امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جشنواره خوارزمي...
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
جشنواره خوارزمي...
سلام
فك كنم همتون با خوارزمي آشنا هستيد!
من ميخوام يه طرح بدم تا بلكه يه فرجي شد و از كنكور معاف شديمAmaze (تو خواب)
من ميخواستم طرح سخت افزاري بدم ولي وقتي رفتم سراغش ديدم نه بابا كار زياد ميخواد! حالا ميخوام يه نرم افزار بدم.
نرم افزاري مثل Install Shield با تمامي امكانات اون و حتي گرافيك بهتر و قابليت انتخاب زبان و فشرده سازي كامل فايلها و ...
خوب به نظر مياد كار ساده نباشه! ولي وقتي روش فك كردم ديدم شدنيه! و كار نشد نداره!
حالا از دوستان اشنا به اين جشنوارن خواهش ميكنم بگن كه اين طرح براي خوارزمي به درد ميخوره يا الافيه؟! اگه طرح بهتري سراغ دارن ما رو بي نصيب نذارن!
۰۱-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۲۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #2

کامران جون مسیر : Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\Setup1
تو مسیر نصب vb رو نگاه کن ... برنامه ساخت setup در vb با سورسش هست
حتی میتونی سورسش رو دست کاری کنی و ذخیره کنی و تو vb از اون استفاده کنی !!!

میتونی ازش کمک بگیری ... البته نوشتن Install Shield با تمامي امكانات اون و حتي گرافيك بهتر کار راحتی نیست اما
بعیده بخاطر همچین کاری کسی رو از کنکور معاف کنن ... یعنی من اینجوری فکر میکنم ....
به نظر من که وقتت رو بزاری واسه کنکور بخونی موفق تری !!!

ولی برنامش رو بنویس ... حتما " چیز جالبی میشه !!!

:wink:
۰۱-بهمن-۱۳۸۳, ۱۶:۳۶:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3

سلام
خوب واقعا بعيده ولي اگه رتبه 1 تا 3 بياره فك كنم معافه!
در ضمن من همه جوانب كار رو در نظر گرفتم و مطمينم از عهدش برميام! در ضمن من هنوز سال سومم و يه 6 ماهي وقت دارم! :wink:
۰۱-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۳۰:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4

چه جالب من هم زمان كنكور به جاي درس خوندن توي همين فكر بودم ولي نشد 5-6 تا طرح دادم كه 3-4 تاش برگزيده استانهاي كشور شد (يه جورايي مي شه مقام دوم) ولي فقط يرگزيده هاي كشوري روبه قول شما معاف مي كردن حالا اين مهم نيست ولي وقتي مي بيني كه طرح هاي كشوري چه قدر مزخرف بودن حال آدم گرفته مي شه مثلا مداد تراش يا فيل وفنجان (يه كمي نقاشي بود)
البته طرح بايد ابتكاري باشه اين دو طرح آخري كه توي زمان دانش جويي دادم يكي ش نرم افزار با سخت افزار بود كه گفتند مستندات ناقص است (يه چيزيه مثل زير ساخت هوا پيمايي) ودومي كه كامل نرم افزاري بود كه براي اون فهش هم ندادند

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۴۵:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5

بله ممنون اميدوار شدم مثل اينكه درسته قبلا شنيده بودم به هر حال ممنون كه خبر دادين ولي من اين برنامه رو درست ميكنم و به شماها تقديم ميكنم :wink:
۰۲-بهمن-۱۳۸۳, ۲۰:۰۵:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
alishayei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #6
innosetup
نمي دونم با برنامه inno setup آشناهستي يا نه.
اين برنامه پر طرفدارترين برنامه براي ساختي برنامه نصبه كه اپن سورس هم هست و مي توني از تو سايت www.innosetup.com دانلودش كني . اين برنامه در واقع يه كامپايلر پاسكال داره كه با كد نويسي توي اون بايد برنامه نصب را ساخت . البته با برنامه istool كه يه بسته كمكي براي اين برنامه است مي توني اين كارو به طور گرافيكي انجام بدي .
خلاصه اينارو گفتم كه اگه تو تصميمت مصمم هستي از اين برنامه كه اپن سورسه استفاده كني .
۰۲-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۲۲:۲۲
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7

خيلي ممنون دوست عزيز ولي من ميخوام همش رو خودم بنويسم (بدون ايده گرقتن از ساير سورس ها) شايدم بيشتر به خاطر تست خودم اينو مينويسم و با وي بي هم كار ميكنم ممنون :wink:
۰۲-بهمن-۱۳۸۳, ۲۲:۳۵:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

ايده گرفتن از سورس ديگران نتنها بد نيست بلكه باعث ميشه دوباره كاري نكنه و تازه فكرش بجاي رفتن به سمت دوباره كاري هاي بيخودي بره به سمت بهبود نرم افزار.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۴۰:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9

دقيقا حق با شماست!
واقعا درسته باعث ميشه سريغتر و بهتر بشه كار ولي من وقتي از سورس ديگران استفاده ميكنم - در صورتي كه روش كارش رو نفهمم- يه جورايي احساس عذاب وجدان دارم!!!! حالا اين دفعه رو ميخوام خودم كار كنم (از صفر) البته قبلا ايده هاي لازم رو گرفتم و روش كار رو فهميدم!!! خوب فعلا كه شروع نكزذم حتما از سورسهاي معرفي شده توسط دوستان هم استفاده ميكنم.
ممنون از همتون :wink:
۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۰۹:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
redmove آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 1

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #10

نميشه :!: منظورم اينه كه خودتو خسته نكن چون طرحت جايزه نميگيره براي اينكه نواوري محسوب نميشه. بايد يه چيزي بنويسي كه تا حالا كسي ننوشته باشه.
۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۵۲:۳۴
navidal آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #11

آقا كامران اگه بتوني كامل بنويسي به نظر من خيلي جالب ميشه ولي متاسفانه تا اونجايي كه من خبر دارم جشنواره خوارزمي بيشتر مانورش روي برنامه هايي كه سخت افزاري ان مثل روبوتيك و ...
۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۲۰:۵۲:۵۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS