امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محافظت از داکیومنت های متنی
نویسنده پیام
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 0
( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #1
محافظت از داکیومنت های متنی
دوستان سلام
نیازمند یاری سبزتان هستم ...
من کتاب تالیف کردم و چون ارائش بصورت مکتوب با توجه به شرایطی که ناشران دارند برام بصرفه و معقول نبود تصمیم گرفتم اون رو بر روی سی دی بصورت نرم افزاری ارائه بدم...
متن حدودا 400 صفحه هست و در یک فایل ورد تایپ شده.
قصد من اینه که متن این کتاب (که البته مصور هم هست) رو جوری ارائه بدم که فقط قابل نمایش و پرینت باشه و نشه ازمتنش کپی گرفت و فایلش رو در اختیار دیگری گذاشت.
این روش ها رو امتحان کردم تا الان:

1)خوب روش معمول اینه که فایل متن ورد بصورت PDF در بیاد و بعد ما فایل PDF ساخته شده رو درش عملیات کپی و انتخاب متن رو غیر فعال بکنیم.بعد این فایل روی سی دی رایت بشه و واسه اینکه نشه از رو سی دی کپیش کرد اونو رو سی دی با نرم افزارهایی مثل CDSecure یا WINISO و یا TZ مخفی کرد و واسش مسیر مجازی گذاشت.
این روش مناسب نیست.چون فایل مخفی شده رو راحت میشه با نرم افزارهایی مثل IsoBuster کپی کرد.
نظر شما چیه؟؟؟

2)روش دیگه اینه که اون رو درون یه زبان برنامه نویسی بیاریم و قفل هایی نرم افزاری مثل Activitation رو روش اعمال کنیم.فایل EXE و پکیج رو در نهایت روی سی دی رایت کنیم.
واسه آوردن فایل ورد مثلا روی یه فرم در وی بی میشه از کنترل OLE Object استفاده کنیم.و سپس فایل ورد رو نه بصورت لینک که فایل اصلی رو بخوا بلکه بصورت Embed شده وارد این کنترل کنیم.و سپس ویرایش فایل رو غیر فعال کنیم در زمان اجرا...
این روش هم قابل استفاده نیست.چون کنترل OleObject در کمال تعجعب متن و عکس های فایل ورد رو کامل میاره اما قابلیت اسکرول کردن و رفتن به صفحات بعدی رو نداره.

3)گویا برنامه نویسان وی بی هم به فکر این قضیه بودن. توی کامپوننت های وی بی یه کامپوننتی به نام:
Microsoft Word Picture
وجود داره.این کنترل هم مختص فایل ورده.و نمایش اون تو وی بی هستش اما باز هم اسکرول نداره ...

دوستان من که دیگه روشی به ذهنم نمیرسه
لطفا کمک کنید...
پیشاپیش دست گلتون درد نکنه.

شرکت توسعه گران سیستم پارسا
http://www.psdco.ir
۰۸-شهریور-۱۳۸۶, ۲۰:۳۰:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #2
RE: محافظت از داکیومنت های متنی
من قبلا مشابه این رو انجام دادم. برای این کار باید فایل رو از متن به عکس تبدیل کرد تا نشه متن رو کپی کرد. بعد از اون عکس ها رو داخل یه فایل EXE قرار می دیم و مثل ورد اسکرولش می کنیم و می شه راحت پیرنت گرفت ازش ( می شه پرینت هم نگرفت ) . اما کاری که من کردم برای سه چهار صفه بود نه 400 صفحه.
پیشنهاد می کنم این بار تصویر رو به صورت Encrypt شده داخل دیتابیس ذخیره کنیم تا حجم برنامه زیاد نشه. البته راه های بهتری هم شاید باشه ولی قفل گذاری رو سی دی اصلا مناسب نیست.

۰۸-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۱۷:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #3
ممنون از توجهت دوست عزیز
این روش رو هم امتحان کردم اما همونجور که فرمودین واسه 400 صفحه خیلی عذاب آور میشه
در ضمن من فکر میکنم ذخیره این حجم فایل متنی همراه با عکس در دیتا بیس در شرایطی که ما هیچ عمل دیتا بیسی روش نمی خواهیم انجام بدیم بهیچ وجه منطقی نیست.و حاضر به انجامش نیستم چون پاک کردن صورت مسئله است.
نمیدونم شاید روش اول و آخر همون PDF باشه ...
الان PDF های تخصصی رشته عمران با قیمت های بالای 100 هزارتومان برای هر سی دی در بازار وجود داره که از همون باصطلاح تکنیک قفل سی دی و مخفی ساز ی استفاده کردند.نمیدونم شاید بشه فرض رو بر این گذاشت که همه، اطلاعات چگونگی استخراج فایلها رو ندارن (هرچند یکی بدونه کافیه .... !!!! ....)

همچنان بیصبرانه منتظر شنیدن نظراتتون هستم ...

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۱۶:۴۴:۴۶، توسط psdcompany.)
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۱۶:۴۱:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #4
با سلام

(( من اينو فقط شنيدم خودم نديديم از اول بگم))
يكي از دوستاي تعميير كار كامپيوتر كه خودش هم تو كار فروش قطعات سخت افزاري هست دو هفته پيش بهم گفت (فكركنم)ال جي يه دي وي دي رايتر داده بيرون كه رو فايهاي پي دي اف قفل ميذاره و نميشه ازشون كپي گرفت و گفت كه فقط رو فايلاي پي دي اف قفل ميذاره
حالا شما جستجو كن ببين شايد همون بتونه كارتو را بندازه

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۱۹:۲۰:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #5
ببین عزیزم، اگه کسی عزمش رو جزم کنه که از کتابت کپی کنه، همه ی این روش هایی که می گی 3 سوت می پره!!!!

1. قفل های آماده رو بریز بیرون که شکستنشون کار 1 سوته!
2. اگه همه صفحات کتابت رو عکس کنی من می دم OCR فارسی کنن، این هم 1 سوته!
3. اگر هم از هر روش دیگه ای استفاده کنی که هیچ جوره نشه کاری کرد، آخرش 400 بار Print Screen می کنم و OCR این هم 1 سوته!

در نهایت با جمع زدن سوت ها می بینی که می شه در 3 سوت هر قفل و هر چیزی که بذاری رو برداشت و از کتابت کپی کرد!!!!!!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۰۸:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

ارسال: #6
1 کی از راه هایی که می شه کرد اینه که بری برای کتابت مالکیت معنوی بگیری که 1 چیزی تو مایه های CopyRight هستش
بعد 1 قفل تلفنی بذاری روی CD (یعنی هر کسی CD رو می خره باید زنگ بزنه به شما، شماره سریالشو بخونه و شما بهش Activation Code fnd)
بعداً اگه دیدی که کتابت تو بازار پخش شده می تونی از همه کسانی که از شما این CD رو خریدن شکایت کنی d:

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۱۸:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #7
ممنون از توجهتون دوست عزیز
هیچ وقت نمیشه امنیت رو صد در صد تامین کرد و همیشه تو کارای امنیتی همه تو دور و یه چرخه هستیم.
از اول تا آخر که باید طرف بتونه بخونتش من هم میخوام خودم قابلیت پرینت رو بش بدم .فقط واسم کپی دستی متن بصورت پیش فرض و کپی فایل و ارائه به دیگران غیر فعال بشه...

۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۲۳:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #8
اما روش دومتون کاری ه که خودم هم قصد انجامش رو دارم البته به جای تلفنی اینترنتیه که همون الگوریتمه ...
موضوع اینه که حالا رو این سی دی که قراره ارائه بشه . توی مرحله پیاده سازی و برنامه نویسی چطوری فایل 400 صفحه ای رو نشون بدم.از چه کنترلی استفاده کنم چیکار کنم که نشه متنش رو دستی کپی کرد.چون EXEهم هست که دیگه فایل جانبی نیست که بخواد کپی شه ...

بنظر من بهترین روشه اما اون تیکه آخر یعنی طریقه نمایش متن توی فرم زبان برنامه نویسی مهمه.
عجیبه کامپوننت word picture مال همینه اما ناقصه چرا معلوم نیست ...

۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۲۱:۲۸:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #9
من برای محافظت از نرم افزارهام روش های زیادی ابداع کرده بودم که تو سطح خودش خوب جواب می داد اما تاحالا برای یه فایل متنی چیزی ننوشته بودم و بهش فکر نکرده بودم ولی الان چند تا راه رو دارم تست می کنم نمی دونم شاید دارم اشتباه می کنم شایدم یه راه جالب برای حل این قضیه پیدا کردم.....
اگه می شه یه برنامه نمونه از اونچه که می خواهید در آینده داشته باشید تا فایل ورد شما رو نمایش بده اینجا بزارید ان شاا... جواب می گیریم.

۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۲۲:۴۳:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

ارسال: #10
فکر می کنم تنها چیزی که دارین بهش می رسین اینه که باید فایل رو تبدیل به عکس کنین و بزنین رو CD
حالا مشکل حجمش می شه!!!!
می تونیدبه صورت دستی با WinRAR زیپ کنین، بعد 1 برنامه با VB بنویسید که وقتی می خواد عکس رو نمایش بده آنزیپ کنه و بعد نمایش بده، فکر می کنم تو سایت www.pscode.com یه مثال از آنزیپ کردن فایل های RAR بود، 1 سری بزن شاید چیزی پیدا کردی.....

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۱-شهریور-۱۳۸۶, ۰۰:۰۴:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
psdcompany آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 12 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #11
دوست عزیز خواهش میکنم منظور دقیقتون از تبدیل متن به عکس رو بفرمایید:
- اگه منظور Print Screen باشه که من تو هیچ رزولوشنی نتونستم عکس با کیفیت بگیرم ازش که تمام صفحه و قابل خوندن باشه
- اگه منظورتون تبدیل باینری متن به عکس هستش که اصل کاره .اما من متاسفانه بلد نیستم!
لطفا دقیقا مشخص کنید :آیا نرم افزاری یا ابزاری وجو د داره که میشه باهاش متن رو به عکس تبدیل کرد؟
آیا منظورتون اینه که همه متن یکجا به عکس تبدیل بشه؟ اونوقت تو چی نمایشش بدیم که اسکرول هم بخوره و نیازی به وجود فایل جانبی نداشته باشه؟؟؟

از توجهتون بینهایت سپاسگزارم.

۱۱-شهریور-۱۳۸۶, ۲۳:۵۷:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محافظت از نرم افزار bitaroos 3 3,247 ۰۵-شهریور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۰:۱۰
آخرین ارسال: Di Di
  نرم افزارهای محافظت از کپی CD , DVD , BlueRay چگونه کار می کنند؟ Di Di 0 2,297 ۰۹-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶:۴۳
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS