امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موتور های براشلس
نویسنده پیام
daniel sardari آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12
RE: موتور های براشلس
لطفا برنامه کارکرده و تست شده قرار دهید...
۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۵:۵۳:۴۴
تشکر شده توسط : aliavr1
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #13
یه سری نکات رو نیازهه بگم.

موتورهای براشلس 2 صورت inrunner و outrunner دارن که بسته به کاربرد بایستی انتخاب بشه. مثلا برای روبات های پرنده بایستی از out runner ها استفاده بشه که استاتور گردان هستن.
نوع سنسور دار و بدون سنسور هم دارن. به ترتیب 3 سیم و احتمالا 6 سیم دارن. این موتورها DC هستن ، منتها 3فاز هستن.
3 سیم پیچ خطوط تغذیه هستن و هر کدوم وقتی در جای مناسبشون قرار گرفتن بایستی تحریک بشن. برای راه اندازیش هم چند روش وجود دارهه.
برای استفاده از سنسور ، که ساده هست و هر سنسور مشخص می کنه هر سیم پیچ کی به موقعیتش رسیده و باید تحریک بشه ( 3 سنسور اثر هال درشون هست ).
روش بدون سنسور به این صورته که در هر لحظه 2 خط تغذیه رو تامین می کنن و خط دیگر به عنوان back EMF مورد استفاده قرار می گیرهه و باید با روشی مقادیر مقایسه و خوانده بشن تا بفهمیم چه زمانی سیم پیچ بعدی به موقعیت مناسبش رسیدهه .
یعنی خود درایور هم احتیاج به یه پردازنده دارهه ، البته می شه یه مدار منطقی هم جایگزینش کرد ، بسته به روش.
و کلی بحث و نکات دیگه ... .
این موتور موتور خاصی هست و قیمت درایورهاش هم کم از خود موتور نیست!
تا روش کار موتور رو ندونید ، نمی تونید همینجوری راه اندازی کنید ، داکیومنت های زیادی در نت هست و بایستی تحقیق کنید. اگر می خواید اسپید کنترلر رو خودتون طراحی کنید.
یا اینکه یه اسپید کنترلر بگیرید و راحت تر کارتون رو انجام بدید.

۱۱-تير-۱۳۹۲, ۱۷:۱۱:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, helma, h0x00i, behzady, omid_phoenix, aliavr1, 1نفر
S.Sadegh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 5 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #14
(۲۲-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۵۷)r0b0 نوشته است:
نقل قول: بدون اسپید کنترل راهی برای راه انداختن براشلس هست؟
سلام
من تجربه کار با موتورهای براشلس رو ندارم و فقط میتونم جمع بندی از اطلاعاتم و در اختیارتون بذارم
اگه ایرادی در گفته هام باشه دوستان تصحیح کنن

برای راه اندازی و کنترل بهتر هر موتور مسلما نیاز به یک درایور یا راه انداز داریم تا به راحتی بتونیم موتور رو کنترل کنیم
مثلا برای کنترل و تامین جریان موتورهای dc از درایوری مثل l298 استفاده میشه که اسپید کنترل هم در موتورهای براشلس نقش درایور یا راه انداز رو داره و برای کنترل بهتر موتور به کار برده میشه
که این اسپید کنترل باید متناسب موتور تهیه و به کار برده بشه؛ مثلا باید توان و ولتاژ و جریان موتور رو مد نظر داشته باشید

بدون اسپید کنترل هم میشه راه اندازی کرد و می تونید خودتون یک مدار واسط بین میکرو و موتور بسازید و موتورتون و کنترل کند

نقل قول: سلام من میخوام چهارتا موتور براشلس رو راه بندازم . این موتور ها سه تا سیم دارن میشه دربارشون توضیح بدین و برای راه انداختنش چیا لازمه من تازه دارم avr یاد میگیرم
فکر کنم این سیم ها رو هم بشه مثل سیم موتورهای سروو از طریق یک اهم متر تست کرد و ارتباط بینشون و بدست آورد
احتمالا یکی از سیم ها برای تغذیه و یکی برای زمین و سیم دیگر برای اتصال به میکرو و کنترل موتور باشه
برای شروع avr از تاپیک های مختلف و زیادی که در فروم ایجاد شده می تونید کمک بگیرید
واسه راه اندازی هم همونطور که گفتم نیاز به یک مدار واسط یا اسپید کنترل برای تامین جریان و ولتاژ تغذیه موتورتون دارید تا با میکروکنترلر به راحتی بینشون ارتباط برقرار کنید

خوش باشید
سلام
این ترتیب سیم ها که گفتین برا دایور درسنه (دو تا سیم تغذیه، یه سیم PWM از میکرو و سه سیم دیگه به موتور) ولی تو موتور سه سیم ، هر سه سیم تغذیه هستن یعنی اول سیم a و b مثبت و منفی هستن ، بعد a و c بعد b و c بعد b و a بعد c و a آخر هم b و c.توی هر مرحله موتور چتد درجه میچرخه.اگه این سیکل رو پشت سر هم تکرار کنین موتورتون کار میکنه.برا جهت معکوس کافیه برعکس سیم ها رو جا به جا کنین.
خودم هم میخوام درایور موتور رو بسازم ولی به مشکل خوردم.اگه کسی روش ساخت درایور براشلس رو بلده به ما هم بگه دعاش کنیم!

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۰۴:۲۲:۱۵
تشکر شده توسط : a.mehran, 1نفر
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #15
سلام
منم یه زمان خیلی دنبال ساخت اسپید کنترل بودم
ولی به صرفه نیست چون حجم مدارش خیلی بزرگ میشه و راندمانشم خوب نیست

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۵۴:۰۲
تشکر شده توسط : Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک جهت انتخاب موتور مناسب Mohsen_ n 3 1,201 ۰۹-تير-۱۳۹۹, ۱۰:۴۴:۳۹
آخرین ارسال: Mohsen_ n
Sad [فوری] راه اندازی استپر موتور ماشین hmdv 5 1,737 ۲۹-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۳۰:۵۴
آخرین ارسال: 1نفر
  [سوال] درایور کردن موتور 180ولت DC با جریان 10 آمپر salehjg 1 3,236 ۰۳-آبان-۱۳۹۵, ۰۶:۳۴:۲۶
آخرین ارسال: alimogmov
  انتخاب موتور برای نوار نقاله آزمایشگاهی hamidreza001371 0 2,168 ۰۷-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۲۵:۲۶
آخرین ارسال: hamidreza001371
  موتور براشلس در پروتئوس gray 5 4,361 ۲۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۵۵:۰۰
آخرین ارسال: gray
Rolleyes کار نکردن موتور براشلس gray 11 8,129 ۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۴۷:۰۲
آخرین ارسال: alimogmov
  [سوال] حداکثر کلاک استپر موتور؟ sorena01 1 2,499 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۲:۰۴:۲۲
آخرین ارسال: salehjg
Question [فوری] انتخاب میکرو برای کنترل موتور براشلس gray 7 5,648 ۲۷-تير-۱۳۹۵, ۲۳:۵۷:۱۰
آخرین ارسال: gray
Rolleyes [فوری] موتور ساده و ارزان برای گهواره کودک rostamiani 1 3,377 ۲۶-خرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۲۴
آخرین ارسال: rostamiani
  سوال در باره سرعت ماکسیمم استپ موتور hata6417 0 2,276 ۰۹-خرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۵۱:۰۹
آخرین ارسال: hata6417

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS