امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نياز به همكاري (در مورد سريال هاي سخت افزارهاي شما)
نویسنده پیام
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 0
( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #45

در مورد اون فايل ها بايد بگم من در امتحانات به سر ميبرم وقت ندارم اصلا امتحانا ده تير تموم ميشه اون موقع جواب ميدم 11 ولي 100 در 100 كرك ميشه حتما ويژوال بيسيك فقط اسباب بازيه
۲۹-خرداد-۱۳۸۴, ۰۰:۳۴:۵۵
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #46

Piter1355 نوشته است:بي صبرانه منتظرم .

سلام
ببخشيد كمي دير كردم . منتظر اجازه از ايمان بودم!
اينم گفتگويي كه قولش رو داده بودم:
http://www.ahwazserver.com/nabi/crack-vb

بعضي جاهاش فكر ميكنم خيلي مفيد باشه .
بازم از ايمان جان ممنون.

نبي

۰۹-تير-۱۳۸۴, ۰۶:۱۹:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #47

سلام
يه راهي به نظرم رسيد
داشتم قفل شتاب رو نگاه ميكردم ، ديدم فايل اگزه رو طوري با اگزه خودش بيند ميكنه و يه فايل نهايي توليد ميكنه ولي موقع اجرا برنامه رو تو رم ميريزه و مستقيم از اونجا اجرا ميكنه ! و هيچ جور نميشه به فايل اگزه اصلي برنامه دسترسي پيدا كرد.
سايتشم اينه : shetab.com نسخه ازمايشي اين قفل اونجا هست.

خب! حالا نگر حرف ايمان اين نيست كه ويژوال بيسيك براي اينكار ضعيفه؟ خب ما ميايم بخشي از برنامه كه مربوط به دريافت اكتيو كد است رو با مثلا زبان سي يا پاسكال مينويسيم و اگزه توليدي رو با اگزه اصلي برنامه ادغام ميكنيم و طوري برنامه نوشته شده در سي يا دلفي رو تنظيم ميكنيم كه در صورت درست بودن اكتيو كد ، برنامه اصلي كه تو خودش هست رو در آن واحد كه به رم منتقل ميكنه اجرا كنه و ديگه توي تمپ دايكتوري نريزه ! اينجوري در واقع بخشي از برنامه كه شرط رو چك ميكنه به زباني غير از وي بي است.

حالا نظرت چيه ايمان ؟

راستي چطوري ميشه دو تا فايل اگزه رو با هم ادغام كرد طوري كه يكي ديگري رو از توي رم اجرا كنه !؟

تشكر
نبي

۰۹-تير-۱۳۸۴, ۰۷:۳۲:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 11

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #48

فكر خوبيه - ببینیم نظر ایمان چیه

اخيرا اطلاع پيدا كردم مايكروسافت نسخه vb2005 بتا2 را ارائه کرده .
بدون msdn حدود 45 مگ شد . خیلی معکرست . فکر می کنم کامپایلهای این نسخه از نظر امنیتی قوی تر باشه . حتما نصبش کن ببینیم چیکار میشه کرد .
۰۹-تير-۱۳۸۴, ۰۹:۲۱:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #49

Piter1355 نوشته است:فكر خوبيه - ببینیم نظر ایمان چیه

اخيرا اطلاع پيدا كردم مايكروسافت نسخه vb2005 بتا2 را ارائه کرده .
بدون msdn حدود 45 مگ شد . خیلی معکرست . فکر می کنم کامپایلهای این نسخه از نظر امنیتی قوی تر باشه . حتما نصبش کن ببینیم چیکار میشه کرد .

سلام
مطمئني ؟!؟! .net نيست؟!
آخه با وجود .net دليلي نداره وي بي 6 رو بخواد ارتقا بده !
منبع خبرت كجاس؟

۰۹-تير-۱۳۸۴, ۱۰:۲۹:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #50

مطمئن باش دات نت نيست
منبع خبر خود مايكروسافته
اول شك داشتم . بعد از اينكه كامل دانلود كردم و نصب كردم مطمئن شدم .
تو پست بعدي يه تصوير از محيط برنامه نويسي و ابزارها ميزارم .

آخرت برنامه نويسيه .
۰۹-تير-۱۳۸۴, ۱۲:۳۶:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #51

پيشنهاد ميكنم تا آخر بخونيد ضرر نميكنيد.(من ديكتم خيلي ضعيفه ببخشيد :cry: )

اولا همه زبون هاي برنامه نويسي كرك ميشن كه ويبي از همه آسون تره و اين دليل بر سخت بودن مثلا دلفي نميشه دلفي هم كرك كردنش آسونه ولي نه به آسونيه ويبي همون طور كه ميبينيد تموم برنامه هايي كه ميشناسيمو ميشناسيد كرك دارن. هنوز هيچ كدوم از شركت ها نتونستن جلو كار كراكر ها رو بگيرن تا ببينيم در آينده خدا چي ميخواد كه به نظر من بعيده كه در آينده هم بشه جلو كار كراكر ها رو گرفت مگه اينكه معماري سخت افزار و نرم افزار به كلي عوض بشه يعني بشينيم مثل روز اول كامپيوتر رو يه جور ديگه اختراع كنيم Amaze

دوم اين كه يادتون باشه برنامه ها رو سيستم عامل اجرا ميكنه و شما به هيچ وجه نميتونيد يه برنامه رو مستقيم بديد به رم و از اونجا اجر كنيد 8O اين اصلا مفهومي نداره. به زبون ساده تو رم يه سري صفر و يك هست كه سيستم عامل اين صفر و يك ها رو برا خودش دسته بندي كرده و ميدونه كي به كيه و چي به چيه و با اينا چيكار كنه. اگه ميخاهيد برنامه مستقيم بديد به رم اجرا كنيد بايد خودتون سيستم عامل بنويسيد :wink: خلاصه تا وقتي سيستم عامل ويندوز هست رپيس اونه و شما هيچ كاره هستيد.

سوم اين كه هيچ وقت دبنال راه هاي غير معقول نباشيد مثلا اين پيشنهاد كه شما داديد فقط شما رو از مسيرتون خارج ميكنه به جاي اينكه بشينيد يه فكري به حال اصل كارتون بكنيد مجبوريد مسايل ديگه رو حل كنيد يعني به عبارتي فقط كارتون رو زياد تر كرديد

حرف آخر
يه پيشنهاد دارم براتون برا امنيت برنامه كه البته غير از اساتيد و اينكاره ها كسه ديگه اي فكر نكنم بتونه اين ايده رو پياده سازي بكنه ببينيد شما خودتون برنامتون رو مينويسيد و تنها خودتون و سيستم عامل و خدا ميدونه كه خط 500 از برنامتون چه كاري انجام ميده چون خودتون برنامه رو نوشتيد حالا بيايد يه قسمت از برنامه رو بديم خود كامپيوتر برا ما بنويسه :wink: تا اينجا رو داشته باشيد تا يه چيز ديگه بگم ببينيد شما ميتونيد يه پسورد از كاربر بگيريد بعد چك كنيد ببينيد درسته يا نه اگه ورودي درست بود بيايد پسورد اصلي رو يه جا از رم ذخيره كنيد و ورودي رو هم يه جا ديگه از رم ذخيره كنيد حالا تو برنامتون يه كاري كنيد كه وسط كارش يه دفه نا قافل اصل پسورد رو با ورودي چك كنه يعني تصميم گيري رو به خود كامپيوتر بسپاريد كه كي دوست داشته باشه چك كنه كه اين خودش يه سري راه حل داره كه يه جورايي مربوط ميشه به هوش مصنوعي البته راحتر هم ميشه يه نمونه ضعيف ترش رو پياده سازي كرد. تا اينجا رو هم داشته باشيد تا يه چيز ديگه بگم براتون ببينيد شما تا وقتي نشيديد پاي درسهاي سخت و تحليل صفر و يك هاي كامپيوتر نميتونيد يه ايده خوب بديد و ايده هاتون به بيراهه ها كشيده ميشه و اين دليلش اينكه اطلاعات پايه شما از معماري نرم افزار ها و بخصوص سيستم عامل كمه پس اگه علاقه زيادي به كامپيوتر و پيشرفت اون داريد چاره اي نداريد به جز اينكه بريد و خودتون رو بندازيد تو اين كار و به قولي پير اين كار بشيد حالا يه چيز از گوگل براتون بگم موتور جستجو گر گوگل يه مكانيزم خاصي برا پيدا كردن بهترين سايت براي موضوع جستجوي شما داره كه هيچ كس نميدونه و هميشه هم در حال تغيير هست حالا فرض كنيد شما اين مكانيزم رو ميدونيد پس ميتونيد كاري كنيد كه گوگل سايت شما رو در اولين سايت براي موضوع جستجوي مورد نظر قرار بده و اين يعني نهايت تبليغ برا سايتتون. اما هيچ كس از مكانيزم كار گوگل خبر نداره من پيشنهاد ميكنم آقاي Nabikaz كه اسمشون هم يادم رفته برن و كتاب هاي مربوط به بالا بردن رطبه سايت ها در موتور جستجو گر گوگل يا .... رو بخونن مفيده يعني يك تير و 2 نشون البته اطلاع از همه چيز كامپيوتر(اطلاعات عمومي كامپيوتر) هميشه و همه جا بدرد ميخوره. اين رو گفتم كه الان بگم اون پيشنهاد بالايي من رو الان همه ميدونن شما بايد به فكر يه پيشنهاد ديگه باشيد كه بايد بريد صفر و يك بخونيد Amaze البته اگه همون رو هم پياده سازي كنيد ديگه لاقل برنامتون رو هر كسي نميتونه كرك كنه (حتي خود من كه صاحب اين ايده هستم :) ) حالا بريم سراغ ادامه او ايده يه چيز ديگه هم كه هست و خيلي مهمه اينه كه شما براي برنامه هاتون اگه پسورد اشتباه بود پيغام نزاريد :wink: بجاش تو كار برنامه خودتو اختلال ايجاد كنيد مثلا اگه برنامتون ماشين حسابه براش تعريف كنيد كه 5=2*2 اينطوري ديگه ميتونم بگم برنامتون از دست 50 درصد از كراكر ها در امان ميمونه حالا اگه بيايد به كار بر بگيد كه اگه از نسخه كرك شده برنامه استفاده كنه معلوم نيست سر كامپيوترش چي بياد ديگه جرعت اين كار رو نداره Amaze با توضيحاتي كه بالا دادم راحت ميشه فهميد كه برنامه كرك شده است يا نسخه اصلي اينطوري كه اگه يهو وسط كار برنامه ورودي رو با پسورد اصليه ذخيره شده تو رم چك كردين ديدن مغايرت داره خوب يعني كرك شده ديگه :wink: حالا مجازيد هر كاري با كامپيوترش بكنيد با اجازه خود كاربر البته هر كاري كه اونو كلافه كنيد خوبه ولي يادتون باشه اولين كار اينه برنامه خودتون رو از رو سيستم پاك كنيد اگه خواستيد ميتونيد هارد رو فرمت كنيد اگه هم بلد بوديد پارتيشن تيبل رو به هم بريزيد اگه هم خيلي بي رحم هستيد سكتور صفر رو دستكاري كنيد كه اكثرا نميتونن كاري كنن و طرف مجبور ميشه بره يه هارد بخره :wink: البته شما هم قيمت نرم افزارتون رو ارزون تر از يه هارد بزاريد Amaze كه به ريسكش بيرزه
خوب من يه چيزايي كردم تو مغزتون يعني راه رو از بيراه براتون جدا كردم گذاشتم جلوتون حالا فكرتون رو رو اين كارا معطوف كنيد
اميدوارم تونسته باشم اطلاعات مفيدي در اختيارتون بزارم الان ديگه از تايپ خسته شدم
مخلص همتون ايمان
اي دي ياهو IMAN_PC_LOVE
۰۹-تير-۱۳۸۴, ۲۱:۰۳:۲۵
Piter1355 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 4 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #52

دوست عزيز
توضيحات شما مبسوط ، منطقي و راهگشاست .
اميدوارم با كمك شما بتونيم تا حدودي از ضايع شدن دسترنجمون جلو گيري كنيم .

من در رابطه با فايل ريجيستر كه واقعا نشه مخدوشش كرد كار كردم و نتايج خوبي هم بدست آوردم .
فكر مي كنم با توجه به مطالب شما با تركيبي از دو يا چند تكنيك بشه تا حدود زيادي از برنامه محافظت كرد .

از اينكه وقت گذاشتي ممنونم .
۰۹-تير-۱۳۸۴, ۲۱:۳۱:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #53

سلام ايمان
ممنون كه وقت گذاشتي .

در مورد اول كه گفتي هر برنامه اي كرك ميشه ، منم انكار نكردم ولي خودتم داري ميگي دلفي سخت تر كرك ميشه ما هم نميخوايم كاري كنيم كه برنامه اصلا كرك نشه بلكه ميخوايم دير تر و سخت تر كرك بشه پس تبديل برنامه به صورتي كه كمپايلر دلفي يا سي توش دخالت داشته باشه نسبتا سخت تره و خودش يه جركت محصوب ميشه!

در مورد مطلب دوم كه گفتي هيچ برنامه اي نميتونه از تو رم اجرا بشه . شما قفل shetab رو از آدرس: www.shetab.com به همراه سمپلش كه به سورت مجاني هست دريافت كن . توضيحاتي هم كه داده همه مبني بر اينه كه برنامه از توي رم اجرا ميشه . اط طرفي اين برنامه يه ويروس كوچولو داره كه زياد مهم نيست(نگران نباشيد آنتي ويروس ميگيرش و جاي نگراني نداره) ميخوام اينو بگم كه زماني كه من برنامه اي كه با اين قفل ، قفل گذاري شده رو اجرا كردم آنتي ويروسم به همين دليل يه آلرت داد كه فايل ويروسيه! اما مسير فايل ويروسي خيلي عجيب بود! و اصلا همچين فايلي در اون آدرس موجود نبود! تصوير زير فكر ميكنم گويا باشه:
[تصویر:  shetab_virus.gif]
مسير فايل رو توجه كنيد. وقتي فايل در اين مسير موجود نيست ولي در حال اجراست ، جز رم كجا ميتونه باشه؟! منم در مورد برنامه هايي كه مستقيم از تو رم اجرا ميشن شنيدم و فكر ميكنم بر خلاف نظر شما همچين چيزي امكان پذير باشه.

روشي كه ارائه دادي بسيار جالب بود ، خوشم اومد از روشت، ما مجبور نيستيم كه هميشه چك كردن پسورد رو موقع ورود به برنامه بزاريم كه كركر ها هميشه اونجا انگشت ميزارن ! كافيه مثلا زماني كه منو هاي برنامه كليك ميشه و خيلي جاهاي ديگه برنامه حتي مثلا تو يه تايمر ازش استفاده كنيم و... ، بنابراين چندان نيازي هم به هوش مصنوعي نيست.
اما گفتي پسورد ها رو يا جايي از رم ذخيره كنيم، منظر خاصي داشتي؟ يا اينكه همون تعريف ساده متغيير و مقدار دهي متغيير براي پسورهاست؟

در مورد كتاب هم ، حرف شما رو قبول دارم ، اما براي كسي خوبه كه هدفش اين حرفا باشه و وقت زيادي هم داشته باشه تا در دراز مدت جواب بگيره. نه براي يه كسي مثل من كه بايد ضربتي كار كنه و مجبوره قدم آخر رو اول برداره (هر چند طبيعيه كه اينجوري قدم برداشتن كمي ناقصه ولي چاره اي نيست!)

ضمنا اگر درساي مهمي كه تو مقطع كارشناسي ارشد (البته گرايش نرم افزار ) ميتونه مفيد باشه معرفي كني ممنون ميشم چون من رشتم غير كامپيوتر هست و ميخوام فوق نرم افزار شركت كنم و مجبورم درساي اونا رو بخونم . روي كدوماش وقت بزارم .

در مورد اسمم كه گفتي فراموش كردي ، اما من كه اسمم رو زير تمامي پستام مينويسم :wink:
در مورد اينكه اگر برنامه كرك بشه مثلا هارد رو فرمت كنه ، يك روش خيلي قديمي اما بسيار كارساز ميباشه كه من خودم شايد 8 سال پيش باهاش برخورد داشتم . يعني برنامه اي بوده كه به خاطر همين اخطار كه اگر كرك بشه هارد پاك ميشه بيخيالش شدم با وجود اينكه به كد گذاري مطالب تو برنامه پي برده بودم و.... كه بعد بيخالش شدم.

بازم از توضيحاتت ممنونم
نبي

۱۰-تير-۱۳۸۴, ۱۳:۴۶:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #54

من هنوز نرفتم قفل شتاب رو ببینم چطوریه ولی مطمئنم که یا شما اشتباه برداشت کردی یا اگه شرکت همچین ادعایی کرده فقط برا تبلیغات بوده یا یه سیستمی شبیه به اون چیزی که شما گفتی ارائه کرده. اصولا اجرا شدن برنامه اینطوری که خودت اونو بخواهی ببری تو رم 100 در 100 غیر ممکنه و اساسا امکان نداره برای اطلاعات بیشتر میتونید به درس سیستم عامل 2 در سطح کاردانی روجوع کنید یا کتابهای طراحی سیستم عامل رو بخونید تا بفهمید من چی میگم. بدا میرم فقل شتاب رو میگیرم ببینم چیه او مسیر فایل هم کاملا درسته تا فایل به صورت فیزیکی وجود نداشته باش نرتن بهش گیر نمیده ممکنه فایل به این صورت هست که میاد رو رم و اونوقت از رو هارد پاک میشه. این امکان داره که پیاده سازی بشه با برنامه نویسی چون در حالت عادی فایل در حال اجرا رو نمیشه پاک کرد ولی با تغییرات تو محتوای رم میشه کاری کرد که سیستم عامل گول بخوره.
دوباره گفتم سیستم عامل همیشه و همه جا با سیستم عامل صحبت میکنید برای هر کاری یا برا کارای غیر مغول باید سیستم عامل رو با تغییر ورودیهایی که از رم میگیره گول زد یعنی طوری صفر و یک های رم رو دست کاری کنی که سیستم عامل یه برداشت دیگه ازش داشته باشه و نیاز غیر مغول شما بر طرف بشه که برای این کار باید کتاب طراحی سیستم عامل رو خورده باشی + اسمبلی هم فوول باشی
۱۰-تير-۱۳۸۴, ۱۴:۱۲:۴۷
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #55

قفل شتاب با سیاست خاصی حرفه ای ها رو هم گول زده Amaze ببینید هم رم و هم هارد صفر و یک ذخیره میکنن یه جورائی حالا شتاب به جای هارد از رم استفاده کرده که اینم بعید میدونم کرده باشه و فقط جنبه تبلیغاتی داره اینجور برنامه ها رو به همون سادگی قبلی ها میشه کرک کرد ولی فقط فرقش اینه که نمیشه کاری کرد فایل اصلی رو هارد کرک بشه به خاطر همین مجبوریم مثل بعضی از بازی ها که دیدید یه فایل کرک رو اجرا میکنید و اون فایل کرک تا طول اجرای بازی رو رم میمونه و کارای کرک رو انجام میده این برنامه ها رو اینطوری میشه کرک کرد یعنی برنامه ای بنویسید که بره رو رم اونوقت تو اون کامپیوتر هر چی قفل شتاب هست بی اثر میشه یعنی فقط کافیه برنامه قفل شتاب کرک بشه تا تمام برنامه های فقل شده با این نرم افزار هم به فنا برن
یه برنامه نویس هیچ وقط از بسته های نرم افزاری قفل گذار استفاده نمیکنه چون خودش خیلی راحت تر میتونه قفل بهتری برا برنامش بزاره چون سورسشو داره

راجع به اون کاری که نبی گفته بود بریم تو تایمر یا کلیک راست پسورد رو چک کنیم خوب تابلویه دیگه با چند بار اجرا کردن میشه حدس زد کجا چک میشه باید کاری کنید که کامپیوتر خودش تصمیم بگیره اطلاعات بیشتر برید هوش مصنوعی بخونید که از پس هر کسی بر نمیاد لاقل باید کارشناسی کامپیوتر داشته باشید تا بفهمید هوش مصنوعی چی به کیه Amaze حالا چیکار کنید ؟ خوب برید خدتون فکر کنید یه نمونه خیلی ضعیف از هوش مصنوعی بسازید به مفهوم RANDOMIZEُ فکر کنید کیه عدد تصادفی تولید میکنه یه چیزایی دستگیرتون میشه

مخلص همگی ایمان
۱۰-تير-۱۳۸۴, ۱۴:۴۸:۰۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دعوت به همكاري با حقوق bah69man 0 1,804 ۱۷-فروردین-۱۳۹۰, ۰۹:۱۴:۴۹
آخرین ارسال: bah69man
  ارسال چاپ به پورت سريال sanjab2100 10 9,966 ۲۰-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: ajlajlajl
Rolleyes نياز به راهنمايي براي قفل تلفني يك سي دي اتوران yaghoob.ekrami 3 4,557 ۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۸:۵۸:۲۳
آخرین ارسال: joker
  نياز به يه پکت (فوری) senator007 0 1,714 ۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۰۲:۵۵:۰۶
آخرین ارسال: senator007
  نياز به كامپوننت اسكن و فكس javid67 2 2,776 ۰۳-فروردین-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۴۵
آخرین ارسال: godvb
  نياز به OCX برای کار با FTP و گرفتن نام فایل های یه پوشه... St4r-S4t 2 2,346 ۰۸-اسفند-۱۳۸۴, ۱۴:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: St4r-S4t
  چند سوال كه نياز به بحث دارن! Blossom 14 7,684 ۲۹-دى-۱۳۸۴, ۰۱:۲۹:۰۰
آخرین ارسال: Blossom
  كسي دوست داره همكاري كنه تو سايت edi_booter_222 0 1,635 ۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۲۶:۳۲
آخرین ارسال: edi_booter_222
  چند تا سوال در مورد گرفتن كليد مورد نظر خارج ازمحيط فرم و... St4r-S4t 13 9,188 ۱۵-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۴۳:۲۰
آخرین ارسال: St4r-S4t
  پورت سريال gold_garnet 1 1,769 ۰۷-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۴۲:۵۷
آخرین ارسال: meek

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS