امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حذف نویز سنسورهایی که با سیم بلند به میکرو متصلند
نویسنده پیام
hamed_458 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 50
( 21 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #12
RE: حذف نویز سنسورهایی که با سیم بلند به میکرو متصلند
امروز نشستم 30 متر کابل فلتو با فویل قلیون شیلدار کردم و صل کردم به مدار بدتر شد که بهتر نشد .آی خودمو فحش میداما.4 ساعت طول کشید یعنی بیچاره شدم.
بعدش نشستم تحقیق کردم راجع به کابل های شیلددار اکثرا کابل شبکه بود .stpو utp کسی از دوستان میدونه چه نوع کابلی میتونم استفاده کنم منظورم اسم کابله آخه انواعشون زیاده و چه کانکتوری میشه استفاده کرد .؟؟
۱۷-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷:۰۳
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #13
برو تو فروشگاه بگو سیم شیلدار بلندگو میخوام (فروشگاههایی که دزدگیرو پخش صوت نصب میکنن با میفروشن )اونا بهت سیمهایی رو نشون میدن که تک زوج و دو زوج یا بیشترن بهش دقت کنی میدونی کدومش رو بخری

اون کاری که کردی برای شیلد کردن دقیقا یک انتن درست میکنه که یه نویز را برات کریر میکنه روی سیمها و در نهاینت مدارت ولی باز هم میگم بهترین راه استفاده از کودری هست که با میکرو بسازی و با سریال به میکرو اصلیت وصل کنی

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۲:۲۸، توسط kimiafars.)
۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۰:۵۷
تشکر شده توسط : babyy, hamed_458, Ambassador
hamed_458 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 21 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #14
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۲۱:۴۰:۵۷)kimiafars نوشته است: برو تو فروشگاه بگو سیم شیلدار بلندگو میخوام (فروشگاههایی که دزدگیرو پخش صوت نصب میکنن با میفروشن )اونا بهت سیمهایی رو نشون میدن که تک زوج و دو زوج یا بیشترن بهش دقت کنی میدونی کدومش رو بخری

اون کاری که کردی برای شیلد کردن دقیقا یک انتن درست میکنه که یه نویز را برات کریر میکنه روی سیمها و در نهاینت مدارت ولی باز هم میگم بهترین راه استفاده از کودری هست که با میکرو بسازی و با سریال به میکرو اصلیت وصل کنی
دقیقا منم می خوام همین کارو کنم چون حساسیت کار خیلی بالاست می خوام از پروتکل rs485استفاده کنم ولی نیمیدونم حتما هر دو طرف باید میکرو داشته باشم یانه .یعنی هم سنسورها و هم برد اصلی باید میکرو توش به کار رفته باشه.اینجا فقط برد اصلی من میکرو داره .
اگه بخوام از این پروتکل استفاده کنم بازم باید از کابل شیلددار استفاده کنم یا نه؟؟
۱۸-تير-۱۳۹۲, ۰۰:۳۱:۴۹
hamed_458 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 21 تشکر در 17 ارسال )
ارسال: #15
چندتا مطلب دانلود کردم راجع به پروتکل RS 485 امیدوارم استارتی باشه واسه ادامه این بحث و به نتیجه رسوندن اون.به امید خدا با همکاری دیگر اعضا این بحثو به یک نتیجه مطلوب میرسونیم.
rs485
rs485 -2
۱۹-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳:۰۰
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #16
بله سمت سنسورها هم باید میکرو بزارید و بستگی به باود ریدی که میزارید میتونید از سیم معمولی سه نخ یا دو زوج تلفنی استفاده کنید بدون اینکه نویز بگیره البته برای ارتباط دو میکرو نیازیبه 485 نیست خودشون میتونن با باود رید کم به هم وصل بشن و یا میتونی یه انکودر درست کنی که ولت را درون سیمها هدایت کنی اینم یه راه دیگه هست و ارتباط موازی یا پارالل رو شبیه سازی کنی البته اینجوری نویز دیگه نداری و میتونی با اپتو ایزوله کنی ولی تعداد سیمهات بالا میرن و پایه های زیادی از میکرو درگیر میشن ولی اینم یه راه هست دیگه

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۹-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۰۵:۰۹
تشکر شده توسط : babyy, hamed_458, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاهش نویز avr ؟ mega16 0 531 ۱۱-آبان-۱۳۹۹, ۰۹:۳۶:۲۵
آخرین ارسال: mega16
  حذف نویز ADC میکرو برای اعمال ولتاژ 20 میلی ولت ؟ mega16 18 3,428 ۳۱-خرداد-۱۳۹۹, ۱۱:۱۵:۳۴
آخرین ارسال: a.mehran
  [فوری] کمک درباره نویز گرفتن میکرو avr عابد مقدسیان 8 3,322 ۱۱-بهمن-۱۳۹۷, ۲۲:۴۱:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  [سوال] مشکلات نویز گرفتن میکرو کنترلر avr عابد مقدسیان 5 1,973 ۱۷-آبان-۱۳۹۷, ۱۸:۰۰:۱۸
آخرین ارسال: alimogmov
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  [فوری] وجود نویز در کانتر sadegh1rezaei 3 2,110 ۱۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۵:۳۱:۱۵
آخرین ارسال: sadegh1rezaei
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
  محافظت از LCD در برابر نویز arash67 12 13,693 ۲۲-آذر-۱۳۹۲, ۱۴:۰۸:۰۶
آخرین ارسال: mehdigostar
  نویز روی میکرو a.mehran 16 9,734 ۲۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۵۸:۰۵
  نویز در تابلو روان ali_1500max 5 5,055 ۲۹-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶:۲۹