امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل
نویسنده پیام
آریایی آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
مشکل
سلام دوستان.
من تو یه آموزشگاه هستم و از دست این ویروس ها می خوام سر به بیابون بزنم. خواهشا یه انتی ویروس خوب معرفی کنید .من از nodوbitdefenderاستفاده کردم وفایده ای نداشته
ویه چیز دیگه اینکه در بعضی درایو های سیستم خودم فایل هایی با پسوند tmp ساخته می شه که اسم اونها هم رقم و اعداد هست
۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۳۲:۴۱
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل
سلام.
تو آموزشگاه ها باید از آنتی استفاده کنی که نسخه سرور هم داشته باشه.
از تو بایوس پورت usb رو ببند. خیلی کمتر میشن.
۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۳۱
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #3
سلام پیمان جان
من هم همین مشکل رو دارم.از نود هم استفاده کردم کار ساز نبود.فایل های با پسوند tmp تو شاخه ویندوز در temp تولید میشه.هر 5 دقیقه 2 تا
حالا میخوام از کسپیر اسکای 2009 استفاده کنم.نصبش کردم key میخواد که ندارم
یک برنامه به اسم Kaspersky Key Finder v1.4.4g.exe دارم که وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده
Kaspersky Key Finder v1.4.4g.exe - Application Error
the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application
از اون موقع (اگه یادتون باشه چند وقت پیش یه تایپک زدم که ویروسی شدم و هر کاری میکنم پاک نمیشه) هنوز درگیر ویروس کامپیوترم هستم .از ترسم دیگه گوشیمو به کامپیوترم وصل نمیکنمچون میترسم شدیدا ویروسی بشه.1000 بار هم ویندوز عوض کردم ولی باز هم همون آش هست و همون کاسه
هر 5 دقیقه درمیون سیتمم 2 تا پروسه بهش اضافه میشه که پسوندشون tmp هست و در C:\Documents and Settings\Mohammad\Local Settings\Temp قرار داره
فکر کنم درایوام الودش ولی من هر کاری کردم فایلی به اسم autoran.inf پیدا نکردم که مخصوصی ویروس های اتوران ساز است و هیچ نشونی از این ویروس نیست.
فایلامم آلودس
مثلا هر یاهویی که میخوام نصب کنم چه از سی دی چه از دی وی دی و چه از هارد یک فایل با پسوند همان tmp به لیست پروسه هام اضافه میشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۰۴:۳۹، توسط sayberiya.)
۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۳۵:۴۱
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
خیلی ها از انتی هایی مثل NOD یا KASPER استفاده میکنن ولی این اول کاره اگه شما انتی تونو update نکنین هیچ ارزش مادی معنوی براتون نداره چون اگه 3 روز هم اگه از اخرین update تون گزشته باشه ممکنه تواین 3 روز یه ویروس جدید اومده باشه و شما چون update نکردین ویروس میگیرین و میگین مشکل از انتی هست
الان انتی ها هر ساعا update میدن بیرون و بیشتر اشتباه ما از همینه من چند سال از nod استفاده میکنم و خیلی هم ازش رازیم کسپر هم موتو قوی داره و کارش حرف نداره و تو نسخه جدیدیش هم emulator اضافه شده که کدها رو تو محیط اجرا شبی سازی میکنه
۲۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۵۶:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #5
سلام.
محمد کدوم نسخه کسپر رو نصب کردی؟ kis یا kav ؟ برای kav سریال 6 ماهه دارم. اگه کاو نصب کردی بگو تا سریال رو بهت بدم تا مشکل آپدیتت هم حل بشه. اگرم کیس نصب کردی بگو یه سری کلید جدید دارم بهت بدم.
توصیه میکنم ورژن 8.0.0.506 رو نصب کن.
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۳۹:۲۶
CRazYFULL غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 1546
( 2836 تشکر در 593 ارسال )
ارسال: #6
kav دارم ولی سريال تموم شده بده به من Biggrin
(آخر ...خوری)
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۳۴:۳۳
sayberiya آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 48

تشکرها : 63
( 467 تشکر در 128 ارسال )
ارسال: #7
kav هست آقا پیمان
اگه میشه بهم بدید.
نسخه 8.0.0.454 رو سیدیشو داشتم
که الانم اونو ریختم
پس منتظرم اقا پیمان
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۱۵:۰۴
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

ارسال: #8
سلام.
فعلا کسپر آنتی ویروس ورژن 8.0.0.506 فاینال رو از این جا دانلود کنید.
http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/produc....506en.exe
چون من سریال هارو رو این ورژن چک کردم و جواب داده. ورژن های دیگه ممکنه مشکل بر بخورن.
حجم فایل 37 مگ هست. بعد از دانلود و نصب کسپر و وارد کردن سریال باید آنتی رو آپدیت کنید. حجم آپدیت هایی که بعد از این ورژن اومده 53 مگ هست.
خوشبختانه من تیک کپی کردن آپدیت ها رو هارد رو زدم و کل این 53 مگ رو رو هارد دارم.
هم کریزی هم محمد جفتتون تهرانید. اگه دانلود این 90 مگ براتون مشکله بگید ستاپ به همراه آخرین آپدیت ها و سریال رو براتون بزنم رو سیدی بهتون بدم.

راستی محمد میدونی که 5 شنبه شب ها نزدیک خونتون تو دهکده سالن فوتبال داریم. من که مصدومم ولی احتمالا میرم سالن به بچه ها سر بزنم. خواستی زنگ بزن هم سیدی رو برات بزنم هم آدرس بدم پاشو بیا سالن هم جای من بازی کن هم سیدی رو بگیر. کریزی تو هم اگه نزدیکی پاشو بیا تیم ایرانویج رو تشکیل بدیم.
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۰۸:۱۷
تشکر شده توسط : CRazYFULL, lord_viper, sayberiya
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #9
من تا دو هفته پیش از طرفدارهای سرسخت مک آفی بودم. ولی از وقتی که دیگه آپدیت شدنش تحریم شد و همش مجبور بودم برای آپدیت کردنش به زور ... متوصل بشم دیگه داشت اذیتم می کرد. هر آپدیتی هم که میخواستم دانلود کنم بالای 105 مگابایت حجمش بود (اینو دانلود می کردم برای ساپورت کامپیوتر فامیلها و دوستان و ...).

تازه، کامپیوترم هم دیگه داشت زار می زد و کم کم داشت کند می شد. تا اینکه دست به دامن NOD32 (البته ورژن 4) شدم. آخرین آپدیت خود برنامه پس از نصب برای 26 / 02 / 2009 هست که به راحتی میشه آپدیتش هم کرد.

کامپیوترم جون گرفته

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۱۸:۰۳، توسط Loyal.)
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۱۷:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
آریایی آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10
یکی از دوستان که تازه nod رو update کرده می تونه فایل updfiles که در مسیر C:\Program Files\Eset هست رو برام بزاره
ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۰۴:۵۸، توسط آریایی.)
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۴۳:۵۳
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #11
مطمئنی فایل ها توی همین پوشه ایه که نوشتی؟
من که پیدا نکردم.
به نظر من بهتره بری و جدیدترین نسخه nod32 رو دانلود کنی. چون اگه بخوای فایل آپدیت شده رو دانلو کنی با اینکه بزاری خود برنامه آپدیت هاشو دانلود کنه فرقی نمیکنه.
ضمناً تاریخ آپدیت ویروس کش هم همونیه که بالا نوشتم. 2009/02/26. اینجوری زمان کمتری برای دانلود آپدیت نیاز داری.

برای دانلود خود nod32 ورژن 4.0.314 میتونی از لینک زیر استفاده کنی.

کلیک کنید

حجم آخرین نسخه: 29.87 مگابایت

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۲۸:۴۶، توسط Loyal.)
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۱۴:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS