امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل حروف مثل ؟؟؟؟
نویسنده پیام
RezaS_1354 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
مشكل حروف مثل ؟؟؟؟
مشكل حروف مثل ؟؟؟؟
سلام خدمت اساتيد
سئوالي راجع به نمايش زبان و حروف در وي بي مخصوصا در كنترلهاي grid , text, button من تونستم كل كنترلهاي پروژه را با كدهاي chrw تبديل كنم خيلي هم وقت گير بود اما هر كاري ميكنم كنترل treeview را نتونستم به فارسي برگردونم توجه كنيد اول اينكه اين treeview به ديتا بيس متصل هست و دوم اينكه حروف به صورت اجق وجق نشان داده نميشود و فقط بصورت علامت سئوال ؟ حروف فارسي را نشون ميدهد و با حروف انگليسي مشكلي ندارد اين مشكل با توجه به اين دو شرط بايد انجام شود اول اينكه تنظيمات زبان در كنترل پانل نبايد تغيير كند و بايد تب advance روي انگليسي باشد دوم اينكه از هيچ اكتيو ايكس ocx نبايد استفاده شود من از دو سه تا كنترل ocx استفاده كردم كه غير از پولي بودن اونا يك ايرادات كلي هم داشت كه بكلي منصرف شدم مثل unicode control و unitoolbox و ...
من مطمئن هستم كه از دوستان حتما كسي با اين مشكل روبرو شده و انرا حل كرده اگر محبت كنيد اين مشكل من را كه يكماهه گريبان ما رو گرفته حل كنيد خدا خيرتون بده بدجوري سردرگمم
ممنون همگي يا علي
۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۰۲:۲۰:۴۳
RezaS_1354 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشكل حروف مثل ؟؟؟؟
با سلام مجدد
دوستان يك موقع بهتون بر نخوره من اولين باره تو اين سايت تايپيك زدم و يك سئوال مطرح كردم ولي هيچ كس كه جواب نداد هيچ ، حتي سلام ما را عليك نگرفتند نميدونم چرا ؟ من جاهاي ديگه هم عضو هستم البته براي موارد غير از برنامه نويسي . ولي مديران و بچه هاي تالار نميزارند سئوال كسي رو زمين بمونه حتي اگر اشتباه هم جواب بدهند و بلد نباشند براي احترام به هم تالاري خودشون يك پاسخ معمولي هم شده دريغ نمي كنند . نمي دونم چي بگم . بهر حال !!!...
يا علي
۱۹-اسفند-۱۳۸۹, ۰۵:۲۶:۰۶
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
چون عنوانتون رو بد انتخاب کردین
۱۹-اسفند-۱۳۸۹, ۰۶:۰۱:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
RezaS_1354 آفلاین
تازه وارد

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
سلام جناب / سركار babyy
خوب شما يه آقايي / خانمي كن درستش كن .خداوكيلي خيلي درگيرم زياد روي اين جزئيات بهم گير نديد فقط اگه لطف ميكنيد كمكم كنيد من امروز ميخوام داد.نت رو نصب كنم چون تو اون از اين مشكلات نيست فقط نميدونم از كجا بايد شروع كنم ايا اصلا ميتونم از پس داد.نت بر بيايم اگر راجع به اين هم توضيحاتي داريد لطف كنيد
با سپاس
۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۷:۳۹:۴۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حروف تاریخ شمسی automa 1 2,346 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۳:۲۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
Exclamation [سوال] برنامه‌‌اي كه روي رايانه‌ي ديگران مشكل دارد. PRO 6 4,745 ۱۳-شهریور-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳:۴۳
آخرین ارسال: PRO
  مشكل ذخيره و مقايسه تاريخها به صورت شمسي NabiKAZ 16 17,965 ۲۳-اسفند-۱۳۹۰, ۰۰:۱۵:۳۶
آخرین ارسال: ahoo_tanha2012
  [سوال] مشكل در ذخيره و ذخيره مجدد فايل restles20 9 5,871 ۲۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۸:۰۹
آخرین ارسال: restles20
  [سوال] مشكل در مرتب سازي جدول naser67 2 3,654 ۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۵:۲۳:۳۹
آخرین ارسال: parham2010
  [سوال] مشكل برنامه نويسي در vb لطفا كمكم كنيد galaxyking 3 3,647 ۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: galaxyking
  [سوال] مشكل در اجراي يك برنامه abi_hf 1 2,282 ۲۹-فروردین-۱۳۹۰, ۱۵:۵۵:۱۵
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
Wink حروف تصادفی mahadahda 3 3,095 ۲۳-مرداد-۱۳۸۹, ۱۰:۱۱:۲۱
آخرین ارسال: kimiafars
  مشكل با microsoft agent control 2 shahram_g 0 1,973 ۳۱-خرداد-۱۳۸۹, ۱۳:۴۳:۴۹
آخرین ارسال: shahram_g
  مشكل در نوشتن ocx ? saeedvir 1 2,174 ۲۵-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۲۵:۳۱
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS