر اینکه بچه های الکترونیک رو از در به دری نجات دادن.سوم باید بگم تا جایی که بلدم در خدمت همه هستم.

این تایپیک رو باز کردم تا بپرسم کسی هست بدونه قسمت record ظبط صوتها چگونه کار میکنند؟
بر اساس تحقیقات و مشاهدات خودم ضبط صوتها دو دسته هستند 1-اولین دسته برای ظبط کردن بر روی نوار خام از یک اهنربا برای پاک کردن نوار و از گونه ای ترکیب بین امپلی فایر و پری امپلی فایر و 'hed' برای ثبت صدا روی نوار استفاده میکنند.
با توجه به ساختمان نوار که تشکیل شده از یک نوار نازک عایق معمولا پلاستیکی که سطح ان با نظم خواصی پوشیده شده از کهربا(اهنربا :P ) ....هنگامی که ما روی نوار چیزی را ظبط میکنیم این نظم را بهم میریزیم و وقتی میخواهیم ان را گوش کنیم از همین نظم به هم ریخته استفاده میکنیم.
وظیفه ثبت صدا و دریافت صدا را قطعه ای به نام 'hed' به اهده دارد که شاید ان را زیاد دیده اید هد کاملا با سطح نوار تماس دارد.درون 'هد' یک سیم پیچ هست که هنگام ظبط کردن روی نوار میدان مغناطیسی ایجاد میکند این میدان مغناطیسی ناشی از ارتعاش صدا در ورودی ظبط صوت هست که میتواند یک میکرفون کوچک باشد میدان مغناطیسی ایجاد شده هم متناسب با قدرت و ارتعاش صدای ورودی هست.
فرض میکنیم ظبط صوت را در حالت record قرار داده ایم هال با وجود میدان مغناطیسی بوجود امده بوسیله هد مواد قرار گرفته روی نوار کاست(کهرباها) هم که خواصیت مغناتیسی دارند بر حسب قانون جاذبه و دافعه تغییر وضعیت میدهند.اگر به یاد داشته باشید همانگونه که در اول گفتم یک اهنربا نیز در این بین وجود دارد که جایگاه ان قبل از هد هست و وظیفه ان این است که هنگام ظبط کردن بر روی نوار نوار را مثل اول صاف و یک نواخت کند تا هنگامی که hed قصد ظبط کردن روی نوار را دارد با مشکل مواجه نشود.

2- نمونه دیگر ظبط صوتها هم مثل نمونه قبل هست که توضیح دادم با این تفاوت که< به جای استفاده از اهنربا قبل از hed > یک hed دیگر قرار میدهند که اصطلاحا به ان hed clear میگویند
hed clear به معنی هد پاک کننده هست که وظیفه ان دقیقا مانند اهنربا در نمونه قبلی هست.

با این تفاوت که در اینگونه ضبط ها که به جای اهنربا از یک hed clear استفاده میشود.کیفیت ظبط کردن بالا میرود..(hed clear یک hed معمولی هست و درون ان هم فقط و فقط یک سیم پیچ هست) .hed clear موجی با دامنه کوچک(تقریبا نیم ولت) و فرکانسی نسبتا زیاد (50 khz ) دریافت میکند هر چقدر این فرکانس به (50 khz ) نزدیک تر باشد به نسبت کیفیت ظبط کردن ما بالا میرود . وظیفه ایجاد این موج که قرار است به hed clear برسد را یک اسیلاتور بر اهده دارد.
همانگونه که میدانید اسیلاتور ها به مدارات پیچیده ای احتیاج ندارند و خیلی راحت قابل درست کردن هستند.

خسته نباشید میگم و تشکر میکنم از اینکه تا اینجا رو خوندید قرض از باز کردن این تایپیک این بود که من دارم دستگاه ظبط صوتی طراحی میکنم که قابلیت اتصال به port usb رو دارا باشه خواستم اینا رو بنویسم که ضمینتون برای کارهای عملی بیشتر بشه.اولین باری هست که اینقدر حال کردم چون دارم تو سایتی تایپیک میزنم که اینجوری که پیداست قرار بشه پدر الکترونیک ایران.
من دیپلم الکترونیک هستم و دانشگاه هم قبول نشدم . اگه تو درس مرسای دانشگاهتون چیز جالبی بود ما رو بی نصیب نکنید.
تنها خواهشی که دارم اگه نقشه ای چیزی از یک ظبط صوت حرفه ای با کیفیت قابل توجه گیرتون امد از من دریغ نکنید.چاکر همتون لولو هکو
۲۸-مرداد-۱۳۸۴, ۱۳:۱۶:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

خوب مطالب خوبي بود فقط اگه به جاي Hed بنويسين Head ديگه توپ مي شه
و اما كار جالبي داري مي كني اميد وارم موفق باشي
و اما نقشه بايد بگردم اما يه كتاب بود به اسم ضبط صوت بسازيد مال بهروز سهرابيان البته ايرادات زيادي داره ولي در كل خوبه در حد متوسط هم نوشته شده تو آخر كتاب هم چند تا نقشه از ظبط هاي تجاري پيدا كني
راستي نقشه مقشه هم داري مي توني بفرستي بزارم تو سايت(البته كپي بر داري نباشه :wink: )

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۳۰-مرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۰۴:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #3

سلام اقا هادی.ممنون بابت راهنماییتون.نقشه هم دارم ولی کاملا از خودم نیست و یه خورده هم از نقشه های اماده استفاده شده ولی ازشون جواب گرفتم و خوب کار کردن.میتونم بعضی از قسمتاشو که secret :oops: نیست رو بفرستم کنم اینجا :wink:
۳۱-مرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۳۱:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4

نقل قول: سلام اقا هادی.ممنون بابت راهنماییتون.نقشه هم دارم ولی کاملا از خودم نیست
خوبه غير secret ها شو بده بقيه هم استفاده كنن :oops:

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۳۱-مرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۴۱:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #5

ای به چشمAmaze تا فردا پس فردا شماتیک چند قسمتشو با electronic work bench میکشم که قشنگتر بشه میزارم رو سایت.در ضمن قسمت usb رو میتونید از همون ما.ولی که گزاشتم روی ایرانویج استفاده کنید. :wink:
۳۱-مرداد-۱۳۸۴, ۰۹:۴۴:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط چند دستگاه با یکدیگر به وسیله میکرو. akbar8 3 3,462 ۱۹-اسفند-۱۳۹۲, ۰۳:۲۴:۰۵
آخرین ارسال: robojalal
  ارتباط دو دستگاه فکس بدون خط تلفن MicrowaveCO 5 4,801 ۰۱-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۱۷:۱۰
آخرین ارسال: kimiafars
Rolleyes ساخت دستگاه متر كننده اشك 31 20,296 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۱:۵۰:۳۰
آخرین ارسال: t3r!p3000
  تشخیص باد ریت دستگاه سریال mohammadp 1 3,067 ۰۸-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۴۰:۱۴
آخرین ارسال: ha_60

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS