امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يادگيري AVR
نویسنده پیام
alidiod آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
يادگيري AVR
ba salam be shoma doostane aziz man modati hast ke donbale yadgiri AVR hastam hata ye ketab va cd ham gereftam (BASCOM)az mohandes ali kahe amma ina hamash teori hast va kheyli natoonestam pishraft konam khodam ham daneshjooy electronic hastam az shahrestan lotfan mano rahnamaei konid bord amoozeshi avr ro az koja tahaye konam va pishnahad shoma baray pishraft to yadgiri AVR chie?ba nahayat tashakor montazer pasokh hastam
۰۳-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۳۳:۴۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

سلام
اولا بي زحمت فارسي بنويس
واما براي ياد گيري توي بخش مقالات اگه بري چند تا مقاله براي AVR هست و چند تا هم برنامه كه بتوني بسازيش
و اما براي كيت آموزشي من يكي ساختم اگه خواستي مي توني ار قسمت فروشگاه بخريش يا مشخصاتشو تو قسم محصولات ببيني
و اگه سوالي هم در مورد AVR‌ داشتي مي توني همين جا بپرسي

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۳-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۰۹:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alidiod آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
با تشكر از شما
خيلي ممنونم كه جواب سوال بنده رو خيلي زود داديد.من مايل به خريد برد آموزشي k15 هستم فقط ميخواستم ببينم كه به همراه اين برد آموزش خاصي هم ضميمه هست يا خير.البته بنده مقاله شما در ارتباط با winavr را مطالعه كردم و در حال دانلود از اينترنت هستم .در صورت برخورد با مشكل حتما مزاحم شما ميشم.
باز هم ازتون تشكر ميكنم.
۰۴-تير-۱۳۸۵, ۰۰:۲۷:۴۵
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

سلام
قابلي نداشت :wink:
براي K15 يه چند تا برنامه و چند تا مثال همراهش هست با نقشه دستگاه ولي آموزش در اون حدي كه فكر مي كني نيست
در مورد سوالات هم اگه بلد باشم جواب مي دم

هادی امین زاده
۰۴-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۲۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alidiod آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5

با سلام به شما من چندتا سوال از حضور شما داشتم:
1-براي اينكه تو محيط win avr برنامه نويسي كنيم بايد با دستورات زبان C++ آشنا باشيم؟
2-programer كه براي پروگرام كردن برنامه استفاده ميشود همون پروگرامري هست كه تو كتاب علي كاهه مدارش هست و اگر نه لطفا نقشه پروگرامر رو هم توي سايتتون قرار بديد.
3-يه جايي توي سايتتون براي شروع كار گفته بوديد بهترين كار اينه كه يه Atmega16 بگيريم و روش برنامه بريزيم اين برنامه هاي ابتدايي و مقدماتي رو بايد از محيط winavr بنويسيم؟(و با زبان C ؟)
لطفا چند نمونه عملي ساده رو براي اينكه دستم بياد براي دانلود تو سايت قرار ميديد با تشكر فراوان
۰۸-تير-۱۳۸۵, ۲۲:۳۰:۲۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6

1 - نه C هم كافيه
2 - از اون هم مي شه استفاده كرد ولي من tWinAvr رو تر جيح مي ديم نقشه اي هم كه توي Help‌ ش هست كاملترين چيزيه كه من ديديم (كاهه فكر كنم شماره آي سي رو اشتباه زده بايد از سري HC استفاده بشه)
3 - اين برنامه ها رو با هرچي دوست داري بنويس با هر زباني كه مي خواي كار كني و توي بخش مقالات هم بايد باشه اگه نبود از خود مثالهاي كمپايلرت هم مي توني استفاده كني

هادی امین زاده
۰۹-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۲۱:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alidiod آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
با سلام به شما دوست عزير
من يه سوال در مورد vb داشتم و اون اينه كه چطوري ميشه يك پانل توي محيط vb تعريف كرد كه بتونه يه سخت افزار رو در بيرون از pc كنترل كنه.
مثلا يه كليد كه يه ديود رو خاموش و روشن كنه .درست مثل برنامه اي كه در cd-rom رو بازو بسته ميكنه با اين تفاوت كه ديگه dll در كار نيست و اين سخت افزار بيرون از كامپوتر هست.بازم بخاطر توجه و همكاريت ممنونم.
۱۲-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۵۹:۴۵
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #8

برای این کار نیاز به کار با پورت ها داری که تو همین جا چند بار تو ضیح دادم اگه به گردی بد نیست ولی در کل بهترین کار استفاده از پورت سریال که یه برنامه آماده و قسمت مقالات گذاشتم و در خارج از کامپیوتر هم نیاز به یه میکرو داری که از همین AVR ها می تونی استفاده کنی

هادی امین زاده
۱۲-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۱۳:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS