امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ولتمتر با AVR و بسکام
نویسنده پیام
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #23
ولت - اهم - آمپر - دما
نقل قول: اگر هر نیم ثانیه اندازه گیری کنه و نشون بده بهتره
خوب برنامه زير هم 0.25 ثانيه اين كارو انجام مي ده .Wink

نقل قول: من ی تصویر از lcd که پیشنهادمه میزارم شما برنامشو زحمت بکش
خوب برنامه طبق تصوير فوق اصلاح شد .Rolleyes

نقل قول: اگر مدار اندازه گیری آمپر از داخل قطع شود مثلا سر مقاو مت 0.1125 یا زمینش ولتاژ زیاد که از بالا می آید مستقیم میافتد سر پایه ADC 0 آیا این ولتاژ سبب سوختن میکرو نمیشود؟
چرا نشه ، اتفاق زيادي نمي افته و فقط يكم به خرج مي افتي .Confused

نقل قول: چون زمین باطری و میکرو باید برای اندازه گیری به هم وصل باشد با توجه به دو مدار اگر وصل نباشد میکرو اندازه گیری نمیکند
البته مي شه ولتاژ دوپايه رو گرفت و تفاضلشون رو حساب كرد . ( الان به فكرم رسيد ، هنوز تستش نكردم )Question

نقل قول: اگر میکرو میسوزد برای جلوگیری چکار کنیم؟
يه ديود زينر 2.7 ولت رو ورودي پايه هاي ورودي آنالوگ ميكرو بذار . ( طبق مدار ، دوست داشتي يه مقاومت هر سري كنSadclap:

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   V & A - A.N.T.rar (اندازه: 21.92 KB / تعداد دفعات دریافت: 149)
۰۴-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۲۰:۱۸
تشکر شده توسط : bozonghare, ajax007
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #24
RE: ولتمتر
سلام
با دیو زنری که گزاشتین بازم هم میکرو میسوزه هم دیود زنر ، مدار پایین رو ببین چیزی حدود 9 ولت وارد میکرو میشه و 1.4 آمپر از زنر رد میشه که هردوشونو میسوزونه در حالتیکه سیم برگشت یا همون منفی از بار قطع بشه:

http://www.savefile.com/files/1903079

یک فکر اساس باید کرد!

راستس درباره آی سی 7440 چی؟ پایه 12 اونم مستقیم به ورودی ولتاژ وصله اگه نولش قطع شه ولتاژ وارد آی سی میشه و ....

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۶:۳۷، توسط bozonghare.)
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۴۳:۳۵
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #25
مهندس چقدر فكرهاي بد مي كني .

ممكنه زلزه بياد و مدارت هم زير آوار بمونه .

بعد atmega8 هم هزارتومنه و ارزش نداره به خاطر هزار تومان ، دو هزار تومان مدار حفاظتي بذاريم .

7440 رو تو مدار نديدم .
اگه منظورت 4052 هستش كه درسته ولي واسه 4052 مشكلي پيش نمياد . ميكرو هم انشا.. كاريش نمي شه . ( هر بار وصلش مي كني دعا كن براش )

فايلت هم باز نشد . پروتئوس 6.9 دارم فقط .
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۲۰:۵۳:۴۴
تشکر شده توسط : bozonghare
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #26
سلام
بیخیلا اون یکاریش میکنم ولی اگر مداری داشتی بگو چون 2 هزار که هیچی 10 هزارم میدم چون نمیخام دستگاه ایرادی داشته باشه شاید با زنر و ترانزیستور شایدم رله بشه ی کارایی کرد...
فعلا ی مشکل جدید دارم:
من میخام مقاومت باری که از دستگاه فاصله داره رو حساب کنم
برای این کار نیازدارم از اون بار توسط سیم رابط جریانی بگذرونم و با ولتمتر ولتاژ دو سر بار رو هم بگیرم یعنی دو پراب جدا برای ولتمتر چون نمیخام مقاومت سیمهای رابط به مقاومت بارم اضافه شه بعد جریان رو که میکرو محاسبه میکنه و ولت دو سر بار رو هم داریم تقسیم به هم میشه مقاومت بار.
حالا مشکل چیه؟ اینه که منفی آمپرمتر و ولتمتر یکیه یعنی نمیشه دوسر ولتمتر رو به دوسر بار وصل کرد سر مثبت رو میشه وصل کرد ولی اگه سر منفی ( سیم قرمز تو عکس)رو وصل کنی دیگه آمپری از قسمت آمپرمتر دستگاه نمیگذره و مدار راهشو از این اتصال ما میبنده پس ما هر کاری کنیم مقاومت یکی از سیمهای رابط که سمت چپی هست به مقاومت بار اضافه میشه.
راه حلی که به نظر من رسید اینه که از دو تا میکرو برای اندازه گیری استفاده کنم یکی برای ولت یکی برای آمپر و نولهای میکرو ها هم باید جدا باشند وگرنه همون مشکل بالا بوجود میاد... نظر شما چیه در این باره؟؟؟ اینم عکس:    

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۴۲:۵۷، توسط bozonghare.)
۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۳۶:۳۷
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #27
نمي دونم

اونوقت بايد يك ارتباطي هم بين ميكروها بذاريم .
۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۰۲:۵۲:۱۲
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #28
یک سوال : راهی هست که با ولتمتر میکرو اختلاف ولتاژ دو نقطه رو بگیریم منظورم وسط یک مدار در حال کاره
یا اینکه ولتمتر میکرو از gnd برای یک پایش استفاده نکنه مثلا از دو تا سر adc استفاده کنیم؟؟؟

اگر بشه اختلاف ولتاژ دو نقطه مدار رو بگیره کار درسته مشکل فقط اون سیم زمینه یچجوری حذفش کنم؟؟؟

۰۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۲۱:۲۴
تشکر شده توسط : t3r!p3000
t3r!p3000 آفلاین

ارسال: #29
اگه از من داري مي پرسي كه نمي دونم

تا حالا تست نكردم .
۰۷-آذر-۱۳۸۷, ۰۰:۰۶:۵۰
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #30
خوب اونو ولش
میخام بین دو میکرو ارتباط برقرار کنم بدون اینکه منفی هاشون به هم وصل باشند بعضی ها میگن با اپتوکوپلر میشه ولی من بلد نیستم از طریق RX TX هم میگن میشه اگه شما بلدی بگو ما هم یاد بگیریم؟
l(میخام با یک میکرو ولتاژ بگیرم و با یک میکرو جریان بعد تو یک کدوم اهم رو حساب کنم با تغذیه و منفی های جدا از هم)
این مدارو ببین ولی توضیحاتشو نمیفهمم و برنامشو اگه ممکنه راهنماییم کن:
http://www.saeed2006.mihanblog.com/post/239

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-آذر-۱۳۸۷, ۰۳:۰۷:۴۷، توسط bozonghare.)
۰۷-آذر-۱۳۸۷, ۰۲:۵۱:۲۶
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #31
سلام. نکاتی به ذهنم میرسه که اگه اجازه بدید میخوام تو بحثتون شرکت کنم.
ببینید، اصلاً لازم نیست شما چهار تا پروب داشته باشید. و لازم نیست با دو تا پروب ولتاژ رو اندازه بگیرید. بلکه باید بوسیله همون دو پروبی که میخواهید توش جریان ایجاد کنید یک ولتاژ معینی( مثلاً 9 ولت تغذیه خود مولتی متر) اعمال کنید و بصورت سری با جریان پروبها یک مقاومت بسیار کوچکی که مقدارشو میدونید، قرار بدید و ولتاژ دو سر اون مقاومت رو بوسیله A/D محاسبه کرده و بقیه محاسبات نرم افزاری رو انجامش بدید.
در ضمن در مورد بحث دیو زینر هم می تونید یک مقاومت کوچکی با زینر سری کرده و بیس و امتر یک ترانزیستور مثبت رو با اون مقاومت بصورت موازی متصل کنید. و کلکتور ترانزیستور رو گراندش کنید. اینطوری میتونید هم ولتاژ رو ثاب نگه دارید و هم مدارتون رو محافظت کنید(مقدار جریان مجاز زینر رو با مقدار مقاومت تنظیم کنید بطوری که وقتی حداکثر مقدار جریان مجاز زینر از مقاومت بگذره ولتاژ7/0 روش افت کرده و ترانزیستور رو روشن کنه).
۰۷-آذر-۱۳۸۷, ۱۳:۰۶:۰۰
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #32
آقا تریپ این ی مدار نمونه با اپتوکوپلره که تو سایتا پیداش کردم ولی برنامه ای براش ندیدم ببین میتونی کاریش بکنی؟

http://www.gow.ir/uploadimage/up/images/...mtc59v.jpg

سلام دوست عزیز ILGAR

من مجبورم از 4 تا پراب استفاده کنم برای چی ؟ برای اینکه بارم از منبع تغذیه فاصله داره و سیمهای رابط مقاومت دارند و چون جریان زیاده ( شاید بیشتر از 20) نباید مقاومت سیمهای رابط توی مدار یا محاسبات وارد شوند پس من ولتاژ کل رو نمیگیرم ولتاژ دو سر بار رو میگیرم یک مشکلی که در عکس معلومه اینجا داریم که نباید زمین میکرو با زمین تغذیه یکی باشه چرا؟ چون اگر منفی تغذیه توسط ولتمتر( سیم قرمز) به بار وصل شه جریان از این سیم عبور میکنه و تقسیم میشه و آمپر متر خطا پیدا میکنه شایدم به خاطر مقاومت داخلیش هیچی نشون نده چون پراب ولتمتر مقاومتی سر راهش نیست و مستقیم زمینه.
ما باید با ولتمتر ولتاژ دو نقطه رو بتونیم اندازه بگیریم که چون منفی میکرو با تغذیه یکیه این کار امکان پذیر نیست یا من بلد نیستم اینم شکل:
http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1777
هر کار میکنم مقاومت یکی از سیمهای رابط میاد تو مدار که نمیخام بیاد اگر منفیها جدا بودند مشکل حل بود.
.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-آذر-۱۳۸۷, ۱۰:۳۷:۲۹، توسط bozonghare.)
۱۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۹:۰۱:۳۸
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #33
[align=justify]درست متوجه نشدم. اگه منظورتون اینه که ولتمتر بعنوان بار دوم با بار اصلی موازی میشه و جریان ازش عبور میکنه، باید بگم که مقاومت داخلی ولتمتر در مقایسه با مقاومت بار و مقاومت داخلی آمپرمتر انقدر زیاده که معمولاً در ساختمان ولتمتر از جریان عبوری از ولتمتر چشمپوشی میکنند و این مقدار خطا اجتناب ناپذیره. البته میشه خطا رو کمش کرد و دقت رو بالا برد(البته روشی که من پیشنهاد می کنم، ربطی به این موضوع نداشته و شما یک اهم متر مستقل خواهید داشت).
واما در مورد مقاومت پروبها یا همون سیمهای رابط :
شما میتونید مقدار مقاومت سیمهای رابط رو که مقدار ثابتی دارند در نظر داشته باشید و پس از اندازه گیری مقدار جریان از روی ولتاژ مقاومت کوچک موجود در مدار،(توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو) ولتاژی که رو سیمهای رابط (رفت و برگشت) افت میکنه رو ، محاسبه کرده و مقدار ولتاژی که به دو سر بار میرسه رو بدست بیارید.
به این عکس هم یه نگاهی بندازین:

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-آذر-۱۳۸۷, ۰۰:۲۲:۳۳، توسط ilgar.)
۱۷-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۵۶:۲۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] خواندن داده های یک فایل روی هارد در برنامه بسکام Ambassador 1 739 ۲۸-تير-۱۳۹۹, ۱۶:۱۴:۱۴
آخرین ارسال: Ambassador
  مشکل با eeprom بسکام کمک sky_man847 2 4,380 ۱۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۷:۰۸
آخرین ارسال: lrn1380
  [سوال] کانتر در بسکام questnet 7 3,486 ۱۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۱:۵۵:۵۴
آخرین ارسال: questnet
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 4,535 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  افکت کم نور و پر نور شدن تدریجی با بسکام؟ رسول21 19 18,305 ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۹:۴۲
آخرین ارسال: hadikh73
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 3,420 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  [سوال] کتابخانه بسکام برای ks0108 mmolah 1 2,736 ۰۳-خرداد-۱۳۹۵, ۰۷:۵۵:۲۵
آخرین ارسال: mmolah
  [سوال] سوالی راجع به بسکام mohamadgmail 1 2,117 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۴۷:۰۴
آخرین ارسال: omid_phoenix
Exclamation فونت فارسی برای LCD های گرافیکی در بسکام MN-123 0 3,520 ۰۲-آذر-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۴۵
آخرین ارسال: MN-123

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS