امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و.......
نویسنده پیام
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 276
( 327 تشکر در 107 ارسال )
ارسال: #1
Shy  کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و.......
عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان Heart

من از وقتی که 8 سالم بود به الکترونیک علاقه پیدا کردم ولی نتونستم پیشرفت کنم و = هیچی ! Sad

یادمه از بس علاقه داشتم به خیال خودم اولین کسی بود که ماشین کنترلی ساختم ! هیجان

هر روز 3-4 تا ارمیچر (موتور) میخریدم و از این ماشین های اسباب بازی و شروع میکردم به برقی کردنشون !!

از بس علاقم زیاد بود که اخرش پام داغون شد ! : | چون امکانات کافی واسه نگه داشتن ارمیچر رو برد نبود تصمیم گرفتم با ذوب کردن پلاستیک و............................
تا اینکه رو پام این مواد ذوب شده ریخت و دادم زدم سوختم Surprised

البته چیزیم نشد کلی درد داشت .....Rolleyes

ولی امکانات و سایل اموزشی و لوازم ساخت و منتاژ خیلی تو شهرمون کمه !!! حتی کوچکترین لوازم الکتریکی گیر نمیاد خدا شاهده شهرمون فقط یه لوازم الکتریکی داره که لوازمش به درد میخوره کمی ! و گرنه بغییه همشون لوازم واسه بی سواد ها میفروشن کسایی که حتی یک دفعه هم اسم میکرو کنترل به گوششون نخورده

پس خودتون فکرشو بکنید .............. Sad

اها راستی من سینا هستم 17 سالمه سال سوم قبول شدم رشته کامپیوتر شهرمم زاهدان هستش

به هرحال سرتون رو دردنیارم !

یه چند وقتیه که رفتم تو کار تعمیرات گوشی تلفن همراه و فعلا که چیز خاصی هم نمیدونم و علاقه شدیدی هم به الکترونیک مخصوصا میکروکنترل ها پیدا کردم

1.....ولی نمیدونم چطوری شروع کنم با چه وسایلی با چه میکروکنترلی و چجوری تهیشون کنم

و یه جورایی چیزی بلد نیستم

لازم به ذکر که تو شهر فلک زده ما حتی کتاب اموزشی هم تو این ضمینه وجود خارجی نداره ! Sad

2... چه پروگرامری رو انتخاب کنم ؟ که بتونم اکثر IC ها موجود رو فلش کنم ؟ از جمله IC رسیور- IC PCI -AVR و....

یه چیز میخوام که همه کاره باشه !! خودمم که تازه کارم و نمیتونم بسازم ! :

من میخواستم tnm 2000 رو بخرم که 2500 تا ic رو ساپورت میکنه و قیمتشم حدو د 200 تومنه نظر شما چیه ؟

3......به نظر خود شما بهترین میکرو کنترل که هم کاریی زیادی داره و هم نوشتن برنامش راحتتره چیه ؟ منظورم از بین ARR-8051-PCI و......................

چون خودم که اطلاعات کافی درموردشون ندارم Crying or Very sad

4......... ایا با پروگرم میشه IC فلش گوشی رو فلش زد یا از فلش Read گرفت ؟

البته خودم باکس دارم و میتونم به اصلاح ic رو پروگرام کنم ولی خوب میدونم این کار به صورت نرم افزاری صورت میگره و باکس هم یه رابط بیش نیست !!Rolleyes

مثلا این کارو واسه موقعی میخوم که : گوشی هنگام فلش زدن خاموش بشه و دیگه نتونم با فلش زدن راش بندازم و عملا دیگه کار من نیست راش بندازم

5...... ایا با پروگرممر میشه کیلومتر ماشین رو دست کاری کرد ؟ مطمعنم که میشه ولی نمیدونم با چه پروگرممری و چه وسایلی !!!Exclamation

البته میدونم واسه هرکاری پروگرمر یه اداپتر (سوکت) داره که مثه SOIC-8 -PLCC32-44 -TSOP 48 و غیر و غیره ولی نمیدونم واسه این کار هم هست یا نه !

نکته : شریکم یه پروگرممر Lab Tool 48 داره و یکی دوبار طرز کارش رو هنگام پروگرم کردن و Read گرفتن از ic فلش یه رسیور دیدم و اونقدر ها هم دور نیستم

6..... بهترین زبان برنامه نویسی برای کار با میکروکنترل ها چیست ؟ میدونم که همه یا c یا c# و یا اسمبلی و درکل زبان ماشین و خانواد c رو پیشنهاد میکنید ولی یاد گرفنش خیلی سخته !!! پس باید فکر کرد یا زبان دیگه ای رو معرفی کنین ............Confused

و بخد شرمنده بابت طولانی شدن مطلبم و سردرد گرفتن شما از دست من ولی خدایی بعد از خده بجز اینترنت و شماها عزیزان به چیزی امید ندارم ShySad
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۳۱:۴۷
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک : پروگرامر | میکرو کنترلر | برنامه نویسی | و.......
سلام
اینطور که گفتی پس باید به مشهد امیدوار باشم .Rolleyes
چی جالب . من هم از کوچیکی به الکترونیک علاقه داشتم . می تونی از روی عکسم ( آواتار ) اینو بفهمی . ( فکر اون زمان حدود دو سالم بوده ) .Cool
برای شروع میکروکنترلر هم بهتره با AVR کار کنی , چون از نطر قیمت و سرعت و امکانات و راحتی کار از همه مناسب تره .At
برای شروع هم نمی خواد زیاد خودت رو به خرج بندازی . می تونی پروگرامر AVR رو خودت با قیمت کمتر از هزار تومان درست کنی . ( البته اگه مثل ما فقیر بیچاره هستی همین هم گرونه . )
نقشه چند مدل پروگرامر َAVR از نوع STK200/300
منبع
من تا بحال ندیدم با پروگرامر میکروکنترلر , کارتهای رسیور رو برنامه ریزی کنند . ( البته با اون قیمت پروگرامر بعید نیست . )
همینطور که خودت گفتی بهترین زبان برنامه نویسی C هستش ( شما که رشته ات کامپیوتره بیشتر از ما باید بلد باشی . ) ولی به نظر من راحت ترین زبان برنامه نویسی بیسیک و تحت بسکام ( BASCOM ) هستش .
کتاب میکروکنترلرهای AVR نوشته علی کاهه ( جلد دو ) بدک نیست ( البته اگه انگلیسیت خوبه سعی کن با HELP بسکام کار کنی و به کتاب متکی نباش .)
بسکام اون قدر راحته که اگه یکم الکترونیک بلد باشی می تونی AVR رو در مدت کوتاهی استادش کنی .
Clap
موفق باشی .Question
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۰۳:۰۷:۱۶
تشکر شده توسط : IT.M@N, Di Di, lord_viper, mika_jahesh, abbasalifix
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #3
منم مي خوام ياد بگيريم!
براي پروگرم كردن كيلومتر شمار سمند 20 تومن و براي تعوضي آي سي يخچال يا ماشين لباس شوئي حدود 50 تا 70 تومن اخذ مي شه و كاملا شدنيه. مي خوام من هم داخل برنامه اين آي سي ها نفوذ كنم و بتونم اونها رو تغيير بدم..... براي اين كار به چه ابزارهايي احتياج دارم و بايد از كجا شروع كنم؟
در ضمن اگه مي شه يكمي بيشتر در مورد زبان پروگرمينگ و اين بسكام توضيح بديد.
ممنونم

۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۳۰:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : IT.M@N
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #4
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7875
به نظر من جالب توضیح داده شده .
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۱۹:۵۷
تشکر شده توسط : lord_viper, IT.M@N, Di Di, mika_jahesh
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #5
منم واسه کارهام(البته ارتباط با سخت افزار و لایه های پایین ویندوز) و اینکه یه سیخی هم به میکروها بدم دارم میرم سراغ c++bulder
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۴:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #6
terip2008 نوشته است:سلام
اینطور که گفتی پس باید به مشهد امیدوار باشم .Rolleyes
چی جالب . من هم از کوچیکی به الکترونیک علاقه داشتم . می تونی از روی عکسم ( آواتار ) اینو بفهمی . ( فکر اون زمان حدود دو سالم بوده ) .Cool
برای شروع میکروکنترلر هم بهتره با AVR کار کنی , چون از نطر قیمت و سرعت و امکانات و راحتی کار از همه مناسب تره .
برای شروع هم نمی خواد زیاد خودت رو به خرج بندازی . می تونی پروگرامر AVR رو خودت با قیمت کمتر از هزار تومان درست کنی . ( البته اگه مثل ما فقیر بیچاره هستی همین هم گرونه . )
نقشه چند مدل پروگرامر َAVR از نوع STK200/300
منبع
من تا بحال ندیدم با پروگرامر میکروکنترلر , کارتهای رسیور رو برنامه ریزی کنند . ( البته با اون قیمت پروگرامر بعید نیست . )
همینطور که خودت گفتی بهترین زبان برنامه نویسی C هستش ( شما که رشته ات کامپیوتره بیشتر از ما باید بلد باشی . ) ولی به نظر من راحت ترین زبان برنامه نویسی بیسیک و تحت بسکام ( BASCOM ) هستش .
کتاب میکروکنترلرهای AVR نوشته علی کاهه ( جلد دو ) بدک نیست ( البته اگه انگلیسیت خوبه سعی کن با HELP بسکام کار کنی و به کتاب متکی نباش .)
بسکام اون قدر راحته که اگه یکم الکترونیک بلد باشی می تونی AVR رو در مدت کوتاهی استادش کنی .

موفق باشی .Question

عرض سلام ......

بابا ایول تو که ذوقت از ما بیشتره Clap

حالا مسعله این هست که اون وسیله الکتریکی که روش کار کردی رو انشاالله که شوهر دادیش HappyTongue

و احتمالا کتک مفصل ........Wink

دست گلت درد نکنه بابت راهنماییت

ولی ببین :

امروز رفتم همه مغازه های الکتریکی رو گشتم حتی یکیشونم میکروکنترل نداشت هیچ نوعی !!! !! (AVR-PCI-اصلا هیچی !!) Sad

به نظرت از کجا تهیه کنم ؟ سایتی چیزی میشناسی ؟

والا به نظر من که مشهد بهش تعمیرات هست واسه من بدبختی که نتونم یه میکروکنترل پیدا کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad

حالا به نظرت پروگراممر TNM 2000 رو بخرم یا نه ؟ چون که نمیتونم خود یکیشو بسازم ! چون حتی یه قطعه ساده هم گیر نمیارم چه برسه به میکروکنترل ها و........

پس به نظرت چی کار کنم !! سایتی چیزی نمیشناسی که بتونم به صورت انلاین قطعه بخرم ؟ Shy
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۱۰
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #7
Di Di نوشته است:منم مي خوام ياد بگيريم!
براي پروگرم كردن كيلومتر شمار سمند 20 تومن و براي تعوضي آي سي يخچال يا ماشين لباس شوئي حدود 50 تا 70 تومن اخذ مي شه و كاملا شدنيه. مي خوام من هم داخل برنامه اين آي سي ها نفوذ كنم و بتونم اونها رو تغيير بدم..... براي اين كار به چه ابزارهايي احتياج دارم و بايد از كجا شروع كنم؟
در ضمن اگه مي شه يكمي بيشتر در مورد زبان پروگرمينگ و اين بسكام توضيح بديد.
ممنونم

سلام عزیز

خوبی D I di جان ؟

البته تو همین سایت Iranled.com اموزش نحوه کرک کردن کد پخش پراید با فایل Hex موجوŽ هست که با پروگرامر میشه این کارو کرد

ولی من میخوام رو مدارات نون و اب دار کار کنم مثه کیلومتر -سیستم کامپیوتر خودرو-قفل سرعت خودرو و..................Amaze

خود اطلاعاتی تو این ضمینه نداری جیگر ؟ Shy
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۵۶:۳۴
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #8
SaLaR2010 نوشته است:حالا مسئله این هست که اون وسیله الکتریکی که روش کار کردی رو انشاالله که شوهر دادیش
اون یه رادیو ضبط شارپ هستش که عمرش از من بیشتره و هنوز هم تقریبا سالمه !Amaze ( کتک چیه , بابای من هم رشته اش الکترونیکه و علاقه من هم اینطوری پدید اومد . )

SaLaR2010 نوشته است:حالا به نظرت پروگراممر TNM 2000 رو بخرم یا نه ؟
نمی دونم چقدر امکانات اون پروگرامر بدرت می خوره . ولی اگه فقط برای AVR و میکروکنترلر می خوای ارزش نداره این همه هزینه کنی . مدل های ارزانتری هم هست . پروگرامر AVR-8051-24cxx حدود 25 هزار تومان هستش و PIC هم حدود 10 هزار تومان . پروگرامر تنها AVR مدل STK200 هم حدود 3 هزار تومان هستش .( یه پورت پارالل یا یه بافر ) . البته پروگرامر TNM 2000 پروگرامر خیلی کاملی هستش و همه نیازها تو تو هر زمینه ای جواب می ده .

SaLaR2010 نوشته است:سایتی چیزی نمیشناسی که بتونم به صورت انلاین قطعه بخرم ؟ Shy
نه راستش , تا حالا از اینترنت خرید نکردم . iranled هم یه فروشگاه داره . اکثر سایت ها معمولا یه فروشگاه دارن .
اگه بخوای قطعات مورد نطرت رو من اینجا از مشهد بگیرم و برات پست کنم .Question
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۲۳:۴۲
IT.M@N آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #9
خیلی خوبه که پدر بزرگوارتونم الکتریک بلدن پس حتما شما تو کارتون پیشرفت میکنین و تا همینجا هم کاراتون خوبه عزیز

ولی نه مثه ما که هیچکی بجز شما عزیزان کسی دیگه نیست به دادمون برسه

راستی امروز نتیجه ازمون کامپیوتر رو گرفتم تو شهرمون 3 شدم طبق امار سازمان فنی حرفه ای !!! البته مطمنم اول میشدم ولی همشون نامردن و حق ادم میخورن

حالا انشاالله تو عملی جبران میکنم

====

اماکانات پروگرامر خیلی برام مهمه

بجز مسایل اموزشی خودم میخوام چیز های دیگه از جمله : ای سی تلویزیون- رسیور - و MP4,MP3 رو هم باهاش راه بندازم....

بابات لطفی هم که درمورد ارسال قطعات دارین خیلی خیلی ممنونم و خدایی نمیخوام خودتونو به زحمت بندازین به خاطر من

===================

ازمایشگاه :

تصمصیم گرفتم با کمک شما عزیزان دست به کار بشم و برم سراغ الکترونیک به صورت جدی

چون تو خوندن شماتیک و عمل کردن بهش مشکل دارم این بود که خواستم به صورت عملی با ت.جه به راهنمایی های شما و نقشه ها و پروژه هایی که بهم میدین کار کنم

یعنی شما بهم یه شماتیک خیلی ساده میدین و توضیح میدین که این شماتیک چطوری کار میکنه تا بتونم راش بندازم

البته اینجا وسایل و اماکانات اصلا گیر نمیاد پس من مبلغش هرچی بشه به حسابتون میریزم و شما عزیزان اگه دوست داشتین وسایل رو تهیه کنین و برام بفرستین اینجوری خیلی خیلی زود به نتیجه میرسم

و خدایی شرمندم که اذیت میشین ولی بخدا با این شرایط من چی کار کنم ! چی از دستم برمیاد :(
۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۲۶:۳۷
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #10
سلام
من برنامه نويسي براي آي سي ها رو خيلي دوست داشتم و دارم. ولي مشكل اوليه من اينه كه نمي دونمبايد از چه وسايلي براي ارتباط اون با كامپيوتر استفاده كنم ( دقيقش رو نمي دونم ) و اينكه اصلا اين آي سي ها چه مدل هايي هستن و چه فرقهايي با هم دارن و ......
براي برنامه نويسيش هم چند بار خواستم خودم بخونم ولي خوب چون چيزي نبود كه عملي روش كار كنم ادامه ندادم يه بار هم تو دانشگاه شهر مجلسي ( اصفهان ) كلاس آموزش Fast AVR گذاشتن كه متاسفانه گفتن فقط بچه هاي كامپيوتر مي تونن شركت كنن...

۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۳۶:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : IT.M@N
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #11
سلام SALAR2010 جون
نه بابا , همه چیز من و بابام جداست .

تبریک می گم بهت . انشا ال.. کاردانی که هیچی , کارشناسی و ارشدش رو هم یکضرب قبول بشی . ( شما دعا کن من این ترم مشروط نشم و همه درس ها رو پاس کنم . )

اگه این چیز های عجیبو غریب رو می خوای پروگرام کنی , فکر کنم حتما باید همون رو بگیری . پروگرامر دیگری با این امکانات من ندیدم . البته اون پروگرامر دیگه خیلی حرفگی هستش و من هم فقط تو یه چند تا نمایندگی و جاهای مهم دیدمش . افراد معمولی مثل من تا حالا ندیدم از اونها بخرن . شما رو نمی دونم چقدر معمولی هستید . نکنه نمایندگی چیزی داری !!!

در مورد قطعه هم مشکلی واسه من نیست . من گذرم سعدی زیاد می خوره , دانشگاهم هم همون حوالی است . فقط میخواد یه سوار اتوبوس 96 بشم و برم و بیام . آدرس و قطعات مورد نظرت رو بگو . من برات می فرستم . پولش رو هم وقتی قطعات رسید دستت بده . ( شما بیشتر از این ها واسه ما ارزش داری )

الکترونیک رو می خوای چطور شروع کنی . اگه از پایه می خوایی در این مورد کتاب زیاد ( کتابهای فنی و حرفه ای ( هنرستانی) الکترنیک خوبه .(اگه می خوای الکترونیک رو از پایه بدونی که اون وقت اول باید روش کار پیوندها و بعد دیود و ترانزیستور و ... رو یواش یواش یاد بگیری و حوصله و وقت زیادی می خواد مثل سیستم آموزشیمون .)
اگه هم می خوای مستقیم وارد میکرو بشی و بسته به نیازت از الکترونیک بدونی که باز قضیه فرق می کنه . ( مثلا شما برنامه نویسی میکرو رو یاد گرفتی و حالا می خوای فرضا یه لامپ 220 رو کنترل کنی . خوب اینجا دو تاه راه بیشتر نداری . یه ترانزیستور و یه مقاومت و یه دیود و یه رله می تونی بذاری و یا اینکه می تونی فقط یه اپتو تریاک و یه مقاومت بذاری , روش کارشون هم متفاوت از همه ولی راحته و دیگه به این قضایا که چکار میشه که ترانزیستور در ناحیه بایاس قرار می گیره و ... کاری نداریم ؛ فقط چگونگی استفادش واسمون مهمه )

برای شروع کار ( شماتیک نشون دادن ) چه مداری دوست داری که با اون شروع کنیم . با میکروکنترلر یا بدون اون

سلام DIDI عزیز
برای ارتباط با کامپیوتر بستگی داره مربوط به چه ارتباطی باشه
ما توسط یه محیط برنامه نویسی مخصوص اون میکروکنترلر برنامه رو نوشته و پس از کامپایل فایل HEX تولید شده را توسط یه پروگرامر یه میکرو انتقال میدیدم . پروگرامر ها معمولا یه سوکت آیسی بالاش داره و باید میکروکنترلرمون رو اونجا قرار بدیم تا پروگرام بشه . البته هر میکروکنترلری پروگرامر خواص خودش رو داره . ارتباط پروگرامر با کامپیوتر هم می تونه از هر طریقی باشه ( پورت سریال و پرینتر و جدیدا هم USB )
اگه هم میخوای یه ارتباط دو طرفه بین میکرو و کامیوتر درست کنی ( مثلا با کامپیوتر یه چیزی رو کنترل کنی و یا میکرو مقدار دما رو بخونه و برای کامپیوتر ارسال کنه و... ) راحت ترین راه پورت سریال هستش و سخت ترینشون هم USB .

این میکروها ( میکروکنترلرها) که ما استفاده می کنیم 8 بیتی هستش ( یعنی همزمان می تونه می تونه فقط رو 8 بیت و عملیات انجام بده و برای 16 بیت این زمان 2 برابر می شه . در ضمن کامپیوتر های من و شما معمولا 32 بیتی و جدیدا 64 بیتی هستن .) کارخانه های زیادی تو دنیا میکرو کنترلر تولید می کنن ولی تو بازار ایران این سه مدل فقط پیدا می شه . ( البته معروفترینشون هم همین هاست . )
1 - شرکت اینتل که خانواده 8051 رو قدیما تولید کرد . سرعت و امکانات پایینی داشت و برنامه های سطح بالا رو هم خوب جواب نمیاد که بعدا ها شرکت های دیگه با اصلاح اون مدل های جالبی رو تولید کردند . مثل 89C51 که شرکت اتمل تولیدش کرد . تو بازار هم قیمت خوبی دارن و تو کارهای بازاری هم خیلی ازش استفاده می شه . البته محدودیت های خواص خودش رو هم داره . مثلا ADC داخلی ندارند و ...
2 - شرکت میکرو چیپ که سری PIC رو وارد بازار کرد . سرعت خوب و برنامه نویسی ساده ای داشتن و مدل های خیلی مختلفی با امکانات مختلف تر رو داشتن . البته تو بازار کم پیدا می شن و نسبت به AVR هم گرونتر هستن . تو بازار من فقط 16F877 و 16F84 رو دیدم . البته بعضی از مدل هاش یه امکاناتی گذاشته که باید ببینی ( مثلا تو یه مدل فرستنده RF گذاشته و یا تو یکی دیگه دیکودر MP3 )
3 - شرکت اتمل هم با سری AVR انقلابی در این زمینه ایجاد کرد . قیمت خوب و سرعت خیلی بالا و کد های اصلاح شده و سازگار با زبان های سطح بالا و امکانات خوب و پروگرامر راحت و قابلیت پروگرامر شدن در مدار ( دیگه نمی خواد میکرو رو از مدار جدا تا پروگرامش کنی ) و همینطور تست خط به خط برنامه در مدار ( رابط JTAG ) جالب اینجاست که مدل های قدیمیش رو تو بازار پیدا نمی کنی و فقط مدل های جدیدش هستند . بخوای اینو با بقیه مقایسه کنی به نظر من از همه ارزونتره ( شاید یه 89C2051 از سری 8051 رو 700 تومان بخری و ATMEGA8 از سری AVR رو 1000 تومان با پایه ها وشکل یکسان . ولی این AVRیه داخل خودش یه مبدل آنالوگ به دیجیتال ADC ( حدود 500 تومان ) و نوسانساز داخلی ( حدود 300 تومان) رو هم داخل خودش داره , بهمراه یه عالمه دیگه امکانات .)

DIDI جون یه سوال به ربط:
رشته شما چیه ؟؟؟ ( منظورم آش رشته نیست , رشته تحصیلیت رو می گم . )
۲۱-خرداد-۱۳۸۷, ۰۲:۰۴:۴۳
تشکر شده توسط : IT.M@N, mika_jahesh

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست نقشه ریموت کنترلر 4کاناله رایویی albaloo123 11 17,281 ۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۲۳:۳۳
آخرین ارسال: omid_phoenix
  تغییر فرکانس ریموت کنترلر{فوری} sha2w2012 12 23,533 ۱۶-آبان-۱۳۹۰, ۲۰:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: sha2w2012
  پروگرامر STK200 منا 2 8 5,629 ۱۲-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۲:۳۳
آخرین ارسال: reza555

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS