امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از ای دو پیرام داخلی میکرو
نویسنده پیام
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 27
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
استفاده از ای دو پیرام داخلی میکرو
سلام..
من می خوام یک ارایه را در ایدوپیرام داخلی میکرو بریزم و توسط یک میکرو دیگه اون ارایه را بخونم و روش پردازش انجام بدم...دفعه بعدی که برق قطع شد و دوباره وصل شد باز هم از ارایه بخونه از ایدوپیرام میکرو اولی و باز کارش را انجام بده...اول اینکه به نظرتون مشکلی تو سرعت خوندن ارایه از ایدوپیرام پیش نمیاد چون باید کار سریع صورت بگیره(از طریق اس پی ای دو میکرو به هم وصل می شند)
دوم اینکه برای اینکار باید از همون دستوراتی که برای کار با ای دو پیرام خارجی استفاده می کنیم برای ارتباط با ای دو پیرام خود میکرو استفاده کنیم؟(مگا 32)
در اخر هم اینکه بعد از چند وقت می خواهیم که اون ارایه را عوض کنیم(از طریق صفحه کلید عوض میشه) ایا وقتی مجددا یک ارایه جدید وارد بشه به طور خود کار روی ارایه قبلی نوشته می شه یا اینکه باید یک جوری اون را پاک کنیم؟

من زیاد وارد نیستم پس اگر مشکلی تو نظرم بود به بزرگیتون ببخشیدم و من را راهنمایی کنید
ممنون
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۰۵:۴۸
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #2
RE: استفاده از ای دو پیرام داخلی میکرو
با سلام :
(اگر منظور شما اییپرم داخلی میکرو است )
1تا استفاده از کریستال خارجی مشکلی در سرعت نیست
2 شمامیتونید ارایه رو تو خانه های دیگر میکرو بریزید و از همون خونه هم بخونید
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۱:۲۱:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
bigbig آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 20

تشکرها : 27
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
ممنون از کمکتون ولی امکان داره بیشتر توضیح بدین (همونطور که گفتم من انچنان وارد نیستم به میکرو)
1- هر کریستال خارجی که شد فرقی نداره؟
2-منظورتون از خانه های دیگه ی "میکرو" را هم نمی فهمم!...
ببینید من یکم بیشتر توضیح میدم کاری که می خوام انجام بدم را , شاید بهتر باشه(با یک مقدار هم تفاوت)...
میکرو مستر , اول داده را از کیبرد میخونه و می ریزه توی یک ارایه بعد هم می خوام این ارایه بره به میکروی اسلیو که قرار هست پردازش روی این ارایه صورت بگیره . اما چون با قطع جریان مجددا داده ورودی از بین می ره (فکر می کنم) باید این داده که در ارایه ذخیره شده , در eeprom داخلی میکرو ذخیره بشه تا بعد از قطع و وصل مجدد جریان دیگر نیازی به وارد کردن همون داده از طریق صفحه کلید نباشه و میکروی اسلیو ارایه را از توی eeprom خودش بخونه و پردازشش کنه ؛ حالا اگر بعد از یک هفته تصمیم گرفتیم که داده جدیدی را پردازش کنیم و اون را وارد کردیم و فرستادیم به اسلیو و اون هم ارایه جدید را بریزه مجددا در eeprom و روی ارایه قبلی (به طوری که ارایه قبلی پاک بشه) و بعد مجدد پردازش روی ارایه جدید و ...

حالا چند تا سوالی که برای خودم پیش میاد را میپرسم شما هم اگر مشکلی تو قسمتی از این روش می بینید بگید لطفا...
1- اینکه وقتی روی eeprom نوشته شد و کار انجام شد , بعدا که بخواهیم داده جدید را بریزیم روی همون ,داده قبلی از بین میره و ارایه جدید در اون محل قرار میگیره یا نه؟ مثلا:
dim ar(256) as eram byte
spiinit
for i=1 to 257
spiin ar(i) , 8
next i
مثلا اینطوری اسلیو ارایه را میگیره و پردازش می کنه . حالا سری بعد که داده جدید وارد میشه و اسلیو میگیرش و توی ارایه ذخیرش می کنه توی eeprom , ایا محتویات ارایه قبلی پاک میشه و داده های جدید در همون ارایه ذخیره میشه؟(من همین را میخوام)

2- 24c256 چند کیلو بایت حافظه داره برای ذخیره ارایه؟ 256 کیلو بایت یا 256 بایت ؟؟؟!!!
3-این برنامه تو کتاب ای وی ار هستش به نظرتون درسته ؟( برنامه دریافت داده از طریق اس پی ای هست با وقفه برای میکرو ی اسلیو ولی تو هیچ قسمتیش از spiin استفاده نکرده برای گرفتن داده ) از کجا می خواد بفهمه که داده ورودی چی هست و در کجا ذخیرش میکنه؟ من هم احتیاج دارم که ارایم را میکرو اسلیوی که وقفش فعال هست بگیره و در eeprom ذخیره کنه ولی این مثال کتاب اقای کاهه برام قابل درک نیست!
enable interrupts
enable spi
on spi masterselect
dim b as byte
spiinit
do
home
lcd"on program"
loop
end

masterselect:
disable interrupts
cls
home
lcd spdr
wait 1
enable interrupts
return

ممنون
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۰۴:۳۵
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #4
سلام
1- شما میتونید از هر کریستالی استفاده کنید (8mhz دراین مورد بهتره)
-2حافظه میکرو دارای چندین خانه (قسمت) است شمامیتونید تا ادرس دهی در هر قسمت بنویسید یا بخونید
-2 اینم با ادرس دهی میتونید حلش کنید
-3 256 کیاو بایت
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۱:۱۰:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] تنظیم دقیق فرکانس داخلی میکرو xxabasxx 6 5,823 ۰۴-آذر-۱۳۹۵, ۰۲:۱۲:۱۳
آخرین ارسال: xxabasxx
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  میکرو و ال ای دی dostane 4 3,376 ۲۴-شهریور-۱۳۹۳, ۱۶:۳۹:۰۰
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] استفاده از میکرو avrبه جای pt2272 a.mehran 0 1,347 ۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۲۶:۳۸
آخرین ارسال: a.mehran
  [سوال] ارسال صدا با استفاده از میکرو به تلفن mohsen_sir 9 7,300 ۲۵-خرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۱۴:۲۹
آخرین ارسال: mohsen_sir
  مشکل استفاده از eeprom داخلی در زمان قطع برق hamed_458 7 6,660 ۲۶-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۱۲:۳۶
آخرین ارسال: Ambassador
  سوال در مورد استفاده از RTC میکرو ÷ علیدلی 4 5,362 ۱۴-خرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۰۹:۰۴
آخرین ارسال: eai
  ریست داخلی میکرو رسول 7 7,998 ۱۸-فروردین-۱۳۹۱, ۱۵:۰۷:۱۰
آخرین ارسال: sharin
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 1 2,810 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۴۷:۴۲
آخرین ارسال: sharin
  استفاده از مقایسه کننده داخلی میکرو SBRE77 0 2,003 ۲۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: SBRE77

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS