امتیاز موضوع:
- 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
تيم هك نويسي!
|
نویسنده |
پیام |
BAHMANNN
تازه وارد
موضوعها: 0
تشکرها : 30
( 10 تشکر در 7 ارسال )
|
RE: تيم هك نويسي!
سلام
با نظر VisualBasic6Love موافق هستم
دستت درد نکنه amintatu1990 جان ولی ای کاش نمی گذاشتی چون الان تبلیغ محصوب می شود اگر زحمتی نیست مایل هستم پاک بشه
در رابطه با اون که گفتی شک بر انگیز هست من اون قسمت را خیلی وقت هست بر داشتم ولی یادم رفته بود تکست هاشو بر دارم به هر حال ممنون از یاد آوری
قیمت برنامه بله درسته که زیاده اما مشتریه بنده تا آخر روز زندگیش در پشتیبانی من خواهد بود خدارو شکر مشتری های بنده راضی بودن یعنی مشتری به درخواست خودش می گویید فلان کارایی را اضافه کن بنده اضافه می کنم
پس از نظر من قیمت خیلی هم خوب هست مشتری های عزیز هم راضی بودن تازه 100 تا تشکر هم می کنند خلاصه مشتری های بنده راضی هستند
amintatu1990 جان بنده اصلا خودم ویندوز 7 ندارم و روی سیستم خودم تست نکردم اما سرور خودم را روی سیستم شخصی که این ویندوز را داشت تست کردم و جواب هم گرفتم
و در رابطه با شکل نرم افزار حقیقتش خیلی ها به بنده حرف شما را گفتند حقیقتش اینکه من کار با عکس زیاد مهارت ندارم و دلیل اصلی هم همین هست
البته هر انسانی یک نظری دارد
نظر اصلی من هم کارایی خوب هست نه شکل و از قبیل این گونه کار ها
وقتی شما نرم افزاری را از حد خودش زیبا تر کنی حتما برنامه خوبی نیست از نظر من (البته در ایران)
به نظر من هر نرم افزاری که زشت تر باشه کارایی بهتر دارد (البته نا گفته نماند همیشه این گونه نیست)
و در رابطه با نظر دوست عزیز Salivan جان شما گفتی حداقل BackStyle لیبل هاتون رو Transparent می کردین!
حتما دلیل داشتم که این کارو نکردم و سیاه رنگشون کردم دلیل اینکه اون کار را اول انجام دادم عکس جوری هست که نوشته ها کم نور نمایش داده می شد وگرنه حتما اون کار را انجام می دادم
و شما گفتین : این قضیه که هرچی صفحه اصلی شلوغ باشه کاره برنامه بهتره ماله اوناییه که تازه اومدن تو این راه!
حالا بنده بگم تازه واردم یا نه به هر حال برای شما و خودم فرقی نمی کنه احل کل کردن نیستم احل دوستی و صحبت هستم و صحبتم اینکه چون واقعا اون کار هارو انجام می دهد
حالا وقت نکردم وگرنه حساب بانکی ایرانی و پای پال هم اضافه می کردم چون خود شما فکر می کنم برنامه نویس باشی باید بدونی کیلاگر این کار ها را انجام می دهد
مثلا اگه من بیام ارسال پس بلاگفا را بر دارم شما نمی دانم فروشنده هستی یا نه؟
ولی اگه این کار را کنم هروززززززززززززززززز چند نفر هی سوال می کنند که آیا پس بلاگفا ارسال می کنه
اطلاعات هم نمی خوانند مجبوری رو برنامه وارد کنی که بفهمند
خوب اینم از این
و amintatu1990 جان بنده خواستم خصوصی در زمینه کیلاگر به شما کمک کنم ولی شما مایل نیستی
نمی دانم والا شاید بازم احساس غرور می کنی
عزیز شما فکر کن من برادرت هستم یعنی شما به برادرتم اجازه نمی دهی کمکت کنه
شاید فکر می کنی منظور من از این کار خود نمایی باشد ولی به خداوند یک تا قسم من کوچیک شما و تمام انسان های کره زمین هستم
و اینکه تازه خود منم از شما کمک می خوام چون فکر های جالبی داشتی
پس موضوع یک طرفه نیست شما به بنده کمک می کنی من به شما
و amintatu1990 به نظر من یک آدم حرفه ای هیچ وقت از autorun.inf و worm و خلاصه تکسیر انجام نمی دهد
بازم نظر شخصی بود
منتظر پی ام شخصی در یاهو یا ایمیل شما هستم
یا علی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۵۱:۱۰، توسط BAHMANNN.)
|
|
۳۰-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۵:۴۱ |
|
تشکر شده توسط : |
VisualBasic6Love |
VisualBasic6Love
كاربر دو ستاره
موضوعها: 10
تشکرها : 250
( 382 تشکر در 92 ارسال )
|
سلام بچه ها
چقدر كش دار شد اين تاپيك مثل اين كه اهل گروه نيستيد؟
بابا من ميگم كار رو رسمي شروع كنيم هيچ كس گوش نميده!
الان ديگه همه دلشون ميخواد كه خودشون تكي بهترين كيلاگر جهان رو بنويسن!
ولي پاي گروه كه مياد وسط همه ميترسن كه يه موقع اتفاقي بيفته خوب شما بايد از اول كار استراتژي داشته باشي و همه كارهات رو نشون ندي!
بلكه كم كم كه به هم ديگه اطمينان پيدا كرديم ميتونيم تمام تلاشمون رو بكنيم باور كنيد اگر يه گروه 10 نفره هم بتونيم تشكيل بديم ميتونيم يه كيلاگر دندان شكن تحويل ملت بديم!!!
البته هر جور كه ميل خودتونه ميتونيد دانش خودتون رو پيش خودتون نگه داري كنيد يه وقت ندزدنش وقتي كه گنديد اونوقت دانشتون رو رو كنيد و بگيد اينه! (100 سال بعد كه ديگه اصلا كيلاگر معنا نداره!)
باور كنيد شما يك نفره كه نميتونيد صد تا كار انجام بديد وقتي يه كيلاگر بسازيد تا چقدر ميتونيد ساپورت كنيد و آپديتش كنيد و نسخه هاي بعدي رو بسازيد يك سال يا ده سال هان! (اصلا خسته نميشيد!)
بعدا ميگيد اي بابا اينم كه نشد حالا چيكار كنيم بزنيم تو كار تروجان!!!
ولي وقتي كه پاي گروه در ميون باشه همه كارها تقسيم ميشه همه گروه كه هر ثانيه پشت كامپوتر نميشينن بلاخره استراحت و تفريح هم دارن! البته نميگم كه اگه يه نفر باشه نميتونه استراحت و تفريح كنه چرا نميتونه ولي فرق ميكنه شما مثلا در روز چند ساعت پاي كامپوتر ميشينيد و برنامه مينويسيد؟
ولي در گروه همه چيز قاعده و قانون داره مثلا شما ميتونيد در روز 1 ساعت پاي كامپيوتر بنشينيد و بقيه روز رو استراحت كنيد و لذت ببريد تازه كار زوردتر و با كيفيت بهتر با رضايت كامل آماده ميشه!
حالا اگه باز هم پاي حرف خودتون هستيد من كه مشكل ندارم باز هم ميتونيم مثل پيتزا كشش بديم!!!!!!!!!!!!!!!!!
حقیقت چیز دیگریست!
جور دیگر باید نگریست!
|
|
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۴۷:۲۰ |
|
Salivan, HoseinVig, BAHMANNN |
BAHMANNN
تازه وارد
( 10 تشکر در 7 ارسال )
|
سلام
قربونت داداشکم
من مخالفتی ندارم و با نظر ها موافق هستم
فقط رو راست بگم من همیشه تک پر بودم
با گروه مروه آشنا نیستم کمکم کنید آشنام کنید
خوب پس همه با کیلاگر موافق هستند
منم موافق هستم فقط مدیران تاپیک را اختصاصی کنند که فقط سورس هارو دست بچه های عزیز گروه قرار دهیم
ولی با ویروس کارهای مخرب موافق نیستم چون اگر 1 لحظه خودمون را جای اون شخصی که آلوده شده بگذاریم می بینیم کار درستی نیست
amintatu1990 جان داداشکم من آیدی شما رو ندارم
و در آخر اینکه منتظر هستم تا تاپیک اختصاصی بشه فقط یک کاری کنید بنده هم باشم امیدوارم امتیازی نباشه چون من چنتا پست تا حالا تو هر سایت بیشتر ارسال نکردم به علت گرفتاری ...
و چنتا مورد هم بگم ببینم دوستان موافق هستند
بنده میگم برای ارسال اطلاعات کیلاگر از اف تی پی استفاده کنیم که فایروال هم خودش دور بزند که حتی در لیست فایروال هم نمایش داده نشود (احتیاج به فایل کمکی هم نیست) که این هم خودم آماده می کنم
ولی با ارسال اطلاعات به آیدی یاهو موافق نیستم چون مثلا اگه تو اطلاعات کلمات عجیب باشه یاهو ارسال نمی کنه فکر می کنه بوتر هست (بنده تست کردم )
ایمیل هم که مشکل ساز می شود که خودتان هم می دانید
پس بهترین گزینه اف تی پی هست درسته دوستان؟ تعیید می فرمایید؟
خوب منتظر هستیم تا به امید خدا شروع کنیم
فعلا یا علی
|
|
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۲۳:۴۲ |
|
Salivan |
BAHMANNN
تازه وارد
( 10 تشکر در 7 ارسال )
|
سلام به برادر عزیز PouriaAmid و تمام عزیزان
برادر عزیز خوب اگه سورس در دسترس همگان باشد که دیگه به نظر من فایده ندارد
چون 1000000000000 نفر کد ها را تغییر و تحول می دهند (کار خوبی هست اما:) خود شما هم می دانی اگر این چنین باشد تمام آنتی ویروس ها ....
ما می خواهیم افرادی باشند که متخصص این کار باشند فقط
و هر بار که با مشکل آنتی رو به رو شدیم مشکل را حل کنیم
ولی در آن صورت که شما گفتی هر شخصی برنامه را به اسم خود (که اشکالی ندارد) و در سایت خود می گذارد و این امر موجب مشکلات زیادی می شود
پس دلیل بر این بود
گرچه که سخن شما هم در نوع خودش درست بود
فعلا یا علی
|
|
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۳:۰۸ |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان