امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشکده صنعت الکترونیک شیراز
نویسنده پیام
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
دانشکده صنعت الکترونیک شیراز
سلام بر دوستان عزیز و خصوصاً ادمین سایت
از اینکه یک نفر پیدا کردم که در دانشکده صنعت الکترونیک شیراز درس خونده خوشحالم
مثل اینکه چند سالی هم هستش که به دانشگاه صنعتی شیراز تبدیل شده و اونجا هم شده دانشکده مهندسی برق و الکترونیک با رشته ها و مقاطع تحصیلیه بالاتر
ادمین جان اگر برایتان ممکن است کمی در مورد این دانشگاه توضیح بدین
البته من ایمیلی هم برای شما فرستادم آن را هم چک کنید
سوالاتی مثله :
1) سطح علمی دانشگاه و اساتید و دانشجویان
2) امکانات تحصیلی و علمی از قبیل آزمایشگاه و تجهیزات و کتابخونه و اینترنت و کامپیوتر
3) امکانات رفاهی مثل خوابگاه و وام تحصیلی و این جور چیزا
4) درصد قبولی دانشجویان کارشناسی ناپیوسته الکترونیک تو آزمون فوق
5) مقالات و پروژه های ارائه شده از این دانشگاه

من کاردانی الکترونیک دارم و اگه خدا بخواد و تلاش هام نتیجه بده میخوام در دانشگاه صنعتی شیراز ادامه تحصیل بدم تو رشته کارشناسی ناپیوسته الکترونیک
تو دفترچه آزمون اصلاً اطلاعات به درد بخوری نیست
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید :wink:
۲۱-دى-۱۳۸۴, ۰۰:۵۴:۳۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

1- سطح علمي : توي دانشگاه هاي ديگه كه قبلا بود و كارشناسي ناپيوسته ارايه مي دادند بهترين دانشگاه مخصوصا رشتيه الكترونيكش كه سابقيه زيادي هم داره البته كنترل هم ديگه بايد راه افتاده باشه سطح علمي استيد هم دو دسته اند يك سري اساتيدي كه بورس اين دانشگاه بودن و تازه دارن يكي يكي بر مي گردن كه سطح علمي بالايي دارن و اطلاعاتشون هم تقريبا up to date‌ هستند و يك سري اساتيد قديمي كه از ابتدا با اين دانشگاه بودن كه از لحاظ تجربي اطلا عات خوبي رو دارن
2 - امكانات : كتاب خونش اگه از من مي پرسي با هيچ كتاب خونه اي تو ايران قابل مقايسه نيست اولا مخرنش بازه و كتاب هاي الكترونيك و كامپيوترش مخصوصا كامپيوتر اونم به زبان اصلي هيچي كم نداره و هر روز هم up date مي شه البته اين اواخر به خاطر دانشگاه شدنش نشريات خارجيش لنگ شده بود (به اين مي گن پيشرفتAmaze ) امكانات آزمايشگاهيش هم تادلت بخواد اسكوپ و ولتمتر كه اونجا ريخته البته يكيم قديميه ولي كار راه بندازه تو آزمايشگاه هاي پيشرفته ترش هم يكم تجهيزات جديد خريدن البته آزمايشگاه هاي رشته كنترل چون تازه سازه يكيش رو كه من ديدم پيشرفته ترين تجهيزات رو كه من ديدم براش خريده بودن البته اينترنتش افتضاح بود ولي هالا يه ديش اختصاصي گرفته و از دانشگاه شيراز جدا شده بايد خوب شده باشه
3 - وام كه مثل بقيه دانشگاه هاست خوابگاه هم كه زيادداره تو خود دانشگاه هم هست راست كار آدمهاي تنبل البته سلف شبا لنگه كفش ميده بخوري Amaze
4 - درصد قبولي هم متغير بستگي به خود دانشجو ها داره
5 - اين دانشكده در كار عملي فكر مي كنم بهتر از بقيه جا ها باشه ولي سطح كلي چون دوره فوق و دكترا نداشت پايين بود كه الان بايد بهتر شده باشه
البته اخيرا شنيدم عنوان رشته رو از مهندسي به علمي كاربردي تغيير دادن بچه ها هم تحصن كرده بودن (يادم رفت بگم تو تحصن هم فوق تخصصن حداقل دو سال يه با ر يه تحصن درست و حسابي مي كنن :wink: ) نمي دونم چي شد و تعداد نفرات ورودي رو هم كم كردن قبل اگه مي خواستي نيمه اول الكترونيك بخوني بايد جزء 30 نفر اول باشي چون 30نفر مي گرفت يعني رتبه كنكور زير 30 اگه كمتر هم شده باشه كه ديگه قبول شدن مكافات مخصوصا بچه هاي خود دانشگاه زياد درس مي خونن و تعداد قبولي زيادي مال خود دانشگاه قبلا كه حدود 90% از خود دانشگاه قبول مي شدن
محيط سرسبز و خيلي قشنگي داره نسبت به دانشگاه هاي اصفهان و تهران و حتي خود دانشگاه شيراز خيلي بهتره ديگه همين

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۵۷:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

ممنون هادی جان
اطلاعات بسیار خوبی دادی من فقط از گذشته این دانشکده قبل انقلاب اطلاع دادشتم که از استاید شنیده بودم که خیلی دانشکده پیشرفته ای بوده مثلاً فارغ التحصیلات و ممتازهاش رو اکثر شرکتهای اروپایی و امریکایی بورس میکردند ولی حالا فکر نکنم از این خبرا باشه پس روی هم رفته دانشگاه خوبیه و ارزشش رو داره که آدم بتونه اونجا درس بخونه ولی همون طوری که گفتی قبول شدن اونجا خیلی سخته و زیاد باید درس بخونی با توجه به اینکه متقاضی و داوطلب هم زیاده و ظرفیت پذیرش که حالا شده فقط یه نوبت روزانه 30 نفر و فکر کنم 15 نفر هم شبانه خودش گویا هستش در مورد اون تغییر عنوان از مهندسی به علمی کاربردی یکم توضیح میدی که چه فرقی دارند یا دروس عوض شده اند یا احتمالاً کم شده اند ؟ مثلاً من یه دوستی دارم تو دانشگاه شهید رجایی تهران میخونه اونم کارشناسی ناپیوسته الکترونیک میگه که تعدادی از دروس تئوری مهم که تو آزمون فوق هم میاد ما پاس نمیکنیم و به جاش چیزایی مثل آزمایشگاه و کار گاه بهمون میدن یا یه دوستی دارم تو دانشگاه تربیت معلم سبزوار که اونم کارشناسی ناپیوسته الکترونیک میخونه اون از دانشگاه سبزوار خیلی تعریف میکنه از لحاظ امکانات تحصیلی و آزمایشگاهی یا امکانات رفاهی و سطح علمی دانشجویان و اساتید خصوصاً دکتر حدادنیا که دکترای پردازش تصویر از کانادا داره میگه سطح دانشگاه سبزوار خیلی بالاست و قراره از مهر 85 کارشناسی ارشد هم بهش اضافه بشه
یعنی تو آزمون امسال ارشد سبزوار هم دانشجو میپذیره در مورد سبزوار و مقایسه اش با صنعت الکترونیک چه چیزایی میتونین بهم بگین ؟ راستی یه چیزی هم بگم خبر تحصن دانشجویان صنعت به سبزوار هم رسیده بود اون دوستم میگفت تو کل ایران فقط به دانشجویان دانشگاه شریف مدرک مهندسی برق میدن به دانشجویان سایر دانشگاه ها
اونایی که پیوسته باشند مدرک کارشناسی پیوسته الکترونیک میدن و اونایی که ناپیوسته باشند مدرک کارشناسی ناپیوسته الکترونیک میدن و چیزی به هنوان مهندسی کاربردی الکترونیک یا کارشناسی علمی –کاربردی وجود نداره اینو اساتیدشون گفته بودند شما در این مورد اطلاعاتی ندارید ؟

ممنون از اینکه به سوالات من جواب میدین
ببخشین که سرتون رو درد میارم
۲۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۰۷:۴۸
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4

راستی هادی جان یه چیزی یادم رفت ازت بپرسم
اگه تلاش های من نتیجه داد و خدا خواست از دانشکده صنعت قبول شدم چون یک دانشجوی شهرستانی هستم خوابگاه و امکانات رفاهی برام خیلی مهمه مثلاً فرضاً کل دوره کارشناسی ناپیوسته رو به طور ماکزیمم 5 یا 6 ترم در نظر بگیریم در هر 5 یا 6 ترم خوابگاه تعلق میگیره یا فقط 2 یا 3 ترم اول خوابگاه میدن ؟
آخه تو دفترچه هم نوشته بود دانشگاه هیچ تعهدی در مقابل ارائه خوابگاه نداره !!!
۲۱-دى-۱۳۸۴, ۱۴:۱۲:۲۶
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #5

خوابگاه به اندازه كافي داشتن مي گم زياد هم بود ولي الان اگه ظرفيت رو بالا برده باشن و كمبود خوابگاه پيدا كنن رو نمي دونم شايد به خاطر همين هم نوشتن تعهدي در باره خوابگاه ندارن
در ضمن طول دوره كارشناسي ناپيوسته هم 2 ساله 4 ترم :wink:

هادی امین زاده
۲۲-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۳۸:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6

خوب اون نوشته بالايي رو نديدم
نه درسها كم نشدن همون قبلي ها هستند البته من الان اونجا نيستم ولي نبايد تغيير كرده باشه درسهايي كنكور هم همه بودن غير از سيگنال و سيستم كه اخيرا به درسهاي كارشناسي ارشد الكترونيك اضافه شده اون هم بود ولي اختياري بود كه من نگرفتم
عنوان رشته هم براي مردم خيلي مهمه اگه ناپيوسته باشه يكم چپ چپ نگاه مي كنن اگه علمي كاربردي باشه كه ديگه مي گن بي سوادي ولي اينكه چه گذشت توي دانشگاه و چي شد رو من خبر ندارم فقط از راه دور يه چيز هايي شنيدم
اساتيد هم تا دلت بخواد از اين دكتراي اين كشور اون كشور داره تعدادي دانشجو رو بورس كرده بودن و الان درسشون تموم شده و هركدوم از يه كشور اومدن و دارن درس مي دن الان از لحاظ علمي هيچ مشكلي نداره خيلي هم عاليه

هادی امین زاده
۲۲-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۱۱:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7

ممنون هادی جان از اینکه جواب سوالاتم رو دادین
خوب درباره عنوان مدرک که میگین قبلاً مهندسی بوده پسوند و پیشوندی هم داشته مثلاً مهندسی برق-الکترونیک بوده یا مثلاً مهندسی کاربردی الکترونیک بوده یا مهندسی تکنولوژی الکترونیک بوده چی بوده ؟؟؟
راستی خودتون که از اونجا فارغ التحصیل شدین بهتون چه مدرکی دادن ؟ خوب من نمیدونم چرا این عنوان رو تغییر دادن ولی فکر کنم اصلی ترین دلیلش فشار از وزارت علوم یا حتی رشته الکترونیک پیوسته از دانشگاه شیراز یا حتی از خود دانشگاه صنعتی بوده باشه یعنی کسایی که تو رشته الکترونیک پیوسته هستند حالا به دلایلی سعی در تغییر عنوان این رشته داشتن که موفق هم شدن ولی فکر کنم کسی که درس خون باشه و بتونه از آزمون ارشد هم قبول بشه دیگه این عنوان براش تاثیر چندانی نداره ، این طور نیست ؟ یا باز هم موثر هستش تو آینده طرف ؟
راستی درس سیگنال و سیستم فکر کنم همون تجزیه و تحلیل سیستمها باشه که کتاباش در بیرون به اسم سیگنالها و سیستمها موجوده تو لیستی که ما از دانشگاه صنعتی شیراز گرفته بودیم برای دروس کارشناسی ناپیوسته جزو دروس اصلی بودش و در ترم دوم به ارزش سه واحد ارائه میشه و اختیاری هم نیست
۲۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۴۰:۵۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #8

قبلا تا اونجا كه من مي دونم كارشناسي نا پيوسته الكترونيك بود آخه من هنوز نرفتم مدركمو بگيرم ببينم چي بهم مي دنAmaze آخه مي دوني ما تو خونمون كوزه نداريم كه مدركمو بزارم درش :wink: ولي اگه پيدا كردم مي رم مدركمم مي گيرم
در رابطه با عنوان بايد ببيني كوجا مي خواي كار كني ميخواي يه جا دولتي استخدام شي عنوان مدرك مهمه يه وقت هم ديدي بنا به دلايل بروكراسي عنوان رشته شما تو ليست اونا نبود كلا ليسانس شما هيچي :wink: جاهاي خصوصي يكمي سوادت رو هم اندازه مي گيرن ولي عنوان مدرك هم بهاندازه سواد جنابالي مهمه ولي اگه برا خودت مي خواي كار كني نه البته اگه فوق هم قبول شي ديگه مدارك قبليت مهم نيست
سيگنال هم شايد اخيرا اجباري شده زمان ما اختياري بود زياد هم تحقيق نكن تا اونجا كه من ميدونم از اين دانشگاه بهتر براي مهندسي الكترونيك پيدا نمي كني

هادی امین زاده
۲۲-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۲۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #9

ممنون هادی جان از اطلاعات مفیدت
بهتره برم بشینم درسم رو بخونم که هم وقت کم هستش و مسیر دشوار آدم اگه درس خون باشه و به قول شما با سواد درست و حسابی و بروز همه چی خودش جور میشه اصل خود ادمه و بقیه وسیله هستش به این جور چیزا زیاد فکر نکنم بهتر هستش :wink:
شما هم ایشالا خودت یه شرکت درست و حسابی تو زمینه سیستم های الکترونیکی میزنی و واسه خودت یه پا ادیسون Biggrin میشی این کوزه رو هم نگو که دل ادم میگیره :cry:
۲۲-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۴۲:۳۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #10

ها همينا كه گفتي :wink:

هادی امین زاده
۲۳-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۱۱:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saber2005 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11

سلام هادی جان
ممنون از اینکه به سوالات قبلی من جواب دادی من دو تا سوال دیگه هم ازت داشتم

اولین سوال در مورد معدل کل در دوره کارشناسی ناپیوسته هستش خوب در دوره کارشناسی پیوسته که 8 ترم هستش معدل کلی که در پایان دوره و در مدرک دانشجو می نویسن معدلی هستش که در طول 4 سال و برای حدود 140 واحد درسی نوشته می شود. ولی برای دانشجویان دوره کارشناسی ناپیوسته نمیدونم چطوری هستش ما دو سال دوره کاردانی می خوانیم با حدود 70 واحد درسی که برای این 70 واحد درسی به ما یک مدرک کاردانی میدهند با معدل کلی که برای این 70 واحد محاسبه شده است . حال دانشجویی که به دوره کارشناسی ناپیوسته راه می یابد و 2 سال درس میخواند و در حدود 70 واحد درسی نیز پاس میکند حال وقتی به او مدرک کارشناسی ناپیوسته میدهد معدل کلی که برایش محاسبه می کنند و در مدرک او قید میکنند از این 70 واحدی هستش که در دوره کارشناسی ناپیوسته گذرانده است ؟ یا اینکه نمرات و معدل دروس دوره کاردانی را هم به دروس دروه کارشناسی ناپیوسته اضافه می کنند و سپس یک معدل کل میگیرند و در مدرک قید می کنند ؟ به عبارت دیگر مدرک دانشجویان کارشناسی پیوسته یک مدرک واحد هستش برای 4 سالی که درس خواندند ولی مدرک دانشجویان ناپیوسته دو تا هستش یک مدرک کاردانی با معدل جداگانه برای دو سال اول و یک مدرک کارشناسی ناپیوسته با معدل جداگانه برای دو سال دوم . آیا این جوری هستش ؟ مثلاً وقتی شما با عنوان کارشناس خود را به جایی معرفی میکنید هم باید مدرک کاردانی خود را ارائه دهید و هم مدرک کارشناسی ناپیوسته ؟ یا همون مدرک کارشناسی ناپیوسته کفایت میکند و دیگر نیازی به مدرک کاردانی نیست ؟

سوال دوم هم اینکه دانشگاه صنعتی شیراز در دو رشته الکترونیک و کنترل دانشجو می پذیره حال اگه کسی در رشته کنترل قبول بشه آیا میتونه داخل دانشگاه رشته خود رو به الکترونیک تغییر بده ؟ به عبارتی برای افزایش شانس قبولی در الکترونیک شیراز کنترل رو هم بزنه و بعد قبولی تو دانشگاه تغییرش بده ؟ آیا همچین کاری یعنی تغییر رشته از کنترل به الکترونیک امکان پذیر هستش ؟

منتظر پاسخت هستم

موفق و پايدار باشين
۲۵-دى-۱۳۸۴, ۱۱:۲۹:۱۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اسپری های مورد استفاده در الکترونیک nhz 25 25,142 ۲۷-اسفند-۱۳۹۲, ۱۷:۰۵:۴۱
آخرین ارسال: salehjg
  تاریخچه صنعت برق در ایران رسول 0 2,648 ۰۴-تير-۱۳۸۹, ۱۲:۴۱:۲۶
آخرین ارسال: رسول
Shy کمک در باره آموزش الکترونیک alivbdatnet 6 6,025 ۲۶-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۱۷:۱۶
آخرین ارسال: alaska
  آموزش الکترونیک به صورت فلش mehrdadgh 2 3,354 ۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۲۷:۴۵
آخرین ارسال: mehrdadgh
  یک سوال الکترونیک کنکور ارشد و سه جواب ؟ amgh_12 0 2,282 ۲۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۹:۵۳:۳۷
آخرین ارسال: amgh_12
  الکترونیک و کامپیوتر MohsenB 3 2,685 ۰۱-آذر-۱۳۸۶, ۱۱:۲۳:۴۰
آخرین ارسال: MohsenB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS