امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سنسور تشخيص موجودات زنده
نویسنده پیام
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #12
RE: سنسور تشخيص موجودات زنده
سلام..
دوسته من شما بیا و از ماژول های PIR استفاده کن به قیمت 5000 هزار تومن..
خروجی به ازای اینکه کسی باشه 1 و اگه نباشه که صفر ...
هم اسونه هم ارزون...
شما میخوای چیکار کنی با این سنسور... اگه شما این pir رو چلو خورشید بگیری باز فعال میشه یا هر چیزه داغ... خطا هم داره...

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, mhpc2009, silent70un
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 109

تشکرها : 2866
( 2450 تشکر در 949 ارسال )
ارسال: #13
ببین دوست عزیز بستگی به محیط کاری که شما می خواید استفاده کنید انواع سنسورها وجود داره

این محیط چه جور محیطی ؟؟؟؟؟؟
اگه می خوای برای امدادگر استفاده کنی از سنسور CO2 باید استفاده کنی

(((( اگه خیلی می خوای حرفه ای کار کنی پیشنهاد می دم از بینایی ماشین استفاده کنی . که انم بین موجود زنده و چیزی که حرکت می کنه باز تمایز نمی تونه بزاره یعنی هرچیزی که تکون بخوره زندست برای اجسام که تکون نمی خورن هم باید یه آشنایی قبلی به محیط داشته باشه تا چیزی که به محیط اضافه یا کم میشه رو تشخیص بده ))))
این بیشتر توی دزدگیر های هوشمند استفاده می شه .

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
۰۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۴۹:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009, rdscience, silent70un, رسول
silent70un آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 54
( 22 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #14
سلام دوستان ممنون که جواب میدین خداخیرتون بده
اقا ابراهیم عزیز
1.شما فرض کن من می خوام این رو تو اتاق (معمولی استفاده کنم ) کل محیط رو برام پوشش میده ؟؟؟؟؟ یعنی تو اتاق اگه کسی بیاد هرجایی اتاق باشه میتونم تشخیصش بدم ؟؟؟؟؟؟
2.این جریانی که قبلا دوستان گفته بودن اگه ثابت باشه تشخیص میده درسته یا نه؟؟؟
آقا حامد عزیز
1.گفته بودم من اطلاعاتی که بدست اورده بودم درباره ی سنسور co2 تا فاصله 15mmرو تشخیص میده درست هستش یا نه؟؟ اگه نه پس تا چه اندازه هستش؟؟
2.من واسه تشخیص یه موجود زنده تو اتاق می خوام ؟؟
3.این بینایی ماشین هم اگه اطلاعاتی دارین بیشتر بزارین می خوام بحث اینجا کامل تر بشه !!چون فکر نکنم به درد من بخوره اخه حدس میزنم قیمت بالا باشه
ممنون
زندگیتون پر از خدا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸:۱۷، توسط silent70un.)
۰۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۲۳:۳۱
h0x00i آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 109

تشکرها : 2866
( 2450 تشکر در 949 ارسال )
ارسال: #15
1.سنسور CO2 کاربدش توی تشخیص آتش سوزی و دود ولی توی ربات های امدادگر از این سنسور برای تشخیص تنفس انسان استفاده میشه فاصله ای که بهترین نوع این سنسور (من کار کردم) 50 تا 1 متر بود .(اگه از چندتا با فاصله استفاده کنی می تونی این مشکل حل کنی برای یه محیط 10 متر مربعی 5 تا سنسور بسه البته یکم زمان میبره تشخیص بده)

2.ببین اگه زمان زیاد مهم نباشه و همینطور جریان هوایی قویی وجود نداشته باشه وقتی یک نفر انجا باشه تنفس می کنه و میزان Co2 محیط تغییر میکنه بعد می تونی با استفاده از این تغییرات موجود زنده رو تشخیص بدی (توی این روش باید از چند تا سنسور بصورت شبکه سنسوری متصل به هم استفاده کنی ) .اگه یکم وقت بزاری واسش حتی می تونی با این روش تعداد افراد تخمین بزنی (اگه میانگین تنفس یک نفر داشته باشی)

3.بینایی ماشین اتفاقا هزینه زیادی نداره اگه بخوای از کامپیوتر استفاده کنی کافی یه دوربین قرار بدی توی محیط این دوربین میاد از محیط فیلم یا عکس میگیره بعد هر عکس با عکس جدید مقایشه می کنه و تغییرات اتفاق افتاده رو تشخیص میده (اگه اتفاقی افتاده باشه) یه ایرادی که این روش داره اینه که بهن ور محیط خیلی حساسه نور محیط باید ثابت باشه .
البته میشه این کارو بدون استفاده از کامپیوتر هم انجام داد با استفاده از ARM ,fpga, حتی AVR

:)

دوستان الکترونیکی پیشنهاد می کنم حتما برن python یاد بگیرن ...
پروژه ، مقاله ،... 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۳۲:۱۷، توسط h0x00i.)
۰۳-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۲۴:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
silent70un آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 54
( 22 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #16
سلام باتشکر
من می خوام شنبه جنس سفارش بدم اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش رسید بگه چون شهر من خیلی امکانات درست و حسابی نداره(اصطلاحا پشت کوه زندگی میکنیم(ولی خیلی خوش میگذره و راضی ام)) هر بارهم که سفارش بدم 2 یا 3 روز الافم تا برسه پس یه لطف کنیین اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین
؟؟؟؟؟راستی کسی نفهمید برد این pir چند متره و انسانی که ثابت هستش رو تشخیص میده یا انسانی که متجرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر منم وقتی تموم شد وساختمش کامل شدش رو تو همین جا قرار میدم

زندگیتون پر از خدا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۳۱:۴۹، توسط silent70un.)
۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۸:۲۰:۰۸
تشکر شده توسط : h0x00i

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  اتصال سنسور lm35 در فاصله 12 متری به میکرو ؟ mega16 3 1,643 ۲۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۲۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
  ربات مسیریاب ۲۴ سنسور Erfanbeigi 3 2,650 ۰۷-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۴۲:۴۱
آخرین ارسال: 1نفر
  راه اندازی سنسور sht11 blackstar368 10 10,511 ۲۶-دى-۱۳۹۵, ۱۲:۲۲:۴۷
آخرین ارسال: ehsan1082
  درخواست مدار محاسبه سرعت با سنسور مادون قرمز maxell2500 8 6,690 ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۰۰:۱۰:۴۱
آخرین ارسال: maxell2500
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
Cool پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها lachini 16 14,700 ۱۶-خرداد-۱۳۹۴, ۱۹:۰۵:۳۶
آخرین ارسال: lachini
Cool [سوال] سنسور ds18b20 hosseinip 4 3,642 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۴:۱۰:۴۴
آخرین ارسال: student-p
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  [سوال] نحوه تشخیص پایه های سنسور اولتراسونیک silent70un 6 9,981 ۲۶-بهمن-۱۳۹۳, ۱۲:۵۷:۵۷
آخرین ارسال: student123

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS