امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS های طنز و جالب
نویسنده پیام
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #78
RE: SMS های طنز
نقل قول: شوخی با چند یارو (یارو چی هست ؟ ) به جای یارو نام دلخواه را قرار دهید .
نقل قول :
میگن ماهواره امید پدر ماهواره اسراییل رو در اورده .... اگه گفتین چه جوری ؟با رفتن به جلوی دوربین ماهواره اسراییل و در اوردن شکلک

این کجاش "یارو" داشت؟
سلام
اون یارو داراش خطرناکه ، خواستید بزارم .
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۶:۳۱:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, BackUP, WhiteNoise
mahbooob آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 1422
( 2312 تشکر در 367 ارسال )
ارسال: #79
نقل قول: بهش میگه تو با این باسن کوچیکت خوب ...دی تو مملکت .
با توجه به اینی که نوشتن و
این پایینی
نقل قول: خلاصه اش میشه یه چیزی تو این مایه :

اگه از بالا بخوایم آدرس بدیم گم میشین :) از پائین سمت راست در اول :))))))))))))
همینه...ولی اگه اینجوری بگیم قشنگتره:
اگه از بالا بخوایم آدرس بدیم گم میشین!!ولی از پایین،میری تو "ب..." بن بست اولی دست راست.

برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل داشت

Tongue

۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۰۶:۳۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #80
نقل قول: بهش میگه تو با این باسن کوچیکت خوب ...دی تو مملکت .
با توجه به اینی که نوشتن و
من اینجا میز بودم و نقشی در این ماجرا ندارم

خبرنگار از يه آباداني ميپرسه ، جمعيت آبادان چقدر هست؟ آباداني در جواب ميپرسه با حومه يا بدون حومه؟ خبرنگار ميگه با حومه آباداني ميگه با حومه ميشه هفتاد ميليون

يك روز دو تا آباداني واسه هم خالي مي بستند . اولي ميگه : ما يه كوه كنار خونه مون داريم كه هر وقت مي گيم حميد . دو سه بار ميگه حميد.... حميد.... حميد....دومي ميگه : اين كه چيزي نيست . ما يه كوه داريم كنار خونه مون كه هر وقت مي گيم حميد . ميگه : كدوم حميد؟

يك تهراني داشت براي يك آباداني لاف ميزد و ميگفت : من يك سگ دارم وقتي ميخواد بياد تو خونه در ميزنه!آبادانيه گفت : ولك ، مگه كليد نداره ؟

آبادانيه ميره تو يه كتابفروشي .... ميگه : وولك پوستر مو رو داري ؟ ........... كتابفروش ميگه : نه ........ آبادانيه مي گه : وي ي ي تو هم تموم كردي ؟!!!

روزي عقابي داشت پرواز ميكرد كه ناگهان گنجشك آباداني ميره طرفش ميگه كاكا وسعت پر و حال ميكني عقابه ميگه بروحوصلت و ندارم گنجشكه بازم پيله ميكنه ميگه كاكا وسعت باله رو حال ميكني عقابه بازم ميگه بروحوصلت و ندارم وگرنه ميام يه كاري ميكنم پرات بريزه گنجشكه ميگه مردي بيا عقابه ميره طرف گنجشكه و همه ی پراش رو میکنه گنجشكه در حال افتادان ميگه ميگه كاكاهيكل و حال ميكني

دو تا آباداني به هم مي رسن. اولي مي گه: جات خالي ديروز رفتم شكار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شير شكار كردم . دومي ميگه: همش همين ؟ اولي مي گه: بابا، آخه با يك تير مگه بيشتر از اينم مي شه ؟ دومي ميگه : تازه تفنگم داشتي؟

آبادانيه ميره تهرون سوار اتوبوس ميشه ، به راننده بليط ميده. راننده ميگه آقا اين بليط ماله آبادانه ! آبادانيه ميگه : كوكا چيشتو خوب باز كن ! روش نوشته آبادان و حومه!..
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۳۹:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : CRazYFULL, lord_viper, Mr.pRoGraMmer, Loyal, sita_rampail, t3r!p3000, alaska, mahdi20, Majid_Ebru, BackUP, WhiteNoise
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #81
1nafar فقط میگم
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
میسی جک هات مس خودت خوشکل بود
یه روز یه دختره میخواسم ازیتم کنه نتونست گوشی را به دوستش داد حرف - 18 میزد هیچی نفهمیدم چی گفت اخه با لهجه غلیظ اصفهانی میحرفید دیگه علاقه زیادی به لهجه اصفهانی پیدا کردم looool

به غضنفر ميگن عجب مملکت خر تو خري داريم ميگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازي هيچکي نفهميد
به غضنفر مي گن چرا قرصات رو سر وقت نمي خوري ؟

ميگه : مي خوام ميکروبا رو غافل گير کنم.
looooooooooool

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۲۴:۲۰، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۲۳:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, BackUP, WhiteNoise
ostad_0nline آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 4 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #82
اولا سلام
بازم اولا اس ام اس نه پیامک
اصلا قشنگ نبود.
ميان اين همه گورستان هم نشاني از مرگ پيدا نميکنم ....اين سنگ قبر ها هم دارند زندگيشان را ميکنند.

در گفتن يک حرف حاشيه رفتم وبه جاي نوشتن تنها يک کلمه گوشه ي دفتر خاطراتت شعر هاي حاشيه اي نوشتم !!!! تا عاقبت در حاشيه چشم هايت افتادم حالا که حاشيه نشيني را تجربه مي کنم بگذار فقط يک حرف حاشيه اي ديگر بزنم دوستت دارم .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۳۲:۳۱، توسط ostad_0nline.)
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۲۷:۵۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, WhiteNoise
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #83
اينم چند تا پيامك عاشقانه
تقديم به دوستانم :خودم و علي و سعيد و...

یاد تو چندیست که مهمانم شده ، خاطراتت آفت جانم شده
هر چه میگویم سخن از یاد توست ، در سکوت من فقط فریاد توست
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میخوام اسم تو رو با صابون تو ابرا بنویسم تا وقتی بارون میباره همه کف کنن !
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قسم به هرچی بارون شدیده / به هر بی پناه و نا امیده
تو که قلبت مثل برفا سفیده / نرنج از من آخه از تو بعیده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیدن لبخند آنهایی که رنج میکشند ، از اشکهایشان دردناکتر است . . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هیچ فکر کردی اگه هر ماه قبض کارکرد قلبمون رو میدادن
کدوم یکی از ما عاشقتر بودیم !؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چون خیالت همه شب مونس و دمساز من است
شرم دارم که شکایت بکنم از تنهایی . . .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر من شاعرم شعرم تو هستی
اگر من عاشقم ، عشقم تو هستی
اگر من یک کتاب کهنه هستم
بدان زیبا ترین برگش تو هستی
میگن نمک باعث شوریه ، عجیبه تو با این همه نمک که داری بازم شیرینی !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هر نگاهت ز روشنی کار ستاره میکند
هرکه دوباره بیندت ، عمر دوباره میکند . . .
همیشه میخواستم مالک قلبت باشم ، نه مستاجرش !
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ماه عشق است بیا عاشق شویم ، عاشق آن خدای خالق شویم
چون به درگاهش کشیم دست نیاز ، مهربان باشد شویم ما بی نیاز . . .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگه يه خودکار داشتي که فقط اندازه ي نوشتن يک جمله جوهر داشت
باهاش چي مينوشتي؟ خدايا دوست دارم . . .
خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بيرنگه درد عشقه . . .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
تو اگر باز کني پنجره اي سمت دلت ٬ ميتوان گفت که من چلچله لال توام ٬
مثل يک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرماي پر و بال توام . . .
راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي ، هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،
راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي ، عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . .
دوست بهترين واژه در جهان است، اما كساني كه معني آن را نمي فهمند
اين واژه را بدنام كرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهايي يك تنهاست . . .
چشاي پرستو بي اشک ميميره صداي قناري بي تو ميگيره اگه تو نباشي پيشم عزيزم
هر چي شاديست توي قلبم ميميره آسمون عشق پوسيده مي شه
هواي عشق مه الوده مي شه . . .
سرمشق های آب بابا ٬ یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان یادمان رفت . . .
فراموش نکنیم در ساحل قلبها ٬ این جای پای دوست است که می ماند ٬
وگرنه موج روزگار هر ردپایی را پاک میکند . . .
کنار قطره اشکم هزار تا خاطره دفنه ، گله میکنم از تو ، از تو که این همه بی رحمی
هزار بار مردم از عشقت ، ای که سراپا از سنگی . . .
یکی در آرزوی دیدن توست ، یکی در حسرت بوسیدن توست
ولی من ساده و بی ادعایم ، تمام هستی ام خندیدن توست . . .
دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
من از بازی 7سنگ بدم میآد ، میترسم اینقدر سنگ رو سنگ بذاریم
که بینمون دیوار بشه ، بیا لی لی بازی کنیم که تو هرجا رفتی
دوباره برگردی پیشم . . .!
تو دفتر نقاشیهام رنگ چشاتو کم دارم ، بی معرفت نگام بکن فقط نگاتو کم دارم
همه دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است لبخند بزنید
راز عشق را در نگاهت باز کن عشق من را در دلت آغاز کن گر هوس کردي مرا
در نزد خود ٬ تلفن را بردار از ما ياد کن . . . !
راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي ، هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،
راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي ، عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . . .
کاش ماه می دانست
از این همه ستاره و سیاره
تنها یکی مشتری ست....
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شادی بهانه ای برای زندگی ست؛
تمام لحظه هایت سرشار از این بهانه
در غریبانه ترین لحظه ی تنهایی خود ،
چشمهایم را که در آن دریایی از محبت
موج می زند به تو خواهم بخشید
تا هیچ گاه به پاکی احساسم شک نکنی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در بی کران دور
بر سنگ سخت گور
خط نوشته بود با جوهر سرشک
* * * آرامگاه عشق * * *
متهم رديف 1 منم كه از تو مستم
اينجا كنار مرده ها نشستم
جرم من اينه كه چشام
سايه ات رو قاب گرفتن
روي پوست شب
اسم تو رو خالكوبي كرده دستم
در عشق تو گاه بت پرستم گویند
گه رند و خراباتی و مستم گویند
اینها همه از بهر شکستم گویند
من شاد به اینکه هر چه هستم گویند
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست
که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی و نه در فردایی
ظرف امروز پر از بودن توست
زندگی را دریاب ...
غروب غمهایت را به هر قیمتی خریدارم
اگر همدم شبهای تنهایی من باشی
در جهان هر چه هست
قسمت پر رو یان است
خون دل میخورد آنکه حیایی دارد
اگر زديدن يوسف بريده شد انگشت
جمال يوسف زهرا هزار يوسف کشت
کلامت گرم و شیرین چون ترانه ،
نگاهت دلفریب و شاعرانه
منم قایق به روی موج دریا ،
تویی ساحل ، تویی لطف کرانه . . .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همه در حسرت يك پروازند ،
من به پرواز نمي‌انديشم
به تو مي‌انديشم
به تو كه عزيزتر از انديشه‌ي يك پروازي...
خون من یعنی وجودم ،
بی خون من هیچ و پوچم ،
‌بارها در عشقنامه نوشتم ،
خون من مهر وجودت...
صفايي ندارد ارسطو شدن
خوشا پر گشودن پرستو شدن
آرزو دارم
يك بارسرت را بر روي سينه ام بگذاري
تا تپش نامنظم قلبم را احساس كني ،
ولي از آن ترسم
بيا اي ساقی ميخانه عشق
مرا پر كن از پيمانه عشق
گل مريم فداي رنگ ورويت
نصيبم كي شود ديدار روي
به خاطر عشق خودت زنده نباش
به خاطركسي زنده باش
كه به عشق تو زنده است
میگن : گوشه آسمون نوشته ٬ هرکی یارش خوشگله ٬ جاش تو بهشته . خدائیش چه شانسی داریاااااا مفتی مفتی داری میری بهشت !!!
شب که میاد یواش یواش با چشمک ستاره هاش ... اجازه هست از آسمون ستاره کش برم برات ؟
ما كه همسایه اشكیم ولى با دل تنگ ..... گر لبى خنده كند یاد شما مى افتیم .
در این بازار نامردی به دنبال چه می گردی؟ ..... نمی یابی نشان هرگز تو از عشق و جوانمردی ......
برو بگذر از این بازار ، از این مستی و طنازی ..... اگر چون کوه هم باشی در این دنیا تو می بازی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
صرف فعل نشستن به گویش لری : مو بنیشم تونم بنیشی اونم بنیشه ما که بنیشیم شمام که بنیشید دیه جا نی اونا بنیشن !
هه هه هه ..... ببخشید ، یه لحظه تو رو تو ذهنم تجسم کردم ، نتونستم جلوی خنده مو بگیرم !
برام دعا کن می خوام قلبمو عمل کنم . می خوام دریچه قلبم رو ببندم تا تو نتونی ازش بیای بیرون !
کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
گر چه ما را نکنی یاد ولی ما هستیم ..... دل به امید پیامی که ندادی بستیم
انسان عاشق زیبایی نمی شود
بلکه آنچه عاشقش می شود
در نظرش زیباست
قفسم را مشکن تو مکن آزادم ،
گر رهایم سازی به خدا خواهم مرد ،
من به زنجیر تو عادت کردم .
بارها در پی این فکر که در قلب توام ،
با تو احساس سعادت کرد
به خدا خوشبختم تو محبت کن و بگذار
تا عمری هست من بمانم
چو اسیری به حریم قفست
اگر مردم می گویند شما دیوانه هستی
صبور باش
اگر مردم می گویند شما میمون هستی
راحت باش
اگر مردم می گویند شما احمق هستی
آروم باش
اما اگر آنها گفتند شما زرنگ هستی
مانند یک آتشفشان خروشان شو
عشقو برات کشیدم ميون موج دريا
رو ماسه هاش نوشتم دوست دارم يه دنيا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در کنج دلم جز تو کسی خانه ندارد
دیوانه شود شمعی که پروانه ندارد
شبی در حالت مستی
نشستم گریه ها کردم ،
برای این دل رسوا شبی تا صبح دعا کردم ،
دعا کردم که مهرت از دلم بیرون رود ،
ولی آهسته می گویم خدایا اشتباه کردم
فکر کردی اس ام اس فرستادم
کارم پیشت لنگه ؟
یا دستم زیر سنگه ؟
فقط دلم برات تنگه!!!
همیشه قبرستانی در قلبت
برای خاکسپاری خطای دوستانت بساز !!!
در کاخ مجلل خبر از عشق مجو
که سعادت همه در کلبه درویشان است
من در این خلوت خاموش سکوت
اگر از یاد تو یادی نکنم می شکنم
چون به دوست دل سپردم
به خودم گمان نبردم
که نه بخت وصل دارم
نه تحمل جدایی
یادمان باشد!!!
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست...
ساعت بعد حساب داریم!!!
عراق 8 سال جنگید تا اسیر گرفت
ما نجنگیده اسیرتیم با وفا
من بی پناهم تو بی گناهی
دل به تو دادم ، چه اشتباهی
از تو کشیدم شکل کبوتر
نقاشی ام رو بگذار و بگذر
تو این نبودی ، من بد کشیدم
آخه دلت رو هرگز ندیدم تو بی گناهی ،
من بی پناهم - ایمن بمانی از اشک و آهم
بين روياي شبانه جستجويت ميكنم
تو گل عشق مني هر لحظه بويت ميكنم
برگ برگ خاطراتم را خزان بر باد داد
اي اميد آخرينم آرزويت ميكنم
دنيا هـم بـه آدمـهاي خـوش بين نيـاز دارد
هـم به آدمهاي بـد بين ؛
چون افـراد خــوش بـيـن هواپيما ميسازند ،
و افراد بدبين چتر نجات...
به نامردی نامردان قسم خوردم
که نامردی کنم در حق نامردان عالم
مي دوني تو مثل چي هستي؟؟؟
مثله يه تصادف وحشتناك
كه كشته و مرده زياد داره
انسان همچون رودخانه است ،
هر چه عمیق تر باشد
آرام تر و متواضع تر است
میگن نمک باعث شوریه ، عجیبه تو با این همه نمک که داری بازم شیرینی !

۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۱:۲۳:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Loyal, sita_rampail, mahdi20, aminsotudeh, WhiteNoise
sita_rampail غایب
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 2348
( 1652 تشکر در 389 ارسال )
ارسال: #84
سلام
مثل اینکه بازار این تاپیک خوابیده و همه رفتن بسوی تاپیک ازدواج و ...

سلام اس ام اس زدم بگم نماز یادت نره 4 ساعت دیگه باید بیدار شی

این اس ام اس رو تا دو روز نخون
.
.
میگم نخون
.
.
نرو پایین
.
.
بیخیال شو
.
.
نه نمیشه بهت اعتماد کرد همون دو روز دیگه بهت میدم
.
.
.
.
هیچی

به یارو می گن...
...
...
...
...
...
به تو چه که به یارو چی می گن؟
.........
..........
............
...................
.........................

اگه بگن آشغالارو ببر پایین حال نداری!
اما برای فضولی این همه راه میای پایین!

اگه خوابیدی بیدار شو اگه بیداری بشین اگه نشستی بلند شو راه برو اگه راه میری بلند شو پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من واست اس ام اس اومده

مشترک گرامی این اس ام اس برای بیدار کردن شما در نیمه شب فرستاده شده است لطفا پس از خواندنش لبخند بزنید و سعی کنید دوباره بخوابید

از امروز میتونی احساس کنی !

احساس موفقیت ، احساس مهم بودن

احساس زیبائی ! احساس کن حتی اگه وجود نداره !!!

مراسم دعاي توسل براي پيروزي جومونگ ، امشب در مهديه تهران !!!

از وزارت کشاورزی مزاحمتون میشم !

شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید !!!

رینوم سیت چیست !؟

حرکتی استرتژیک از لر ها برای ندادن بدهی خود به طلبکار !!!

اين اس ام اس رو فرستادم تا کارمنداي مخابرت گشنه نمونن !!!

اگه يه پروانه اومد نشست رو شونت ، حتما بکشش !

اون بي سليقه همون بهتر که بميره !!!

مطلب جديد غضنفراينا براي نوشتن پشت ماشين : برار بي کسم جومونگ

از شیرجه جانانه شما بر روی گوشی متشکریم

شرکت حمایت از اس ام اس ندیده ها !!!

دوست مثل پول، به دست آوردنش از نگه داشتنش آسان تر است
باتلر

۰۸-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۴۷:۴۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000, mahdi20, mahbooob, BackUP, WhiteNoise
Salivan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 974
( 863 تشکر در 208 ارسال )
ارسال: #85
این موضوع اصلی!
جوک:

مادر : پسرم ، من دارم مي رم خريد يه وقت به كبريت دست نزني ها
پسر : نه مامان جون من خودم فندك دارم

+++++++++++

پيروزي افتخار آميز دانشمندان ايراني در عرصه انرژي هسته اي و دستيابي آن عزيزان به اورانيوم غني شده رو ولش کن \"خودت چه طوري؟

+++++++++++

يدوني به يه دختر خوشگل كه لباس خواب پوشيده چي ميگن؟.............. ميگن : شب بخير

+++++++++++

يارو لنگ بوده با کشتي ميره سفر...وقتي برميگرده رفيقش ميگه خب سفر خوش گذشت؟؟ ميگه نه بابا همش استرس داشتم هي مي گفتن لنگرو بندازين تو آب

+++++++++++

به يکي ميگن: يک جمله بگو که توش سه تا دروغ باشه !!!
ميگه: دانشگاه آزاد اسلامي

میدونم که اینجا جای طنز ولی حیفه که اینارو نخونید!!!!

عارفانه!:

اشکي که بي صداست / پشتي که بي پناست / دستي که بسته است / پايي که خسته است / دلي که عاشق است / حرفي که صادق است / شعري که بي بهاست / شرمي که اشناست / دارايي من است / ارزاني شماست

+++++++++++

اگر بوی گلی را دووست ندارید شاخه هایش را نشکنید

+++++++++++

مهم نیست اگر زمین بخورید , مهم دوباره برخاستن است .

+++++++++++

وظیفه هنر تجلی ایده هاست.

+++++++++++

کشتن گنجشکها کرکس ها ادب نمی کند.

+++++++++++

قدر زمان حال را بدانید که گذشته بر نمیگردد و آینده شاید نیاید!

+++++++++++

اگر دشمنت با روی خوش نزدیکت شد , در برابرش خموش باش و تنهایش بگذار

+++++++++++

انسان ها هنوز خارق العاده ترین کامپیوتر است.

+++++++++++

گنجی که در اعماق نامحدود شما حبس شده است , در لحظه ای که خود نمی دانید , کشف خواهد شد!

۰۸-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۰:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi20, Loyal, sita_rampail, mahbooob, t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, BackUP
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #86
نقل قول: به يکي ميگن: يک جمله بگو که توش سه تا دروغ باشه !!!
ميگه: دانشگاه آزاد اسلامي
این از همش باحال تر بود.

۰۸-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۰۳:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mahdi20, t3r!p3000, Mr.pRoGraMmer, BackUP, WhiteNoise
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #87
سلام
بابا يه مدتي گوشيم اس ام نميبينه كور شده داره گريه ميكنه
اس ام اس بديد بهم ديگه چه دوستي شدين اخه :-دي
يك روز خروسه بالا ديوار نشسته بود ماشين مرغ فروشي رد ميشه ميگه اخ جون سرويس دختراBiggrin
كجايي تصادف كردم حالم اصلا خوب نيست خوردم به مرامت چپ كردمSmile
آدما وقتى از هم دورن واسه هم SMS می فرستن
من واسه تو که تو قلبمى چى بفرستم؟ ها؟ Heart
اینو من نباید بهت بگم ولی تو یه عیب خیلی بزرگ داری که... نمی شه دوستت نداشت
\/\/
(='o'=)
_._- .
(")(")
من پیشی ملوسم، اومدم تورو ببوسم!
Heart
بچه ها بريم حس لاو
حس عشق HappyHeart
امروز بهترین ساعتم رو شکستم ... چون لحظه های بی تو بودن را به رُخم می کشید. من از ساعت متنفرم، که جای خالی تو را به رخ دلتنگی هایم می کشد! (چه عاشقانه )Heart
ΩΘΞΨΓΔΦΛΣΔ
به یک زبان باستانی نوشتم دوستت دارم
فکرشو بکن... از اون قدیما دوستت داشتمHeart
همیشه نگاهی را باور کن که وقتی از اون دور شدی در انتظار باشه.
هزار گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار می کند.
اس ام اس هاي واسه مخ زدن Happy
سلام از معاملات عشقي مزاحمتون ميشم ببخشيد قلب شما مستاجر نمي خواد ؟؟ !
پازل دل يكي رو بهم ريختن هنر نيست.. هر وقت تونستي با تيكه هاي شكسته ي دل يك نفر يك پازل جديد براش ساختي هنر كردی !
اگه فکر میکنی که رفتنت باعث شکستنم میشه ؛ اگه فکرمیکنی که بعد ازرفتنت اشک میریزم ؛ اگه فکرمیکنی که بانبودنت لحظه هام خالی میشن؛ اگه فکرمیکنی که هرلحظه دلم برات تنگ میشه؛ اگه فکرمیگنی که بی تومیمیرم؛ درست فکرمیکنی تو که میدونی نبودنت رو تاب نمیارم پس بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمــون !

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۵۸:۰۲، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۰۸-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۸:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, lord_viper, mahdi20, Salivan, BackUP, sita_rampail, WhiteNoise
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #88
حيفم اومد اينا رو نذارم طنزنيست فلسفيه

پیری مانع از عشق نیست . اما عشق تا حدی مانع از پیریست

ما واقعاً تا چیزی را از دست ندهیم، قدرش را نمی‌دونیم، ولی در عین حال تا وقتی که چیزی رو دوباره بدست نیاریم، نمی‌دونیم چیزی را از دست دادیم
رویایی رو ببین که میخوای. جایی برو که دوست داری چیزی باش که میخوای باشی. چون فقط یک جون داری و یک شانس برای اینکه هر چی دوست داری انجام بدی

روشنترین آینده همیشهروی گذشته فراموش شده، شکل میگیره. نمیشه تا وقتی که دردها و رنجها را دور نریختی، توی زندگی به درستی پیش بری

کسی که برای محبت حدود قائل می شود ، معنی محبت را نفهمیده است

سعی کن خودت باشی. گمشده واقعی تو ،تو را آنطور که هستی دوست می دارد نه آنطور که خود می پسندد

۰۹-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۴۸:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Salivan, mahdi20, Mr.pRoGraMmer, BackUP, sita_rampail, WhiteNoise

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS