امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در پاور میکرو و گیرنده پارس( یا همون tsop 1738)
نویسنده پیام
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #34
RE: مشکل در پاور میکرو و گیرنده پارس( یا همون tsop 1738)
اره اگه به جای ماژول از سیم استفاده کنی امکانش هست

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۰۷-دى-۱۳۹۳, ۱۱:۳۶:۱۴
تشکر شده توسط : HamidSay
HamidSay آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 44
( 34 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #35
(۰۶-دى-۱۳۹۳, ۲۱:۵۴:۱۴)patmatp نوشته است: سلام
منظورم از صفر صفره این بود که در مورد ریموت چیز زیادی نمی دونم
ولی الان بعد از کلی گشت زدن توی اینترنت یه چیزایی فهمیدم.
ممنون لطف کردی
اگه بخوام این فرستنده گیرنده را توی پروتئوس شبیه سازی کنم( مثلا به پایه فرستنده ای سی فرستنده را به پایه data ای سی گیرنده ( atmega) وصل کنیم)ایا امکانش هست؟

سلام
ببین دوست عزیز من هنوزم منظورتو از " درمورد ریموت" نفهمیدم، آخه ریموت یه چیز خیلی کلی و بزرگه(البته وقتی بخوای تو این تاپیک و تو یه پست توضیح بدی Wink ) پس کم و کاستی رو ببخش لطفن...
اما حالا که از تو اینترنت فهمیدی میشه ریزتر شد و هم کار ما راحتر میشه و هم شما به جوابت راحتر میرسی. والا راستشو بخوای منم بعد کلی سرچ به اینجا رسیدم(ی 2-3 ماهی حداقل طول کشید)

درمورد سوال آخرت هم اینکه تا اونجا که من میدونم با pwm نمیشه چون همونطور کی تو اسیلسکوپ دیدی یک یعنی هر13 میکرو ثانیه toggle میشه پس اگه با pwm به آی سی دیگه وصلش کنی در واقع تمام این فرکانس ها ثبت میشه، اصلن کار اصلی این گیرنده 3 پایه اینه که با یه فیلتر این فرکانس 36 کیلو رو به ی ولتاژ ثابت تبدیل میکنه..
ولی حالا اگه شما میخوای برا تست تو پروتئوس میشه بجا pwm از یک منطقی استفاده کنی با همون زمان ها بعد دیکدش کنی(اگه میخوای تو مدار واقعی از این گیرنده استفاده کنی باید صفر رو یک کنی و یک رو صفر)
امیدوارم جواب سوال رو داده باشم
سوال دیگه ای داشتید خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم Wink

رسیدن به آرزو لذت بخشه، اما تلاش برای رسیدن به آرزو لذت بخش ترین قسمت زندگیه...
۰۸-دى-۱۳۹۳, ۰۲:۳۸:۲۹
تشکر شده توسط : رسول, patmatp
patmatp آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 15
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #36
نقل قول: ببین دوست عزیز من هنوزم منظورتو از " درمورد ریموت" نفهمیدم، آخه ریموت یه چیز خیلی کلی و بزرگه(البته وقتی بخوای تو این تاپیک و تو یه پست توضیح بدی Wink ) پس کم و کاستی رو ببخش لطفن...
نه خواهش می کنم. فکر کنم من باید عذر بخوام با سوالات خیلی ابتدایی. توضیحات شما و دوستان همه مفید هستند.

سوال اصلی من در رابطه با تشخیص کدهای ارسالی توسط ریموت و تنظیم فرکانس میکرو گیرنده است.
دقیق کار این ای سی دکدر را نمی فهمم. در عمل چرا ولی در شبیه سازی نه. چون سیگنال خروجی فرستنده یک موج ترکیبی از صفر و یک است. پس در هر حال فکر می کنم در شبیه سازی نیازی به این آی سی نیست.[/quote][/code]
سوالاتم زیاده ولی می خوام یه کم بیشتر سرچ و مطالعه کنم و بعد سوالاتم را بپرسم که شما ها را هم با سوالاتم خسته و کلافه نکنم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۹:۱۸:۵۹، توسط patmatp.)
۰۸-دى-۱۳۹۳, ۱۸:۵۴:۴۶
تشکر شده توسط : HamidSay
HamidSay آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 44
( 34 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #37
نقل قول: نه خواهش می کنم. فکر کنم من باید عذر بخوام با سوالات خیلی ابتدایی. توضیحات شما و دوستان همه مفید هستند.
نه بابا این چه حرفیه منم وقتی از یه موضوع سر در نمیارم همینم Wink

نقل قول: سوال اصلی من در رابطه با تشخیص کدهای ارسالی توسط ریموت و تنظیم فرکانس میکرو گیرنده است.
دقیق کار این ای سی دکدر را نمی فهمم. در عمل چرا ولی در شبیه سازی نه. چون سیگنال خروجی فرستنده یک موج ترکیبی از صفر و یک است. پس در هر حال فکر می کنم در شبیه سازی نیازی به این آی سی نیست.

والا اینطور برات بگم که اولن مشکل فقط از موجای مزاحم و نور خورشید که برا خودشون تو عمل غولی هستن، نیست... بلکه فقط تصور کن داری برنامه مینویسی و بجای این آی سی یه گیرنده معمولی ال ای دی گذاشتی یا همون سیم تو شبیه ساز بعد میخوای موجایی که میاد رو دیکد کنی،
اول باید کاری کنی که وقتی پایه صفر(یا یک) شد یه تایمر رو روشن کنه برا اندازه گیری زمان یک بودن...
حالا باید کاری کنی که میکرو فاصله زمانی کوتاه مثل 13 میکرو ثانیه تغییر ولتاژ رو نادیده بگیره(حالا بماند که تو عمل باید کاری کنی که حتما تشخیص بده که هر 13 میکرو ثانیه موج تغییر حالت بده برا جلوگیری از پارازیت یا نور خورشید یا هر چیز دیگه.....هوووووو دنیایی داره برا خودش)

اگه بتونی یه برنامه اینجوری بنویسی که دمت گرم، میتونی تو شبیه سازی ازش استفاده کنی (یا حتی تو عمل ولی خب چه کاریه وقتی میشه با 2000 تومن همه ی این کارا رو کرد تازه موج رو هم تقویت میکنهCool)

من یه نمونه از برنامه ی دیکد خودمو اینجا میزارم اگه بسکام رو میتونی بخونی و میخوای بگو که برنامه کاملشو برات بزارم تا خودت بتونی بهتر روش فکر کنی

کد:
Irc2:

Start Timer2
C = 0
Bham = 1
Timer2 = 0
Do
Do
  If Timer2 > 250 Then Goto Ch2
Loop Until Pind.2 = 1
Oham(bham) = Timer2
Timer2 = 0
Do
  If Timer2 > 250 Then Goto Ch2
Loop Until Pind.2 = 0
Zham(bham) = Timer2
Timer2 = 0
Incr Bham
Ch2:
Loop Until Bham > 24 Or Timer2 > 250
                                                    'lll offf
Numham(1) = 0 : Numham(2) = 0 : Numham(3) = 0 : Numham(4) = 0
Cham = 28
For Aham = 1 To 20
If Oham(aham) > 70 And Oham(aham) < 115 Then

Cham = Aham - 1
  For Bham = 1 To 5
  Yham = Cham + Bham
  Ooham(bham) = Oham(yham)
  Zzham(bham) = Zham(yham)
  Next Bham

Bham = 0
  If Ooham(2) > 44 And Ooham(2) < 62 Then
  Cham = 35
  If Zzham(3) =< Cham Then Bham = Bham + 1
  If Zzham(4) =< Cham Then Bham = Bham + 2
  If Zzham(5) =< Cham Then Bham = Bham + 4
  End If

Select Case Bham
  Case 1 : Incr Numham(1)
  Case 2 : Incr Numham(2)
  Case 3 : Incr Numham(3)
  Case 4 : Incr Numham(4)
  Case Else : Bham = 1                                      'none
  End Select

End If

Next Aham

For Aham = 1 To 28
Oham(aham) = 0 : Zham(aham) = 0
Next Aham

Aham = 222
If Numham(4) >= 2 Then Aham = 4
If Numham(3) >= 2 Then Aham = 3
If Numham(2) >= 2 Then Aham = 2
If Numham(1) >= 2 Then Aham = 1
Select Case Aham
Case 1
C = 4
Case 2
C = 16
Case 3
C = 12
Case 4
C = 8
End Select
If Aham > 0 And Aham < 5 Then
Call Remote
End If

Stop Timer2
Goto Lo
این برنامه اصلیه برا دیکد و تبدیلش به شماره(که یه ذره سخته برا درک!)

اصلن اینو ولش کن خواستم حذفش کنم گفتم شاید بودنش خالی از لطف نباشه برا ش کسایی که پیشرفته تر هستن یا خود شما تو مراحل بالاتر...
پایینی بهتره

کد:
Irc1:
Set L3
Timer2 = 0
Do
Do
  If Timer2 > 250 Then Goto Ch1
Loop Until Pind.2 = 1
J(bham) = Timer2
Timer2 = 0
Incr Bham
Do
  If Timer2 > 250 Then Goto Ch1
Loop Until Pind.2 = 0
J(bham) = Timer2
Timer2 = 0
Incr Bham
Ch1:
Loop Until Bham > 56 Or Timer2 > 250
Waitms 200

For Bham = 1 To 56
Eb(bham) = J(bham)
J(bham) = 0
Next Bham
Waitms 700
Reset L3
Goto Lo
اینم زمان تمام صفر و یک ها رو به اندازه 4.5 تا نمونه(اگه تو اون عکسی که گذاشتم دقت کنی هر نمونه یا سیکل از 6 جز تشکیل میشه: لیدر، آدرس، سه بیت داده، یه بیت برا پایان... که هر کودومشون 1 ضفر و 1 یک هست که میشه کلن 12 تا=> 56/12) میگیره بعد اونا رو تو یه متغییر که تو eeprom تعریف شد ذخیره میکنه(البته میشه با print یا lcd اونو تو شبیه ساز یا lcd نشون داد) من اینجوری نوشتم تا زمانای حدودی دستم بیاد بعد مثل بالا یه بازه برای هر موج در نظر گرفتم که تو کد اولی هست...
طرز کارش هم اینجوریه که تو برنامه اصلی منتظر میشه تا پایه ای که به گیرنده وصله صفر بشه بعد میاد تو این زیر روال
فعلا با همینا یه ذره کلنجار برو تا دستت بیاد که من چی میگم بعد اگه سوالی داشتی در خدمتم
تا بعد Wink

رسیدن به آرزو لذت بخشه، اما تلاش برای رسیدن به آرزو لذت بخش ترین قسمت زندگیه...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-دى-۱۳۹۳, ۱۶:۰۴:۵۶، توسط HamidSay.)
۱۱-دى-۱۳۹۳, ۰۳:۳۵:۳۵
تشکر شده توسط : a.mehran, رسول

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در پاک کردن برنامه میکرو Salam7 1 398 ۲۹-بهمن-۱۴۰۰, ۲۲:۵۰:۴۴
آخرین ارسال: 1نفر
  فرستنده گیرنده مادون قرمز 4 کاناله مادون قرمز با avr ؟ mega32 3 3,101 ۲۸-فروردین-۱۳۹۶, ۰۹:۲۴:۱۶
آخرین ارسال: agape
  مشکل دریافت متن از پورت سریال میکرو sajadcut 1 3,260 ۱۲-آبان-۱۳۹۵, ۲۲:۱۰:۲۳
آخرین ارسال: behzady
  ساخت تابلو روان و ساعت هوایی گردون یا همون Propeller Clock با موتور فن !!! t3r!p3000 85 91,068 ۲۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۱:۴۴:۳۸
آخرین ارسال: taherehselseleh
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  مشکل در هنگام بوت شدن ویندوز و اجرای دستورات میکرو unforgiven 3 3,732 ۳۱-مرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۴۷:۲۵
آخرین ارسال: unforgiven
  مشکل ارتباط میکرو با ماژول sim908 saba7darya 15 8,907 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز rezamajdi 2 3,082 ۰۸-بهمن-۱۳۹۴, ۰۰:۱۰:۴۸
آخرین ارسال: rezamajdi
  [سوال] ساخت فرستنده و گیرنده با ماژول ask sajjad12 1 3,038 ۲۱-مرداد-۱۳۹۴, ۰۶:۱۶:۳۴
آخرین ارسال: sajjad12
  delay در فرستنده-گیرنده ASK 315MHz با AVR cortex-m3 0 1,915 ۲۱-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۵۸:۳۷
آخرین ارسال: cortex-m3

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS