امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 1.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند مشکل اساسی در دات نت دارم
نویسنده پیام
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #23
RE: چند مشکل اساسی در دات نت دارم
بابا چقدر عجله داری شما. عجله کار شیطونه Biggrin

یه امکاناتی فکر کنم از VS2005 اضافه شد برای ذخیره تنظیمات برنامه. توسط این قابلیت شما تنظیمات برنامه تون رو با استفاده از Setting ذخیره و بازیابی میکنید. تنظیمات هم توی دو تا فایل XML ذخیره میشه.
این تنظیمات دو دسته هست ( از نظر Scope یا نوع عملیاتیش). یکی User و یکی هم Application.
تنظیمات Application-scoped تنظیماتی مثل ConnectionString یا آدرس وبسایت سازنده برنامه رو شامل میشن. این تنظیمات فقط در زمان طراحی قابل مقدار دهی هستن و در زمان اجرا ReadOnly هستن.
تنظیمات User-scoped settings برای نگه داشتن مقادیری مثل آخرین موقعیت فرم برنامه یا متن یه textbox در آخرین استفاده بدرد میخورن. این تنظیمات در زمان اجرا هم قابل تغییرن.

شما توی این تنظیمات هر نوعی که بخواید میتونین ذخیره کنین. از int32 و string گرفته تا point و font و Size.
Application settings can be stored as any data type that is XML serializable or has a TypeConverter that implements ToString/FromString. The most common types are String, Integer, and Boolean, but you can also store values as Color, Object, or as a connection string.

برای تعریف دستی باید برین به Project Properties(یا همون My Project ) و تب Settings
وسطش یه جدوله که میتونین تنظیمات مورد نظرتونو اونجا تعریف کنین. نام تنظیم. نوع داده. Scope و مقدار پیشفرض رو وارد میکنید و خلاص. هر چی تنظیم مورد نظرتون هست اونجا معرفی میکنید ( البته از روش UI هم میشه تعریف کرد ).
توی برنامه میتونید با استفاده از My.Settings به خصوصیاتتون دسترسی داشته باشید. خصوصیاتی که تعریف شدند اینجا به صورت properties وجود دارن. میتونید مقدارشونو بخونید و اونا رو مقدار دهی کنید. در نهایت باید با متد save تنظیمات رو ذخیره کنید. اگه این کارو نکنید تغییرات ذخیره نمیشن. البته توی تب Application از Project Properties ی تیک هست "Save My.Settings on shutdown" که اگه اینو تیک بزنید برنامه هنگام خارج شدم خود به خود تنظیمات رو ذخیره میکنه.
این راه دستیه. با استفاده از UI :
این برای مواردی مثل ذخیره موقعیت فرم و متن یه textbox یا چک دار بودن یه checkbox بدرد میخوره. مثلا برای ذخیره وضعیت چکِ یه چک باکس. چک باکس رو روی فرم انتخاب میکنیم. توی جعبه ابزار Properties. اولین گزینه "ApplicationSettings" رو باز میکنیم. در اینجا برای راحتی کار شما یه سری از خصوصیات پر کاربرد لیست شدن. خب Checked هم یکی از اوناست. خب انتخابش میکنیم. و منو آبشاری بغلشو باز میکنیم. حالا اگه قبلا توی تب Settings تنظیمی رو تعریف کرده باشید اینجا لیست میشن و میتونین ببینیدشون. حالا اگه برای این چیزی تعریف کردید که انتخاب میکنید و خیر و برکت. وگرنه باید یکی بسازید. همون پایینش روی لینک NEW کلیک کنید. یه کادر باز میشه. مقدار پیشفرض و نام تنظیم ( مثلا میگذارید Check1state ) و نوع تنظیم ( اینجا حتما باید از نوع User انتخاب کنید چون قراره مقدارش در طول برنامه تغییر کنه) رو میدید و ok . یه تنظیم ساخته میشه و به اون خصوصیت نسبت داده میشه.
حالا هر وقت برنامه شروع بشه مقداری که در اجرای قبل ذخیره شده بود رو لود میکنه و مقدارشو تنظیم میکنه.
این قابلیت مخصوصا برای ذخیره موقعیت فرمهای برنامه خیلی مفیده و آدمو از یه عالمه کد نویسی و کار با رجیستری راحت میکنه.
گرفتین؟ اینا رو حتما عملی انجام بدین.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۶:۰۷:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : lord_viper, sav68, HoseinVig
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 27

تشکرها : 469
( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #24
نقل قول: بابا چقدر عجله داری شما. عجله کار شیطونه Biggrin
راستش رو بخوای من خود شیطونم یو ها ها ها !
ترسیدی ها!؟

نقل قول: یه امکاناتی فکر کنم از VS2005 اضافه شد برای ذخیره تنظیمات برنامه. توسط این قابلیت شما تنظیمات برنامه تون رو با استفاده از Setting ذخیره و بازیابی میکنید. تنظیمات هم توی دو تا فایل XML ذخیره میشه.
....

آقا دمت گرم ترکوندی هاClap

خیلی حال کلی چیزا یاد گرفتم فوق العاده بود هنوز هم باور نکردمHappy

انجام دادم شد ولی...

چرا اینجا توی این برنامه که فرستادم اون چک باکس ذخیره میشه ولی چک منو ذخیره نمیشه ها؟
یعنی اگه دو تا رو با هم تغییر بدی که هیچ درست کار میکنه ولی اگه فقط چک منو رو تغییر بدی دیگه ذخیره نمیکنه ها؟

منتظرم
خیلی ممنون

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   sav68.zip (اندازه: 39.38 KB / تعداد دفعات دریافت: 34)

دنیا دو روز است یک روز با تو و یک روز علیه تو
روزی که با تو است مغرور نباش و روزی که علیه توست صبور باش
چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

سال جديد بر پارسيان مبارك باد

من برای مدتی نیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۴۰:۱۴، توسط sav68.)
۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۰۳:۳۵:۵۱
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #25
سلام خوبی؟

خوب چی شد میتونی کمک کنی؟

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۸:۳۸
sav68 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 126 تشکر در 47 ارسال )
ارسال: #26
فهمیدم یکم کد نویسی داشت که انجام دادم

چون هر دو پایان پذیرند
حضرت علی ع

من برای مدتی نیستم
۲۰-بهمن-۱۳۸۷, ۲۳:۴۰:۵۰
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #27
هنوز وقت نکردم بازش کنم Biggrin

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۱-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۱۶:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یه سوال اساسی avrin 4 2,714 ۲۳-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۸:۰۹
آخرین ارسال: ajlajlajl
Question مشکلات اساسی در دات نت دارم (سری دوم) sav68 7 6,662 ۱۸-بهمن-۱۳۸۷, ۱۵:۳۷:۰۰
آخرین ارسال: sav68
  خواهش دارم shahab_love_62 1 1,600 ۳۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۰۶:۲۰
آخرین ارسال: zarrin_306
  يك پروژه با سي شارپ دارم هركي مي تونه كمك كنه بسم الله hassan_kahrizy 8 8,597 ۲۹-تير-۱۳۸۴, ۱۳:۱۷:۰۱
آخرین ارسال: hassan_kahrizy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS