امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرید و فروش اینترنتی در ایران
نویسنده پیام
akhbar آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
خرید و فروش اینترنتی در ایران
سلام٬
خسته نباشید
اسم من بردیا سلطانی هست و در خارج از ایران زندگی می کنم. هدف از نوشتن این نامه طرح سؤالی از شماست که امیدوارم زیادی مزاحم وقت شما نشده باشم. مدتیست که من به همراه چند نفر دیگر به فکر راه انداختن یک سایت ایرانی برای فروش کالایی برای تمامی ایرانیان در تمام دنیا٬ شامل خود ایران و دیگر ایرانیان در خارج از کشور٬ افتاده ام. با تحقیقاتی که در خارج از ایران کرده ام٬ ایده ای که دارم٬ ظاهرا ایده خوبی هست٬ اما یک مشکل اساسی این ایده٬ به خود ایران و فروش کالا از طریق اینترنت در ایران باز می گردد. از آنجایی که این ایده٬ قبلا در ایران امتحان نشده است٬ تحقیقات و اسناد و مدارک معتبری برای تحقیق وجود ندارد.
در خارج از ایران و بیشتر کشورهایی که اینترنت با مشکل کمتری وارد شده اند٬ خرید و فروش کالا بر روی اینترنت بسرعت به بازار مهمی تبدیل شده است. حدس من این است که در ایران هم این شیوه خرید و فروش با تأخیری کم و زیاد(مثل رادیو تلویزیون و ویدئو و ماهواره٬ غیره) جای خود را باز خواهد کرد. سؤال من این است که آیا شما فکر می کنید ایده فروش یک کالای ضروری (نه تفریحی و غیره و ذالک...) در ایران امروزی امکان پذیر هست یا نه؟ به عبارت دیگه آیا میشه (با در نظر گرفتن اینکه در هر قماشی آدم ناباب و دزد و غیره پیدا میشه) یه کالای ضروری رو تو اینترنت بفروش گذاشت و با در نظر گرفتن اینکه خب البته یه تعدادی هم سعی خواند کرد کلک بزنن٬ انتظار داشت که مردم پولشو قبل و یا بعد از دریافت کالا از طرق مختلف٬ مثل جاهای دیگه دنیا بپردازند. و یا اینکه مبادلات الکترونیکی با سیستم کنونی در ایران خوانایی ندارد(در خارج عمده این مبادلات با استفاده از کارت بانکی انجام می شود که خب این هنوز کاملا در ایران مرسوم نشده است٬ و یا شاید درک من کاملا اشتباه هست!!)
لطفا نظر خود٬ راهنمایی٬ رجوع٬ نصیحت و غیره را هر چه کوتاه و خب البته هر چه بلندتر٬ بهتر٬ برایم به آدرس
barddya@yahoo.com
بفرستید
ممنونم
بردیا
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۳, ۱۰:۴۷:۳۶
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2
تجارت الكترونيكي
دوست عزيز سلام
يك راست مي رم سر اصل مطلب . تو ايران كارت اعتباري يا كرديت واقعي نداريم. همان طور كه خود شما بهتر آگاه هستي كرديت كارت واقعي اونه كه شما بدون اينكه مثلا 2000 دلار توي حسابت داشته باشي يه جنس 2000 دلاري رو مي خري و تا يه مدت فرصت داري حسابتو شارج كني ( يه چيز تو مايه هاي چك تاريخ دار ) اما متاسفانه كارتهاي اعتباري بانكهاي ايراني اينجوري نيست ( دولتي هاش كه نيستن ؛ مطمعنم) و بايد همون قدر خرج كني كه تو حسابت داري . مثل چك الكترونيكي مي مونه كه واقعا كاربرد الكترونيكي نداره !! تو اينترنت هم قابل استفاده نيست و فقط بايد از خودپرداز ها پول بگيري .
اگه بخواهي يه كالا رو تو ايران بفروشي نرمال ترين و امن ترين اونها اينه كه يه حساب تو يكي از بانكهاي ايران باز كني بعد تو سايتت بنويسي :
براي خريد .....به شماره حساب شماره ..... به نام ......... در بانك ............. مبلغ ........... رو بريزيد و اون قبض رو يا شماره اون قبض رو براي من ميل يا فاكس كنيد .بعد بري اون شماره رو با بانك چك كني و اگه درست بود اون جنس رو بهش بفروشي .

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۳, ۲۲:۲۸:۴۳
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3

ايميلتون بدستم رسيد و من خوندم ببخشيد كمي دير ولي بهتر ديدم اينجا جواب بدم.
اول از همه خودت هم ميدوني كارت اعتباري اصلا توي ايران فعلي بي معنيه پس كار كلا در ايران از پايه خرابه و نميشه هم فعلا كاري انجام داد.
ولي من خودم پشتيبان ايده هاي ناب و تازه هستم بنظر من شما استارت كار رو بزن حالا ايراني هاي خارج از ايران كم نيستن و ميتونه بعنوان يه سرمايه اوليه كار بحساب بياد و منتظر باشي تا روزي كه توي ايران هم اين اتفاق بيفته چون شما نفر اولي پس برد اصلي با شما خواهد بود.
درنگ موجب پشيماني هست.
۰۳-خرداد-۱۳۸۳, ۱۱:۵۶:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پولسازترین زمینه برنامه نویسی در ایران چیست ؟ sara90 11 16,580 ۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۱۸:۴۰
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  طراحی فروشگاه اینترنتی Ghoghnus 7 6,512 ۰۵-آبان-۱۳۹۲, ۱۷:۴۸:۳۱
آخرین ارسال: kimiafars
  [سوال] مشاوره خرید سیستم جدید ترانسپورتر 28 20,568 ۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۴:۴۵
آخرین ارسال: kimiafars
  راهنمایی برای خرید notebook Amir_johari 5 4,685 ۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۷:۳۴
آخرین ارسال: Amir_johari
  خرید فروش اینترنتی ajlajlajl 5 7,038 ۱۴-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۲:۵۲
آخرین ارسال: IT.M@N
  گروه های اینترنتی یاهو که عضو هستم رو چه جوری بلوک کنم ؟؟ saeed450 8 8,265 ۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۰:۰۸:۰۱
آخرین ارسال: saeed450
Exclamation سوال در مورد پلیس جایم اینترنتی MidNight 9 6,987 ۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۲۹:۵۰
آخرین ارسال: MidNight
  چه برنامه هایی فروش می ره Toxic_Program 5 3,956 ۰۵-خرداد-۱۳۸۴, ۲۰:۰۷:۲۹
آخرین ارسال: v-mashmoolie
  همه ایران ویگی ها بیان . حتما kkr124 3 3,115 ۰۹-بهمن-۱۳۸۳, ۰۰:۴۵:۳۹
آخرین ارسال: behzad-khazama

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS