امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط دو میکروکنترولر توسط خط تلفن
نویسنده پیام
vahid8051 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #23

با سلام
می بخشید که دیر رسیدم
یه جا دیدم که یه msc را وصل کرده بودن به اینترنت
زیاد نرفتم تو بحرش
ولی میخواستم در مورد پروتکلی که در این موارد استفاده میشه بپرسم
و یه چیز دیگه اینکه با RF آر اف می توان بین دو تا میکرو ارتباط برقرار کرد

MER29+1 :idea:
۱۲-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۰۵:۲۶
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #24

نقل قول: پس اون برنامه یی که برای ارتباط MT8870 به میکروکنترولر و به زبان Bascom خاسته بودم چی شد؟

فکر کنم باید خودت بنویسیش :wink:
نقل قول: و یه چیز دیگه اینکه با RF آر اف می توان بین دو تا میکرو ارتباط برقرار کرد
چه شیر تو شیر شد باید یه تاپیک دیگه باز کنی ولی هر چیزی می شه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-مهر-۱۳۸۵, ۰۰:۵۶:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iran-PC آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 6

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #25

نقل قول: پس اون برنامه یی که برای ارتباط MT8870 به میکروکنترولر و به زبان Bascom خاسته بودم چی شد؟
با 8051 و c میتونم ولی تا حالا برای avr ها برنامه نویسی نکردم. همینطور با بسکام.
(البته فقط دریافت شماره وگرنه برای شماره گیری فعلا باید به همون dtmfout بسکام رضایت داد.
۱۳-مهر-۱۳۸۵, ۰۱:۲۸:۳۶
ariaie_boy آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #26
روش اتصال
سلام دوستان
هنوز كسي كشف نكرده چطوري ميشه ميكرو رو مستقيم به خط تلفن وصل كرد ؟(با bascom)

و يه سوال ديگه : اگه بخوايم با وصل شدن ارتباط يه تلفن با ميكرو كليد هاييو كه طرف ميزنه بفهميم چه طوري ميشه ؟
مرسي .
۱۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۰:۲۳:۳۶
ariaie_boy آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #27
كد ؟
راستي آقا وحيد اگه كد امن لينكيو كه به مدار با 8870 داده بودي داري ميشه برام بفرستي يا بزاري همين جا كه همه استفاده كنن ؟
مرسي .
۱۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۰:۴۳:۵۶
Iran-PC آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #28
Re: روش اتصال
ariaie_boy نوشته است:سلام دوستان
هنوز كسي كشف نكرده چطوري ميشه ميكرو رو مستقيم به خط تلفن وصل كرد ؟(با bascom)

و يه سوال ديگه : اگه بخوايم با وصل شدن ارتباط يه تلفن با ميكرو كليد هاييو كه طرف ميزنه بفهميم چه طوري ميشه ؟
مرسي .
اول اینکه کشف کردن نمیخواد.
چند بار گفتم که با دستور DTMFOUT میتونید شماره بگیرید.
برای وصل کردنش به خط تلفن هم کاری نداره.
برای تست میتونید ( - خط تلفن رو به - منبع تغذیه وصل کنید و پایه OC1A میکرو رو هم با یک خازن (من با 100 نانو فاراد پلی استر تست کردم) به + خط تلفن وصل کنید).
البته برای تست ولی اگر میخواهید مدام به خط وصل باشد باید با وسایلی مثل اپتو کوپلر برای زمانهایی که نمیخواهید شماره بگیرید (خط اشغال نیست) خط به میکرو وصل نباشه.
من امتحان کردم و نتیجه گرفتم.
۱۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۴:۳۸:۵۴
bioosun آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #29

باسلام خدمت دوستان من موفق به شماره گیری و ارتباط شدم. من از میکرو AVR و کامپایلر codevision استفاده کردم تنظیمات مودم به خودی خود در حالت default مناسب برای کار میباشند اما در صورتی که بخواهیم خیلی حرفه ای عمل کنیم میتوانیم از مجموعه دستورات atcommand ها استفاده کنیم
اما یک سئوال از آقا هادی اون هم اینکه آیا بعد از ارسال atcommand شما هم کاراکتر های 13 اسکی رو ارسال کرده اید یا نه چون من که بدون ارسال این کاراکتر دستورهایم عمل نمبکنه مثلا اگر شماره 119 رو بخواهم بگیرم باید به صورت فوق این دستورات رو ارسال کنم
Putsf(“ATDT119”);
Putchar(13);

که همون کار دستور); WriteStr('ATDT119'+#13رو توی دلفی میکنه البته کاراکتر 10 اسکی رو هم باید فرستاد ولی من نفرستادم چیزی هم نشد و کارکرد
من تقزیبا همه دستورات ATcommand رو تک به تک اجرا کردم و تقریبا همش کارکرد .
درضمن پاسخ این دستورات رو هم دریافت میکردم (روی RX) البته برای نمایش جواب مودم روی LCD بهتر توی codevistion از وقفه پورت سریال استفاده کنیم و برنامه مانیتورینگ پاسخ ها رو توی بردار وقفه
پورت سریال بنویسیم من کی برد pc رو به یکی از میکروها وصل کردم و اون رو طوری تنظیم کردم تا هرچی رو از کیبرد میگیره به مودم بفرسته و در طرف دیگر هم میکرو اطلاعات رو بگیره و روی lcd نمایش بده که این کار خوشبختانه درست انجام شد . اما یک سئوال دیگه از آقا هادی دارم و اون اینکه چطور حالت زنگ رو از مودم دریافت کنم تا بتونم با دستور ATA حالت wait for call رو ایجاد کنم.
در پایان از لطف همه دوستان آقا هادی و دوست خوبم iran pc که پی گیر این موضوع هستند تشکر می کنم
[/list]
۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۰۱:۱۸:۵۹
Iran-PC آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #30

bioosun نوشته است:باسلام خدمت دوستان من موفق به شماره گیری و ارتباط شدم. من از میکرو AVR و کامپایلر codevision استفاده کردم تنظیمات مودم به خودی خود در حالت default مناسب برای کار میباشند اما در صورتی که بخواهیم خیلی حرفه ای عمل کنیم میتوانیم از مجموعه دستورات atcommand ها استفاده کنیم
اما یک سئوال از آقا هادی اون هم اینکه آیا بعد از ارسال atcommand شما هم کاراکتر های 13 اسکی رو ارسال کرده اید یا نه چون من که بدون ارسال این کاراکتر دستورهایم عمل نمبکنه مثلا اگر شماره 119 رو بخواهم بگیرم باید به صورت فوق این دستورات رو ارسال کنم
Putsf(“ATDT119”);
Putchar(13);

که همون کار دستور); WriteStr('ATDT119'+#13رو توی دلفی میکنه البته کاراکتر 10 اسکی رو هم باید فرستاد ولی من نفرستادم چیزی هم نشد و کارکرد
من تقزیبا همه دستورات ATcommand رو تک به تک اجرا کردم و تقریبا همش کارکرد .
درضمن پاسخ این دستورات رو هم دریافت میکردم (روی RX) البته برای نمایش جواب مودم روی LCD بهتر توی codevistion از وقفه پورت سریال استفاده کنیم و برنامه مانیتورینگ پاسخ ها رو توی بردار وقفه
پورت سریال بنویسیم من کی برد pc رو به یکی از میکروها وصل کردم و اون رو طوری تنظیم کردم تا هرچی رو از کیبرد میگیره به مودم بفرسته و در طرف دیگر هم میکرو اطلاعات رو بگیره و روی lcd نمایش بده که این کار خوشبختانه درست انجام شد . اما یک سئوال دیگه از آقا هادی دارم و اون اینکه چطور حالت زنگ رو از مودم دریافت کنم تا بتونم با دستور ATA حالت wait for call رو ایجاد کنم.
در پایان از لطف همه دوستان آقا هادی و دوست خوبم iran pc که پی گیر این موضوع هستند تشکر می کنم
[/list]

سلام.
خوشجالم که موفق شدی.
ولی خشک و خالی بود یه جورایی.
لا اقل یه نمونه کدی (همون که کار کرد) و اینکه مشکلش چی بود که قبلا کار نمیکرد.
موفق باشید.
۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۱:۲۰:۲۰
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #31

کارکتر 13 تا اونجا که یادمه نیاز بود البته خیلی یادم نیست
بزای برداشتن گوشی هم یادمه می شد تنظیمش کرد روی مثلا 2 تا زنگ که خورد گوشی رو برداره نیاز نیست فرمانی بهش بدی فط کافیه میکرو آماده در یافت دستورات باشه مثلا روی وقفه
اما موقع زنگ زدن کلمه Ring فرستاده می شه به میکرو که با اون هم می تونی کار کنی اما یه سوال از چه مودمی برای میکرو و از چه مودمی برای کامپیوتر استفاده می کنی؟ با بقیه مودم ها هم امتحان کردی؟ کار می کنه؟ حال منو که اون زمان گرفته بود با یه مدا کار می کرد با یه مدل نه

هادی امین زاده
۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۱:۲۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iran-PC آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #32

سلام.
میشه یک طرف میکرو با یک مودم اکسترنال کار کنه و در طرف کامپیوتر با همین مودمهای اینترنال کار کرد ؟
فرستادن دستورات AT به مودمهای اینترنال چطوری صورت میگیره؟
۱۵-مهر-۱۳۸۵, ۲۳:۳۲:۳۸
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #33

آره می شه
برای اینتر نال ها هم یه Com مجازی ساخته می شه که به اون می فرستی دقیقا مثل External

هادی امین زاده
۱۶-مهر-۱۳۸۵, ۰۰:۰۹:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط میکرو با plc از طریق شبکه profibus nex2004 11 14,656 ۰۱-بهمن-۱۳۹۸, ۱۱:۰۰:۱۹
آخرین ارسال: d.hamidi2535
Exclamation ارتباط سريال بين دو ميكرو و نمايش روي lcd با codevision ali313 13 28,959 ۰۱-شهریور-۱۳۹۷, ۱۱:۰۸:۴۳
آخرین ارسال: farhadtavakkol
  [فوری] عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر منیره مرادی 1 2,525 ۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۲۰:۵۷:۳۰
آخرین ارسال: 1نفر
  مشکل در ارتباط بیسیم با پروتکل USART cortex-m3 5 6,012 ۰۷-آبان-۱۳۹۵, ۰۰:۱۷:۳۶
آخرین ارسال: milad15m
  هنگ کردن میکرو در ارتباط سریال nex 1 2,890 ۰۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۰:۵۶:۵۹
آخرین ارسال: علی محد شریفی
  ارتباط avr با plc از طریق profibus nex2004 5 7,429 ۰۳-مهر-۱۳۹۵, ۰۳:۱۶:۰۸
آخرین ارسال: jalil2008
  ارتباط دو طرفه با فرستنده nrf24 sniper-70 0 2,426 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۶:۴۸
آخرین ارسال: sniper-70
Question مشکل با ارتباط spi miladd72 1 2,510 ۱۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۱:۱۷:۵۳
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] ارتباط میکرو با ماژول ESP8266 ghostrider 6 6,900 ۱۸-خرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۴۶:۵۹
آخرین ارسال: alifarmani7
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 8,907 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS