امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها
نویسنده پیام
lachini آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 42 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #1
Cool  پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها
حتما همه شما با مشکلات پروگرمر USBASP آشنا هستيد.
اين پروگرمر خيلي ساده و ارزان طراحي شده و در عين حال کاربردي هست و فقط دو مشکل داره :
عدم تامين کلاک ميکرو و درنتيجه کار نکردن در صورت عدم تنظيم صحيح منبع کلاک در ميکرو
عدم پشتيباني از زيف سوکت

من خودم با اينکه پروگرمر شرکت هاتل و TNM در اختيار داشتم ولي بدليل اينکه در لينوکس و آندرويد نمي توستم از اين دو پروگرمر استفاده کنم باز مجبور به استفاده از USBASP بودم. البته خوبي ديگر پروگرمر USBASP اين هست که چون توسط AVRDUDE پشتيباني ميشه خوب خيلي ها اومدن و براش يک رابط گرافيکي نوشتن که نمونه وطني اون دوست خوب و هم دانشگاهي سابقم جناب آقاي خزاما هست.

البته بعضي شرکت ها اومدن و سعي کردن دو مشکل فوق با يک روش بسيار ابتدايي حل کنند و با قرار دادن سوکت زيف و سيم کشي هاي متعدد به پايه هاي مختلف سوکت و قرار دادن يک کريستال مسئله را تا حدي حل کردن. البته روش اين دوستان خالي از مشکل نيست اولا چون هم زمان به تعداد زيادي از پين هاي سوکت سيگنال از سمت پروگرمر ارسال ميشه اگر شما يک ميکرو مثلا 40 پين قرار بديد غير از پين هاي اصلي مورد نياز جهت ISP يک سري پين هاي ديگر ميکرو شما نيز به سيگنال هاي پروگرمر وصل هستند و در نتيجه ممکن با برنامه ميکرو شما تداخل ايجاد بشه و پروگرمر کلا کار نکنه!
يا با قرار دادن کريستال کنار زيف سوکت مشکل فقط زماني حل خواهد شد که شما ميکرو را بر روي کلاک داخلي و يا کريستال خارجي تنظيم کرده باشيد و صد البته درحالتي که شما اشتباها ميکرو را بر روي اسيلاتور خارجي تنظيم کرده باشيد کاري از دست جناب کريستال بر نمي آيد.!!!

عيب ديگه اين روش اين هست که شما براي ميکروهاي مختلف با توجه تعداد پين ها محل قرار دادن ميکرو بر روي زيف فرق ميکنه و اين هم خودش يک دردسر ديگه هست که در پروگرمر هاتل و TNM اينطور نيست.

خوب همه اينها رو گفتم تا تا داغ دل خيلي ها تازه بشه! اما بايد چکار کرد؟ حيف اين پروگرمر نيست تاز ه جديدا بسکام هم ساپورتش کرده که نشون دهنده اقبال گسترده از اين پروگرمر در تمام دنيا هست. و خودتون هم که حتما قبول دارين محيط فيوز بيت ها در پروگرمر بسکام خوب طراحي شده.

پس من دست بکار شدم و يک پروگرمر ساختم که همون پروتوکل USBASP را ساپورت ميکنه در نتيجه در کامپيوتر مثل USBASP شناخته و نصب ميشه ولي در عمل قابليت هاي زير رو داره :
تمامي ميکروها از پايه يک سوکت نصب ميشن و مستقل از نوع و تعداد پين ميکرو هست
تمامي پايه هاي سوکت زيف از هم جدا هستند و مشکل تداخل با سيگنال پروگرمر در اون وجود نداره
کلاک ميکرو بصورت مستقل توسط پروگرمر تامين ميشه و در نتيجه شما ديگه نگران تنظيمات غلط و از کار افتادن ميکرو نخواهيد بود.

براي شما فيلم پروگرمر در محيط بسکام رو در سايت آپارات قرار دادم نظرتون را بگيد :
http://www.aparat.com/v/RxcND
فيلمhttp://www.aparat.com/v/RxcND

من قابليت هاي ديگري هم براي مدار در نظر گرفتم که در صورت استقبال بر روي اونها هم کار ميکنم.
۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۲۱:۰۶
تشکر شده توسط : sadegh1rezaei, رسول, alimogmov
sadegh1rezaei آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 46
( 33 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #2
RE: پروگرامر USBASP با قابليت تشخيص اتوماتيک و عدم وابستگي به فيوز بيت ها
دلم خوش بود گفتم مدارش رو هم گذاشتینه!!
۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۱۲:۲۸
تشکر شده توسط : a.mehran
lachini آفلاین
تازه وارد

( 42 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #3
سلام،
همانطور که عرض شد مدار همون پروگرامر USBASP هست.
[تصویر:  77172486588066852649.jpg]
در ضمن اگر در موردش نظر یا پیشنهادی دارید اعلام کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-آبان-۱۳۹۳, ۲۱:۱۹:۴۳، توسط lachini.)
۱۹-آبان-۱۳۹۳, ۲۰:۲۸:۴۰
تشکر شده توسط : a.mehran, sadegh1rezaei
bahmangholami آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
لطفا اگه میشه این پروگرمر رو بسازید ومدار رو بزارید تشکر میکنم
۱۱-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۳۸:۴۶
modj.ir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

تشکرها : 1
( 547 تشکر در 230 ارسال )
ارسال: #5
http://extremeelectronics.co.in/avr-tuto...ogrammers/

۱۲-اسفند-۱۳۹۳, ۲۲:۰۷:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول
lachini آفلاین
تازه وارد

( 42 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #6
باسلام به همگی دوستان.
درنهایت تونستم مداری که در بالا توضیح دادم را بصورت کامل بسازم که شامل موارد زیر است:

[تصویر:  ic_tester_signals.png]

1- پروگرامر بسیار کوچک و جیبی که دقیقا در کامپیوتر بصورت USBASP شناسایی میشه و در کنار اون دارای امکانات پروگرامرهای حرفه ای مثل تامین کلاک و درج تمامی قطعات از پین یک زیف سوکت هست. و در عین حال دارای ابعاد بسیار کوچک و جیبی و با قاب هست که بسیار شکیل و جالب شده.
2- دستگاه دوم در واقع مدل توسعه یافته پروگرامر بالا هست که دارای امکان تست تمامی آی سی های دیجیتال و برخی از سایر قطعات و آی سی های دیگر هم هست که مهمترین نکته این دستگاه نرم افراز قدرتمند اون هست که شکل موج های اعمال شده به قطعه را در حین تست بصورت زنده نمایش میده و خیلی مشخصات جالب دیگه که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
لینک تستر آ ی سی
لینک پروگرامر
۲۲-اسفند-۱۳۹۳, ۲۰:۲۸:۵۶
تشکر شده توسط : alimogmov
shahnahad آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
(۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۲۱:۰۶)lachini نوشته است: حتما همه شما با مشکلات پروگرمر USBASP آشنا هستيد.
اين پروگرمر خيلي ساده و ارزان طراحي شده و در عين حال کاربردي هست و فقط دو مشکل داره :
عدم تامين کلاک ميکرو و درنتيجه کار نکردن در صورت عدم تنظيم صحيح منبع کلاک در ميکرو
عدم پشتيباني از زيف سوکت

من خودم با اينکه پروگرمر شرکت هاتل و TNM در اختيار داشتم ولي بدليل اينکه در لينوکس و آندرويد نمي توستم از اين دو پروگرمر استفاده کنم باز مجبور به استفاده از USBASP بودم. البته خوبي ديگر پروگرمر USBASP اين هست که چون توسط AVRDUDE پشتيباني ميشه خوب خيلي ها اومدن و براش يک رابط گرافيکي نوشتن که نمونه وطني اون دوست خوب و هم دانشگاهي سابقم جناب آقاي خزاما هست.

البته بعضي شرکت ها اومدن و سعي کردن دو مشکل فوق با يک روش بسيار ابتدايي حل کنند و با قرار دادن سوکت زيف و سيم کشي هاي متعدد به پايه هاي مختلف سوکت و قرار دادن يک کريستال مسئله را تا حدي حل کردن. البته روش اين دوستان خالي از مشکل نيست اولا چون هم زمان به تعداد زيادي از پين هاي سوکت سيگنال از سمت پروگرمر ارسال ميشه اگر شما يک ميکرو مثلا 40 پين قرار بديد غير از پين هاي اصلي مورد نياز جهت ISP يک سري پين هاي ديگر ميکرو شما نيز به سيگنال هاي پروگرمر وصل هستند و در نتيجه ممکن با برنامه ميکرو شما تداخل ايجاد بشه و پروگرمر کلا کار نکنه!
يا با قرار دادن کريستال کنار زيف سوکت مشکل فقط زماني حل خواهد شد که شما ميکرو را بر روي کلاک داخلي و يا کريستال خارجي تنظيم کرده باشيد و صد البته درحالتي که شما اشتباها ميکرو را بر روي اسيلاتور خارجي تنظيم کرده باشيد کاري از دست جناب کريستال بر نمي آيد.!!!

عيب ديگه اين روش اين هست که شما براي ميکروهاي مختلف با توجه تعداد پين ها محل قرار دادن ميکرو بر روي زيف فرق ميکنه و اين هم خودش يک دردسر ديگه هست که در پروگرمر هاتل و TNM اينطور نيست.

خوب همه اينها رو گفتم تا تا داغ دل خيلي ها تازه بشه! اما بايد چکار کرد؟ حيف اين پروگرمر نيست تاز ه جديدا بسکام هم ساپورتش کرده که نشون دهنده اقبال گسترده از اين پروگرمر در تمام دنيا هست. و خودتون هم که حتما قبول دارين محيط فيوز بيت ها در پروگرمر بسکام خوب طراحي شده.

پس من دست بکار شدم و يک پروگرمر ساختم که همون پروتوکل USBASP را ساپورت ميکنه در نتيجه در کامپيوتر مثل USBASP شناخته و نصب ميشه ولي در عمل قابليت هاي زير رو داره :
تمامي پايه هاي سوکت زيف از هم جدا هستند و مشکل تداخل با سيگنال پروگرمر در اون وجود نداره
کلاک ميکرو بصورت مستقل توسط پروگرمر تامين ميشه و در نتيجه شما ديگه نگران تنظيمات غلط و از کار افتادن ميکرو نخواهيد بود.

براي شما فيلم پروگرمر در محيط بسکام رو در سايت آپارات قرار دادم نظرتون را بگيد :
http://www.aparat.com/v/RxcND
فيلمhttp://www.aparat.com/v/RxcND

من قابليت هاي ديگري هم براي مدار در نظر گرفتم که در صورت استقبال بر روي اونها هم کار ميکنم.

لطف کنید شماتیک و کد برنامه این پروگرامر رو هم قرار بدید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۳۶:۳۸، توسط shahnahad.)
۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۳۴:۴۲
lachini آفلاین
تازه وارد

( 42 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #8
(۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۳۴:۴۲)shahnahad نوشته است:
(۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۲۱:۰۶)lachini نوشته است: حتما همه شما با مشکلات پروگرمر USBASP آشنا هستيد.
عدم پشتيباني از زيف سوکت

http://www.aparat.com/v/dAWEz
فيلمaparat.com/v/dAWEz

لطف کنید شماتیک و کد برنامه این پروگرامر رو هم قرار بدید

با سلام، فعلا با شرکت صنایع آموزشی جهت ارائه طرح به آنها در حال مذاکره هستم.
اما نمونه ساخته شده و کامل آن را میتوانید با قیمت بسیار پایینی از طریق لینک زیر تهیه کنید :
elewiz.com

ویدئوی نرم افزار تستر آی سی را در سایت آپارات میتوانید مشاهده کنید :
http://www.aparat.com/v/dAWEz

aparat.com/v/dAWEz
۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۱:۳۰:۳۸
alimogmov آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 36

تشکرها : 867
( 940 تشکر در 393 ارسال )
ارسال: #9
(۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۳۴:۴۲)shahnahad نوشته است: لطف کنید شماتیک و کد برنامه این پروگرامر رو هم قرار بدید

درود

در ارسال 5 یکی از دوستان گذاشته اند دوباره میگذارم با یک نشانی افزونتر :

USBASP

.

۳۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۵:۳۹:۲۷
lachini آفلاین
تازه وارد

( 42 تشکر در 16 ارسال )
ارسال: #10
(۳۱-فروردین-۱۳۹۴, ۱۵:۳۹:۲۷)alimogmov نوشته است:
(۳۰-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۳۴:۴۲)shahnahad نوشته است: لطف کنید شماتیک و کد برنامه این پروگرامر رو هم قرار بدید

درود

در ارسال 5 یکی از دوستان گذاشته اند دوباره میگذارم با یک نشانی افزونتر :

USBASP

.

لینک ارسال شده از طرف alimogmov در واقع پروگرامر اصلی USBASP است که فاقد امکان پشتیبانی از زیف سوکت است و برای برنامه ریزی درون مداری طراحی شده.
در حالیکه در پروگرامر سانا زیف سوکت به شکل کاملا حرفه ای ساپورت شده و فقط کافیست میکرو بر روی پین یک زیف نصب گردد. سخت افزار بصورت اتوماتیک درج میکرو را تشخیص داده و شروع به شناسایی آن نموده و همچنین کلاک مورد نیاز را نیز در حین برنامه ریزی تامین می نماید.
و همانطور که اشاره شده بصورت بسیار کارآمدی امکان تست آی سی های دیجیتال را نیز دارد.
تصویر این پروگرامر در زیر قرار داده شده است :

[تصویر:  Sana_IC_Tester_s.jpg]

همانطور که در تصویر نیز قابل مشاهده است ابعاد پروگرامر سانا بسیار کوچک و جیبی است.

باز هم یادآوری میکنم که پروگرامر سایت فیشل فاقد امکانات فوق است. و طراحی این پروگرامر بر مبنای پروتکل ارتباطی USBASP است و طرح آن متفاوت با طرح فیشل است.
۳۱-فروردین-۱۳۹۴, ۲۰:۵۰:۴۳
alimogmov آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 36

تشکرها : 867
( 940 تشکر در 393 ارسال )
ارسال: #11

درود
سلام به مهندس لاچینی
At آن بنده خدا اگر خریدار بود درخواست نقشه و کد و برنامه این پروگرامر را نمیکرد.At
اگر این کار بنده خطا بود به بزرگواری خودتان ببخشید.Shy

۳۱-فروردین-۱۳۹۴, ۲۲:۰۳:۵۱
تشکر شده توسط : 1نفر

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پروگرامر هاتل EBKA 105 112,508 ۲۴-اسفند-۱۳۹۹, ۰۹:۱۲:۴۵
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] عدم شناسایی میکرو توسط پروگرامر منیره مرادی 1 2,525 ۲۹-مرداد-۱۳۹۷, ۲۰:۵۷:۳۰
آخرین ارسال: 1نفر
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER
  پروگرامر هاتل و Fast Fuse مهدی ن 7 7,246 ۱۰-بهمن-۱۳۹۵, ۱۰:۱۳:۲۱
آخرین ارسال: aKaReZa75
  پروگرامر USB برای avr سازگار با 0.USB 3 poiut 1 2,995 ۳۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۰:۲۰:۱۶
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] درخواست کمک در مورد انتخاب پروگرامر mahdifaraji 6 4,336 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۲:۰۱:۱۲
آخرین ارسال: lachini
  نشناختن پروگرامر توسط ويندوز farzaneh007 33 30,881 ۰۴-فروردین-۱۳۹۴, ۲۱:۱۹:۰۴
آخرین ارسال: vigraz
  مشکل با پروگرامر parsegade 7 6,454 ۰۱-فروردین-۱۳۹۴, ۰۰:۳۴:۴۳
آخرین ارسال: lachini
  ساخت پروگرامر USB lktra 8 10,857 ۲۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۸:۰۱:۰۱
آخرین ارسال: alimogmov
  پروگرامر usb? sarv 47 33,440 ۱۰-اسفند-۱۳۹۳, ۲۰:۰۲:۱۶
آخرین ارسال: topelec20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS