امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ديتا بيس كار ها حتما يه ندا بدن(فوري و فوتي)
نویسنده پیام
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

تشکرها : 0
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #12

سلام
MySql و Sql به كامپيوترهاي Remote اجازه دسترسي ميدن البته به شرطي كه آي پي كامپيوتر ها ثابت باشه چون تو كنترل پنل ميشه اجازه دسترسي رو به آي پي يا دومين رموت داد. :roll:
۱۲-فروردین-۱۳۸۴, ۱۰:۴۷:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PegahSW آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13

سلام دوست عزيز اون دفعه كه ميخواستي منو بزني آخه منه بيچهاره كه هنوز برنامه نويس حرفه اي نيستم مثل شما يكي از بچه ها اينو به من گفت شايد هم من اشتباه گفتم نمي دونم حالا من دوباره ازش سوال مي كنم
ولي حالا يه پيشنهاد ديگه دارم
شما چرا بانك رو روي خود سايت قرار نميدي فكر كن داري يه برنامه معمولي مي نويسي بعدش هم حالا به ميل خودت هر چند وقت يه بار حالا بهترين حالتش 12 ساعت يه بار اون فايل رو با فايل سيستم خودتون آپديت كنيد اين جوري ديگه كاربر نيازي نداره كه منتظر بشه تا اطلاعات بره به سرور و برگرده دقيقا مثل كاري كه براي جلو گيري از وارد شدن حروف در فيلد عددي مي كني
موفت باشي 8)
معاون گروه نرم افزاري پگاه
۱۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۰:۲۴:۰۲
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #14

PegahSW نوشته است:سلام دوست عزيز اون دفعه كه ميخواستي منو بزني آخه منه بيچهاره كه هنوز برنامه نويس حرفه اي نيستم مثل شما يكي از بچه ها اينو به من گفت شايد هم من اشتباه گفتم نمي دونم حالا من دوباره ازش سوال مي كنم
ولي حالا يه پيشنهاد ديگه دارم
شما چرا بانك رو روي خود سايت قرار نميدي فكر كن داري يه برنامه معمولي مي نويسي بعدش هم حالا به ميل خودت هر چند وقت يه بار حالا بهترين حالتش 12 ساعت يه بار اون فايل رو با فايل سيستم خودتون آپديت كنيد اين جوري ديگه كاربر نيازي نداره كه منتظر بشه تا اطلاعات بره به سرور و برگرده دقيقا مثل كاري كه براي جلو گيري از وارد شدن حروف در فيلد عددي مي كني
موفت باشي 8)
معاون گروه نرم افزاري پگاه

سلام به شما دوست عزيز
من اولا شرمنده هستم ! شايد كمي تند صحبت كردم كه بايد به بزرگي خودتون ببخشيد ! :oops: :oops: :oops: :oops:
راستي بنده اصلا زدن رو بلد نيستم ! Amaze Amaze
بازهم ببخشيد :wink:

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۱۵:۲۷
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #15

Mamad2003 نوشته است:نبي جان فكر كنم يه زماني يه مطلب در اين مورد خوندم اما صحت اونو دقيق نمي دونم اما اين ايده رو منطقي ميدونم. :roll:
مي گفتن نرم افزار ما بايد از يه پورت خاص به سرور نصب بشه مثلا 4567 . بعدش يه نرم افزار هم روي سرور نصب بشه كه اين پورت رو ساپورت كنه يعني ديتا رو از پورت بخونه و توي اون بنويسه همچنين با دسترسي محلي كه به سرور داره به ديتا بيس وصل بشه و از طريق همون پورت ديتا رو براي برنامه شما بفرسته .
مثلا اگه ما بخوايم با SSH به سرور وصل بشيم يه نرم افزار اونور روي سرور بايد از SSH ساپورت كنه كه ما بتونيم رابطه برقرار كنيم . حالا مثلا FTP يا SMTP از طرف خود سيستم عامل ساپورت ميشه اما پورتهاي غير معمول يا به نوعي غير استاندارد حتما بايد از يه نرم افزار ديگه ساپورت بشن كه امنيت اونو بايد طراح نرم افزار به عهده بگيره .
به جان بچم ( كه ندارم Amaze Amaze Amaze ) همين قدر شنيدم و بلدم . اگه درسته خوب نوش جانتون اگه هم غلطه خوب منم غلط كردم كه گفتم ! Amaze Amaze Amaze Amaze

سلام

ممنون ممد از توضيحاتت... اما من فكر نميكنم نياز باشه يه پورت تعريف كرد و برنامه گيرنده و فرستنده تعريف كرد كه ار طريق پورت در ارتباط باشند ! همون طور كه كامران گفت ميشه براحتي توسط يه نرم افزار به ديتابيس رو يه سرور ديگه وصل شد ! و MySql اجازه اتصال از خارج رو ميده. فقط چطوريش رو من بلد نيستم !

ممنون
نبي

۱۵-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۷:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #16

kamran11958 نوشته است:سلام
MySql و Sql به كامپيوترهاي Remote اجازه دسترسي ميدن البته به شرطي كه آي پي كامپيوتر ها ثابت باشه چون تو كنترل پنل ميشه اجازه دسترسي رو به آي پي يا دومين رموت داد. :roll:
ايني كه كامران گفت دقيقا درسته ولي من خودم تا بحال انجامش ندادم . ولي اين ارتباط ميتونه از طريق آي پي انجام بشه.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۷-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۵۱:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
NabiKAZ آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 6
( 60 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #17

برنامه navicat رو ديديد؟
بدون مجوز سرور ميتونه به بانك اطلاعاتي سرور وصل بشه . و هر كاري بكنه .
فكر نميكنم نوشتن همچين چيزي زياد سخت باشه . يعني با وي بي به mySql متصل بشيم و اطلاعات رو مستقيم اونجا ايمپورت كنيم.

لطفا اين بحث رو تا رسيدن به نتيجه ادامه بديد.
تشكر
نبي

۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۲:۵۱:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #18

مطمين هستي آقا نبي
اگه داري لينك دانلودش رو بده(navicat)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۷:۲۸:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kaveh14 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #19

سلام
من با ado روي sql server كار كردم و يه جايي خوندم كه mysql شباهتهاي زيادي به sql server داره. اگه اينطور باشه من اطلاعاتي كه مربوط به sql server هستش رو ميگم شايد به دردت بخوره. وقتي داريد sql server رو نصب ميكنيد پورت بصورت پيش فرض همونيه كه روي كلاينت داريد قسمت كانكت به sql server رو نصب خواهيد كرد. بعد فقط كافيه كه پايگاه داده مورد نظرتون روي sql server كه روي سرور قرار داره رجيستر بشه و شما هم حق تغييرات روي اون رو داشته باشيد يعني به نوعي صاحب پايگاه معرفي بشيد. بعد از اين شما ميتونيد انواع table ها و view ها و كاربرها و ... رو روي پايگاهتون ايجاد كنيد و فقط توي مثلا زبان دلفي توي كامپوننت ado connection فقط كافيه به اون سرور وصل باشيد و پايگاه داده مورد نظرتون رو به برنامتون لينك كنيد. ديگه هر كاري روش ميتونيد انجام بديد. اگه سوالي داشتيد به ايميل من k_kavandi@yahoo.com بفرستيد. اگه تونستم جواب ميدم. :idea:
۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۰۲:۴۴:۳۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمايش ركوردهاي يك فيلد از ديتا بيس اكسس در يك ليست باكس sinacomputer 8 11,391 ۱۹-بهمن-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
Exclamation دسترسي به ستون هاي ديتا گريد azadeh.b 0 2,842 ۲۶-بهمن-۱۳۸۹, ۱۰:۳۷:۰۷
آخرین ارسال: azadeh.b
Sad چندتا سوال ديتا بيسي ( کمک کنيد لطفا ) kingoflover 13 10,029 ۱۸-بهمن-۱۳۸۸, ۰۸:۳۵:۳۳
آخرین ارسال: tanhatarin
  مخ زدن سيستم عامل؟!!؟؟فوري!خواهشا black_phantom 1 2,459 ۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۰۴
آخرین ارسال: joker
  قراردادن يك مقدار درون ديتا گريد m_vb66 12 11,060 ۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۵۳:۱۴
آخرین ارسال: hasan63
Question tapi فوري فوري mshahali 1 2,506 ۰۶-دى-۱۳۸۷, ۲۰:۲۸:۵۰
آخرین ارسال: lord_viper
  درخواست سورس خيلي فوري zer0tent 15 8,397 ۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۴۲:۱۸
آخرین ارسال: Payman62
  كمك فوري! برنامه‌ام قفل كرده!!!!!!!!!!!!!! رايان استار 1 1,979 ۰۶-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۴۳:۲۲
آخرین ارسال: Mamad2003
Rolleyes خيلي فوري: Update شدن بانك اطلاعاتي رايان استار 1 2,196 ۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۵۸:۵۲
آخرین ارسال: tahayazdani
Question كمك فوري براي طراحي يك OCX با VB aramghasemi 4 4,109 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۲۵:۱۴
آخرین ارسال: aramghasemi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS