امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ولتمتر با AVR و بسکام
نویسنده پیام
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 383
( 2597 تشکر در 855 ارسال )
ارسال: #45
RE: ولتمتر
شما که ورژنتون بالاتره ميتونيد ورژنهای پایینتر رو بازش کنيد اما فایل پروتئوس پیوست نمیشه .

از منوی فایل پروتئوس می تونید export به bitmap بکنید .

مدار در حالت کلي به اين صورت هستش و تقسيم ولتاژي که تو مقاومتا انجام دادم موجب ميشه اگه حداکثر ولتاژ يعني ولتاژ 20 ولت تغذيه تو خروجي بافر ها ظاهر بشه يک چارمش يعني 5 ولت براي عملکرد ميکرو بدست مياد. حواستون باشه هر مقداري که تو ADC بدست آوردين تو برنامه ميکرو در 4 ضربش کنيد.به اين ترتيب نيازي هم به زينر نيست. چون نيمه هادي ها خودشون در مواقعي منبع توليد نويز هستند.و يک مسئله ديگه اينکه سعي کنيد از مقاومتهاي با حداقل تلرانس استفاده کنيد.

فایل‌(های) پیوست شده
.bmp   1.bmp (اندازه: 88.81 KB / تعداد دفعات دریافت: 148)
۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۳:۵۴:۵۴
تشکر شده توسط : bozonghare, t3r!p3000
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 110
( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #46
سلام
منظور از خط اولتون رو که نفهمیدم خوب آره من میتونم فایلها با ورژن پایین رو باز کنم این الان چه بدردم میخوره؟
منظورتون اینه که شما مدار رو با 6.9 طراحی کنین تا من ببینم؟؟ حرفی نیست بدین!

خط دوم پستتون خوب منم عکس پست قبلمو همینجوری که شما الان گفتی از پروتئوس استخراج میکنم دیگه!

حالا در مورد مدارتون:
ولتمترش که به نظر یک نگاه درست میاد ولی آمپرمتر، باید از دو سر مقاومت 0.125 اهم نمونه ولتاژ بگیری این مقاومت مثل شنت در مدارهای اندازه گیری جریان DC است ، سر بالای آپ امپتون که نمیدونم شمارش چنده ، فکر کنم به جای مثبت باطری به سر دیگر مقاومت 0.125 اهم وصل بشه تا هر چی جریان بیشتر میشه افت ولتاژ رو سر این مقاومت بیشتر میشه و ........................میکرو جریان بیشتری نشون میده!( http://www.savefile.com/files/1925560 )

در ضمن چرا از دو میکرو استفاده کردین؟

هنوز وقت برای پیشرفت باقیست

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۵:۰۰:۰۲، توسط bozonghare.)
۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۴:۲۰:۱۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #47
خط اول :
من اولش مدارو تو پروتئوس 6.9 طراحي کردم و مطالبو نوشتم.بعد فايل پروتئوسو خواستم پيوستش کنم که سايت محترم فرمت پرکاربرد ترين نرم افزار الکترونيک رو قبول نکرد و بعد من مجبور شدم فکر ديگه اي بکنم و قسمتهايي از نوشته هارو عوضش کردم. آره، اولش به فکرم رسيد، شما که نمي خواهيد پروتئوس 6.9 دانلود کرده و نصبش کنيد ولي من حاضرم فقط فرستنده من باشم و شما توضيحات شفاهي ارائه بديد.بعدش مسئله تبديل بهbmp به ذهنم رسيد که مطرح کردم و بنظرم بهتر باشه.

تا اينجا حل شد؟

و اما حالا مدار:
دوست عزيز، خوب مقاومت که يه سرش هميشه مشخص و صفره .اينکه ديگه محاسبه نميخواد.اون يکي سرشو هرچي بدست آوردي ولتاژ دو سر مقاومت ميشه. مقدار مقاومت رو هم که بصورت ثابت داري، پس جريان بار بدست مياد.
شماره اون پايه که ميگيد چهاره و به تغذيه (مثبت) مدار بايد وصل بشه . اگه دقت بکنيد توهمه آپ امپهاي شکل اين شماره 4 و پايه پاييني 11 هستش.وبايد مستقيم به منبع تغذيه وصل بشن و نياز به طراحي نداره. اگه ديتا شيت Lm324 رو نگاه کنيد تو صفحه اول پکيج آيسي رو تو يک نگاه ميشه ديد.تو نماي شماتيک نرم افزاري ميتونيد شماره هاي روي پايه ها رو با شماره هاي پکيج مقايسه کنيد.

واما حالا من نمي دونم شما چرا سوال آخرو پرسيدين! خوب بالأخره بعد کلي کش و قوس به اين نتيجه رسيديم که شما نميخواهيد از مقاومت سيمها صرفنظر کنيد. پس يک ميکرو با فاصله از مدار آمپرمتر لازم خواهيد داشت.اگه يادتون باشه در پستهاي قبلي از ارتباط دو ميکرو هم صحبت کرده بوديد.

جریان اون آدرسه چی بود ، ما باید توش ثبت نام کنیم و فایلامونو اونجا بفرستیم و آدرسشو اینجا بنویسیم؟ اگه آره ، چجوری؟
۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۹:۲۵
تشکر شده توسط : bozonghare, t3r!p3000
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #48
خوب خوب مرسی ممنون
1:عجب سایتی دستش درد نکنه من نمیدونم با چه سایتی میخاستین بزارین ولی همیشه اول rar کنین هم حجمش خیلی کم میشه هم خیلی جاها از جمله ایمیل یاهو هم دیگه ایراد نمیگیره چون نرم افزار نصبیرو خیلی جاها ایراد میگیرند ولی rar رو نه!
2: من پروتئوس 6.9 رو داشتم ولی دیدم به کارم نمیره پاکش کردم تازشم 6.9 خیلی قدیمیه الان لااقل همه 7.2 دارن .. حالا بهر حال در آینده به فکرش باش چون کتابخانش خیلی تکمیله تو کافینت هم شاید با 1ساعت بتونی دان کنی ارزش داره به 500 تومن!

3: بله سایت معتبر و خیلی آسونیه من بیش از 1 ساله ازش استفاده میکنم خیلی سریع و راحته: http://www.savefile.com
اگر رایگان ثبت نام کنی بعد یک PROGECT تو پروفایلت میسازی و یوزر و پسووردتو سیو کن که هر دفه برگشتی راحت بری تو صفحه آپ اصلا هم لازم نیست اکانتت PREMIUM باشه خیلی راحت و آسون بعد از آپلدو هم لینک دانلود رو بهت میده که میتونی مثل من به هر کسی بدی(فکر کنم بدون ثبت نام هم بشه...) !

4: و اما مدار خوب ، فهمیدم ، فکر کنم برای قسمت آمپرمتر شما از روش ما برای اندازه گیری "ولتاژ" استفاده میکنین بهر حال این نوع آمپرمتر یک ولتمتر 0 تا 5 ولت در حقیقت که ولتاژ مقاومت معلوم رو میده و ما تقسیم بر مقاومتش میکنیم و جریان تو میکرو بدست میاد یعنی میشه همون مداریکه شما برای ولتمتر سمت راست گزاشتین عینا برای دو سر مقاومت 0.125 گزاشت درسته؟؟؟؟

5: و اما استفاده از دو میکر چی شد...: http://forum.iranled.com/attachment.php?aid=1777 این عکسو یادتونه همه مشکل به خاطر این بود که زمین ولتمتر با زمین آمپرمتر برخورد میکرد و قاطی میشه و جریان برگشتی از بار به دو راه تقسیم میشد حالا اگر مدار آپ امپی ولتمتر شما به زمین کاری نداشته باشه و به قول یه جایی فکر کنم از مد تفاضلی دو adc استفاده کردین اینجا اون مشکل برخورد زمینها رو دیگه نداریم برا همین گفتم تمام مدارهای من مرجع adc شون زمینه و مال شما عجیبه! حالا اگه ممکنه یکم درباره مد تفاضلی adc و اون آپ امپاتون توضیح بدین؟؟

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۸:۵۰:۵۱، توسط bozonghare.)
۲۱-آذر-۱۳۸۷, ۱۸:۰۹:۳۹
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #49
اولش جا داره از آقا تیریپ تشکری داشته باشم. چون علاوه براینکه همه مطالب انجمنو پیگیری میکنن، اکثراً هم اظهار لطف دارن.

سايتي که در بارش صحبت کردم همين انجمن الکترونيکي که توش قرار داريد هست.اگه فايل پروتئوسو اينجا نتونيم تبادل کنيم، ...........! البته اینکه میگید درسته و هر فایلی رو همه جا نمیشه ارسال کرد اما این انجمن که پر از مخترع و آدمای خلاق و فعالی هستش فکر میکنم حل کردن این موضوعات یه چیز پیش پا افتاده ای باشه .در باره rar براتون بگم که من اصلاً ازش خوشم نمياد. چندين بار Winrar پيدا کردم. يکي دوبار تاريخ مصرفش گذشت و الافمون کرد. چند بار هم آنتي ويروس بعضي فايلهاشو پاک کرد و خراب شد.خلاصه ديدم به دردسرش نميارزه.شما يه مارک خوبشو سراغ دارين؟!

من حتی 4500 تومن هم اون اوایل فقط به خاطر پروتئوس به 3 تا سی دی دادم منتها معمولاً وقتی دنبال برنامه ای میرم که احساس نیاز کنم.نمی دونم شما با پروتئوس چه کارهایی میکنید.ولی من با همین 6.9 و پایین تراش هم کلی پروژه های نسبتاً بزرگ کارکردم و اون قطعاتی که تو بالاتریا هست یه خورده فکر کنم فراتر از اطلاعات من و بازار ایران هستش ولی قبول دلرم که بهتر از ورژن پایینی هاست.

و اما باز هم بپردازیم به مدار خودمون:
اين روش که برای آمپرمتر اشاره شد، ما و شما نداره و (حداقل)من، روشي بجز اين روش براي اندازه گيري جريان نديدم(البته صحبتم سنسورهای اثرهال و ... نیست و مولتی مترهای معمولی رو بررسی میکنیم).اصلاً از اولش هم اون مقاومت 0.125 واسه همين بود.اگه امکانش هست میخوام ببینم اطلاعات شما در باره اپ امپ و اصول الکترونیک چقدر هست. البته قصد جسارت ندارم فقط میخوام توضیحاتمو با اون لول تنظیم کنم. البته می تونید پیغام خصوصی بذارید یا به ایمیلم بفرستید و گر نه هم هیچ مشکلی نیست و همینطوری ادامه میدیم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۰۱:۵۵:۲۲، توسط ilgar.)
۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۰۱:۵۱:۱۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare, ana110
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #50
سلام

bozonghare نوشته است:راهی هست که با ولتمتر میکرو اختلاف ولتاژ دو نقطه رو بگیریم منظورم وسط یک مدار در حال کاره یا اینکه ولتمتر میکرو از gnd برای یک پایش استفاده نکنه مثلا از دو تا سر adc استفاده کنیم؟
چون زمينش وصل نيست هر دوش صفر حساب مي شه .

bozonghare نوشته است:میخام بین دو میکرو ارتباط برقرار کنم بدون اینکه منفی هاشون به هم وصل باشند بعضی ها میگن با اپتوکوپلر میشه ولی من بلد نیستم از طریق RX TX هم میگن میشه اگه شما بلدی بگو ما هم یاد بگیریم؟
خودت شكلش رو گذاشتي . البته محدود به اون شماره اپتوكوپلر نيست .
ارتباط ميكرو با پورت سريال هم كاري نداره .
دستور print واسه ارسال و دستور inkey واسه دريافت . بائود هم بايد يكسان باشه . ( البته يه عالمه دستور ديگه هم وجود داره )

ilgar نوشته است:اصلاً لازم نیست شما چهار تا پروب داشته باشید. و لازم نیست با دو تا پروب ولتاژ رو اندازه بگیرید.
يكيش زمينه .
البته بحش اندازه گيري ولتاژ نيست و جريان مهمه .
چون اگه زمين به زمين تغذيه وصل و بخوايم ولتاژ دو سر مقاومت جريان كه تو راه مثبت هستش رو با دو پراب اندازه بگيرم اونوقت حداكثر ولتاژ تغذيه مون نبايد بيشتر از 5 ولت بشه و تقسيم مقاومتي هم نمي شه گذاشت چون مي خوايم تفاضل رو حساب كنيم و دقتو فوق العاده كم مي شه اگه بخوايم ولتاژ رو با تقسيم مقاومتي كم كنيم . ( نمي دونم چقدر تونستم منظورمو برسونم )

ilgar نوشته است:شما میتونید مقدار مقاومت سیمهای رابط رو که مقدار ثابتی دارند در نظر داشته باشید و پس از اندازه گیری مقدار جریان از روی ولتاژ مقاومت کوچک موجود در مدار،(توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو) ولتاژی که رو سیمهای رابط (رفت و برگشت) افت میکنه رو ، محاسبه کرده و مقدار ولتاژی که به دو سر بار میرسه رو بدست بیارید.
معمولا مقاومات سيم رابط ممكنه عوض بشه ، اون وقت بايد با كابر بگيم موقع روشن شده خروجي رو اتصال كوتاه كن و اين دكمه رو فشار بده تا مقاومت سيم هم لحاظ بشه .

ilgar نوشته است:نيازي به اندازه گيري ولتاژ نيست.چرا؟ چونکه با توجه به جريان 20 آمپري که اشاره کرديد مطمئناً بار به برق شهر يا همون 220 ولت وصله. پس ولتاژ مشخصه.
از كجا معلوم . معمولا اين گونه مدارات تو پاور سوپلاي يا همون منابع تغذيه آزمايشگاهي كه ولتاژ خروجي متفاوتي دارن استفاده مي شه .

ilgar نوشته است:در باره خطای آمپرمتر میتونید از یک بافر استفاده کنید . مقاومت ورودی اپ امپ در حد مگا اهم بوده و مشکل شما رو حل میکنه.در این حالت گراندها رو هم میتونید بهم وصلش کنید.در این حالت نیازی به استفاده از سیم قرمز نیست.
مهندس يه چيزي مي گي .
ورودي انالوگ ميكرو هم مقاومت خيلي بالايي داره .
بافر فقط جريان رو تقويت مي كنه و چون زمينش يكسانه پس جدا سازي نمي تونه واسه ما انجام بده .

ilgar نوشته است:اپ امپی که به قسمت آمپرمتر عکس ارسالی شما وصل کردم، به خاطر اینه که اپ امپ از ولتاژ سر مقاومت نمونه گیری میکنه و چون مقاومت ورودی اپ امپ خیلی زیاده از اون قسمت جریانی نمیکشه.
روشي كه مي گين عاليه ولي شكلتون اشتباه هستش .
ما به يه مقايسه كنه با آپ امپ كه تفاضل ولتاژ دو نقطه رو حساب كنيم نياز داريم كه اونم با يه اپ امپ مي شه جورش كرد .

ilgar نوشته است:چون نيمه هادي ها خودشون در مواقعي منبع توليد نويز هستند.
آره .
نويز حرارتي - نويز داخلي و يه عالمه نويز ديگه ترم پيش درسش پاس شد و يادم نيست .
ولي به نظرت نويز چقدر مي تونه تاثير بذاره . البته نسبت يه جريان نشتي .
مشكل ما جريان نشتيشون هستش نه نويز .

ilgar نوشته است:سايت محترم فرمت پرکاربرد ترين نرم افزار الکترونيک رو قبول نکرد
آقا حامد و آقا هادي : واقعا چرا ؟؟؟؟؟

ilgar نوشته است:شما نميخواهيد از مقاومت سيمها صرفنظر کنيد. پس يک ميکرو با فاصله از مدار آمپرمتر لازم خواهيد داشت.اگه يادتون باشه در پستهاي قبلي از ارتباط دو ميکرو هم صحبت کرده بوديد.
چي كاريه كه دوتا ميكرو بذاريم .
يه آپ امپ ميذاريم و خروجي ولتاژ آپ امپ رو مي فرستيم .

ilgar نوشته است:اولش جا داره از آقا تیریپ تشکری داشته باشم. چون علاوه براینکه همه مطالب انجمنو پیگیری میکنن، اکثراً هم اظهار لطف دارن.
مسخره مي كنيد .

ilgar نوشته است:در باره rar براتون بگم که من اصلاً ازش خوشم نمياد. چندين بار Winrar پيدا کردم. يکي دوبار تاريخ مصرفش گذشت و الافمون کرد. چند بار هم آنتي ويروس بعضي فايلهاشو پاک کرد و خراب شد.خلاصه ديدم به دردسرش نميارزه.شما يه مارک خوبشو سراغ دارين؟!
خوب با خود ويندوز ZIP كنيد .
البته ماركهاي خيلي بهتري هم هستش كه يادم نيست .

ilgar نوشته است:من حتی 4500 تومن هم اون اوایل فقط به خاطر پروتئوس به 3 تا سی دی دادم
سه تا سي دي .
اين 27 مگ رو چجوري بين اين سه تا تقسيم كرده بودند .
۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۰۹:۵۴:۳۶
تشکر شده توسط : bozonghare, ilgar, ana110
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #51
سلام به همه دوستان به آقا تریب چه عجب قدم رنجه فرمودید خوش آمدید

ابتدا پاسخ آقاilgar رو بدم:
ابتدا ممنون از جوابتون خوب قراره به هم کمک کنیم:
این winrar من که چند ماهیه ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم 7zip هم زمیمشه که عالیه وقتی نصب کردی رو هر فایلی خاستی برو و راست کلیک کن و AD TO " ****** ". rar رو بزن سه سوت تموم با ویروسکشام مشکلی نداره:
http://www.savefile.com/files/1926852

درباره پروتئوس اگر ADSL داری که بزن بره دان چون ارزش داره (50 مگه) و یا شب از اکانت مجانیش استفاده کن اگر نداری همون تو کافینت بری دان کنی ارزونتر واست میفته بعدم میریزی رو فلش من الان از همونی که آدرس دادم دارم استفاده میکنم و پول برا خرید ندادم آخه منم مثل شما به همین مشکل خوردم که فایلهای دوستان ورژن بالا بود و نمیتونستم ببینم و رو یک سیستم هم که دو تا نصب نمیکنه....!

خوب درباره آپ امپ موردی نیست همینجا بحث میکنیم( ندانستن عیب نیست سوال نکردن عیبه) من رشته قدرت خوندم با 555 و آی سیهای دیجیتال و الکترونیک صنعتی کار کردم با LM386 هم که یک آمپلی هست کار کردم و لی تئوری آپ امپ 741 نداشتم و محاسبات و مدارهای محافظشو و راه اندازشو ندارم اگر جزوه درسی یا آموزش روانی در مورد محاسباتش و مدارهای محافظ و راه اندازش داری خوشحال میشم بهم بدی.

درباره دستگاه هم هر تغییری میخای انجام بدی در نهایت هدف اینه: زمین ولتمتر یا آمپرمتر باید از اون یکی دیگه جدا بشه که فکر کنم رو زمین ولتمتر کار کنیم بهتره حالا گزاشتن آپ امپ روی آمپرمتر هم اگر توفیق و سودی داره (قابل توجه آقا تریپ) خوب اونم میزاریم با مدارهای محافظش ......؟

خوب آقا تریب
نمیخام مبحثو بزرگ و گیج کننده کنم
ابتدا متشکرم از راهنماییهاتون...
یکی اون عکس اپتوکوپلر بله مدارش تقریبا همینه بطور خلاصه ولی من برنامه براش ندارم اگر براتون امکان داره ی برنامه با بیسکام برام بنویسین یکی یک عدد بده و دومی بگیره. ممنون

""""
ilgar نوشته :شما میتونید مقدار مقاومت سیمهای رابط رو که مقدار ثابتی دارند در نظر داشته باشید و پس از اندازه گیری مقدار جریان از روی ولتاژ مقاومت کوچک موجود در مدار،(توسط مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو) ولتاژی که رو سیمهای رابط (رفت و برگشت) افت میکنه رو ، محاسبه کرده و مقدار ولتاژی که به دو سر بار میرسه رو بدست بیارید.
معمولا مقاومات سيم رابط ممكنه عوض بشه ، اون وقت بايد با كابر بگيم موقع روشن شده خروجي رو اتصال كوتاه كن و اين دكمه رو فشار بده تا مقاومت سيم هم لحاظ بشه ."""""

خوب در این مورد که گفتین ممکنه بیشتر تو ضیح بدین یعنی چی؟ با اتصال کوتاه کردن سیمهای رابط دستگاه مقاومت سیمهای رابط رو بدست بیاره بعد از آخر از مقاومتهای کل کم کنه؟ فکر کنم اینجوری دیگه نیازی به 4 تاپراب هم نباشه؟ شما نظرتون اینه؟؟؟

"""
روشي كه مي گين عاليه ولي شكلتون اشتباه هستش . يه آپ امپ ميذاريم و خروجي ولتاژ آپ امپ رو مي فرستيم ."""
خوب نقشه درست مورد نظر شما چیه؟ بزارین؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۱۱:۳۵:۵۶، توسط bozonghare.)
۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۱۰:۴۹:۳۰
تشکر شده توسط : ilgar, t3r!p3000
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #52
***اگه زمين به زمين تغذيه وصل و بخوايم ولتاژ دو سر مقاومت جريان كه تو راه مثبت هستش رو با دو پراب اندازه بگيرم اونوقت حداكثر ولتاژ تغذيه مون نبايد بيشتر از 5 ولت بشه و تقسيم مقاومتي هم نمي شه گذاشت چون مي خوايم تفاضل رو حساب كنيم و دقتو فوق العاده كم مي شه اگه بخوايم ولتاژ رو با تقسيم مقاومتي كم كنيم . ( نمي دونم چقدر تونستم منظورمو برسونم )***
اگه اون روش رو قبول میکردن در مراحل بعد استفاده از بافر وارد بحث میشد .

***معمولا اين گونه مدارات تو پاور سوپلاي يا همون منابع تغذيه آزمايشگاهي كه ولتاژ خروجي متفاوتي دارن استفاده مي شه .***
اگه قرار باشه تو پاورسوپلای آزمایشگاه باشه که دیگه مسافت و اندازه سیم و در نتیجه مقاومت سیمهای رابط اصلاً مطرح نیست.

***مهندس يه چيزي مي گي .ورودي انالوگ ميكرو هم مقاومت خيلي بالايي داره .***
درسته ورودی آنالوگ میکرو مقاومت بالایی داره، ولی چون اگه جریانی از مقاومت 0.125 بگذره که ولتاژ بالاتر از 5 رو ایجاد کنه این ولتاژ برای مبدل ADC میکرو قابل فهم نیست، بهتره یه تقسیم ولتاژ مثلا به 2 صورت بگیره و تو نرم افزار مقدار بدست اومده دوباره به 2 ضرب بشه.برا انجام این تقسیم ولتاژ استفاده از بافر لازمه و تنها مقاومت ورودی بالای ADC به کارمون نمیاد. اگه تضمینی( فیوز یا مدار محافظی) تو مدار باشه که به جریان بالاتر از 40 اجازه عبور نده، بله تقسیم ولتاژ لازم نیست و میشه مقاومتو مستقیم به ورودی امپدانس بالای ADCمیکرو وصلش کرد.

***بافر فقط جريان رو تقويت مي كنه و چون زمينش يكسانه پس جدا سازي نمي تونه واسه ما انجام بده ***
آقا تیریپ همینکه جریانو واسه ما تقویت میکنه یعنی جداسازی انجام شده. چجوری؟ وقتی جریان در حد نانو آمپر از پایه مثبت اپ امپ کشیده میشه و تو خروجی در حد میلی آمپر تحویل میده این جریان اضافی طبق قانون KCL از کجا تآمین میشه ؟ از تغذیه اپ امپ نه از مدار آمپرمتر و این یعنی چی؟ یعنی دو قسمت از هم مجزا شده اند.

***روشي كه مي گين عاليه ولي شكلتون اشتباه هستش .ما به يه مقايسه كنه با آپ امپ كه تفاضل ولتاژ دو نقطه رو حساب كنيم نياز داريم كه اونم با يه اپ امپ مي شه جورش كرد .***
خوب منم مقایسه کردم دیگه. تو بحث های قبلی هم اشاره شد چون یه طرف مقاومت همیشه صفره، پس اون یکی طرف برامون مهمه فکر نمی کنم اون قسمت مدار اشکالی داشته باشه ، شما نظری دارید؟ فقط لازمه اشاره کنم من تو هیچ کدوم از پستها به مقاسه کننده آنالوگ مکیرو اشاره نکردم. در واقع توهمه شکل ها از مبدل ADC استفاده شده و مقادیر عددی لازمه که تو برنامه میکرو بدست بیاد.

***مشكل ما جريان نشتيشون هستش نه نويز .***
جریان نشتی انقدر کمه که ما میتونیم و مجبوریم ازش صرفنظر کنیم.و چون میکرو چند لحظه یه بار نمونه گیری میکنه ، نویز میتونه میکرو رو دچار تردید بکنه! اگه از سون سگمنت یا LCD برای نمایش دادن مقدار عددی فاکتورهای مورد بررسی استفاده بشه، ممکنه عدده پرپر بزنه.

***چي كاريه كه دوتا ميكرو بذاريم .يه آپ امپ ميذاريم و خروجي ولتاژ آپ امپ رو مي فرستيم .***
البته با یه اپ امپ حل نمیشه و حداقل دو سه تا لازمه. ولی فکرشو بکنید اگه تو یک محیط صنعتی اگه چند تا سیم 50 متری که توی بعضی ها شون بیشتر از 20 آمپر جریان هستش و تو بعضیاش چند میکرو یا میلی آمپر ، قوی ها ، ضعیفهارو چقدر اذیت میکنن.خاصیت القایی خودسیمها هم که جای خود دارند.در ضمن قبلاً صحبت از ارتباط دو میکرو شده بود و ظاهرا تصمیم نهایی هم گرفته شده بود من هم روی همین اصل به چیز دیگه ای فکر نکردم.

***با خود ويندوز ZIP كنيد .***
چجوری؟

***سه تا سي دي .اين 27 مگ رو چجوري بين اين سه تا تقسيم كرده بودند .***
نه عزیز، مجبور شدم سی دی های 3 تایی اورجینال الکترونیکو بگیرم که تو یکیش پروتئوس بود. جالبه بدونید سی دی هارو هم که آوردم خونه، همه برنامه هاش نصب شدن الا پروتئوس که Error داد. بعدش رفتم دوباره از یه جای دیگه پروتئوس پیدا کردم.

واما bozonghare عزیز:
اگه کتاب مدار 1 (نارنجی) آقای جبه دار رو دارید یه فصلش تقویت کننده های عملیاتی یا اپ امپا هستش که خیله راحت و روون نوشته مبحثش هم زیاد سنگین نیست، خیلی میتونه مفید باشه.
http://www.iranmedar.com/2006/10/_2_2.php
http://iran-eng.com/showthread.php?t=1016
http://www.iranmedar.com/2006/10/post_28.php
http://www.i4e.blogfa.com/post-14.aspx

در مورد میکرو هم حواستون به مبدل ADC باشه نه مقایسه کننده آنالوگ.

ازتون میخوام کامل تشریح کنید که بعد از این همه بحث چرا گراندهای آمپرمتر و ولتمتر باید از هم جدا باشن؟!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-آذر-۱۳۸۷, ۱۳:۳۵:۵۴، توسط ilgar.)
۲۲-آذر-۱۳۸۷, ۱۵:۲۰:۳۷
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #53
من تو پست 26 و 32 و 34 و 36 توضیح دادم چرا باید زمینها جدا باشند و تمام مشکل من همینه شاید شما نخوندین ، خوب چند باره میگم؟؟؟؟!!
http://irapic.com/uploads/1228622926.jpg
تصویر بالا رو ببینید،
این مدار آمپرمتر و ولتمتر منه که به یک میکرو وصل میشه و طبق تستهایی هم که با پروتئوس انجام دادم حتما باید زمین منبع تغذیه بار به زمین میکرو وصل بشه چون ADC های میکرو مبداشون زمینه.
حالا به خاطر خدا هم که شده یک نگاه دقیق به تصویر بندازین ، من برای اینکه مقاومتهای سیم رابط تو اندازه گیریم خطا به وجود نیارن باید ولتاژ دو سر بار رو داشته باشم که تقسیم بر جریانش مقاومت بدست بیاد برا همین باید دو تا پراب مجزا برا ولتمتر از دو سر بار بیارم سر مثبت مشکلی نداره ولی اگر پراب زمین ( سیم قرمزرنگ) رو وصل کنم به بار مسیر جریان بار دو راه میشه و از این پراب به زمین نیز مسیرشو میبنده و جریان پراب آمپرمتر افت میکنه و آمپرمتر خطا نشون میده مشکل من همینه ..
برا همین میگم زمینها باید جدا باشه یا از دو میکرو با تغذیه جدا گانه استفاده کنم و بعد اعدادو به هم بفرستن...
انشا ا... متوجه شدین

حالا نظرتون رو بگید ........

درباره مدار آپ امپتون هم من منتظرم مداریکه با پروتوستون ساختین رو ببینم برا دانلود بزارین دیگه مشکل که ندارین انشاا...

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-آذر-۱۳۸۷, ۱۲:۵۰:۰۱، توسط bozonghare.)
۲۵-آذر-۱۳۸۷, ۱۹:۵۵:۲۱
ilgar آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #54
سلام. ببخشید چندروزی بود که دسترسی به اینترنت نداشتم.
دوست عزیز، اگه به این سوالات جواب بدین مشخص میشه که مشکل کجاست!؟ به نظر شما بحث اپ امپا چرا وارد موضوع شدن؟ و این بافر ها چه مشکلی رو حل می کنند؟

مدار پروتئوس همون مداری بود که عکسشو گذاشتم اما اندازه گیری دقیق پارامترها نیاز به برنامه نویسی دارن که من برنامشو ننوشتم (واقعیتش وقتشو ندارم).
۲۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۲۵:۲۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, bozonghare
bozonghare آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 164 تشکر در 90 ارسال )
ارسال: #55
من نمیدونم چرا هروقت یک نفر میخواد یک برنامه حتی چند خطی برام بنویسه ، میگه وقتشو ندارم ، سرم شلوغه ، پروژه هام زیاده ولی نمیدونم با این وقت نداشتن چجوری میان تو اینترنت و دور میزنن البته بلانسبت خیلی ها!

جواب سوال شما: شما استفاده از بافر یا همون آپ امپهارو به جای مقاومتهای ولتمتر پیشنهاد دادین حالا مزایاش چیه باید از خود شما بپرسم چون من با آپ امپ آشنایی آنچنانی ندارم و مزایا و معایبشو نمیدونم.

در کل مشکل چیه ؟ برای انمین بار نباید زمین آمپرمتر و ولتمتر یکی بشه اگه هنوز این مطلب براتون نامفهومه یک گفتگوی آنلاین بزاریم تا خوب توضیح بدم.

ولی ولی تو مداریکه من از یکی از بچه ها گرفتم از شیوه ای بنام مد تفاضلی استفاده شده که طبق گفته خودش به زمین کاری نداره و ولتاژ دو نقطه رو محاسبه میکنه و عکسشم اینه: http://www.savefile.com/files/1937223

حالا من میخام بدونم اون آپ امپهای شما چه دردی رو دوا میکنه و این مدار مد تفاضلی چجوری کار میکنه؟؟؟!؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۰۴:۰۳، توسط bozonghare.)
۲۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۱:۵۹:۰۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] خواندن داده های یک فایل روی هارد در برنامه بسکام Ambassador 1 739 ۲۸-تير-۱۳۹۹, ۱۶:۱۴:۱۴
آخرین ارسال: Ambassador
  مشکل با eeprom بسکام کمک sky_man847 2 4,380 ۱۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۷:۰۸
آخرین ارسال: lrn1380
  [سوال] کانتر در بسکام questnet 7 3,486 ۱۲-مرداد-۱۳۹۷, ۰۱:۵۵:۵۴
آخرین ارسال: questnet
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 4,535 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  افکت کم نور و پر نور شدن تدریجی با بسکام؟ رسول21 19 18,305 ۲۱-بهمن-۱۳۹۵, ۱۴:۲۹:۴۲
آخرین ارسال: hadikh73
  راهنمایی برای حل مشکل برنامه در بسکام fedagh 2 3,420 ۱۲-دى-۱۳۹۵, ۱۸:۳۰:۵۹
آخرین ارسال: fedagh
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
  [سوال] کتابخانه بسکام برای ks0108 mmolah 1 2,736 ۰۳-خرداد-۱۳۹۵, ۰۷:۵۵:۲۵
آخرین ارسال: mmolah
  [سوال] سوالی راجع به بسکام mohamadgmail 1 2,117 ۲۷-آذر-۱۳۹۴, ۰۲:۴۷:۰۴
آخرین ارسال: omid_phoenix
Exclamation فونت فارسی برای LCD های گرافیکی در بسکام MN-123 0 3,520 ۰۲-آذر-۱۳۹۴, ۲۳:۴۰:۴۵
آخرین ارسال: MN-123

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS