امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مقایسه codvision و WinAVR
نویسنده پیام
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 17

تشکرها : 3779
( 3261 تشکر در 1342 ارسال )
ارسال: #1
Question  مقایسه codvision و WinAVR
سلام
من قبلا بسکام کار کردم حالا میخوام با سی برنامه بنویسم
آشنایی مقدماتی و جزئی با سی هم دارم
موندم بین Codvision و WinAVR کدومو انتخاب کنمAt
میخوام یه مقایسه کلی بشه برای این دو نرم افزار از نظر همه گیر بودن و کتاب خونه ها و اشکال زدایی و کامپایلر و راحتی و .....
از کسایی که کار کردن خواهش میکنم بیان و مقایسه کنن و نظر بدن
ممنون

زندگی مدیریت فرصت هاست.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۴۲:۴۸، توسط reza555.)
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۴۰:۲۵
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1780 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #2
RE: مقایسه codvision و WinAVR
اصلا حرف کدویژن نزن!!! 036

بیچاره شدی اگه بری طرف کدویژن 032

وقت تلف نکن. اصلا کدویژن در حدی نیست که بخواد با winavr و avr gcc مقایسه بشه!!

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۲۷:۵۰، توسط محمد حسینی.)
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۲۶:۵۴
تشکر شده توسط : reza555, t3r!p3000, salehjg, رسول
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #3
خیلی ساده و خودمونی بگو چرا؟
Biggrin

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۲۵:۲۳
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

ارسال: #4
(۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۲۵:۲۳)reza555 نوشته است: خیلی ساده و خودمونی بگو چرا؟
Biggrin
از این خودمونی تر؟!

این کدویژن چنان مذخرف و پرت و پلاست و در اوج فضاحت هیچ بویی از استانداردهای ربان c نبرده است و بنظر میرسد هدفشان فقط به تمسخر گرفتن مرحوم Dennis Ritchie بوده است!!

الان افطاره! برم یه دلی از عزا در بیارم برمیگردم کامل روشنت میکنم!
راستی داش من اصفهانی نیستم! بچه شمالم! فقط چند سال مهمونتونم! Biggrin

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۰:۰۶:۱۲
تشکر شده توسط : t3r!p3000, salehjg, رسول, reza555
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #5
الان تو تاپیکای خودمون و بعضی از سایتا گشتم چیز زیادی دستگیرم نشد ولی باید تاپیکای خودتو بخونم
چن تا کتابخونه واز کردم راستیاتش هیچی نفهمیدم
یعنی فهمیدم اما چجوری از این کتاب خونه استفاده میشه برام مبهمه
یه منبع درست و حسابی هم نیست انگار
Biggrin
اونم میدونم

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۰:۴۲:۰۵
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

ارسال: #6
یه بار نوشته هام پرید! ولی خوب چون قول داده بودم دوباره ...

اغلب افرادی که برنامه نویسی رو با بیسکام و کدویژن شروع می کنن، از یه کامپایلر یا IDE انتظار دارن همه چی رو در نهایت سادگی براشون آماده کنه. بتونن با 2 خط ال سی دی گرافیکی راه بندازن. تو چند دقیقه ارتباط سریال برقرار بکنن و ...
اما آیا واقعا از بهترین IDE هم همچین چیزی بر میاد؟! معلومه که نه!. هر روز انواع ماژول ها و سخت افزار و پروتکل ها و ... جدید میاد. اون شرکت سازنده IDE به نیازهای کدوم نوع از کاربرهاش جواب بده؟ فقط میتونه امکانات عمومی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره رو به IDE اضافه کنه. پس وقتی وارد مباحث تخصصی بشین، اون IDE بالاخره یه جایی کم میاره و حرفی واسه گفتن نداره. یعنی باید خودتون آستین بالا بزنین...
از طرفی کسی که عادت کرده به دستور config! یا با کدویزارد کار میکنه چه دیدی نسبت به سخت افزار در سطح پایین داره؟ میتونه از نهایت توانایی میکرو استفاده کنه؟؟ توانایی راه اندازی یه سخت افزار جدید رو داره؟ تا چه حد میتونه بهینه برنامه نویسی کنه واسه پروژه های صنعتی...

winavr رو که نصب کنین اولش هیچی نداره! یعنی اونقدر بدقواره که با یک من عسل پایین نمیره!
فقط یه سری کتابخونه داره که شامل آدرس دهی رجیسترها و راه اندازی امکانات اولیه و عمومی میکرو میشه...
اما winavr که از gcc به عنوان کامپایلر استفاده میکنه اپن سورس. یعنی هرکی از راه برسه میتونه واسش کتابخونه بنویسه. یه گشتی که تو اینترنت بزنین می بینید مثل مور و ملخ کتابخونه ریخته... یکی سورس یکی دیگه رو گرفته کار کرده 2 خط هم بهش اضافه کرده و گذاشته رو اینترنت. فایل ها یکی از یکی کاملتر...
یعنی اگه شما بخواین از winavr مثل بیسکام و کدویژن کار بکشین، باید این کتابخونه ها رو بگیرین و از توابع آماده اینا استفاده کنید.
خودمم اول همینطور بودم. یعنی رفتم طرف winavr ، دنبال همین چیزا بودم. اما در عمل یه اتفاق دیگه ای می افته! واقعیت اینه که خب راه اندازی این کتابخونه ها به سادگی بیسکام و کدویژن نیست. و شما باید یه نگاهی به کدش بندازین. اگه یکم کنجکاوی بخرج بدین تو این کتابخونه های خیلی چیزا یاد میگیرین. بدلیل اینکه اپن سورس هستن و هیچ چیزی ازتون پنهان نمیشه. اوایل شاید تا حدود گنگ باشه. اما کم کم عادت میکنید و واقعا براتون جالب میشه. تا جایی که هر کتابخونه ای گرفتین میخواین کدش رو کامل بخونین. اصلا من که avr و کلا معماری و سیستم میکرو کنترلری و همه چی رو تو این کتابخونه ها یاد گرفتم! واقعا الان که فکر میکنم قبلا در چه جاهلیتی بودم...
بنظر من بهترین ویژگی winavr اینه که باعث میشه بتونیم روی پای خودمون بایستیم و خودمون رو باور کنیم...
موضوع تاپیک مقایسه کدویژن و winavr بود.
کدویژن که شدیدا مشکل کمبود کتابخونه داره. در حالی که winavr بیشترین کتابخونه رو در سطح اینترنت داره. یه پروژه های جالبی تو اینترنت واسش پیدا میشه که نگو و نپرس!
کد نهایی تولید شده توسط winavr بهینه تر و پرسرعتر از کدویژن هست. البته این بستگی به کتابخونه هایی که استفاده میکنین هم داره. اگه کتابخونه بهینه ننوشته شده باشه ممکنه نتیجه عکس بده...
بدلیل اپن سورس نبودن کتابخونه های کدویژن، خیلی از قسمت ها شما اصلا نمیدونین چی به این میکروی بیچاره میگذره!! اگه یه پروژه صنعتی و سنگین داشته باشین که تک تک سیکل های میکرو براتون اهمیت داشته باشه چیکار میکنین؟
کدویژن خیلی از استاندارهای زبان c رو زیر پاگذاشته.
کدویژن پولیه! باید از نسخه کرک شده استفاده کنید که اونم مشکلات خاص خودش رو داره. (نسخه های جدیدش که اصلا کرک درست حسابی ندارن!). ضمن اینکه منتش سرمون میمونه...
کدویژن رو میگن یه پروژه دانشجویی بوده ... اصلا حرفه ای نیست. ساپورت درست حسابی هم نداره.

جواب سوال های pm که داده بودی:
آخرین نسخه winavr رو نمیدونم! من 2010 رو دارم. هرچندماه نسخه جدید میاد...
بهتره آخرین نسخه avr studio رو هم نصب کنی. اینطوری avr gcc بهش اضافه میشه و میتونی تو محیط avr studio کار کنی.

خسته شدم! اومدم اصفهان باید جبران کنی! Biggrin

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۳۷:۲۴، توسط محمد حسینی.)
۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۳:۳۳:۳۹
تشکر شده توسط : رسول, reza555, joker, salehjg, t3r!p3000, jadopcb, Nadergh007
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #7
مرسی
اونوقت محمد جان به نظرت توی چند در صد از کار به کتابخونه ها نیاز پیدا میکنیم؟
اینی مه شما میگی مال 100%درصده
فکر نکنم اینطوری باشه(البته برای خودم فعلا win avr بهتره)
این جور که شما میگی درسته . این جور برنامه نویسی آدم به ته اعماق وجود avr پی میبره
با کتابخونه هم موافقم
البته اگر تو نوشتنش یه استانداردی رعایت بشه
اگر winavrقابلیت بهینه سازیو داره پس نباید هیچ وقت نتیجه عکس بده(البته اینایی که میگم انتظارمه از برنامه)
چرا win avr یه هلپ درست و درمون نداره؟Biggrin
دیگه حداقل هلپش نباید اپن سورس باشهBiggrin
اون فایل آموزشی کویرو دیدم . به نظر من اگر کسی از محتوای هر کتابخونه ای که مثال زده با خبر باشه بعد از این مرحله میتونه برای آموزش بره سراغ آموزش کویر؟
در این رابطه نظرت چیه؟
معمولا برنامه هایی که نوشته میشه توی avtstudio راحت تره نوشتنش یا همون پروگرمر نت پد؟
این جوری سخته یه جا بنویسی یه جا دیگه کامپایل کنی ببریش اون طرف پروگرم کنی بعضی تنظیماتش دستیه بعضیاش نه.............اوووووووووووووووووه
آدم یه جوری میشه
انگار شیرینیش مثل ریاضی فیزیکه . تو ذوق میزنهBiggrin
بیش از حد دست آدم بازه
یه کم وی بی کار کردم
فکر کردم دیدم میشه یه کد ویزارد شخصی هم نوشتBiggrin

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۱۳:۱۳
تشکر شده توسط : salehjg, joker, Nadergh007
joker آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 849
( 3655 تشکر در 908 ارسال )
ارسال: #8
نقل قول: ی اگه شما بخواین از winavr مثل بیسکام و کدویژن کار بکشین، باید این کتابخونه ها رو بگیرین و از توابع آماده اینا استفاده کنید.
خودمم اول همینطور بودم. یعنی رفتم طرف winavr ، دنبال همین چیزا بودم. اما در عمل یه اتفاق دیگه ای می افته! واقعیت اینه که خب راه اندازی این کتابخونه ها به سادگی بیسکام و کدویژن نیست. و شما باید یه نگاهی به کدش بندازین. اگه یکم کنجکاوی بخرج بدین تو این کتابخونه های خیلی چیزا یاد میگیرین. بدلیل اینکه اپن سورس هستن و هیچ چیزی ازتون پنهان نمیشه. اوایل شاید تا حدود گنگ باشه. اما کم کم عادت میکنید و واقعا براتون جالب میشه. تا جایی که هر کتابخونه ای گرفتین میخواین کدش رو کامل بخونین. اصلا من که avr و کلا معماری و سیستم میکرو کنترلری و همه چی رو تو این کتابخونه ها یاد گرفتم! واقعا الان که فکر میکنم قبلا در چه جاهلیتی بودم..
خب شروع کن به توضیح مو به موی تجربیات که ما راه دوباره را نریم ، یه جورائی برای یکی مثل من که وقت کم داره و زده به سرش با avr studio کار کنه دونستن تجربیات خیلی مفیده...
اون تاپیک آموزشی هم توی eca که شده چت ، یه 4تا چیز جدید بنویس توش :) مردیم بدن درد :)

[تصویر:  sajdelogo.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۱۳:۴۵، توسط joker.)
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۱۳:۲۵
تشکر شده توسط : reza555, salehjg, t3r!p3000, Nadergh007
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

ارسال: #9
نقل قول: اونوقت محمد جان به نظرت توی چند در صد از کار به کتابخونه ها نیاز پیدا میکنیم؟
اینی مه شما میگی مال 100%درصده
فکر نکنم اینطوری باشه(البته برای خودم فعلا win avr بهتره)
من چی رو گفتم 100%؟ متوجه منظورت نشدم...
همونطور که گفتم اوایل زیاد با کتابخونه ها کار میکنی. کم کم در خیلی از موارد زیاد طرف کتاب خونه ها نمیری و ترجیه میدی خودت اون قسمت رو بنویسی.
البته در خیلی از موارد استفاده از کتابخونه رو نمیشه رد کرد. مثل ال سی دی ...
نقل قول: اگر winavrقابلیت بهینه سازیو داره پس نباید هیچ وقت نتیجه عکس بده(البته اینایی که میگم انتظارمه از برنامه)
قدرت بهینه سازیه کامپایلر یه بحث، و توانایی بهینه نوشتن برنامه نویس یه بحث دیگه. اگه اطلاعات برنامه نویس کم باشه یا بیخود از خودش حرکت بزنه(!) و بار اضافی به میکرو تحمیل کنه...
الان یه موردی یادم اومدم. اونایی که با کدویژن کار میکنن حتما دیدن که موقع نوشتن یا راه اندازی ال سی دی یه تاخیری وجود داره!! معلوم نیست تو اون کتابخونه ال سی دی چی نوشتن!! درحالی که تو winavr همچین تاخیری وجود نداره. اصلا راه اندازی ال سی دی کاراکتری چیزی نیست که بخواد فشار بیاره!
نقل قول: چرا win avr یه هلپ درست و درمون نداره؟
آره اینطوریه دیگه!! نمیدونم چرا! شروعش یکم سخته! اما بعد از اینکه راه افتادی تو فروم های خارجی مطالب خیلی خوبی پیدا میشه. واقعا تو ایران اینطوری که بیسکام و کدویژن جا افتاده. اونور آب بیشتر winavr کار میکنن. جالبه اصلا حرفی از winavr و gcc نمیزنن. ولی همه کدها و سورس هاشون مربوط به winavr و gcc . مثل ما نیستن که بیسکام و کدویژن واسشون مجانی تموم بشه
نقل قول: اون فایل آموزشی کویرو دیدم . به نظر من اگر کسی از محتوای هر کتابخونه ای که مثال زده با خبر باشه بعد از این مرحله میتونه برای آموزش بره سراغ آموزش کویر؟
در این رابطه نظرت چیه؟
من اون موقع ها اصلا از اون فایل کویر سر درنیاوردم! اصلا هیچ حرفی از Avrlib نزدن ولی از چندتا فایلش تو آموزش ها استفاده کردن! واسه یکی که تازه میخواد شروع کنه اصلا قابل استفاده نبود! بنظرم چون نیمه کاره ول شد... نمیدونم بهرحال خیلی قدیمیه... بهترین منبع میتونه انجمن های خارجی مثل avr freak باشه
نقل قول: معمولا برنامه هایی که نوشته میشه توی avtstudio راحت تره نوشتنش یا همون پروگرمر نت پد؟
این جوری سخته یه جا بنویسی یه جا دیگه کامپایل کنی ببریش اون طرف پروگرم کنی بعضی تنظیماتش دستیه بعضیاش نه
avr studio. بنویس کامپایل کن. تنظیم کن... از همه مهمتر قابلیت دیباگ. حتی امکان دیباگ با پروتیوس هم میده که خیلی جالبه! البته من نتونستم! یادم باشه دوباره امتحان کنم...
نقل قول: خب شروع کن به توضیح مو به موی تجربیات که ما راه دوباره را نریم ، یه جورائی برای یکی مثل من که وقت کم داره و زده به سرش با avr studio کار کنه دونستن تجربیات خیلی مفیده...
اون تاپیک آموزشی هم توی eca که شده چت ، یه 4تا چیز جدید بنویس توش :) مردیم بدن درد :)
دیگه چی بگم! خیلی از تجربیات رو باید خودت تجربه کنی. قابل انتقال نیست!
اون تاپیک هم که به جاهایی که باید میرسید رسید. یعنی از اونجا به بعد دیگه هرکی باید بتونه کار خودش رو راه بندازه. هنوزم اگه سوال جدیدی مطرح بشه میریم دنبالش. آخریش هم که eeprom بود. دیدیم winavr خودش بخوبی از این امکان پشتیبانی میکرد و نیاز به کتابخونه خارجی نبود.
(جونم در اومد تو اون تاپیک! از کار و زندگی افتادم! ناسلامتی میخواستم آرم یاد بگیرم! هیچ پیشرفتی که نمیکنم... یکی نیست مشکل من رو حل کنه)

الان یه چیزی هم یادم اومد. از خصوصیات خوب winavr اینه که میتونه به توابع وقفه ویژگی های خاصی بده. مثلا اینکه یه وقفه مانع از اجرای وقفه های دیگه نشه، یا اینکه یه وقفه حتما باید کامل اجرا بشه و....
اگه بخواین همچین کاری رو تو کامپایلرهای دیگه بکنین باید اسمبلی بنویسین... (ضمن اینکه حتما باید بدونین چطور میشه همچین کاری کرد)

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۱۶:۳۸، توسط محمد حسینی.)
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۱۴:۳۶
تشکر شده توسط : reza555, joker, salehjg, t3r!p3000, Nadergh007
reza555 غایب
مدیر بازنشسته

ارسال: #10
منظورم اینه که هر پروژه ای که با ماژول و سیستمهای جدید سرو کار نداره

برای ال سی دی کاراکتری احتمالا تاخیرا رو توی enableزیاد نوشتند که اینجوریه

در کل بازم استفاده از کتابخونه لازمه
حسابشو بکن چقدر رجیسترو اسماشونو باید حفظ باشی مقدارهایی که برای مدهای مختلف بهشون بدی و چقدردستور تکراری و چقدر دستورات پر کاراکتر و .........

خوب اسمبلی نوشتن حسنش همیه . تک تک تغیراتو توی بیت به بیت رجیستر ها میبینی دست باز تر میشه

یه چیز دیگه . رابطهwinavr با خونواده xmega چطوره؟اطلاعی داری؟

زندگی مدیریت فرصت هاست.
۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۳۵:۱۳
تشکر شده توسط : t3r!p3000
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

ارسال: #11
(۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۱:۳۵:۱۳)reza555 نوشته است: یه چیز دیگه . رابطهwinavr با خونواده xmega چطوره؟اطلاعی داری؟
نمی دونم کار نکردم
کتابخونه های io رو که برای xmega و avr32 داره...

۳۱-مرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۴۹:۱۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000, salehjg, joker

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  مقایسه چند چیز در یک شرط (بسکام) abbasalifix 12 17,532 ۱۴-تير-۱۳۹۳, ۰۵:۱۵:۳۱
آخرین ارسال: behzadsen
  این ERROR تو WINAVR چیه؟ cinapa 7 6,768 ۰۳-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴:۳۲
آخرین ارسال: cinapa
  آموزش winavr محمد حسینی 11 14,099 ۲۷-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۰۶:۳۲
آخرین ارسال: cinapa
  مقایسه کننده در avr parsegade 3 3,819 ۱۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰:۲۵
آخرین ارسال: parsegade
  چک کردن دو پایه و مقایسه با هم بطور همزمان parham144 28 14,793 ۱۵-شهریور-۱۳۹۱, ۲۱:۵۷:۲۲
آخرین ارسال: aKaReZa75
  یادگیری winavr mtm200 2 3,162 ۲۳-فروردین-۱۳۹۱, ۰۱:۱۲:۰۰
آخرین ارسال: mtm200
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 1 2,810 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷:۴۲
آخرین ارسال: sharin
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 0 2,003 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: SBRE77
  راه اندازی max7219 در winavr reza-m 0 2,703 ۰۲-آذر-۱۳۹۰, ۱۹:۵۱:۴۷
آخرین ارسال: reza-m

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS