امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24c256
نویسنده پیام
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 27
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
24c256
با سلام...
ببینید من اگر بخوام که توی 24سی256 ادرس بدم به هرکدوم از خونه ها میتونم اینطوری بدم مثلا ادرس بعدی را؟
adress=adress+1
یا اینکه باید اون یک را هم هگز بنویسم؟و اینکه وقتی مثلا این را بنویسم توی این ایسی : که adress=h0000
i2cwbyte &h010
حالا این توی ادرس 0000 ذخیره می شه یا اینکه توی ادرس 0 تا 4
و اگر دوباره همین ادرس را با یک مقدار 000 پر کنم مثل این می مونه که انگار توش خالیه؟
Whistle
۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۳۳:۳۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2
RE: 24c256
یک باینری و هگزش یکیه در واقع a در مبنای هگز با ۱۰ در مبنای خودمون هیچ فرقی نمی کنن این ها دو روش نمایشن مثل 2 با ۲ فقط شکل نمایششون فرق می کنه
سوال دومتم نفهمیدم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۵۴:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : bigbig
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
اوکی مرسی...
سوال دوم این بود که مثلا وقتی می خوایم یک همچین چیزی (h00&) را بریزیم توی ای سی... مثلا ادرس می دیم که بریز توی ادرس اول (یعنی اچ0000 ) , خب حالا وقتی این کار را می کنه خود به خود کل اون عبارت بالا که مثال زدم می ره توی همون ادرس اول یا اینکه مثلا & میره توی ادرس اول , h می ره توی ادرس دوم , 0 میره توی سومی و ال اخر...

ببینید من این فایلی که پیوست می کنم برای همون کاری هست که می خوام یعنی نوشتن توی ای سی و خوندن از ای سی و ریختنش توی ارایه...با توجه به این توضیحاتی که دادم می شه کمک کنید , درست شه برنامه چون فکر کنم مشکلم توی همین نوشتن و خوندنم باشه...

مسعله بعد این که , اون امری که شما گفتین برای اینکه از وقفه استفاده نکنم و برم توی دو لوپ برنامه بگم که از کلید بخونه باعث می شه که هر بار برنامه صبر کنه که از صفحه کلید یک چیزی بگیره بعد بره کار اصلی را بکنه اما من می خوام که کار اصلی که توی دو لوپ هست را انجام بده بعد هروقت مثلا کلید اف 1 زده شد , بیاد بره توی یک تابع خارج از دو لوپ ؟!!! Sad

ممنون

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   bas.rar (اندازه: 357 bytes / تعداد دفعات دریافت: 60)
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۴۳:۳۲
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #4
من چه قدر از این بیسیک بدم می یاد نمی دونم چه جوری باهاش کار می کنید Biggrin
(h00&) رو که گفتم با صفر هیچ فرقی نمی کنه
ولی اگه اینو بزاری توی کوتیشن می شه یه رشته یعنی همونی که گفتی اند می ریه یه جا h می ره خونی بعدی صفر می ره خونه بعدی و ...
و آخری برای چک کردن کی برد ۲ تا روش هست یکی اینکه بمونه تا یه کلید بیاد یه کی دیگه هم باید داشته باشه که فقط چک کنه اگه کلید فشرده بود کد کلید در غیر این صورت صفر
اگه این تابع رو نداره بی خود زور نزن کاری نمی تونی بکنی فقط وقفه Biggrin

هادی امین زاده
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۱۴:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #5
ممنون ..
خب , حالا برای اینکه از وقفه استفاده کنم چی؟ چه طور باید بگم که وقتی فلان کلید رفت برو تو وقفه , در شرایطی که نمیتونم از کیس استفاده کنم توی دولوپ برنامه و... ؟
[/align]
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۲۱:۴۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #6
وقفه یکم دردسر داره باید ببینی وقتی کلید فشرده می شه اطلاعات چه جوری ارسال می شه در واقع باید یه کاری کنی که تا اطلاعات ارسال شد پایه وقفه مثلا صفر یا یک بشه بعد وقفه رو جوری برنامه ریزی کنی که با این اتفاق فعال بشه
فقط باید حواست رو جمع کنی که چند بار وقفه رو فعال نکنی مثلا با هر بیت که ارسال می شه می تونی بعد از اتفاق افتادن وقفه اون رو غیر فعال کنی تا دیگه فعال نشه کار خوندن که تموم شو فعالش کنی
من پیش نهاد می کنم بی خیال این بیسیک بشی بری سراغ C

هادی امین زاده
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۴۴:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7
دستتون درد نکنه ...
اما نمی شه بی خیال شد چون کل برنامه به زبون بیسیک و تبدیل کردنش مجدد به سی خودش همونقدر که این کار دردسر داره , اون هم احتمالا همینطور خواهد بود... پس به هر حال مشکلاتش را خواهم داشت... ببینم چی کار می تونم بکنم حالا...
ممنون
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۱۴:۰۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS