امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Connecting to SQL Server 2000 using Delphi and dbExpress
نویسنده پیام
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 201

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #1
Question  Connecting to SQL Server 2000 using Delphi and dbExpress
سلام
می خواستم ببینم چطوری میشه از کامپوننت SQLConnection1 که در قسمت کامپوننت های dbExpress قرار دارد را به SQL Server 2000 متصل کنم در ویندوز هفت 64 بیتی؟؟؟؟؟؟ 033

با تشکر.

Assembly Language 039

۲۳-آبان-۱۳۹۳, ۰۱:۱۳:۰۹
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 4898
( 4577 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #2
RE: Connecting to SQL Server 2000 using Delphi and dbExpress
اسپم :
عذر خواهی میکنم بابته اسپم ، یه سوال ، من شندم که از 2008 به پاییه با ویندوز 7 سازگار نیستن ، چه برسه 64 بیتیش ، درسته این ؟

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۰۰:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
The.Ghost غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 201

تشکرها : 674
( 354 تشکر در 158 ارسال )
ارسال: #3
Question  RE: Connecting to SQL Server 2000 using Delphi and dbExpress
(۲۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۱:۰۰:۲۷)h.unique نوشته است: اسپم :
عذر خواهی میکنم بابته اسپم ، یه سوال ، من شندم که از 2008 به پاییه با ویندوز 7 سازگار نیستن ، چه برسه 64 بیتیش ، درسته این ؟

سلام
نه من در آخر تونستم ارتباط بر قرار کنم و کاملا هم داره درست کار می کنه تازه توی ویندوز 8 همه کار می کنه.

Assembly Language 039

۰۷-آذر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۴:۲۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  codegear rad studio 2009 To Delphi Prism lukaskain 0 836 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۴۳:۵۶
آخرین ارسال: lukaskain
  مشکل در اندازه و فونت در Delphi 10 Seattle The.Ghost 2 2,470 ۲۲-مهر-۱۳۹۴, ۱۴:۳۴:۳۷
آخرین ارسال: The.Ghost
Question how RightToLeft Text Hint in delphi The.Ghost 0 1,823 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۲۱:۵۷
Question [سوال] ADOConnection - dbExpress The.Ghost 1 2,281 ۱۰-فروردین-۱۳۹۴, ۱۲:۴۴:۴۷
آخرین ارسال: lord_viper
  Indy 10 for Delphi 7 xxxzzz 0 1,872 ۱۲-آذر-۱۳۹۳, ۰۵:۳۴:۲۱
آخرین ارسال: xxxzzz
  سریال معتبر برای نصب Delphi XE5 godvb 0 3,242 ۲۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۳۰:۴۰
آخرین ارسال: godvb
Question عوض کردن آیکون EXE در Delphi XE3 The.Ghost 0 2,091 ۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۳۴:۴۵
  آموزش دلفی به صورت تصویری و با توضحیحات کامل ( Delphi XE3 ) pr0gramm3r 3 10,558 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۹:۵۶:۵۰
آخرین ارسال: pop_0098
  نحوه استفاده از کدهای زبان c در زبان Delphi The.Ghost 1 3,269 ۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۳:۳۴:۰۰
  delphi 7 lite حجم 75.9 مگ lord_viper 0 3,016 ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۵:۱۶:۱۴
آخرین ارسال: lord_viper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS