امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال
نویسنده پیام
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #12
RE: یک سوال
برای ساخت ربات احتیاج به این همه دردسر نیست شما چجور رباتی میخواهین؟
برای نوشتن ربات اون هم تحت وب باید از زبانهای تحت وب استفاده کنین حالا که میخواهین با .net بنویسین پس از asp.net استفاده کنین
۱۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۳۱:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 49
( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #13
1. ممنون آیا asp هم امکانات دیگر دات نت ها مثلا سی رو به ما می ده؟
2. می شه یه مقدار در رابطه با راه اندازی روبات ها تحت وب توضیح بدین؟
3. اگر در نهایت منجر به استفاده ار هاست می شه من نمی خوام از هاست استفاده کنم(یه چیزی شبیه کارای هکری ولی هک نیست و ربطی به اون نداره!)

خیلی خیلی از لطفتون ممنونم
۱۰-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۲۶:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #14
وقتی میگین دیتابیس و سرور از گفته هاتون اینجور استنباط میشه میخواهین تحت وب بنویسین و برنامه تحت وب نیاز به یک سرور یا valid ip داره تا بشه بهش connect شد
وگرنه رباتهایی مثل رویا که روی یاهم کار میکنن رو با زبان دلفی نوشتن (و همین طور رباتهای دیگه که با زبانهای دیگه نوشته شدن)
شما میتونین تو برنامه تحت وبی که نوشتین بگین که اگه این درخواست فرستاده شد این عمل انجام بشه
وقتی صحبت از .net میشه تقریبا بستر ها یکی میشه تفاوت چندانی نمیکنه
۱۰-خرداد-۱۳۸۷, ۲۳:۰۳:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #15
بسیار از لطفتون ممنونم:
1. آیا می شه یه مثال برای چنین ربات هایی بزنید و روش کارشون رو توضیح بدید ؟ (مثال عملی)
2. ربات هایی مانند googlebotهم با دلفی نوشته شدن ؟(من در واقع منظورم چیزی شبیه این رو ربات هاست)

باز هم از لطف بی کرانتون نسبت به حقیر ممنونم
۱۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۳۴:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

ارسال: #16
منضورتون رباتهایی هستند که ازشون سوال میکنین و اونها جواب میدن دیگه؟یا چیز دیگه ای تو تو ذهنتونه
من با اینجور رباتها کار نکردم(فقط با رباتهای یاهو کار کردم)
۱۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۰۱:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #17
جناب لرد باز هم ممنون و ببخشید که کمی دیر شد
بسیار خوب می شه یه مقدار راجع به برنامه های دات نت و روش اجرای اونا در اینترنت توضیح بدید؟
آیا اونا کامپایل می شن ؟ یا اینکه به html تبدیل می شن
۱۳-خرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۰۲:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #18
Agary نوشته است:دیتا بیس چیست ؟
روش کار آن چگونه است؟
آیا سایت هایی که از html پیروی می کنند دیتا بیس دارند؟ از چه نوعی؟

Agary نوشته است:ممنون جناب لرد:
سایت هایی که دیتا بیس ندارن چه جوری کار می کنند .
می شه منظور از استا رو دقیق بیان کنید . راستش من یه مبتدیم.

Agary نوشته است:
arashrj نوشته است:(متن , تصاوير گرافيکي ,صدا ,ويدئو و ديگر فايل هاي مولتي مديا)
بسیار از هر دو دوستمون ممنونم.
ولی من این وسط یه سوال برام پیش اومد .
آیا http می تونه پهنای باند یک سایت رو اشغال کنه.
در ضمن می شه درباره ی ماهیت خود http توضیح بدید؟ مثلا اگر یه برنامست با چه زبانی نوشته شده.
(اگر سوالام احمقانست شما به بزرگی خودتون ببخشید مبتدیم دیگه)
ممنون.

Agary نوشته است:سلام:
فرض کنید من یک برنامه به صورت html نوشتم و بعد تو دیتا بیس ذخیره می کنم . (به صورت باینری)
وقتی که یه براوزر اونو در خواست می کنه مصلما باید کد های اون به html ترجمه و اجرا بشه . در این صورت آیا برنامه ی من اجرا می شه؟ اگر بله تا چه مدت اجراش دووم میاره ؟ آیا تا وقتی که اطلاعات توسط براوزر در یافت بشه یا ...
در ضمن برنامه سرور ساید است.
و توضیح آنکه: ببینید مسلما بعد از در خواست هر براوزر ارتباط بعد از یه مدتی قطع می شه (حتی با وجود کوکی) آیا وقتی که این ارتباط قطع بشه برنامه ی من هم از بین می ره .
در آخر فرض کنید که من یه ربات نوشته باشم.
با تشکر

سلام
دوست عزیز، Agary جان
من داشتم پست های شما رو توی این تاپیک می خوندم، احساس کردم که شما مبتدی هستین - همون طوری که خودتون هم گفتین - ولی یه سری اطلاعات از این ور و اون ور بهتون رسیده و این پراکندگی باعث شده تا در مورد بعضی مفاهیم و تعاریف مثل Database و HTTP و html و .... اشتباه برداشت کنین.
فکر می کنم اگه از صفر توضیح بدم بهتر باشه:
ما دو نوع سایت داریم، Static و Dynamic
Static یعنی سایت یه چیز کاملاً ثابتیه. در حقیقت طراح سایت یک سری Page طراحی کرده و ما دقیقاً همون ها رو می ببنیم.
Dynamic یعنی سایت تولید صفحه می کنه. بذار یه مثال بزنم. تو میای تو IRANVIG و نام کاربری و رمز عبورتو می زنی، بعد تو به صفحه ای هدایت می شی که بالاش اسم تو رو نوشته و بهت خوش آمد گفته، ولی آیا اگه همون موقع من وارد سایت بشم، می بینم اسم شما اون بالاست؟ نه!!! چون سایت برای من یه صفحه دیگه تولید کرده و اسم منو بالاش نوشته.
پس فرق سایت های پویا(Dynamic) با ایستا(Static) اینه که سایت های پویا برای هر کاربر متناسب با نیازهاش تولید صفحه می کنه ولی سایت ایستا به همه یه چیز نشون می ده.
حالا بریم سراغ Database
Database یا DB یه محلیه که ما می تونیم اطلاعات رو دسته بندی کنیم و اون ها رو ذخیره کنیم. مثلاً ما می خوایم تو سایتمون نمرات یک سری دانش آموز رو داشته باشیم. حالا می تونیم همه نمرات رو توی یه DB ذخیره کنیم
فرقی نمی کنه که سایتمون Dynamic باشه یا Static، تو جفتشون می تونیم از DB استفاده کنیم. فرقش اینه که تو سایت Static به کاربر اجازه می دیم تا بتونه کل فایل DB رو کپی کنه و ببره ولی تو Dynamic نمی تونه. بذار یه مثال بزنم:
ما یه DB داریم که توش نمرات تک تک دانشجویان یه دانشگاه ثبت شده، ما می خوایم سایتی طراحی کنیم که هرکسی اسمشو که وارد کرد(پسورد هم فرض کن نمی خواد، آخه نمی خوام پیچیده اش کنم) بتونه فقط و فقط نمرات خودشو ببینه، حالا اگه سایت ما Static باشه چی می شه اگه Dynamic باشه چی میشه:
حالت Static: ما یه صفحه html طراحی کردیم و توش به زبان برنامه نویسی نوشتیم، اگه اسمی که کاربر وارد کرد برابر "اصغر" بود برو به شماره 5 از DB و نمره رو بده، اگه اسمی که کاربر وارد کرد برابر "سکینه" بود برو به شماره 13 از DB و نمره رو چاپ کن. و این if ها رو برای همه دانشجو ها نوشتیم!!!!
حالا کاربر خیلی راحت Source صفحه ما رو برمی داره و از توش آدرس DB رو پیدا می کنه و اون رو دانلود می کنه و به نمره همه دست پیدا می کنه.
حالت Dynamic: ما یه برنامه php (برای مثال) نوشتیم که کاربر به اون دسترسی نداره(نکته همینه ها!!!). توش گفتیم اسم هر کسی رو که کاربر زد برو از DB نمراتشو پیدا کن و بیار اینجا. حالا یه صفحه html می سازه، توش نمرات رو می نویسه و اون رو نمایش می ده. حالا کاربر اگه Source صفحه html رو نگاه هم بکنه به آدرس DB دسترسی پیدا نمی کنه!!!!

خسته شدم ها!!!!

در مورد HTTP هم که پرسیده بودی، HTTP یه پروتکله. پروتکل یعنی زبان ارتباطی
مثلاً اگه ما بخوایم یه سایت رو ببینیم چه جوری به سایت بگیم که ما می خوایم ببینیمت؟ ما باید یه جوری و با یه زبانی بهش بگیم که هر جفتمون بلد باشیم. یکی از این زبان های ارتباطی HTTP ایه!!!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۴۶:۲۴، توسط far_222000.)
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۴۰:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, Agary
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #19
خواهش می کنم
در مورد چیه دات نت بگم؟ اینجا قسمت دیتابیسه، بهتره بری تو قسمت دات نت، اونجا زودتر جواب می گیری

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-تير-۱۳۸۷, ۱۳:۳۳:۴۴، توسط far_222000.)
۱۴-تير-۱۳۸۷, ۱۳:۲۱:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS