امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل برخورد دو نقطه
نویسنده پیام
xsalamx آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 313
( 146 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #12
RE: محل برخورد دو نقطه
سلام
آقاي Di Di اين چيزي که شما مي گيد درست اما,حالا شما فرض کن يه ميخ رو مي خوايم به بدن اين انسان(عکس که خودتون در نظر گرفتيد) بزنيم اگه ما محاسبه کنيم که از اونجايي که ما ايستاديم تا ساعد اون آقا(باز هم منظورم عکس که خودتون گفتيد است)110 سانتر فاصله باشه و ما به دستمون دستور بديم که ميخ رو 110 سانتر به طرف جلو بيار تا ميخ به ساعد برخورد کنه و برخورد هم خواهد کرد(البته اگه تصويري که شما گذاشتيد متحرک نباشه و جا خالي نده) و شخصي که ميخ به بدنش خورده واکنش مناسب رو انجام خواهد داد. اما اگه اون ميخ رو بخواهيم به زانوش بزنيم بايد ميخ ما مسافت بيشتري نسبت به مکان قبلي طي کنه و اين يعني دستور جديد چون در دستور قبل فاصله 110 سانتر بود تا طرف مقابل رو به انجام واکنش وادار کنيم اما در اين حالت بايد دستور جديدي بديم تا ميخ به محل مورد نظر برخورد کنه و شخص آسيب ديده دوباره واکنش مناسب رو در نظر بگيره و انجام بده و اين يعني در نظر گرفتن فاصله بيشتر تا محل برخورد.
پس اين جور که من گفتم مي شه گفت که:چيزي رو که شما مي گيد رو نمي تونيم استفاده کنيم(البته قصد جسارت به حضرت عالي رو نداشتم بخوصوص بعد از اين همه راهنمايي که به من کرديد).
شايد هم من مسئله رو اشتباه فهميدم.
خدا حافظ
۲۷-بهمن-۱۳۸۶, ۰۱:۱۶:۰۵
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #13
RE: محل برخورد دو نقطه
شما پس گفته های من رو یا درست نخوندین یا درست متوجه نشدید .
اون چیزی که مد نظرته کاملا درسته ولی همونطور که گفتم شما ابتدا باید برخورد اولیه رو تشخیص بدی . مراحل تشخیص برخورد اینطوریه :

1-مطمعن بشی دایره یا مستطیل محیطی دو جسم با هم تداخل کردند .
2-در مرحله بعدی دقت سنجش تداخل رو بالا ببری . مثلا دایره یا مستطیل محیطی رو کوچیک تر کنی یا تداخل پیکسل ها رو بررسی کنی و اونجاست که مثلا تفاوت برخورد میخ با دست یا زانو مشخص میشه .

حالا چرا باید مرحله اولیه رو انجام داد ؟ ببینید شما در هر بار ترسیم صفحه مجبور هستی تست برخورد رو انجام بدی . اگر کلا برخوردی بین دایره یا مستطیل محیطی دو جسم پیش نیاد هیچ نیازی نیست که مرحله دوم محاسبات رو انجام بدی . مرحله دوم نیاز داره که از الگوریتمی قرتمند تر و از محاسبات ریاضی پیچیده تری استفاده کنی ( مثل چک کردن کانال آلفا ... ) شما اگر فقط این مرحله رو برای تشخیص برخورد در نظر بگیری و فرضا هیچ برخوردی پیش نیاد ، شما در هر بار ترسیم صفحه ، کلی از قدرت و زمان CPU رو بیخودی صرف اجرای الگوریتم تشخیص برخوردی کردی که هیچ نیازی به اجرا شدن نداشته !!! فکر کنم الان منظورم بیشتر واضح باشه !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۷-بهمن-۱۳۸۶, ۱۲:۲۶:۵۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Wink دادن x و y به دست آوردن رنگ نقطه SayyedAli 1 2,304 ۱۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۳۴:۴۹
آخرین ارسال: pashmaloo
  کمک در تبدیل متن ، مختصات نقطه ، راهنما ، Search 1nafar 13 8,186 ۱۵-تير-۱۳۸۸, ۰۸:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: 1nafar
  حذف چند کلمه بعد از پیدا کردن نقطه در textbox hamed_Arfaee 1 2,545 ۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۲۳:۲۲
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
  نقطه ضعف همه pm senderha...... shagerde-shoma 8 4,243 ۲۴-مرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۵۰:۰۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  فاصله بین دو نقطه ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 6 44,314 ۲۱-فروردین-۱۳۸۷, ۱۸:۱۵:۳۸
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  بدست آوردن رنگ نقطه ای در عکس mehran20_200 2 2,568 ۱۹-اسفند-۱۳۸۵, ۰۳:۰۱:۱۳
آخرین ارسال: Darg

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS