امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقسيم كار و ادامه آن
نویسنده پیام
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #1
تقسيم كار و ادامه آن
اما تقسيم كار هيچ نظري كه در باره تعريف سايت ندادين :cry: پس بريم همين كليات رو بنويسيم چون فكر كنم حدودا مشخص شد چي مي خوايم بقيه رو هم در هنگام بر خورد با هاشون دقيقا تعريف مي كنيم من خودم روي توابع ديتا بيس كار مي كنم البته خيلي بلد نيستم :oops: ولي نيوك رو گذاشتم جلوم مي خوام شبيه به اون بنويسم البته به اون كلي نمي نويسم كه انواع ديتا بيس ها رو ساپورت كنه فقط mysql بقيه رو در صورت نياز در آينده اضافه مي كنيم (مي دونم نياز نيست اين قدر كلي فكر كنيم ولي بد هم نيست كار ماژولار باشه كه بشه تكه تكه اصلاح ش كرد من هم كه خيلي بلد نيستم ياد ميگيرم :wink: ) فرض هم مي كنيم كليه تنظيمات تو فايل Config.php تو root‌ اصلي باشه
مهدي هم فكر كنم بدش نياد صفحه ورود رو بسازه البته بدون اينكه من توابع ديتا بيس رو بنويسم يكم خنده دارهAmaze ولي ديگه يكاريش بكن اگه هم دوست نداري مي توني خودت تقسيم كني 8) ولي فعلا از توابع نيوك استفاده كن تا ببينيم چي مي شه (فقط به خاطر كپي رايت مي خوام همشو خودمون بنويسيم تا نياز به اضافه كردن كپي رايت كس ديگه اي زير سايت نباشيم خيلي هم سخت نيست)
امير هم كه كارش مشخصه يه تم مي خوايم كه يه فوتر داشته باشه يه هيدر داشته باشه يه OpenTable و CloseTable براي نوشتن اخبار و ... داخلش در واقع همون كادرهايي است كه من توش يه خوش آمديد اول سايت نوشتم كدهاي اول و آخرش رو تو اين دوتا تابع مي نويسن ابتدا تابع اول رو صدا مي زنيم بعد نوشته ها رو اضافه مي كنيم و بعد هم تابع آخر اگه يه نگاه به تم هاي نيوك بندازي دستد مي ياد اگر هم نيومد فعلا همون هيدر و فوتر رو درست كن
و اما كسري براي اينكه يه تابع ترو تميز داشته باشي كه هم ياد بگيري هم تابع به يه دردي بخوره روي تاريخ فارسي كار كن تو php تاريخ رو به فرمتهاي مختلفي ذخيره مي كنن با حال ترينش به صورت ثانيه از روز نمي دونم كي هست يعني تمام ثانيه هاي گذشته از روز 0/0/0 كه راحت مي شه به فارسي تبديلش كرد با چند تا تقسيم ايراني ها هم توابعي نوشتن ولي كار خودمون باشه بهتره البه زمان رو بر حست گرين ويچ ذخيره مي كنن و متناسب با منطقه يه عددي رو بايد اضافه كني مثلا براي ايران +3.5 اين باعث مي شه كه سرورت هر چاي دنيا باشه ساعت رو اشتباه نشون ندي البته شايد مهدي چيز هاي بهتري بدونه
خوب من برم سر ديتا بيس

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۱۲:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #2

تا کی مهلت داره ؟ Amaze
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۲۲:۴۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #3

تايه ساعت پيش نوشتي؟ :wink:
فكر كنم بايد off بزارم براتون اين توري زودتر مي بينين خوب من نوشتم يه چيزايي فعلا برا شروع بد نشد البته خيلي كپي كاري شد ولي بعدا متناسب با تابع هايي كه نياز داريم بهينش مي كنم فعلا براي اينكه لنگ نشيم بد نيست
تم هم براي اينكه دستتون بياد از تم سايت خودم كه ازش سر در مي يارم يه كپي مي گيرم اضافه ها رو پاك مي كنم شلوغ نباشه مي زارم تو همون اكانت ftp‌ كه بهتون دادم بايد cute ftp رو نصب كنين تا كارتون راحت تر باشه البته از ويندوز هم فكر كنم بشه استفاده كرد ولي من هر كاري كردم نشد از tools بايد map network drive و sign up for online ... رو انتخاب كنين و... اگه تونستين به من هم بگين اگه نشد با IP‌ سايت هم امتحان كنين شايد بشه
پس يادتون نره امروز ftp‌ رو چك كنين
يه چيزه ديگه با ارسال تو اين سايت ايميل براتون مي ياد يا هر بار مي ياين و خودتون چك مي كنين؟

هادی امین زاده
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۴۰:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #4

ديتا بيس چي؟ كاري كردي
كار ميكنه؟
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۳۴:۲۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5

آره يه كارايي كردم همون جا آپلود كردم يه ديتا بيس هم درست كردم يوزر و پسش رو هم رديف كردم open‌ هم شده يه متغير $dbase داري كه از كلاس كه خودم تعريف كردم مشتق شده يه نگاه بكني دستت مي ياد هر چي خواستي بنويسي به همون فايل هاي من اضافه كن index رو ببين
تم رو هم اضافه كردم قابل توجه امير جان يه دستي بهش بكش توابع رو بزار باشه فقط داخل توابع هر چي دوست داشتي بنويس نحوه استفاد از توابع رو هم تو فايل index مي توني ببيني
كسري چه كردي؟
راستي كسي نمي دونه اين گزينه "پاسخ ها به اطلاع من رسانده شود " فعال هست ولي كار نمي كنه چرا؟
[marq=left]اينم برا قشنگي[/marq]

هادی امین زاده
۱۲-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۰۷:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #6

نقل قول: اگه تونستين به من هم
من تونستم ! Biggrin
برو اینجا : ftp.iranled.com
بعد ، File و بعد Login as ...

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۳۴:۲۵
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #7

ha_60 نوشته است:كسري چه كردي؟

کماکان در حال دانش اندوزی ! Amaze نگران نباش ! :wink:
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۰۱:۰۳
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #8

این ویرایش متن ما که درست نشده ! Amaze
در ضمن اگه میشه کمی بیشتر در مورد وظیفه ی من توضیح بده ! آخرش تاریخ یا ساعت ؟ چجوری باشه ؟ .... ؟ Amaze
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۱۵:۴۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #9

نقل قول: آخرش تاریخ یا ساعت ؟ چجوری باشه ؟ .... ؟
هيچي يه تاريخ بگير بعد به شمسي تبديلش كن هالا اگه خروجي بتوني فرمتهاي مختلفي هم بدي خيلي خوبه
نقل قول: من تونستم
ايول
ولي ميكرو ساف هم خودشو كشته 6 ساعت طول مي كشه
راستي تم آماده شد :wink:
نقل قول: این ویرایش متن ما که درست نشده
تنت سلامت ويرايش متن مي خواي چي كار Amaze

هادی امین زاده
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۳۷:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #10

سرعت كار خوبه ها داريم يه كارايي مي كنيم فكر كنم راه بيفته اصولي تر هم كار كنيم الان يكم توهم توهمه
قسمت ورود كه مهدي درست كرده بود رو من سعي كردم چك كنم ولي درست نتونستم يكمي مشكل از من بود به خاطر نصب نبودن درست php‌كه براي Session نياز به فولدر داره كه پيش فرضش هم c:\tmp بود كه من درست نكرده بودم (خودتون هم يه چك بكنيد من خيلي نمي دونم) ولي هنوز هم وارنينگ مي ده
کد:
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\portal\admin.php:1) in c:\apache\htdocs\portal\admin.php on line 2
قسمت ديتابيس هم مهدي به صورت مستقل برا خودش نوشته بود وصلش كردم به اون توابعي كه من نوشته بودم تقريبا يه كارايي مي كنه ولي به خاطر اون وارنيگ ها درست نفهميدم كامل كار ميكنه يا نه
نمي دونم اين مشكل session ها رو كامپيوتر من چيه ولي باي درستش كنيم كسي چيزي مي دونه؟
تم هم خوبه فقط چندتا پيش نهاددارم
1- اگه يه چوري بسازيش كه از يه قسمتي بشه كشيدش عالي مي شه وقتي رزوليشن طرف بالا باشه اين تم مي يفته وسط وكلي فضا رو كنارها از دست مي ديم ولي اگه كش بيا خيلي خوب مي شه (مثل همين هيدر بالايي)
2- استفاده از كلماتي مثل اين بهترين سايته چنين چيزي رو هيچ جا پيدا نمي كنين هر چي آرزو كنين ما داريم در واقع تبليغات غير واقعي دقيقا عكس چيزي رو كه مي خواي القا مي كنه بهتره از اين كلمات استفاده نكني
3 - متن متحرك ها فكر كنم يكيش بس باشه زياد صفحه رو شلوغ مي كنه در واقع چشم بيننده رو منحرف مي كنه مي توني يكيش رو ثابت نگه داري
4- فكر بلوكهاي سمت راست چپ هم بكن
5- حجم فايلهاي هيدر خيلي خوب بود دستت درد نكنه
براي آپ لود كردن هم براي اينكه فايل هاي هم رو آور رايت نكنيم چون ممكنه دونفر با هم يه فايل رو اديت كنن هر كي تو يه فولدر بريزه آخرين ورژن رو من مي زارم تو روت اصلي فايلها رو هم برا اديت از روت اصلي بردارين ديگه خيلي حرف زدم

هادی امین زاده
۱۳-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۴۴:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #11