امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط با سرور Voice یاهو
نویسنده پیام
W-I-L-S-O-N آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 6
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Question  ارتباط با سرور Voice یاهو
دوستان خسته نباشید
یه مشکل پیدا کردم که 1 هفته دارم باهاش کلنجار میریم ولی به نتیجه نمیرسمAmaze
من میخوام بدون استفاده از yacscom.dll و با استفاده از Winsock به سرور Voice یاهو کانکت بشم و تا قسمت Voice On هم پیش رفتم یعنی آیدی وارد روم میشه VC میگیره ولی نمیتونم Audio On کنم یعنی بعد از فرستادن پکت Audio On باید لیست آیدی هایی که داخل روم VC دارن دریافت بشه ولی نمیشه دیگه پکتی هم که من برای Audio On سند میکنم اینه که هم از یاهو مسنجر Snif شده هم از بقیه Program های Vc و 99.9% مطمئنم پکت عیناً همونه ولی ...
کد:
Dim TXT3 As String
Dim TXT2, YmsgID As String
YmsgID = ID.Text
TXT3 = Right(Split(Data, "CA!Y")(0), 4)
TXT2 = Chr(0) & Chr(164) & String(2, Chr(0)) & Chr(129) & Chr(201) & Chr(0) & Chr(48) & TXT3 & String(40, Chr(0)) & Chr(128) & Chr(204) & Chr(0) & Chr(112) & String(4, Chr(0)) & Chr(67) & Chr(65) & Chr(33) & Chr(89) & Chr(0) & Chr(7) & String(6, Chr(0)) & Chr(11) & "Zexe=YPager&sig=&app=mc(8, 1, 0, 421)&u=" & YmsgID & "&ia=us&lib=yacscom(47)&in=&out="
Vc.SendData TXT2

این پکت این کد سند میکنه( به علت نا سازگاری کارکترها با فروم به صورت عکس قرار دادم)

[تصویر:  Packet.png]

Help MeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeHappy
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۴۹:۲۹، توسط W-I-L-S-O-N.)
۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۱۴:۰۲:۳۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط visual basic با دیگر نرم افزارها cortex-m3 2 3,317 ۳۰-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۱۱:۲۳
آخرین ارسال: kimiafars
  سورس کد بدست اوردن ادد لیست یاهو storng_function 15 17,977 ۱۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۷:۱۷:۱۰
آخرین ارسال: majid12376
Exclamation درخواست ارسال پی ام در یاهو alipc1 8 6,093 ۲۲-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۱۱:۵۶
آخرین ارسال: Ghoghnus
Sad سوال در مورد ارسال پی ام در یاهو مسنجر blackhacking21 6 5,269 ۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰:۵۱
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکل ارتباط adodc با پایگاه داده access siana_k1980 6 6,094 ۰۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵:۳۲
آخرین ارسال: shey2nak
  دانلود سورس روبات یاهو Pr0grammer 7 11,814 ۰۲-شهریور-۱۳۹۱, ۱۷:۵۷:۲۹
آخرین ارسال: amir-mj
  سورس ربات تبلیغاتی یاهو BS-Spammer که خودم نوشتم (فقط برای آشنایی دوستان با ساخت اسپم +behnam+ 26 23,583 ۱۲-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۵۱:۰۵
آخرین ارسال: bermuda01
  ارتباط aliarchin 2 3,729 ۱۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۸:۳۶:۰۸
آخرین ارسال: Ghoghnus
  برنامه کلاینت سرور و مشاهده تصویر با دوربین (وبکم) goldpower 0 2,686 ۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۴:۱۴:۳۰
آخرین ارسال: goldpower
  عدم ارتباط با دیتابیس sahand87 5 5,523 ۰۹-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰:۳۳
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS