امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نياز به همكاري (در مورد سريال هاي سخت افزارهاي شما)
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #34

من ايمان هستم iman_pc_love
ميشه اينطوري كركش كرد برنامه شما رو :
1-كد را از تو فايل بخون
2-كد رو به صورت واقعي در بيار
3-كد رو مقايسه كن اگر برابر بود برنامه رو اجرا نكن اگر برابر نبود اجرا كن !!!
يعني يه دست انداز ميزاريم رو قسمتي كه پسورد رو چك ميكنه تا سي پي يو رسيد اونجا بهش دستور عوضي ميديم ميگيم شرط دوروسته يعني string1=string2
حالا ميپرسيد چطوري
خوب سي پي يو از كجا ميفهمه كه يه شرط بر قرار هست يا نه؟
از فلگ هاي كنترلي استفاده ميكنه (zero felag) كه اگه صفر بود يعني شرط درست بوده و اگه يك بود يعني شرط بر قرار نبوده حالا ما وا ميستيم بالا سر دستور ايف شما تا سيپي يو رسيد اونجا يه ترمز ميزنه شرط رو اجرا ميكه فلگ رو صفر ميكنه چون شرط بر قرار نيست تا مياد خط بعد رو اجرا كنه ما بهش ميگيم فلگ رو يك بكن :wink: كه اونوقف اشتباه ميكنه و دستورات مربوط به درست بودن شرط رو اجرا ميكنه (اساتيد ببخشيد انقدر خودموني شد خاستم همه بفهمن چي ميگم)
۲۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۱:۴۶:۴۷
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #35

از آشنايي با شما خوشبخت شدم [تصویر:  13.gif]

اميدوارم بتونم در ارتباط با شما تجربيات خوبي كسب كنم .

تا اونجايي كه فهميدم شما فقط هنگام چك كردن شرط مياي ايف شرط رو تغيير ميدي .

خوب اگر ما نرم افزار را براي مشتري خاصي ريجيستر كنيم . يعني مشخصات و آدرس و شماره تلفن مشتري كه روي تمام گزارشات و تمام فرمها قرارداره بصورت كد شده ( كدي كه الگوريتمش را فقط خودمان مي دانيم ) در نرم افزار قرار دهيم چه خواهيد كرد ؟

تا اونجايي كه ميدونم نرم افزار ها با رضايت خريدار كرك ميشن . حالا اگر يه خريدار بدونه با كرك شدن نرم افزاري كه خريده ممكنه نام ، آدرس و شماره تلفنش پخش بشه بعيد ميدونم به اين كار رضايت بده !
۲۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۷:۴۰:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #36

نقل قول: من ايمان هستم iman_pc_love
پس چرا گوشه متن نوشته mehdvirus ؟ يعني هر دو يه نفرين يا اشتباه شده؟
در دو خط و بي زحمت اگه برنامه شما رو كسي بخواد هك كنه شماره سريال هاردش رو به شماره سريال يه هارد رجيستر شده تغيير مي ده براي اسم و شماره تلفن هم يه اسم الكي مي ده كه اگه پخش هم شد ايرادي نداشته باشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۵-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۲۲:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #37

ha_60 نوشته است:در دو خط و بي زحمت اگه برنامه شما رو كسي بخواد هك كنه شماره سريال هاردش رو به شماره سريال يه هارد رجيستر شده تغيير مي ده براي اسم و شماره تلفن هم يه اسم الكي مي ده كه اگه پخش هم شد ايرادي نداشته باشه

نام و شمار تلفن و آدرس بصورت كد شده در برنامه قرار دارد . نه بصورت كاركتر هاي معمولي فارسي . !!

براي ايجاد نام و تلفن و آدرس الكي بايد الگوريتم كد كردن را داشته باشيد كه نداريد .!!‌
۲۵-خرداد-۱۳۸۴, ۱۲:۲۱:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #38

نه شد
فرض كن من مي يام يه برنامه ازت مي خرم به اسم تقي ولي اسم خودم يه چيز ديگس بعد كه مطمپن شدم رو كامپيوتر خودم كار مي كنه ميرم تو CMD بعد تایپ می کنم LABEL اعدادی رو که به اسم شماره سریال بهم می ده یاد داشت می کنم بعد برنامه شما رو با این شماره ها و یه برنامه دیگه که بتونه شماره سریال هارد رو عوض کنه می زنم رو یه CD و یه توضیح هم میدم که هر کی خواست بره شماره سریال هاردش رو به این شماره تغییر بده همین
حله؟

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۶-خرداد-۱۳۸۴, ۰۸:۰۱:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #39

ha_60 نوشته است:نه شد
فرض كن من مي يام يه برنامه ازت مي خرم به اسم تقي ولي اسم خودم يه چيز ديگس بعد كه مطمپن شدم رو كامپيوتر خودم كار مي كنه ميرم تو CMD بعد تایپ می کنم LABEL اعدادی رو که به اسم شماره سریال بهم می ده یاد داشت می کنم بعد برنامه شما رو با این شماره ها و یه برنامه دیگه که بتونه شماره سریال هارد رو عوض کنه می زنم رو یه CD و یه توضیح هم میدم که هر کی خواست بره شماره سریال هاردش رو به این شماره تغییر بده همین
حله؟

الان بحث شماره سريال نيستا . فرض كن برنامه هر جايي نصب بشه ولي فقط با نام خودت .
اين نام بصورت كد شده درون يه فايل متني قرار داره .شما چطور ميتوني كدهايي كه مثلا نام شما رو توليد ميكنند رو گير بياري ؟
۲۶-خرداد-۱۳۸۴, ۱۰:۲۷:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #40
من ايمان هستم
اسلا دنبال سريال تو وي بي نباشيد كه بپيچونيدش چون مهم لحظه چك كردنشه
۲۷-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۴۹:۰۴
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #41

سلام
مثكه اين تاپيك دوباره زنده شده ..

حق با ايمانه ! بهم ثابت كرده كه برنامه هاي وي بي رو بايد انداخت دور ! با وي بي نميشه قفل گذاشت .. من چندين رقم سعي كردم بپيچونم برنامه رو ولي هر بار كركش كرد :cry:

راستي فايلهاي جديدي كه واست ميل كردم رو كرك كردي ؟! خيلي بش اميدوارم . منتظر نتيجه هستم .
اگر لازم بود بگو دوباره بفرستم

نبي

۲۸-خرداد-۱۳۸۴, ۰۲:۵۳:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #42

به به Nabikza عزیز
این چند وقته کجا بودی

راستی فکر نمی کنی این مطلب زیر کمکی کنه ؟

نقل قول: خوب اگر ما نرم افزار را براي مشتري خاصي ريجيستر كنيم . يعني مشخصات و آدرس و شماره تلفن مشتري كه روي تمام گزارشات و تمام فرمها قرارداره بصورت كد شده ( كدي كه الگوريتمش را فقط خودمان مي دانيم ) در نرم افزار قرار دهيم چه خواهيد كرد ؟

تا اونجايي كه ميدونم نرم افزار ها با رضايت خريدار كرك ميشن . حالا اگر يه خريدار بدونه با كرك شدن نرم افزاري كه خريده ممكنه نام ، آدرس و شماره تلفنش پخش بشه بعيد ميدونم به اين كار رضايت بده !

من حدود یک سال رو نرم افزار آژانس کار کردم , چیز خوبی از آب در اومده . با اینکه 2-3 تا مشتری داشت فقط از ترس کرک شدن بیرون ندادم :( :( :(

هر طور شده باید یه روشی پیدا کرد .
میبینم که زود دلسرد شدی !
۲۸-خرداد-۱۳۸۴, ۱۱:۳۱:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #43

Piter1355 نوشته است:به به Nabikza عزیز
این چند وقته کجا بودی

راستی فکر نمی کنی این مطلب زیر کمکی کنه ؟

نقل قول: خوب اگر ما نرم افزار را براي مشتري خاصي ريجيستر كنيم . يعني مشخصات و آدرس و شماره تلفن مشتري كه روي تمام گزارشات و تمام فرمها قرارداره بصورت كد شده ( كدي كه الگوريتمش را فقط خودمان مي دانيم ) در نرم افزار قرار دهيم چه خواهيد كرد ؟

من حدود یک سال رو نرم افزار آژانس کار کردم , چیز خوبی از آب در اومده . با اینکه 2-3 تا مشتری داشت فقط از ترس کرک شدن بیرون ندادم :( :( :(

هر طور شده باید یه روشی پیدا کرد .
میبینم که زود دلسرد شدی !

سلام
راستش توي امتحانا به سر ميبرم . اوضاع كاري هم خيلي شلوغ شده .
زياد ايده كارسازي نيست. به قول هادي ميشه اطلاعات جعلي واسه خريد داد. مگه اينكه از هر كسي كپي شناسنامه بخواي Amaze اطلاعات شخصي هم مگه شماره تلفن و اينجور چيزا چقدر مهم ميتونه باشه ... ...! از طرفي من ميخرم ميدم رفيقم كرك كنه كه اطلاعات شخصيم رو بدونه مهم نباشه . بعد هم ميشه رشته هايي كه مربوط به اطلاعات شخصيه رو به هم ريخت ...

خلاصه زياد به نظر من نميشه روش حساب كرد و جالب نيست.

بايد به فكر راه هاي ديگه اي باشم !، قبلا با ايمان تو چت مفصل در اين باره حرف زدم . سعي ميكنم سر فرصت چكيده مزاكرات با استاد رو بزارم اينجا شايد به حل قضيه كمك كنه

تشكر
نبي

۲۸-خرداد-۱۳۸۴, ۲۱:۱۹:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #44

بي صبرانه منتظرم .
۲۸-خرداد-۱۳۸۴, ۲۱:۲۳:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دعوت به همكاري با حقوق bah69man 0 1,804 ۱۷-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۱۴:۴۹
آخرین ارسال: bah69man
  ارسال چاپ به پورت سريال sanjab2100 10 9,966 ۲۰-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: ajlajlajl
Rolleyes نياز به راهنمايي براي قفل تلفني يك سي دي اتوران yaghoob.ekrami 3 4,557 ۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۸:۵۸:۲۳
آخرین ارسال: joker
  نياز به يه پکت (فوری) senator007 0 1,714 ۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: senator007
  نياز به كامپوننت اسكن و فكس javid67 2 2,776 ۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۴۵
آخرین ارسال: godvb
  نياز به OCX برای کار با FTP و گرفتن نام فایل های یه پوشه... St4r-S4t 2 2,346 ۰۸-اسفند-۱۳۸۴, ۱۴:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: St4r-S4t
  چند سوال كه نياز به بحث دارن! Blossom 14 7,684 ۲۹-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۲۹:۰۰
آخرین ارسال: Blossom
  كسي دوست داره همكاري كنه تو سايت edi_booter_222 0 1,635 ۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۲۶:۳۲
آخرین ارسال: edi_booter_222
  چند تا سوال در مورد گرفتن كليد مورد نظر خارج ازمحيط فرم و... St4r-S4t 13 9,188 ۱۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۴۳:۲۰
آخرین ارسال: St4r-S4t
  پورت سريال gold_garnet 1 1,769 ۰۷-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۴۲:۵۷
آخرین ارسال: meek

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS