امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ديگه سورس نمي گذارم :cry:
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
ديگه سورس نمي گذارم :cry:
سلام !
خانوم وآقايون!!
برنامه نويسان محترم سايت من نمي دونم چرا آخه اين جا اين طوريه !!!!!!!!!!!!!!!! آخه آدم سورس مي گذاره بهش مي گن برنامه نويس متغلب بهش مي گن بر نامه نويس ضايع سورس نذار بهش مي گن !!!!!!! :cry:
من آخه بعد از فرستادن 28 تا برنامه و كلي آموزش اين قدر اينجا زحمت كشيدم و حالا اين دوستان بر مي گردن ميان اين طوري مزد زحماتمون رو ميدن :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
اي روزگار !!!!‌ نمي خواهم منت سر كسي بگذارم و يا به كسي تو حين كنم ولي خيلي خيلي معذرت مي خواهم خيلي خيلي ناراحتم كه بايد اين حرف هاي چرت و پرت رو بزنم ولي آخه بي وفا ها ديگه اين طور شده كه اين قدر به ما توحين مي كنيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مي گوييد اين برنامه آأماني هست 8O 8O 8O 8O 8O 8O آخه انسان خوب تو فونت مربوط رو سيستمت نصب نيست ديگه اين طوري نگو :cry: :(
با ور كنيد اصلا انتظار نداشتم اصلا آره من اينو از آلماني ها گرفتم آره اصلا من اينو از آقا X گرفتم بد كردم سورسي رو كه اين قدر ارزش مند هست در اختيار تون گذاشتم .
باشه باشه ما يادمون مي مونه و لي اگه اينطوره آقاي Y كه 60 تا سورس رو از سايت مي گيره و اونو ميذاره اين جا به نام خودش مستحق كلي تشويقه ولي من :( :( :( :( :( :(
من اينقدر ها هم نا مرد نيستم :arrow: وقتي نظرات رو خوانندم انقدر ناراحت شدم كه مي خواستم تمام سورس هايم رو از سايت پاك كنم ولي خوب اشكال نداره من اينجا اين مطلب رو نوشتم تا اين يه خورده به اين افرادي كه به تازگي در سايت كارشون شده ناسزا گويي به بر نامه نويس ها بگم كه ديگه بسه آقا اشكان شما بهتر مي دوني ولي خوب باشه ما باز هم سورس مي گذاريم ولي اين رسمش نيس :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۲۹:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kkr124 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
ای بابا
چرا اینقدر زود ناراحت میشی
تو از بهترین برنامه نویسای ایرانی
ما به سورسات نیاز دارم :cry: :cry: :cry:
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۴۸:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

آقا وحيد ناراحت نشو به فرض محال كه كپي باشه اونم نه يه تيكش بلكه كل برنامه خوب تو اينقدر شهامت داشتي كه نامت رو بزني ولي اين بابا حتي جرات نداشته اسمش رو بگه يعني تو اگه دزدي كردي اينقدر شهامت داشتي كه بگي ولي اين بابا واسه يه حرف ساده جرات نداره اسمش رو بگه ، پس اصلا بحث كردن با اين بابا كه اصلا معلوم نيست كيه و تازه ترسو هم هست كار اشتباهيه . از من ميشنوي بيخيال شو اين بابا حتي ارزش يه لحظه فكر كردن رو هم نداره.
من ميدونم همه اين برنامه به همت خودت بوده و همه كدهاشو خودت نوشتي و حتم دارم بقيه دوستان هم دربارت همينطوري فكر ميكنن پس به اين بابا اهميت نده.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۹:۰۴:۵۶، توسط ashkan.)
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۳۲:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4

اوه اونقدر آدم نفهم هست . تازه این اول کاره !

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۴۵:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kkr124 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5

دقیقا
" :) :) :)
تو خودتو ناراحت نکن
ما ازت سورس می خایم
بدیها :wink:
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۱۹:۰۷:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6

اي به چشم ولي من در هر صورت گفتم كه كلا يكي از كاربران بد جوري داره تو كار همه سنگ مي دازه ما هم قول ميدهيم كه زود به زود سورس بدهيم :wink:
۰۶-بهمن-۱۳۸۳, ۲۰:۰۷:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

خوب بلاخره اومد و گفت اسمش چيه ، تعجب ميكنم چقدر جسارتش يهو زياد شد كه اومد و اسمش رو گفت.
من از همه دوستان ميخوام جواب اين بابا رو به من بسپرن و ديگه باهاش كاري نداشته باشن.
اما جواب acv : (فرض ميكنم كه حرفت درست درست باشه) اينجا يه سايت كپي و پيست هست ولي لازم نميدونه به كسي راجبهش توضيح بده .
اينجا فقط كسي حق داره ايراد به اين كار بگيره كه برنامه خودشو اينجا گذاشته باشن(به نام كس ديگه) و بتونه ثابت كنه كه اينطوريه و هيچ كسي حق نداره خودشو مدعي العموم بدونه .
فعلا اين اتفاق نيفتاده و كسي اعتراض به اين كار نكرده.
حرف زدن و حرافي كردن كار شماست(چون هنوز هم يه پست نزدي) و كار انجام دادن كار دوستان ديگه ولي اين سايت محل حرف نيست و محل كار انجام دادنه پس شما ميتوني بري جايي كه راحت بشه فقط حرف زد و اشتباهي اينجا آمدي.
اگه مدعي هستي كه نميتوني بفرستي بهت بگم اينجا توي همين دو روز ، 3 يا چهار تازه وارد پست فرستادن و هيچ مشكلي رو هم عنوان نكردن پس يا اينم يه حرفه يا اينكه سيستمت مشكل داره (كه اگه اينطوره از يه برنامه نويس بعيده سيستمش مشكل داشته باشه و ندونه چش هست :wink: )
در هر صورت اين سايت آماده هست تا شما و هركسي كه برنامه نويس هست رو به ديگران معرفي كنه و قدرتش برنامه نويس رو به ديگران نشون بده ولي با برنامه نويسي نه حرف.

۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۵۷:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
acv آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 8

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
صبر كن
دارم يه درايور براي يه ال سي دي مينويسم.. تا چند وقت ديگه تموم ميشه الان هم امتهان دارم
وقتي درايور رو نوشتم با هر جون كندني شده..يا حتي ميفرستم به ايميلت اقا اشكان گل..اونم با سي 8) ..نه اين كامپايلهاي در پيت..فقط به من فرصت بده امتحاناي دانشگاه تموم بشه :twisted:
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۰:۱۲:۲۲
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9
Re: صبر كن
acv نوشته است:دارم يه درايور براي يه ال سي دي مينويسم.. تا چند وقت ديگه تموم ميشه الان هم امتهان دارم
وقتي درايور رو نوشتم با هر جون كندني شده..يا حتي ميفرستم به ايميلت اقا اشكان گل..اونم با سي 8) ..نه اين كامپايلهاي در پيت..فقط به من فرصت بده امتحاناي دانشگاه تموم بشه :twisted:
آخه آدم در پيت با اون سي جلو من وبچه هاي سايت افه نيا اگه مي خواهي بگي كه خيلي حاليته اول از همه غلط املايي در جواب ها تون ندين دوما آقا ذرت و پرت نكن ( از بچه هاي ايران ويج معذرت مي خواهم اين داره به ناموس من (ايران ويج ) توحين مي كنه) اگه حرف حرف كامپايلر در پيت سي هست پاسكال رو امتحان كن بعد اين قدر چرت و پرت بگو در ضمن ميل هاتون رو آقاي عزيز امروز ميل هاتون رو چك كنيد مي خواهم من بچه جوجه حالت رو بگيرم :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۵:۲۹:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10

آقا وحيد گفم كه جواب اين دوست با من ديگه بسه ، بيشتر از اين قضيه كش بياد خراب ميشه .
من ازت ميخوام ولش كني.

۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۷:۱۰:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #11

اشكان عزيز چشم آخه ايشون بيشتر تنشون مي خاره ما هم از همون اول دعوا نداشتيم بابا چشم :arrow: ببخشيد :idea: :arrow:
۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۱۸:۰۳:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس میل سندر با کمک php mishellol 2 2,649 ۱۸-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: jadougar
  سورس برنامه gmsara 0 1,511 ۱۶-دى-۱۳۸۴, ۰۰:۴۹:۴۴
آخرین ارسال: gmsara
  سورس ويندوز 2000 ha_60 7 6,226 ۱۹-خرداد-۱۳۸۴, ۱۵:۱۷:۵۰
آخرین ارسال: Toxic_Program
  مرور گر اپن سورس(داغ داغ!) vahid2000 7 4,553 ۰۸-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۰۶:۵۹