امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیازمند به کمک در زمینه مکانیک
نویسنده پیام
Pasargad_mybb1.2_import13013 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
نیازمند به کمک در زمینه مکانیک
با سلام قبل اذ هر چیز باید بگم که امیدوارم بالاخره اون سایتی که در ضمینه ربات دنبالش بودم را پیدا کرده باشم
من ترم دوم مکانیک هستم و یه کم علاقه مند به رباتیک مخصوصا مکانیک ان ولی تازه اول راهم و توی این زمینه هیچ اطلاعات خاصی ندارم
خواهشمندم که بنده را در این زمینه راهنمایی کنید و بگویید که از کجا باید شروع کنم با چی و چگونه
اگر توی این زمینه سایت خاصی هم سراغ دارید ممنون میشم که بنویسید
پیشاپیش متشکرم
۱۸-آبان-۱۳۸۵, ۱۲:۰۸:۵۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2

سلام
خوش امدی
برای شروع می تونی یکی از انواع رباتی که ساخته می شه مثل لابیرینت یا تعقیب خط یا حتی ربات های پیشرفته تر مثل small size رو شروع کنی بعد هر مشکلی داشتی بیای تو فروم بپرسی البته برای مکانیک خیلی کسی نمی تونه کمکت کنه ولی الکترونیک رو چند تا سایت دیگه هم هستند
یکی iranmedar.com هم هست می تونی ببینی ولی فروم نداره

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۹-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۰۱:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

ممنون از جوابتون
من وب را خیلی جستجو کردم ولی میخواستم بدونم چرا اینقدر مطلب که درباره ی الکترونیک و برنامه نویسی روبات هست در مورد مکانیک روبات نیست؟
دلیلش بی حالیه :? مکانیکی هاست یا دلیل دیگری داره؟
۲۳-آبان-۱۳۸۵, ۱۲:۴۱:۰۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4

نه در باره مکانیک چی می خوای بدونی
نقشه یه مکانیک یه ربات رو می خوای ببینی؟ آخه یه ربات رو هر کس یه شکلی می سازه به اون شکل رسمی هم ساختش درد سر داره کلی امکانات تراش کاری می خواد و ...
مثل الکترونیک و کامپیوتر نیست یه نقشه بدی یا یه برنامه بنویسی کار حل باشه

هادی امین زاده
۲۳-آبان-۱۳۸۵, ۲۱:۵۰:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5

خب این صحبت شما درست ولی برای ساختن همون بخش مکانیکی که به قول شما برای هر ربات یه شکلی داره بالاخره به یک سری اطلاعات اولیه نیاز هست یا نه ؟ بالاخره باید بدونی که بازو چیه یا امثالهم تا بشه اون بخش مکانیکی را طراحی کرد یا نه؟
راستی اگه برنامه خاصی هم سراغ دارید معرفی بکنید ممنون
۲۴-آبان-۱۳۸۵, ۰۱:۰۷:۲۱
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6

دیگه اینو باید یه مهندس مکانیک پیدا کنی من رشتم الکترونیک :wink:

هادی امین زاده
۲۴-آبان-۱۳۸۵, ۱۰:۰۲:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7

به هر حال از دادن جوابهات ممنون :) و خواهشا اگر مهندس مکانیکی اینجا هست در این زمینه من را راهنمایی کنه فکر میکنم جمع کردن یک سری اطلاعات این چنینی کنار هم واسه ی خیلی ها مفید :arrow: باشه
۲۴-آبان-۱۳۸۵, ۱۷:۱۲:۴۵
modern_mybb1.2_import13868 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #8
جوا سوال پاسارگاد
با عرض سلام وخسته نباشد. الياس هستم دانشجوي مكانيك ( ماشين افزار) اهل تبريز
خوشحال مي شوم اگه بتونم كمكتون كنم يا شما منو كمك كنيد تا حد دانشم خوشحال ميشم اگه بتونم جواب بدم اگر هم نتونستم آدمهاي زيادي رو ميشناسم كه ميتونم ازشون كمك بگيرم به اميد روزي كه همه انسانها در مقابل اين نعمت عزيز خدايي (عقل) نهايت استفاده رو ببرن

در جواب دوست عزيزم پاسارگاد بايد بگم راه خوبي پيش گرفته اي تقريبا شبيه راهيه كه من رفته ام البته با كمي تغيير چون من علاوه بر اين كه مكانيكي هستم علاقه زيادي به برنامه نويسي كامپيوتر ؛ برنامه نويسي
ميكروكنترل ؛ برنامه نويسي plc ؛ وهمچنين رشته تسخير كننده جهان ( برق) دارم البته همه اين رشته ها
شاخه همديگر هستش و اگه يكي نباشه كار ناقصه .

البته نمي دونم منظورت از ربات چيه چون ربات به دو گروه كلي صنعتي و خانگي تقسيم ميشن
صنعتي همونهايي كه بازويي هستند و كارهاي ثابت مانند رنگ پاشي ؛ جوشكاري و ...
ربات هاي خانگي يا روباتهاي هوشمند .هم همون رباتهاي تعقيب خط و هوندا و از اين جور چيزا
ربات از 2بخش كلي تشكيل شده

1 مكانيكي
2 برقي ( سخت افزاري و نرم افزاري )

1 مكانيكي كه خودت مكانيكي هستي وبهتر از من ميدوني . كتابهاي محدودي در اين زمينه وجود دارند كه
يكيش كتابهاي اجزاي ماشين دوره هنرستان نظام قديم و طراحي مكانيزم دوره نظام قديم . طراحي مكانيزم ها
از احمد دليري تبريزي كه گير آوردنش در پايتخت يه كمي سخته وهمچنين كتاب جداول و استانداردها ؛ كتا طراحي بادامكها ار نصيري و چند تا سايت مفيد در زمينه مكانيك mechanic.persiandata.com كه الان حضور ذهن ندارم و در اولين فرصت برات مي فرستم براي شروع بايد به يكي از نرم افزارهاي كاتيا ؛ ساليد ورك ؛ مكانيكال مسلط باشي همينطور كه ميدوني شركت ساليد ورك رو شركت كاتيا خريداري كرده و اگر كاتيا رو ياد بگيري بر تمامي نرم افزار ها مسلط ميشي و ديگه نياز به هيچ نداري. نرم افزار كاتيا از 20 محيط استفاده ميكنه علاوه بر رشته مكانيك رشته هاي برق صنعتي ؛ قالبسازي ؛ هيدروليك و پنوماتيك و محيط پيشرفته اون يعني شبيه سازي تمامي قسمتهاي طراحي شده بطور مثال شما رباتي طراحي كرده ايد كه تو اون درگيري چرخ دنده و اتصال مفاصل وجود داره كه كاتيا اونو شبيه سازي ميكنه و ميتوني اون هم بصورت انيمشين و هم ميتوني فيلم برداي و انفجاري تركيبي و .... رو انجام بدي.
بطور مثال ((دستگاه اندازه گيري تمام اتوماتيك شيب و زاويه )) البته بيشتر از اين نميتونم توضيح بدم اول من اومدم بخش مكانيكي رو تو ساليد ورك طراحي كردم بعدا در نرم افزار پروتوس مدار الكريكي اونو شبيه سازي كردم اين بخش خيلي مهمه چون واقعا اين نرم افزار هم در هزينه و هم در وقت صرفه جويي ميكنه و هم زودتر به جواب مي رسي در پايان بگم من قبل از اين كه پروژه ام تموم بشه من تمامي قسمتهاي ( مكانيك و برقي ) اونو شبيه سازي كرده بودم و از صحت در ستي كار صددرصد مطمن بودم :wink:

2 برقي ( سخت افزاري ؛ نرم افزاري ) بايد زبان برنامه نويسي ميكرو كنترل و همچنين اطلاعاتي در زمينه برق داشته باشي از قطعات و كاربرد قطعات..
نرم افزاري هم بايد با نرم افزارهاي مهندسي شبيه سازي برق مانند پروتوس و ورلد سيملارشن استفاده كنيد البته من به اندازه دوستان برقي اطلاع ندارم ولي معروفترين نرم افزارها اون هستن
۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۱۱:۱۵:۴۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #9

ممنون

هادی امین زاده