امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجر سرخ - ابزار ارتباطی نوین .. و اوپن سورس
نویسنده پیام
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  مهاجر سرخ - ابزار ارتباطی نوین .. و اوپن سورس
سلام .

از حدود دوسال پيش بر روی يك مسنجر كامل و تمام عيار كار مي كرديم .
كه بعد از مدتي طرح هاي از طرف دوستان براي تغيير اون به يك ابزار ارتباطي فراتر از مسنجر ارائه شد .

و دليلشون هم اين بود كه پيام رسان هاي حاضر جوابگو هستند و فراگيريشون هم خيلي بالاست .

بررسي براي طرح ريزي يك ابزار ارتباطي قوي شروع شد .

اسم رمز پروژه مهاجر سرخ هست ..

چون واقعا روزاي اول معلوم نبود كه قراره چي از آب در بياد . و همينطوري يه اسمي انتخاب كرديم .

بعد از مدتي طرح اوليه زده شد و شروع به كار كرديم .

ديگه قرار نبود كه با پيام رسان هاي موجود بخوايم رقابت كنيم . يا كارهاي اونا رو تقليد كنيم .
و سعي كرديم بيشترين تعامل رو با مسنجر ها ( پيام رسان هاي نسل اول ) داشته باشيم .

تا يه حدودي ديگه كارهاي نهايي براي عرضه مهاجر سرخ انجام شده .

اما چندتا بحث هست . كه از دوستان ميخوام راهنمايي بفرمائيد . يا اگه مايل هستند همكاري بفرمائيد .

ما دنبال تعريف تعدادي استاندارد براي ظاهر كار هستيم .
ميخوايم برنامه رو به صورت اوپن سورس منتشر كنيم .
اما تنوع استفاده از زبان هاي برنامه نويسي كارمون رو دشوار كرده .
يعني هر بخشي رو با يه زبان كار كرديم .

علت هم داشت .
چون ميخواستيم هر بخش . بتونه رابطه خودش رو با بيرون و بقيه برنامه حفظ كنه . و به صورت جداگانه كارش رو ادامه بده .

اين بخش رو ميخواستم راهنمائي بفرمائيد .

و موضوع ديگه . شما چه چيزي رو در ارتباطات مجازي نياز داشتيد كه تا حالا فراهم نشده ؟
لطف كنيد كامل توضيح بديد .

ممنون ميشم .
۰۹-مرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۱۴:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : eeSSii
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: مهاجر سرخ - ابزار ارتباطی نوین .. و اوپن سورس
سلام
خوب منظورت از یک ابزار ارتباطی چیه؟

arnh نوشته است:...پيام رسان هاي حاضر جوابگو هستند و فراگيريشون هم خيلي بالاست...
اگر این طور هست پس لزوم اجرای همیچین طرحی چی هست؟
مثلا بعد از اتمام پروژه چرا باید ما بیام و از این ابزار به جای مستجر های موجود استفاده کنیم؟ منظورم این هست که این طرح قراره چه خواص برتری داشته باشه؟
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۲۹:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, arnh
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #3
Darg نوشته است:سلام
خوب منظورت از یک ابزار ارتباطی چیه؟

arnh نوشته است:...پيام رسان هاي حاضر جوابگو هستند و فراگيريشون هم خيلي بالاست...
اگر این طور هست پس لزوم اجرای همیچین طرحی چی هست؟
مثلا بعد از اتمام پروژه چرا باید ما بیام و از این ابزار به جای مستجر های موجود استفاده کنیم؟ منظورم این هست که این طرح قراره چه خواص برتری داشته باشه؟
كسي نگفت بجاي مسنجر ها . گفته شد در كنار مسنجر ها ..
خيلي جالبه . قبل از اينكه خط اختراع بشه .. پرسيده بشه خط به چه دردي ميخوره ..
يا اين سوال مطرح بشه حالا كه ما مي تونيم صحبت كنيم . چرا بنويسيم .

حتما اين سوال ها مطرح ميشه چون شناخت نيستي ..

دقيقا مطلب اينجاست .
هر ابزاري كه توليد ميشه . پس از گذشت زمان . بعلاوه پيشرفت علم .
و شناخت و عمومي شدن ابزار . نياز به باز تعريف كردن اون هست .

شما بيا و تخيلي ترين ايده هاي خودت رو در مورد يك ابزار ارتباطی بيان كن . مسلم هست كه قابل پياده سازي هست با قدري توسعه نسبت به اون چيزي كه در ذهن شماست .
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۴۴:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
arnh نوشته است:كسي نگفت بجاي مسنجر ها . گفته شد در كنار مسنجر ها ..
اینم شده مثل WII کنسولی برای تمام فصول
نقل قول: خيلي جالبه . قبل از اينكه خط اختراع بشه .. پرسيده بشه خط به چه دردي ميخوره ..
وقتی مردم از مزایای یک چیز اطلاع داشته باشن بیشتر به طرفش جذب میشن و در صدد استفاده از اون برمیان تو کمپانی های بزرگ هم وقتی کسی ایده جدیدی میده رو همین چرا ها بحث میشه
نقل قول: هر ابزاري كه توليد ميشه . پس از گذشت زمان . بعلاوه پيشرفت علم .
کمپانی های بزرگ مثل yahoo و microsoft و .... هم همین کارو ارن انجام میدن
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۴۵:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Darg
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #5
خوب ایدآله (اگر دیکتش درست باشه!) من این هست:

من می خوام زمان چت کردم با دوستم اون رو به شکل یک واقعیت مجازی در کنار خودم ببینم!
می خوام عطری رو که Select کرده استشمام کنم و البته اون باید لباسی رو تن من ببینه که من خودم انتخاب کردم و نه به واقع اون چیزی که به تن دارم!
می خوام چهرم برای دوستم یک چهره نرمال باشه نه (خیلی) زیبا نه خیلی (زشت),
می خوام توی ارتباطم طوری باشم که همه اون فیلتر های ارتباطی که ممکنه باعث بشه حتی ذره ای ارتباط من و اون دچار مشکل بشه , وجود نداشته باشه,
فیلتر هایی مثل زبان, رنگ پوست, گویش, چهره و خلاصه چیزی که انسان ظاهر بین امروز ممکنه به واسطه اون ها ارتباطش رو با یک انسان قطع کنه یا تقویت کنه.
مصلما من در دنیای واقعی مثلا نمی رم با یک شخصی که عربی صحبت می کنه ارتباط بر قرار کنم چون من زبون اون رو نخواهم فهمید و ممکنه من مشکلی داشته باشه که تنها از دست همون شخص حلش بر بیاد اما به خاطر همین مشکل ارتباطی نتونم مشکل خودم رو به واسطه اون شخص حل کنم.
آیا ابزاری هست که بتونه بر همه این ها قلبه کنه؟
آیا اگر یک شخص زشت یا زیبا بخواد با شخص یا اشخاصی ارتباط برقرار کنه موفق می شه به اون حد و درجه که می خواد و نیاز داره ارتباطش رو بست بده.... توی دنیای واقعی ممکن نیست....ولی آیا در دنیای مجازی ابزارش مهیا شده؟
در حال حاظر برای اینکه من حس خودم رو برای تو توضیح بدم مجبورم ده ها خط تایپ کنم یا از چند تا شکلک استفاده کنم که آخرش هم معلوم نیست مفهوم اصلی اون حس واقعا منتقل می شه یا نه. اما آیا ابرازی هست که بتونه مطابق اون چیزی که در دنیای واقعی و در ارتباطات واقعی هست مثلا همین یک حس من رو که با یک ابرو بالا انداختن می تونستم منتقل بشه, انتقال بده؟

اینجاست!
اگر قرار هست که بر اساس ذهنیات کاری شروع بشه, خوب در بالا ذهنیت من رو می بینی...
اما من هنوز از ذهنیت تو درباره طرحت خبری ندارم...
چطور وقتی هنوز ابعادش رو برامون مشخص نکردی انتظار داری حتی باهات همکاری کنیم؟
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۱۵:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #6
Darg نوشته است:خوب ایدآله (اگر دیکتش درست باشه!) من این هست:

من می خوام زمان چت کردم با دوستم اون رو به شکل یک واقعیت مجازی در کنار خودم ببینم!
می خوام عطری رو که Select کرده استشمام کنم و البته اون باید لباسی رو تن من ببینه که من خودم انتخاب کردم و نه به واقع اون چیزی که به تن دارم!
می خوام چهرم برای دوستم یک چهره نرمال باشه نه (خیلی) زیبا نه خیلی (زشت),
می خوام توی ارتباطم طوری باشم که همه اون فیلتر های ارتباطی که ممکنه باعث بشه حتی ذره ای ارتباط من و اون دچار مشکل بشه , وجود نداشته باشه,
فیلتر هایی مثل زبان, رنگ پوست, گویش, چهره و خلاصه چیزی که انسان ظاهر بین امروز ممکنه به واسطه اون ها ارتباطش رو با یک انسان قطع کنه یا تقویت کنه.
مصلما(مسلماً) من در دنیای واقعی مثلا نمی رم با یک شخصی که عربی صحبت می کنه ارتباط بر قرار کنم چون من زبون اون رو نخواهم فهمید و ممکنه من مشکلی داشته باشه که تنها از دست همون شخص حلش بر بیاد اما به خاطر همین مشکل ارتباطی نتونم مشکل خودم رو به واسطه اون شخص حل کنم.
آیا ابزاری هست که بتونه بر همه این ها قلبه ( غلبه ) کنه؟
آفرين .. دقيقا ..
و بله امكانش هست ..

اگه اين سوال توي ذهنتون مطرح ميشه كه چرا تا الان پياده سازي نشده .
جواب سوالتون اينه ..
تكنولوژي اين موضوع فراهمه . اما موانع زيادي داره .
فراتر از تخصص شركت هاي تعريف شده هست .
اما به صورت جزئي هر چيزي كه براي اين موضوع نياز باشه وجود داره .
اما هنوز كسي نتونسته اين پازل رو كامل كنه ..
مهم ترينش هم حقوق مادي و معنوي هست . كه در ايران وجود نداره .
مث همين تصويرياب Quest كه در هيچ جاي ديگه دنيا نمي تونه خلق بشه ( بخاطر مسائل حقوقي و ... )
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=9602

Darg نوشته است:آیا اگر یک شخص زشت یا زیبا بخواد با شخص یا اشخاصی ارتباط برقرار کنه موفق می شه به اون حد و درجه که می خواد و نیاز داره ارتباطش رو بست بده.... توی دنیای واقعی ممکن نیست....ولی آیا در دنیای مجازی ابزارش مهیا شده؟
در حال حاظر برای اینکه من حس خودم رو برای تو توضیح بدم مجبورم ده ها خط تایپ کنم یا از چند تا شکلک استفاده کنم که آخرش هم معلوم نیست مفهوم اصلی اون حس واقعا منتقل می شه یا نه. اما آیا ابرازی هست که بتونه مطابق اون چیزی که در دنیای واقعی و در ارتباطات واقعی هست مثلا همین یک حس من رو که با یک ابرو بالا انداختن می تونستم منتقل بشه, انتقال بده؟
تا حد زيادي .
حتي مي توني حست رو از طريق ضربان قلب و يا تعداد تنفست انتقال بدي.
اما فعلا كار اين ابزار ارتباطي نيست .

Darg نوشته است:اینجاست!
اگر قرار هست که بر اساس ذهنیات کاری شروع بشه, خوب در بالا ذهنیت من رو می بینی...
اما من هنوز از ذهنیت تو درباره طرحت خبری ندارم...
چطور وقتی هنوز ابعادش رو برامون مشخص نکردی انتظار داری حتی باهات همکاری کنیم؟
من گفتم توي چه بخش هاي انتظار همكاري دارم .

چطور يه برنامه كه از تعداد از زبان هاي متعددي براي طراحي شده رو به صورت اوپن سورس منتشر كنيم ؟!

مشاوره ميخوام در مورد اينكه ظاهر كار چطوري باشه .
چطوري مخاطب رو با موضوع آشنا كنيم .

مثلا .
من نمي تونم در اول كار از كاربر بخوام كه پولي به حسابم واريز كنه در ازاي دريافت يك سنسور . يا يك عينك و گوشي مخصوص .

مي تونم ؟!

هنوز اطلاع دقيقي از سرعت انتقال اطلاعات و سطح اطلاعات كاربر ها نداريم .

و مسلما مجبوريم كه اول يك نسخه خيلي ساده و با امكانات محدود در اختيار كاربر ها قرار بديم .

مثلا ..
اينكه كاربر ليست از افرادي كه مي تونن باهاش ارتباط برقرار كنن رو داشته باشه .
ليستي از افراد آنلاين .

ما اين مسئله رو خوب مي دونيم كه نياز به ارتباط يك بخش مهم از زندگي هست . اما اگه بهانه اي براي پيوند نباشه . دوستي هم ايجاد نمي شه .
اولين قانون استفاده از اين ابزار ارتباطي اين باشه . كه شما تمايل داريد با ديگران ارتباط داشته باشيد .
در غير اينصورت فقط از مسنجر هاي عمومي كه ليستي از دوستانتون داخلش هست رو استفاده مي كنيد .

در اصل بحث فني كار نيست . بحث بر سر قواعد و استاندارد هاي كار هست .
كه از شما مشاوره ميخوام .
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۴۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, eeSSii
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #7
lord_viper نوشته است:
نقل قول: خيلي جالبه . قبل از اينكه خط اختراع بشه .. پرسيده بشه خط به چه دردي ميخوره ..
وقتی مردم از مزایای یک چیز اطلاع داشته باشن بیشتر به طرفش جذب میشن و در صدد استفاده از اون برمیان تو کمپانی های بزرگ هم وقتی کسی ایده جدیدی میده رو همین چرا ها بحث میشه
دقيقا .
اما فعلا ما توي مرحله خلق هستيم . نه ارائه .
ما وقتي كه چيزي رو ميخوايم خلق كنيم مي تونيم هر تغييري رو داخلش بديم .
و نيازي كه بپرسيم به چه دردي ميخوره . مي تونيم بگيم به فلان درد هم بخوره خيلي بهتره .

lord_viper نوشته است:
نقل قول: هر ابزاري كه توليد ميشه . پس از گذشت زمان . بعلاوه پيشرفت علم .
کمپانی های بزرگ مثل yahoo و microsoft و .... هم همین کارو ارن انجام میدن
دقيقا ..
اما كمپاني هاي بزرگ خيلي مشكل دارن براي تغييرات .
1. گستردگي مخاطب .
2. عادت كردن مخاطب ( يعني نمي تونن از پايه چيزي رو تغيير بدن . فقط مي تونن كاملش كنن )
3. حقوق . ( مث كپي رايت و ... )
و ...

فك كنم همين سه دليل كافي باشه . تا بفهميم كه كمپاني هاي بزرگ و خارج از ايران دستشون خيلي باز نيست .
۱۰-مرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۵۵:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #8
اگه یه تکنولوژی فضایی هم خلق کنین که مثلا یه نماد به عنوان طرف مقابل کاملا 3 بعدی با جزئیات دقیق چهره رو مانیتور بیاد یا با پروژکتورهای 3 بعدی رو هوا شبی سازی بشه و اصوات و متنو فرستاده شده رو برای طرف بازگو کنه با همون حس و حالات فیزیکی تو ایران نمیتونین اجراش کنین بخاطر بستر نامناسب و سرعت پایین نمیشه اطلاات زیادی رو انتقال داد و هزینه زیادی هم داره
۱۱-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۲۰:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : arnh
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #9
۱ - اگه قرار اوپن سورس باشه باید کراس پلت فورم هم باشه مثل pidgin یعنی روی هر سیستم عاملی اجرا بشه (امکانش هست)
۲ - اگه قرار اوپن سورس باشه می شه از بقیه نرم افزار ها کمک گرفت و اونها رو کامل کرد اینجوری امکانات بیشتر می شه و حجم کار کمتر
۳ - فکرکنم ایده تبدیل زبان از همه جالب تر بود یه زبان واحد تعریف بشه همه زبان ها به اون تبدیل بشن و و در مقصد به زبان مقصد ترجمه بشه
۳ - ۱ یه چیزی شبیه به این ایده رو قبلا گسترش داده بود و الان مقالاتش توی سایت ایران ویج هست
۳ - ۲ پیاده سازی این روش حتی با راندمان ۳۰٪ و برای فارسی و اینگلیسی کار خیلی ارزشمندیه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۱-مرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۳۰:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : arnh, eeSSii
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #10
lord_viper نوشته است:اگه یه تکنولوژی فضایی هم خلق کنین که مثلا یه نماد به عنوان طرف مقابل کاملا 3 بعدی با جزئیات دقیق چهره رو مانیتور بیاد یا با پروژکتورهای 3 بعدی رو هوا شبی سازی بشه و اصوات و متنو فرستاده شده رو برای طرف بازگو کنه با همون حس و حالات فیزیکی تو ایران نمیتونین اجراش کنین بخاطر بستر نامناسب و سرعت پایین نمیشه اطلاات زیادی رو انتقال داد و هزینه زیادی هم داره
خيلي كم هزينه تر و البت كامل تر ميشه اين كار رو انجام داد .
چون احتمال ميره كه افراد صحبت هاي خصوصي هم داشته باشند بهتره كه فضا محدود تر بشه . مثل عينك و گوشي .
البته چيزهاي كه ما انجام داديم خيلي فراتر از اين حرفاست .
مثلا همون بحثي كه هادي اشاره كردن استفاده از يك زبان واحد .
رو اينطور داريم پيگيري ميكنيم . استفاده از اسكنرهاي مغزي و باز براي طرف مقابل توليد امواج مغزي .

يه تعداد از دوستان پيگير اين موضوع هستند . كه چطوري امواج مغزي رو كلاس بندي كنيم . و اون چيزي رو كه ميخوايم براي ارتباط انتقال بديم .
1. احساسات .
2. اصطلاحات .
3. معاني .
4. فضا .
و ...
رو تقويت و اون چيزهايي كه نمي خوايم رو فيلتر كنيم .
مث اطلاعات شخصي . ( كه به طور نا خواسته وارد كار ميشه ) .
يكي از اعضاي گروه پيشنهاد داد براي فاز تحقيق اين موضوع رو پيگيري كنيم . كه چه غذاهايي ( داروهايي ) مي تونن امواج مغزي رو تقويت و متمركز كنند ..
حالا هم خودش پيگير موضوع شده . و تا يه حدي هم تونسته نظر علوم پزشكي شيراز رو به خودش جلب كنه ..

در كل فعلا چيزي كه فرض هست . اينه
تبديل تله پاتي از موضوع كه نياز به آموزش طرفين داره . به يك ابزار .
http://forum.rahemianbor.com
مي تونيد اطلاعات بيشتري هم توي انجمن بالا كسب كنيد .
منم براي سوالات تخصصي تر كه مربوط به اين انجمن ( برنامه نويسي ) نمي شه . توي اون انجمن ( متافيزيك ) با نام AVESTA در خدمتتونم .

مي دونم خيلي طول ميكشه تا كل پروژه باز بشه . اما خيلي دوست دارم كه دوستان هم سوالات خودشون و راهنمايي هاي خودشون رو پيرامون طرح مطرح كنند .
۱۱-مرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۳۸:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #11
ha_60 نوشته است:۱ - اگه قرار اوپن سورس باشه باید کراس پلت فورم هم باشه مثل pidgin یعنی روی هر سیستم عاملی اجرا بشه (امکانش هست)
۲ - اگه قرار اوپن سورس باشه می شه از بقیه نرم افزار ها کمک گرفت و اونها رو کامل کرد اینجوری امکانات بیشتر می شه و حجم کار کمتر
مسلما از اينكه قراره اوپن سورس باشه اهدفي داريم .
اول همون مورد يك و دوي كه شما ذكر كردي .
و شايد كامل تر بشه گفت . توسعه هست و بهينه سازي
اما سوال اينجاست كه تا چقدر امكانش هست از پروژه اي كه با زبان هاي متعدد كار شده . يك مجموعه اوپن سورس واحد در آورد ؟

مثلا اسمبلي ( واقعا زياد كار شده ) . يا حتي VB كه معمول نيست در پروژه هاي سنگين اوپن سورس استفاده بشند .
مسلم كه دوتا علت داشته استفاده از زبان هاي متفاوت .
يكي همون توانمندي هاي متفاوت اون ها .
ديگه عدم تسلط كافي ( تسلط 100% ) بر زبان ها .

ha_60 نوشته است:۳ - فکرکنم ایده تبدیل زبان از همه جالب تر بود یه زبان واحد تعریف بشه همه زبان ها به اون تبدیل بشن و و در مقصد به زبان مقصد ترجمه بشه
۳ - ۱ یه چیزی شبیه به این ایده رو قبلا گسترش داده بود و الان مقالاتش توی سایت ایران ویج هست
۳ - ۲ پیاده سازی این روش حتی با راندمان ۳۰٪ و برای فارسی و اینگلیسی کار خیلی ارزشمندیه
درسته . و كامل تر بالا توضيح دادم.
البته اگه اين كار هم در كنار پروژه اصلي انجام بشه خيلي خوبه .
( ولي به نسبت زمان بر تر از طرح اصلي هست )
۱۱-مرداد-۱۳۸۷, ۱۹:۱۰:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS