امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی
نویسنده پیام
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 49
( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #67
RE: بازی
سلام روستان
چند روزی نیستم بنابراین فکر نکنین که جا زدم !
اما در مورد سوال خودم :
کلمات با استفاده از الگوریتم وی بی که فرستادم کد شده بودن.
این الگوریتم تصاعد فیگوناچی (فیبوناچی) رو نشون می ده یعنی هر عدد حاصل جمع دو عدد قبلیشه :
کد:
T(n) = T(n-1) + T(n-2)
0-1-1-2-3-5-8-13-21-etc...
پرانتزها اندسین .
خوب برای جلوگیری از تکرار من ۱ دومی رو به A نسبت دادم و به همین ترتیب ۲ رو به B و تا آخر...
خوب پس جواب می شه :
کد:
Hello every one
خوب اینم یک راه بدون اسکی و از تمام دوستان تقاضا دارم که این راه رو امتحان کنن ، بسیار جذاب تر از اسکی هست.

اما در مورد سوال آقا آرش :
والله پیشرفت خوبی نکردم چون آنالیزور خوبی نیستم ولی برای اینکه پستم ادامه ی بحث باشه چند نکته رو بگم :
۱. آیا از کدهای اسکی استفاده کردین ؟
۲. به نظر من کلمات تنها به خودشون وابسته نیستند یعنی به چیز دیگری مثل مکان هم بستگی دارن چون همون طور که می بینین در iranvig دو i دارای کد یکسان نیستند(مگر اینکه آی اول به اشتباه کوچک نوشته شده باشه که بعید به نظر میاد) پس در عبارت قاعدتا دو ۱۱ نباید برابر باشند (مگر اینکه پس از یک روند افزایشی کاهش داشته باشیم و...) .
۳. من با نگاه به اسکی  iranvig متوجه شدم که در بعضی موارد اسکی ها برعکس شده که البته احتمالا اشتباهه
۴. با توجه به انکه در iranvig آی اول تبدیل به ۰۱ شده احتمالا در صورت استفاده از اسکی باید اولین عدد روند کاهشی و باقی با توجه به اون روند افزایشی داشته باشند.
با تشکر که من رو تحمل کردین .

پ.ن : این اولین باری بود که آنالیز می کردم شما ببخشید اگر همش اشتباه بود ، فقط می خواستم به ادامه ی موضوع ارجاعی داده باشم.
شرمنده !
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۷:۱۹، توسط Agary.)
۰۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۸:۳۱:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, amirjan
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #68
بابا شما رو به خدا یه نظری !!!
مردم از بس سر زدم دیدم فقط تشکر هست، نه پستی نه حرفی نه صحبتی !
تا امتحانا هم که کلی مونده !
جناب امیر جان شما چرا ؟
شما که خودتون استاد آنالیز هستین !!!
۱۶-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۱:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #69
سلام agary جان

من قویا به این تاپیک علاقمندم ، ولی شرمنده که نمی رسم ... ولی چه کنم که امتحانای ما شروع شده ...
قول میدم بیام بترکونمش این تاپیک رو (چقدر من از این قولا دادم خدا میدونه فقط!)

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۴۴:۵۲، توسط amirjan.)
۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۳۹:۱۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Agary
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #70
سلام به همگی بعد از تقریبا یک ماه
امیدوارم که امتحانات رو خوب داده باشین یا اگر به خاطر حوادث اخیر ندادین خوب بدین.
خوب ، ما که دادیم !
بگذریم ...
اول از همه شرمنده ی آقای جعفری که با این که سوال گذاسشته بودن ولی کسی جواب نداد ! من شخصا سعیم رو کردم ولی هیچی از آنالیز اعداد سر در نمیارم ، به هر حال خیلی معذرت می خوام
خوب دوستان یه سوال آوردم یه کمی سر کار برین !!!
تاکید می کنم که باز هم از اسکی استفاده نشده ، اگه علاقه مندین به حلش برای راهنمایی می تونین به پاسخ سوال قبل که خودم مطرح کردم مراجعه کنین به هر حال :
ایرانویچ با یک کد بی ربط به اسکی (که به هیچ دردی نمی خوره و خود منم موندم که چه جوری به ذهنم رسید !!!) تبدیل به :
کد:
IranVig  =======>>>>>>>>  72 1892 702 1560 462 1190 1056
حالا حساب کنید سن پرتقال ... ااا ببخشید
حالا بگید معنی کد زیر چیه (کد یک جمله است ، کلمات به هم چسبیده اند ، نشان جدایی هر کلمه با بعد و قبل خود بزرگ بودن حرف اول آن است و در تنیجه به کوچک و بزرگ بودن حساس) مانند
کد:
YouAreAGoodBoy
و حالا سوال
کد:
56 1190 20 2256 930 1892 2550 210 1560 930
خوب موفق باشید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۳۷:۱۰، توسط Agary.)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۳۵:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #71
سلام دوستان !
به هر حال دلم نیومد این پست رو نزنم و صبر کنم ، ترسیدم یادم بره بعدا بنویسم جناب امیر جان ، آقای جعفری و تریپ جان عزیز ؛ از هر سه تون معذرت می خوام .

خوب داشتم با خودم فکر می کردم که این همه ما زحمت می کشیم (البته خودم رو عرض نمی کنم ) خوب حالا چه فایده ای داره ؟ این همه انواع روش های رمز نگاری ابداع می کنیم (که باز هم خودم رو عرض نمی کنم ) چه فایده ؟
یک دفعه به قول معروف لحظه ی اتصال فرا رسید و یک فکر جالب به عقل ناقص ما رسید !!
خوب اگه می خواید بدونین که اون چیه یه کم باید صبر کنین ...
فرض می کنیم که من دارم با دوستم توی مدرسه یا دانشگاه یا هر جای دیگه ای چت می کنم خوب آقا معلم کوچول موچولو هم دلش می خواد بدونه که آیا من درباره ی روش تدریس اون هم انتقاد می کنم یا نه (البته اگه فکر کردین که خیلی انتقاد پذیره سخت در اشتباهین!) خوب حالا سه تا راه داره :
1. بیاد کنار میز من و در کمال آرامش از من بپرسه : " پسرم داری راجع به من انتقاد می کنی ؟ " و من هم در کمال آرامش می گم " نه استاد دارم راجع به عصرونه ی امروز چت می کنم !!!"
2. بیاد و در کمال آرامش و آهستگی از پشت سر منو دید بزنه و نوشته هام رو بخونه ! که خوب حقیر هم که اون قدرها خنگ نیستم سریع صفحه رو خاموش می کنم چون کنار دستم یک آینه گذاشتم و استاد اونو ندیده!
3. بیاد و با یه سری نرم افزار پکیج های من رو بدزده طوری که نه من بفهمم دیتا هام نرسیده و نه دوستم در اون سر کلاس بفهمه . البته به لطف TCP/IP احتمالش خیلی کمه ولی اگه اون استاد ناقلا قبل از اینکه ما سر کلاس بیایم یک برنامه رو روی کامپیوتر همه نصب کرده باشه که اول دیتا ها رو برای اون بفرستن چیییییی؟

خوب حالا وارد مقوله ی اصلی میشیم . من راهش رو پیدا کردم و فکر می کنم شما هم با توجه به توضیحات حقیر فهمیده باشید که منظورم چیه ، درسته ؟
خوب راهش اینه که من بعد از اینکه متنم رو تایپ کردم برنامه خودش اونو به صورت خود کار تبدیل به یه سری کد و اطلاعات نا مفهوم بکنه و از طرفی در کامپیوتر دوستم این اطلاعات دوباره دیکد بشه و اون نوشته ی من رو به همون صورتی ببینه که من نوشتم . این دقیقا همون چیزیه که شبکه های تلویزیونی م ا ه و ا ر ه ای الان ازش استفاده می کنن و دوستان هم این رو می دونن .
خوب وقتش رسیده بود که حرفم عملی کنم ، بنابر این اول با استفاده از WinSock یه برنامه ی چت نوشتم و بعد با استفاده از روشی که در سوال قبل مطرح کردم اونو کد کردم . اما مشکل اینجا بود که چه طوری دیتا ها رو دیکد کنم بعد از ساعتی تفکر خلاق به این نتیجه رسیدم که باید از همون الگوریتم دوباره استفاده کنم و حاصل های به دست اومده رو با هم مقا یسه کنم . البته به همین سادگی که می گم نبود . اصلا ساده نبود . بابا خوب چی کار کنم تازه کارم دیگه !!!Angry
خوب من دو تا فایل exe رو ساختم یکی به عنوان سرور و دیگری به عنوان client هر دو فایل رو قرار می دم . نمی دونم شاید کار نکنه چون خودم هم وقتی جای سرور و کلاینت رو عوض کردم کار نکرد . به هر حال اول باید سرور اجرا بشه (در یک کامپیوتر عضو شبکه و بعد کلاینت در کامپیوتر دیگه .
لازم می دونم که اشاره کنم که این الگوریتم مقدار کمی با قبلی فرق داره و شامل تمام حروف و علایم فارسی و انگلیسی می شه . (البته حدس می زنم)
اگر دوستان علاقه مند بودن می تونم روش ساخت این مسنجر ور بگم البته منظورم مبتدی هاست وگرنه اساتید که فقط لطف کنن و اشکالش رو بگیرن (منظورم هر سه ی شما عزیزانه)
اینم فایل پیوست:
.rar   chat.rar (اندازه: 12.14 KB / تعداد دفعات دریافت: 62)
موفق باشید و بنده رو به خاطر پر چانگی عفو کنید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۴۹:۰۸، توسط Agary.)
۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۴۴:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #72
سلام ،
به قول آرش این یه جور تفریحه .. منتها همون طور قبلا هم گفتم ، باید حتما یه جایی نتیجه گیری و جمع بندی هم داشته باشیم .. من الان برگشتم عقب ، دیدم پست 54 یه سوال آقا آرش مطرح کرده بود ، من دوباره روش فکر کردم ، به جایی نرسیدم ، پست 66 هم یه سوال دیگه هست ، پست 70 هم که شما یکی مطرح کردی . الان این سه تا رو باید به یه جایی رسوند بعد سوال جدید مطرح کنیم .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۵:۱۷
تشکر شده توسط : Agary
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #73
آگاری جوون نوشته است:اگر دوستان علاقه مند بودن می تونم روش ساخت این مسنجر ور بگم البته منظورم مبتدی هاست
مهندس من رشته ام الکترونیکه و از این چیزهایی که می گی سر در نیاوردم !!!
از مبتدی هم پایینترم ! WinSock چیه ؟ client چیه ؟ TCP/IP رو می دونم ماله پروتکل اینترنته !!!
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۳۱:۰۱
تشکر شده توسط : mahdi321
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #74
شنیدم بودم درخت هرچی بارش بیشتر باشه سر به زیر تره ولی مصداق انسانیش رو ندیده بودم .
چشم :
در مورد winsock فکر می کنم که لینک زیر خیلی مناسب باشه :
لینک
اما در مورد کلاینت ، به ساده ترین بیان سرویس گیرنده است ، سرور سرویس می دهد و کلاینت این سرویس را دریافت و استفاده می کند (چقدر پر محتوا توضیح دادم !).
اما در مورد روش کار این سیستم chating :
ببینید ابتدا ما سیستم سرور رو راه اندازی می کنیم ، این سرور پورتی رو باز می کنه و شروع می کنه به گوش دادن به پیام هایی که توسط این پورت براش ارسال می شه .
حالا میایم سراغ سیستم کلاینت ، کلاینت یک سری از درخواست ها رو برای اتصال به سرور ارسال می کنه در واقع با توجه به آی پی از پیش تایین شده و پورت مشخص شده یک سری دیتا رو به معنی تمایل به اتصال برای سرور ارسال می کنه .
خوب حالا سرور با توجه به دستوراتی که از قبل بهش داده شده این اتصال رو تایید می کنه .
خوب حالا سرور و کلاینت به هم وصلن و فقط مونده که شما پیام ها رو به طرفین ارسال کنید.
وقتی که شما یک پیام رو ( چه در سرور و چه در کلاینت ) تایپ می کنید و دکمه ی سند رو می زنید ، چه اتفاقی می افته ؟ دیتا ها توسط یک الگوریتم که از قبل نوشته شده تبدیل به کد می شن (الگوریتم می تونه بازگشت پذیر یا غیر قابل بازگشت باشه فقط هر حرفی باید کد مخصوص به خودش رو داشته باشه چون در غیر این صورت اصلا نمی شه دو کلمه رو از هم تشخیص داد ! )
حالا در سمت مقابل پس از دریافت دیتا ها اون ها رو از هم جدا می کنه و هر کدوم رو به صورت منحصر به فرد و جدا از باقی در میاره بعد میاد و طبق همون الگوریتم دوباره کلمات رو باز سازی می کنه و کد می کنه بعد اگر این کد با اون کد جدا شده یکی شد کلمه ی متناظرش رو نمایش می ده مثال می زنم :
در بخش ارسال:
ارتباط بر قرار شده .
عبارت تایپ شده : سلام
فرمول کدینگ :
کد:
a = b * 2 + a
b = b + 1
خوب حالا ما میایم و به ترتیب اسکی (از 32 تا 255 ) هر a رو به یک نشانه اختصاص می دیم .
خوب حاصل این می شه که یک سری کد به وجود میاد و با توجه به اینکه هر کدوم به قبلی وابسته است یا غیر قابل بازگشته یا خیلی سخته .

خوب در طرف مقابل یک سری اعداد دریافت می شه که هیچ معنایی نداره .
حالا ما میایم و می گیم که اسکی این اعداد رو در آر مثال می زنم ولی به عبارت "سلام" ربطی نداره
کد:
235 255 2700 3553
خوب حالا اسکی این عبارت رو نگاه می کنم (بازم چون حفظ نیستم مثال می زنم )
کد:
32 xxx 32 xxx 32 xxx 32 xxx
خوب من تو برنامم گفتم که بین هر 32 ، اسکی ها رو تبدیل چار کنه . خوب حالا بیاد و این اعداد رو با تک تک اعدادی که از فرمول به دست میان مقایسه کنه و در آخر اگر که اعداد با هم یکی شدن و حاصل تفریقشون صفر شد علامت معادل اسکی شو نشون بده .
چی گفتم !!!!
خوب این روش خیلی طولانیه ولی شما برای کد کردن اطلاعات می تونین از هر فرمولی استفاده کنین .
خیلی حرف زدم انشا الله در پست بعد برنامش رو هم می ذارم . در ضمن فرمول استفاده شده در سوال قبل هم همین بود که در بالا گذاشتم.
آقا امیر (ببخشید اسم کوچیکتون رو می نویسم ) شما دفعه ی قبل هم زحمت خلاصه و نتیجه رو کشیدید ؛ من زیادی پست دادم و قلمم هم به پای بیان شیوای شما نمی رسه بنابر این خودتون ، این دفعه هم زحمت نتیجه و خلاصه بندی رو بکشید .
در ضمن دوستان به آقای جعفری هم بفرمایید که لا اقل بیان و پاسخ سوال هاشون رو بدن ما که به هیچ جا نرسیدیم !!!
آقای تریپ عزیز امر دیگه ای دارید بفرمایید بنده دربست در خدمتم .
موفق باشید و ببخشید که پر حرفی می کنم و کردم .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۲۶:۴۰، توسط Agary.)
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۰۹:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #75
سلام دوستان دیدم تاپیک خیلی خوابیده گفتم که کد های برنامم رو بذارم شاید گره از کار باز کرد به هر حال موفق باشید.
کد:
Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
Winsock1.Close
Unload Form2
End Sub

Private Sub Send_Click()
If Winsock1.State <> sckConnected Then
Send.Enabled = False
Text1.Text = "Disconnected"
Text1.Enabled = False
List1.Clear
List1.AddItem "Disconnected"
Me.Caption = "Disconnected"
Send.Caption = "Disconnected"
Else
List1.AddItem ("You said : " + Text1.Text)
e = Len(Text2.Text)
For e1 = 1 To e
e2 = Mid(Text2.Text, e1, 1)
e3 = Asc(e2)
e4 = 0
e5 = 0
e6 = 32
    For e7 = 1 To 224
    e4 = e5 * 2 + e4
    e5 = e5 + 1
    If e6 = e3 Then e8 = e8 + Str(e4)
    e6 = e6 + 1
    Next e7
Next e1
a1 = Len(Text1.Text)
For i = 1 To a1
a2 = Mid(Text1.Text, i, 1)
a3 = Asc(a2)
a = 0
b = 0
c = 32
    For d = 1 To 224
    b = a * 2 + b
    a = a + 1
    If a3 = c Then a4 = a4 + Str(b)
    c = c + 1
    Next d
Next i
Winsock1.SendData (e8 & a4)
Text1.Text = ""
End If
End Sub

Private Sub Form_Load()
Winsock1.Close
Winsock1.Connect "Agary2", "1000"
Text2.Text = Winsock1.LocalIP & " : "
Form2.Show
End Sub

Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
Dim strData As String
Call Winsock1.GetData(strData, vbString)
a = Len(strData)
    For i = a To 1 Step -1
    b = Mid(strData, i, 1)
    c = Asc(b)
        If c <> 32 Then
            d = Chr(c) + d
        ElseIf c = 32 Then
            d1 = 32
            d2 = 0
            d3 = 0
                For d4 = 1 To 224
                    d2 = d3 * 2 + d2
                    d3 = d3 + 1
                    d5 = Val(d) - d2
                    If d5 = 0 Then d6 = d6 + Chr(d1)
                    d1 = d1 + 1
                Next d4
            d = ""
        End If
    Next i
a1 = Len(d6)
For a2 = a1 To 1 Step -1
a3 = Mid(d6, a2, 1)
a4 = a4 + a3
Next a2
List1.AddItem (a4)
Form2.Text1 = strData
End Sub
خوب دوستان این کد برای قسمت کلاینت هست .
اما ساختار کدینگ سرور و کلاینت یکی هست .
خوب اگر سوالی بود بنده در خدمتم .
موفق باشید و تو رو به خدا یکی بیاد و جمع بندی کنه ، من هر بار خواستم نتونستم چون جواب سوالات آقای جعفری رو بلد نبودم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۵۵:۴۷، توسط Agary.)
۲۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۵۵:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Agary آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 87 تشکر در 42 ارسال )
ارسال: #76
دوست عزیز سلام
متاسفانه شما متوجه منظور من نشدی
منظورم ساختار coding بود نه سورس برنامه .
مسمله که برنامه ی سرور و کلاینت متفاوته و بنده دیگه اینقدر از وی بی اطلاع دارم ، ولی منظور من ساختار و coding و decoding بود که این دو یکسانه و منظور اصلی منم از ارسال کد این برنامه آموزش winsock نبوده بلکه روش کد کردن اطلاعات بوده.
دوست عزیز لطفا اول منظور رو متوجه بشید بعد انتقاد کنید.
به هرحال ممنون.
پ.ن : علی آقای گل شما رو به خدا دیگه از پست های اشتباه تشکر نکنید !

موفق باشید
۱۳-مرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۰۷:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS