امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی یک ویروس خطرناک
نویسنده پیام
STR_virus آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #12
RE: معرفی یک ویروس خطرناک
دوست عزیز این ویروسی که شما می فرمائید نه بالای 90 باگ نه پایین 90 باگ بلکه خود 90 باگه یعنی فقط این قابلیت رو داره.اما اگر گفته شده که پایین نود باگه یعنی قابلیت های بالاتر رو داره.
اما اگه گفته شده که ویروس من 100-90 باگه یعنی فقط این دو قابلیت رو داره.
و در مورد فهرست ویروس و باگ ها متاسفانه الان ندارم تهیه که کردم خدمت میرسم.
اگه دقت کرده باشید گفته بودم ویروس می نوشتم!
دوست عزیز در خواستی داشتم شما می توانید سورس ویروسی رو به من بدهید که توسط هیچ آنتی ویروسی شناسایی نشه
اگه می تونید لطفا لینکشو بزارید.
۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۰:۳۹
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #13
(۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۰:۳۹)STR_virus نوشته است: دوست عزیز این ویروسی که شما می فرمائید نه بالای 90 باگ نه پایین 90 باگ بلکه خود 90 باگه یعنی فقط این قابلیت رو داره.اما اگر گفته شده که پایین نود باگه یعنی قابلیت های بالاتر رو داره.
اما اگه گفته شده که ویروس من 100-90 باگه یعنی فقط این دو قابلیت رو داره.
پس یعنی از روی تعداد باگ نمی شه فهمید ویروس چه قابلیت هایی داره؟؟

(۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۰:۳۹)STR_virus نوشته است: و در مورد فهرست ویروس و باگ ها متاسفانه الان ندارم تهیه که کردم خدمت میرسم.
خواهش می کنم اما نمی خوام مزاحم شما بشم، فقط همون سایتی که ویروس ملیسا رو 20 باگی معرفی کرده هم لینکش رو بدید یا هر سایتی که ویروس ها رو بر طبق باگشون دسته بندی کرده یا هر کسی که قبلا اشاره کرده ویروس ها چطور بر اساس تعداد باگشون دسته بندی می شن یا هر چیز دیگه ای که خودتون صلاح می دونید رو به منم معرفی کنید ممنون می شم.

(۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۰:۳۹)STR_virus نوشته است: اگه دقت کرده باشید گفته بودم ویروس می نوشتم!
دوست عزیز در خواستی داشتم شما می توانید سورس ویروسی رو به من بدهید که توسط هیچ آنتی ویروسی شناسایی نشه
اگه می تونید لطفا لینکشو بزارید.
من ادعایی در مورد ویروس نویسی نکردم که شما از من ویروس می خواهید بلکه من در مورد اون 230 تا ویروسی که نوشیتد چندتا سوال داشتم :

نقل قول: بعد از اون لطفا بفرمائید در این دسته بندی روتکیتها در چه جایگاهی قرار می گیرن.
و در آخر می شه بفرمائید شما در چه رینگی ویروس می نویسید؟ و اگر امکانش هست چندتا نمونه از ویروس ها برای رینگ های مختلفی که نوشتید یا به طور سرویس مود اجرا می شن رو هم اینجا قرار بدید تا بیشتر با کارهای شما آشنا بشیم.
فکر می کنم این سوالات یادتون رفته...

۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۲۵:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, saeedsmk, grimm
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 46
( 1848 تشکر در 489 ارسال )
ارسال: #14
@STR_virus
اصطلاح"باگ" رو منبعش رو بگو.هرچندمنبعی نداره
هنوز هم که در سال 2014 هستیم .دسته بندی برای روکیت-ویروس-تروجان-کرم-و..... که هنوز هم دارن به اسمشون اضافه میشه .نداریم.چرا؟چون هیچکدومشون از سال 2005 به بالا قانون های همدیگرو رعایت نمیکنن.و دارن با هم ترکیب میشن.و اسم های جدیدی رو خلق میکنن.
هیچ دسته بندی وجود نداره.در آن واحد یه ویروس میتونه یک روکیت باشه و هم یه تروجان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۴۷:۲۹، توسط NO DONGLE.)
۰۹-مهر-۱۳۹۳, ۱۸:۳۷:۰۳
تشکر شده توسط : grimm, Di Di
STR_virus آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #15
NO DONGLE
با سلام
انگار شما اشتباه متوجه شدید از اصطلاح *باگ* برای توصیف سریع یک ویروس بکار می رود نه دسته بندی فکر کنم قبلا توضیح دادم.
در گروهای ویروس نویسی مثل گروه خودمون*STR* وقتی ویروسی نوشته میشه از اصطلاح *باگ* برای توصیف سریع ویروس به گروهای دیگه استفاده میشه منبع یا سایتی رو نمی شناسم که درباره ویروس و باگ براتون توضیح بده حتی از مدیر گروهمونم پرسیدم ولی اون گفت:
اصطلاحاتی مانند *باگ*و*اسپی*و*پی اس*و..... فقط در چنین گروهایی بکار می رود.
اما براتون لیستی از این اصطلاحات و توضیحاتی دربارشون تهیه می کنم تا شما نیز آشنا شوید.
Di Di
با سلام
من شمارو به نشان دادن قدرت در مورد ویروس ها دعوت نکردم من فقط خواستم اگر سورسی ,چیزی دارین لینکشو بذارید ما
هم استفاده کنیم فقط همین!! خودمم راهایی بلدم اما فقط خواستم از دانش شماودیگر دوستان به دانش اندک خودم کمی اضاف کنم
۱۱-مهر-۱۳۹۳, ۲۳:۲۷:۱۷
NO DONGLE آفلاین
مدیر بخش نفوذ و امنیت

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 46
( 1848 تشکر در 489 ارسال )
ارسال: #16
پس منبعی نداره :)

نه خیر من درست متوجه شدم قسمت اول عرایضم شما بودید و قسمت بعدی در باره ی دسته بندی بود
من نیازی به این استافها ندارم .چون اساسا ویروس نویس ها رو برنامه نویس نمیدونم.اکثرشون هم لمر هستند.درضمن ویروس نویسی یکی از ساده ترین مباحث و در عین حال خنده دار ترین است از نظرمن.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۵۲:۰۷، توسط NO DONGLE.)
۱۲-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۲۱:۵۴
تشکر شده توسط : Di Di, grimm
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #17
(۱۱-مهر-۱۳۹۳, ۲۳:۲۷:۱۷)STR_virus نوشته است: NO DONGLE
با سلام
انگار شما اشتباه متوجه شدید از اصطلاح *باگ* برای توصیف سریع یک ویروس بکار می رود نه دسته بندی فکر کنم قبلا توضیح دادم.
در گروهای ویروس نویسی مثل گروه خودمون*STR* وقتی ویروسی نوشته میشه از اصطلاح *باگ* برای توصیف سریع ویروس به گروهای دیگه استفاده میشه منبع یا سایتی رو نمی شناسم که درباره ویروس و باگ براتون توضیح بده حتی از مدیر گروهمونم پرسیدم ولی اون گفت:
اصطلاحاتی مانند *باگ*و*اسپی*و*پی اس*و..... فقط در چنین گروهایی بکار می رود.
اما براتون لیستی از این اصطلاحات و توضیحاتی دربارشون تهیه می کنم تا شما نیز آشنا شوید.
Di Di
با سلام
من شمارو به نشان دادن قدرت در مورد ویروس ها دعوت نکردم من فقط خواستم اگر سورسی ,چیزی دارین لینکشو بذارید ما
هم استفاده کنیم فقط همین!! خودمم راهایی بلدم اما فقط خواستم از دانش شماودیگر دوستان به دانش اندک خودم کمی اضاف کنم
دوست خوبم

پس معلوم شد قضیه 100 باگی و .... چی بوده و از کجا اومده!
اما یه توصیه دوستانه به مدیرتون!! داشتم، بهشون بفرمائید "باگ" یک اصطلاح در برنامه نویسی است و هیچ ربطی به ویروس و ... نداره و تصادفا اگر یکی بشنوه خدای نکرده ممکنه بهتون بخنده!

همچنین مشخصه که در مورد رینگ و زینگ و روتکیت و دیباگر و .... هم اطلاعاتی ندارید و به همین جهت تکلیف اون 234 تا ویروسی که می گید نوشتید مثل روز روشنه!!

در نهایت برای شما و مدیر و سرپرست و کمک مربی و .... گروهتون آرزوی توفیق الهی دارم، شما که مشخصه خیلی واردید اما اگر داداش کوچولو یه وقتی سوالی ، مشکلی چیزی داشت اشکال نداره بزار بیاد بپرسه :)

۱۲-مهر-۱۳۹۳, ۰۹:۱۴:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, grimm

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Rolleyes سورس ویروس ساده در عین حال خطر ناک با ویژال بیسیک Ghoghnus 0 1,238 ۱۱-اسفند-۱۳۹۷, ۱۵:۴۹:۰۴
آخرین ارسال: Ghoghnus
Exclamation ورژن جدید ویروس Setup.exe Morpheus 41 44,952 ۲۳-شهریور-۱۳۹۵, ۱۶:۳۴:۵۴
آخرین ارسال: babyy
  ویروس یابی! 1نفر 7 5,344 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۲:۵۰:۰۳
آخرین ارسال: 1نفر
  حذف ویروس های TMP! student-p 4 6,350 ۰۴-اسفند-۱۳۹۴, ۱۱:۵۹:۰۷
آخرین ارسال: imenbazar
  استخراج امضا های ویروس ها از دیتابیس آنتی ویروس hadiranji 1 2,526 ۱۳-بهمن-۱۳۹۴, ۱۲:۵۰:۵۵
آخرین ارسال: lord_viper
  ویروس یا تروجان مخرب خطرناک 123659 51 39,687 ۱۹-بهمن-۱۳۹۳, ۰۰:۳۷:۲۵
آخرین ارسال: omid_phoenix
  ویروس تبلیغاتی helma 8 7,959 ۱۷-بهمن-۱۳۹۳, ۰۵:۱۶:۴۴
آخرین ارسال: NO DONGLE
Exclamation [فوری] ویروس کودر کمک فوری alir32a 4 4,325 ۱۵-بهمن-۱۳۹۳, ۱۸:۵۱:۰۸
آخرین ارسال: NO DONGLE
  غیر قابل شناسایی کردن ویروس در VB6 crab 8 10,534 ۰۶-مهر-۱۳۹۳, ۰۱:۰۸:۴۸
آخرین ارسال: grimm
  سورس کد ویروس Mr.pRoGraMmer 33 41,240 ۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۶:۲۳:۳۳
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r

پرش به انجمن: