امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت ماژول
نویسنده پیام
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #23
RE: ساخت ماژول
نقل قول: قبلش بهتره چارچوب کلی کار تعیین بشه
اگر این تعیین بشه نصف کارا حله دیگه دلخوری پیش نمیاد هرکسی شرایطش رو میگه اگر دیگران پذیرفتن که هیچ اگه نپذیرفتن فردا مشکلی نداریم
فقط برای اسم محصولات وسایت یه فکر کنید تا بعدا هرکی ساز خودش رو نزنه و گروه از هم بپاشه

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۳۰:۴۳
تشکر شده توسط : omid_phoenix, sharin, babyy, Ambassador
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #24
(۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۳۰:۴۳)kimiafars نوشته است:
نقل قول: قبلش بهتره چارچوب کلی کار تعیین بشه
اگر این تعیین بشه نصف کارا حله دیگه دلخوری پیش نمیاد هرکسی شرایطش رو میگه اگر دیگران پذیرفتن که هیچ اگه نپذیرفتن فردا مشکلی نداریم
فقط برای اسم محصولات وسایت یه فکر کنید تا بعدا هرکی ساز خودش رو نزنه و گروه از هم بپاشه

سلام
دوستان من هنوز متوجه نشدم که دقیقاً‌ می خواین چکار کنید! اینکه قراره هزینش از کجا تامین بشه و چه کسانی قراره تولید کنن و ...

START...

۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۵۹:۵۹
تشکر شده توسط : babyy
saber.k آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 176
( 89 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #25
سلام
شما همه هم شهری هستین؟
فکر کنم یکی از مشکلات همین باشه!!
۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۱۵:۲۵
تشکر شده توسط : Ambassador
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #26
نقل قول: اگر این تعیین بشه نصف کارا حله دیگه دلخوری پیش نمیاد هرکسی شرایطش رو میگه اگر دیگران پذیرفتن که هیچ اگه نپذیرفتن فردا مشکلی نداریم
نقل قول: سلام
دوستان من هنوز متوجه نشدم که دقیقاً‌ می خواین چکار کنید! اینکه قراره هزینش از کجا تامین بشه و چه کسانی قراره تولید کنن و ...
ببینید الان ایده ی ساخت ماژول مطرح شدهه. منم یه بردی دارم برای جناب کیمیایی می فرستم و یه ایده هایی سر اون برد رو باهاشون مطرح کردم. امید هم در مورد منبع تغذیه و ... گفت.
کار در این حدود هست ، وقتی اعضا اوکی شد ، این ایده ها رو بررسی می کنیم ببینیم کدوم بهتر از بقیه ان و اشکالات ایده رو رفع می کنیم و شروع می کنیم. هر کس گوشه ای از کار رو می گیرهه.
الان هم سر بازاریابی و طراحی با توجه به اطلاعاتی که دوستان از خودشون دادن تا حدودی حل هست.
بحث های خصوصی تر رو اینجا نمی شه گفت ، اما کار در همین حدود هست ، اعضا که اوکی شد ، یه جای خصوصی بحث های دقیق تر رو دنبال می کنیم.
روشن شد؟
پس مطابق صفحه ی قبل که 3 نفر اعلام کردن ، بقیه هم که مایل هستن اعلام کنن. بعد کار این تاپیک تمام می شه و میریم یه جای دیگه برای ادامه ی بحث.
اگر مطلب دیگه ای هم هست بفرمایید.

نقل قول: سلام
شما همه هم شهری هستین؟
فکر کنم یکی از مشکلات همین باشه!!
سلام. خیر. اگر زمانی احتمال می دادم بتونم همچین گروهی در شهری که هستم دست و پا کنم ، هرگز در این تاپیک شرکت نمی کردم!

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۷:۲۷:۵۷، توسط sharin.)
۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۵:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, saber.k, omid_phoenix
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #27
نقل قول: ابتدا مشخص کنیم بازار چه چیزهایی داغ هست
بعد چه کالاهایی تولید کنیم که اینده دار باشه
برای نرم افزار های اپن سورسمون میخوایم چکار کنیم و تا کجا پیش بریم
راهکارهای امنیتی رو در نظر بگیریم که طرحها لو نره

مدت هاست به این فکر می کنم که واقعاً بازار چه چیزایی داغه،‌ و فکر می کنم این بردهای آموزشی که میخوایم شروع کنیم مختص قشر خاصی از جامعست، اگه درست نیست توجیه بفرمایئد...

نقل قول: برای تبلیغات چه کسانی میتوانند کمک کنند
خب تبلیغات رو خیلی جاها و به شکل های مختلفی میشه انجام داد، من هستم...

نقل قول: چه کسانی حاضرند درصدی و پورسانتی کار کنند
باید دید کارهایی که قراره به افراد واگذار بشه چیا هستن تا نتیجه گیری کنیم که شدنی هست یا نه، اما فکر میکنم اینم روش خوبی باشه.

نقل قول: برای نام واحد چه راه کاری پیاده کنیم
مطمئناً یکی از مهمترین کارهایی ست که باید اول به نتیجه برسیم. میشه اینطورم کار کرد که هر کسی هرجایی که محصول رو به فروش میزاره به اسمه خاص خودش باشه، اگه قراره ایرانویج باشه به اسمه ایرانویج اگه قراره به دست من باشه به اسمه من و ...
این نظر بنده ، گفتم روراست گفته باشم...

نقل قول: ایا همه با گذاشتن صفته و چک موافقند یا نظر دیگری دارند
نمیدونم زیاد منطقی به نظر نمیرسه.

نقل قول: چه کسانی سربازی رفتند برای ثبت شرکت و...
من رفتم.

نقل قول: تحت نام ایران لد فروشگاه بزنیم یا فقط بهمون لینک بدهند
من همون حرف بالا که اگه قراره از ایرالد لینک بخوره به اسمه ایرالد وگرنه اگه قراره از داخل انبردست لینک بخوره به اسمه انبردست و ...

نقل قول: تجهیزات را از کجا وارد کنیم قطعات را چگونه خریداری کنیم
مگه قراره شروع کار چقدر سنگین باشه که به فکر واردات باشیم، بهتره برا شروع از همون تهران یا داخل تهیه کنیم.

نقل قول: اینها تعدای از سوالاتی است که بهتره نظر همه رو بدونیم ؟؟؟؟
من نظراتم رو دادم . خوشحال میشم به تفاهم برسیم تا یه کار متفاوت انجام بدیم...

2تا سوال هم من اضاف کنم:
نقل قول: کیا می تونن نیاز بازار رو در بیارن؟
یکم سخته اما شدنیه،‌این کاریه که هرکسی باید داخل شهر خوش حتماً انجام بده، اینکه چطوری خب بعداً هم میشه صحبت کرد...

نقل قول: کیا می تونن طراحی کنن یا برنامه نویسی ( به منظور ایجاد لایبرری و ... که اگر شد به وقتش گفته می شه ، برنامه نویسی هم ترجیحا C )
نمیدونم طراحی و برنامه نویسی من چقدر بدرد می خوره اما کلاً قدرت تجزیه و تحلیل بالایی دارم :-)

نقل قول:
نقل قول: به نظر بنده اگر به این تعداد افرادی که اعلام امادگی کردند بسنده کنیم نمیتونیم دنبال بازاریابی و تبلیغات بریم که کار رو سخت می کنه اما اگر همه روی یک طرح کار رو شروع کنیم برای دستگرمی و اعتماد بیشتر گروه به
در مورد اینکه همه روی یه طرح کار کنن ، خوب کمی عجیب هست ، آخه بسته به طرح دارهه.
بهترهه کارها تفکیک شده باشه و همپوشانی نداشته باشه ، وگرنه کار جلو نمی رهه. اگر قابل تفکیک هست که اوکی هست.
خب مسلماً همه باید روی یه طرح کار کنیم منتهی همون تفکیکی.

نقل قول: در مورد استخدام بازاریاب ، اگر از بچه ها کسی جور نشد ، موافقم که کسی استخدام بشه و درصدی کار کنه.
اگه قرار باشه به فرض من مسئول فروش باشم خب میرم دنبال بازاریاب، وقتی بتونم محصول زیادتری بفروش (چه خودم و چه به کمک بازاریاب) برسونم خب به همون نسبت هم سودی بیشتری بردم، در کل می خوام بگم این دیگه دسته هرکسیه که چقدر بخواد تواین زمینه فعالیت داشته باشه.

START...

۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۲۶:۰۴
تشکر شده توسط : sharin, kimiafars, babyy, omid_phoenix
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #28
با این حساب تا بحال شدیم 4 نفر که موافقند ما یکی دو روز دیگه هم به دوستان فرصت می دیم تا اگه خواستن همکاری کنند بیان بنویسند
بعد شروع می کنیم نتیجه گیری و...
برد اموزشی شروع کاره البته برد به گونه ی کاربردی خواهیم زد که هرکسی تو پروژه ها هم بتونه استفاده کنه فقط لایبرری هاش فرق کنه
به هر حال نیاز به تعمق داره و اینکه دوستا نظر و ایده سود اورشون را بعد از رسمیت بفرمایند این که می گیم برد اموزشی چون دوستان ایده هاشون را نمی تونند به راحتی در اختیار بذارند
مجبوریم با یه بورد شروع کنیم و چون کسی مایل به گذاشتن صفته نیست به این روش شاید اعتماد سازی کنیم
من که به همه اعتماد دارم اما مثل اینکه دیگران ندارند

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۰۹:۱۲
تشکر شده توسط : Ambassador, sharin, babyy, omid_phoenix
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #29
منم موافقم.
اینکه همه ی بچه ها آدمای خوب و کار درستی هستن که ان شاءالله همینطور هم هستن ، در این مورد شی نیست.
در مورد اعتماد هم بگم ، اینکه بگیم به فلانی اعتماد داریم و ... اینطوری نیست.
نه ما همدیگه رو دیدیم ، نه تاحالا نشست و برخواستی داشتیم نه کاری با هم کردیم.
از اونطرف وقتی خیلی از دور و بری های خودمون عجیب هستن ، چه برسه به ما که اینترنتی دور همیم.
اینه که در همین رفتارها و کارهایی که الان داریم انجام می دیم یه حس هایی پیدا می شه ، مرحله ی اول کار که انجام شد و همه کارشون رو درست انجام دادن اینجاست که می شه ادامه داد ، در غیر اینصورت نه.
شاید یه زمانی بعدهه ها برای دیدار حضوری هم بذاریم بد نباشه.
حالا بحث های خصوصی رو سر جای خودش در تاپیک بعدی انجام می دیم.

منتظر بقیه ی دوستان هم طبق فرمایش جناب کیمیایی هستیم.

۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۳۳:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, omid_phoenix, kimiafars
saber.k آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 176
( 89 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #30
نقل قول: سلام. خیر. اگر زمانی احتمال می دادم بتونم همچین گروهی در شهری که هستم دست و پا کنم ، هرگز در این تاپیک شرکت نمی کردم!
پس چطور باهم همکاری میکنین؟ ساخت و فروش و ...؟
-------------
اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدین شاید افراد بیشتری برای کار داوطلب شدن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۲۹:۱۳، توسط saber.k.)
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۲۵:۳۴
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, kimiafars
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #31
من پست های قبلی رو نخوندم
ولی اینطوری که متوجه شدم شما می خواهین همکاری اینترنتی کنین درسته؟
اگر اینطوریه تا هنوز کاری نکردین و هیچی هزینه نکردین بیخیالش بشین تمامش ضررهWhistle توی این دوره زمونه برادر با برادر شریک میشه بعد یه ماه می زنن به هم و تا مدت ها تو صورت هم نگاه نمی کنن اون موقع شما ها می خواهی اینترنتی شریک بشین؟
کار خیلی اشتباهیه
البته این نظر من بود و من هیچ وقت حاضر به شراکت نیستم چه برسه بخواد اینترنتی باشهWhistle

۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۳۵:۴۴
تشکر شده توسط : babyy, saber.k, Ambassador, kimiafars, sharin
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #32
به هر حال اینم یک نظره

ولی بنده وقتی تاریخچه شرکتهای بزرگ را بررسی میکنم همه از شراکت شروع کردند
شما به این نکته توجه بفرمایید که بنده قصد راه اندازی یه همچین شرکتی را دارم که ماژول تهیه کنه و حساب میکنم می بینم بازار کار خوبیه و میتونم موفق بشم
بعد میام سرمایه لازم رو حساب میکنم میبینم یه مکان می خوام میشه 00000 تومان چند تا کارمند میخوام که برام کار کنند از طراحی و منتاژ
بازاریاب و مدیر فروش میخوام
هزینه قطعات و مواد اولیه رو می خوام
می بینم خودش کلی میشه و نمیتونم از پسش بر بیام و با شور بختی بی خیال میشم
اما اگر بشه این گروه مجازی را که تقریبا همه ی دنیا دارن به سمتش میرن و همه دورکاری را پیشه میکنم هدایت کنم و به سر انجام برسونم همه میتونن به یه سود خوبی دست پیدا کنند
البته مشکلات زیادی سر راه هست ماند عدم اعتماد افراد به هم
نبود مکان حقیقی واحد
دسترسی کند به عوامل همکار
و...
ولی تمام اینها قابل حله و مغز ایرانی راه کاری براش پیدا می کنه مهم اینه که بخوایم ولی اگر هدف کلاه برداری باشه که نه به هیج نخواهیم رسید که این هم ناشی از فرهنگ ما هست که باید کم کم عوضش کنیم

برا ی مثال اگر دات نت رو ببینید می بیند که میتونید پروژه های گروهی را باهاش راه اندازی کنید و هر کی از طریق نت یه گوشه کار را بگیره و نمونه برنامه های دیگه هم هست پس این خود دلیلی هست که دنیا به این سمت رفته و در حال فعالیت هست
کشورهایی که دارن روی شهرک های فضایی کار میکنند هر کدام در کشور خودشون کارگاههای مختلفی دارن و محاسبات را باهم از طریق شبکه های امن پیگری میکنند و...
اینکه ما ایرانی ها نمی تونیم با هم کنار بیایم نقطه ی ضعفی هست
اینکه ما کلاه سر هم میذاریم هم همینطور
ولی در همه جای دنیا هم همینا وجود داره دلیل نمیشه که نمتونیم موفق باشیم به هر حال خواستن توانستن است

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱:۳۹، توسط kimiafars.)
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۴:۲۹
تشکر شده توسط : hadikh73, omid_phoenix, babyy, sharin, Ambassador
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #33
این فکر به ذهن خودمم رسیده بود ولی عمان از بی پولیShy به خیلیا گفتم اگر من 50 میلیون پول داشتم هیچ وقت نه دانشگاه می رفتم نه میذاشتم جوونیم به بطالت بگذرهShy
ولی به نظر به همین راحتی شراکت نکنین چندتا قرار ملاقات بذارین حداقل یه ماه با هم رابطه داشته باشین تا اخلاقیات هموتون تو دستتون بیاد چون اگر باهم اختلاف داشته باشین دیگه بعد از سرمایه گذاری کاری نمیشه کرد
اگر کمکی هم از دستم بر بیاد(در حد بازاریاب چون نه سرمایه دارم نه علمم کافیه) در خدمتمWink
موفق باشینHeart

۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۳۵:۳۶
تشکر شده توسط : babyy, sharin, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با ماژول های مورد استفاده در تابلو روان panel123 1 1,605 ۲۶-شهریور-۱۳۹۷, ۲۳:۳۵:۰۱
آخرین ارسال: hadikh73
  اتصال ماژول سریال به وای فای ht.perspo6 0 2,140 ۲۶-اسفند-۱۳۹۴, ۱۳:۴۹:۰۹
آخرین ارسال: ht.perspo6
  راه اندازی GPS با ماژول Ublox NEO-6M mehran032 2 5,464 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۲:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: alimogmov
  راه اندازی ماژول تابلو روان EBKA 14 11,028 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۱۰
آخرین ارسال: EBKA
  حساس ترین ماژول الترا سونیک در بازار کدام است؟؟ esisajad6 8 6,100 ۰۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: esisajad6
  خروجی ماژول های gps 0121takpa 1 2,388 ۲۰-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۵۷:۱۹
آخرین ارسال: 0121takpa
  [سوال] ماژول بی سیم apcog 5 5,149 ۲۱-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۴۵:۵۹
آخرین ارسال: atige

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS