امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال کریستال خارجی به میکرو
نویسنده پیام
namesis آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #12

من هم الان همین مشکل رو دارم.با یه کریستال 16 مگا کدوم گزینه رو انتخاب کنم.بیشتر از دوتاست.
۲۱-خرداد-۱۳۸۶, ۱۱:۴۴:۳۷
newdesign آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 14

( 30 تشکر در 22 ارسال )
ارسال: #13

سلام
من این گزینه رو انتخاب کردم
011111:Ext. Crystal/Resonator High Freq.; Start-up time: 16K CK + 0 ms; [CKSEL=1111 SUT=01]
کریستال 16 با دو تا خازن 27
۲۱-خرداد-۱۳۸۶, ۱۳:۱۹:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
prince_mybb1.2_import13637 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #14

سلام عليکم
من يک ميکروکنترلر ATmega16 دارم.
غير از اولين دفعه يي که ميکرو را پروگرام کردم,هر دفعه که ميخواهم با نرم افزار CodeVisionAVR پروگرامش کنم,اين پيغام خطا را مي دهد:

Chip Signature mismatch
Read: Byte0=FFh Byte1=FFh Byte2=FFh
Must be: Byte0=1Eh Byte1=94h Byte2=03h.

لازم به ذکر است که بگويم,من به پايه هاي 12 و 13 يک کريستال 8MHz وصل کردم.البته من از پروگرامر داخليه خود ميکرو براي پروگرام کردن ميکرو استفاده مي کنم,
اگر منظور از پيغام اين است که بعضي از بيت ها اشتباه است, لطفا نرم افزاري براي تغيير دادن بيت هاي اشتباه به من معرفي کنيد,و اگر ميکرو نياز به پروگرامر پارالل دارد,لطفا نقشه مدار آن را برايم در سايت بگذاريد.
در ضمن من از کابل 6 رشته معمولي و خيلي کوتاه براي پروگرامر استفاده مي کنم.
لطفا مرا کمک کنيد.
بسيار سپاس گذارم.
۲۴-خرداد-۱۳۸۶, ۱۰:۴۸:۵۷
Pardazesh-Gar آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 330
( 630 تشکر در 286 ارسال )
ارسال: #15

سلام
Signature از سه بایت تشکیل می شه این سه بایت نشان دهنده نوع AVR است یعنی میشود شماره IC یا رنج آن را تشخیص داد مثلا mega128 , mega103 تقریبا یکی اند.
من برای پروگرم کردن از مدلPersia Programer PR24 استفاده میکنم. در دفترچه آن نوشته قابلیت پروگرم کردن میکروهایی که signature آنها سوخته است را دارا می باشد. یعنی بی توجه به سه بایت اول میکرو با انتخاب دستی نوع میکرو آن را پروگرم می کند. البته این پروگرمر سریال.
حالا پشیمانم که چرا خودم یک نمونه طراحی نکردم. باید بگم ساخت یک پروگرمر parallel راحتتر از پروگرمر serial است.تمام اطلاعات در datasheet قرار دارد. یک نمونه پروگرمر parallel در همین سایت قرار داده شده من نتونستم اجراش کنم. بسیاری از مشکلات با این پروگرمر حل می شود.
اگر نرم افزاری پیدا کنی که بشود نوع میکرو را ابتدا مشخص کرد شاید این مشکل پیش نیاد. چند تا از خوبهاش در این سایت قرار دارند.
یک احتمال دیگر هم وجود دارد از آنجا که این چند بایت را شبیه به هم خوانده و اینکه سه بایت اول است شاید نوسان ساز مناسب را انتخاب نکردی و اطلاعات نا درست را دریافت کردید.
Read: Byte0=FFh Byte1=FFh Byte2=FFh

---------------------------------------------------------------------------
تیـــز دوم، تیز دوم، تا به سواران برسم
--------------------------------------
۲۴-خرداد-۱۳۸۶, ۱۳:۵۱:۰۴
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #16

احتمال قوی نوی اسیلاتور رو اشتباه انتخاب کردی این ارور یعنی نمی تونه میکرو رو بخونه داره اشتباه می خونه
پروگرامر پازالل هم توی سایت هست فکر کنم high voltage تو اسمش بود
شما اسلاتور خارجی رو هم امتحان کن یعنی یه فرکانس بهش بد 0البته 5 ولت ) شاید بتونه بخونتش

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۵-خرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۳۹:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
طار آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 21
( 139 تشکر در 31 ارسال )
ارسال: #17
RE: اتصال کریستال خارجی به میکرو
من با این پیغام Chip Signature mismatch زمانی توی codevision برخورد کردم که به جای Atmega8 اشتباها Atmega88 رو انتخاب کرده بودم. که با انتخاب درست میکرو مشکل حل شد.

البته متن read و must be آن متفاوت بود.

بعد از دو سال از زمان بارگذاری این پروژه در این سایت و بیش از 5000 بار دانلود شدن آن و نیز چندین ارائه موفق توسط دانشجویان در دانشگاهای مختلف و بیش 1200 بار پاسخگویی به مشکلات و آموزش اجرای پروژه به دوستان از طریق ایمیل. از هم اکنون فایلهای جدید جایگزین فایلهای قدیمی شده است.

دوستان علاقه مند میتوانند برای دریافت فایل word پروژه پلاک خودرو و همچنین کد های اصلی و آشنایی با نحوه اجرا و کارکرد آن از به آدرس زیر ایمیل بزنید.

aban_palan_dalan_delon@yahoo.com

۱۹-اسفند-۱۳۹۳, ۰۵:۵۷:۴۸
تشکر شده توسط : Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  اتصال سنسور lm35 در فاصله 12 متری به میکرو ؟ mega16 3 1,643 ۲۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۲۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
Question کریستال و پروتئوس و یک دنیا مصیبت hmosakazemi 7 12,496 ۳۰-خرداد-۱۳۹۶, ۲۱:۲۹:۱۵
آخرین ارسال: 1نفر
Question اتصال کامپیوتر به میکرو با بلوتوث surena3 0 2,563 ۱۷-فروردین-۱۳۹۶, ۱۲:۲۶:۲۶
آخرین ارسال: surena3
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
Exclamation اتصال به روتر enc28j60 HamidSay 11 7,714 ۲۹-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۲۳:۵۵
آخرین ارسال: HamidSay
  سوال در مورد اتصال حافظه eeprom جانبی به میکرو SBRE77 9 10,467 ۰۷-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۳۱:۲۹
آخرین ارسال: omidrn
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  [فوری] اتصال دوربین گوشی به AVR و نمایش بر روی ال سی دی n96 MN-123 9 7,186 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۲:۵۹:۴۴
آخرین ارسال: MN-123
  کریستال خارجی+کریستال ساعت در atmega8 cortex-m3 1 2,967 ۰۳-مرداد-۱۳۹۴, ۲۰:۱۳:۰۳
آخرین ارسال: sharin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS