امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
نویسنده پیام
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #1
ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
کمپانی مایکروسافت اخیراً نتیجه یک آزمایش را منتشر ساخته است که در آن نشان می دهد نسخه نهایی مرورگر جدید این شرکت یعنی Internet Explorer 8.0 سریعتر از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم عمل می نماید.

چند روز قبل از آنکه خبر آماده شدن نسخه نهایی مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 اعلام شود، مایکروسافت نتیجه یک تست تحت عنوان "اندازه گیری توانایی مرورگرها" را به نمایش گذاشته است. در اسناد منتشر شده این آزمایش که در آن مرورگرهای مختلفی مورد بررسی قرار گرفته اند، تمامی بخش های هر مرورگر از نظر سرعت باز کردن صفحات وب، نقطه قوت و یا ضعف در امکانات جانبی و حتی نحوه مدیریت در صورت بروز یک خطا وجود دارد.

اما آنچه باعث سر و صدا پیرامون این گزارش شده است نتایج تقریباً دور از انتظار آن است به نحوی که در آن مرورگر IE 8.0 بسیار بهتر از مرورگرهایی همچون Firefox 3.05 و یا Chrome ظاهر شده، امری که باید گفت تا پیش از این سابقه نداشته است.

قبل از آنکه به بررسی بیشتر این گزارش بپردازیم باید اعتراف کرد که هم اکنون نسخه های آزمایشی IE 8.0 عملکرد بسیار بهتری نسبت به IE 7 دارد اما در مقایسه با مرورگرهای دیگر اندکی باید تامل کرد. در جدولی که در ادامه مطلب آمده است مایکروسافت لیستی از 25 وب سایت پربیننده اینترنت را انتخاب نموده که در بیشر آنها IE 8.0 توانسته است سریعتر عمل نماید.

این آزمایش سرعت، در ماه ژانویه 2009 انجام شده است.
[تصویر:  chrome_firefox_ie_chart.png]

همانگونه که مشاهده می شود، در 12 وب سایت از لیست بالا این مرورگر مایکروسافت بوده که عملکرد بهتری داشته است و بطور کل نیز پس از IE 8، گوگل کروم در رتبه دوم و فایرفاکس در رتبه سوم جای می گیرد. نکته جالب در لیست بالا آن است که مرورگر IE، وب سایت موزیلا را سریعتر از فایرفاکس نمایش داده است!

طبق برنامه اعلام شده قرار است نسخه نهایی این مرورگر روز جمعه هفته آینده منتشر شود.

منبع: http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=4051

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۵۶:۴۸، توسط far_222000.)
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۳۸:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amirjan, t3r!p3000, web30t, Loyal, WhiteNoise, mvig
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #2
RE: ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
چون اپرا همیشه اوله تو سرعت .

با اون مقایسه نکردن !!!
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۰۵:۲۳
تشکر شده توسط : 1nafar, WhiteNoise
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #3
سلام
دوستان توجه کنید که کسانی که تستش کردن فکر کنم از سرعت بسیار بالای اینترنت برخوردارن مثل ما که نیستن بنظر من اپرا که بهتره همشونه من خودم واسه سایت دانشگاه بود ترافیک بالا بود سرعت هم خیلی پایین هم اینترنت اکسپلور و هم فایر فاکس جوال نداد اپرا بازش کرد فعلان بنظر من اپرا اوله microsoft جدیدان ادعا زیاد میکنه همین ویندوز 7 گفتن سرعت بالاتر بهتر از ویستا هست سیستم عامل موافقی میشه من امروز نصبش کردم فقط حدود 348 مگابایت در حالت عادی رم میخوره سرعت بوت بیشتر شده بود یه چند تا گزینه به کلیک راست اضافه شده مدیا پلیر هم جدیدشده و یه کم سبکتر شده ویندوز ولی همون ویستا بود حالا جالب اینه که من میخواستم درایور دی وی بی نصب کنم ورژن 4.5 بود و ویندوز ویستا را ساپورت میکرد ولی خواستم رو ویندوز 7 نصب کنم گفت پشتبانی از این سیستم عامل نمیشه تو device manager هم رفتم باز ارور داد نشد حالا دیگه چه سیاستی دارن مرورگرش هم افتضاح بود

۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۳۲:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, WhiteNoise
saeed450 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 736
( 2929 تشکر در 511 ارسال )
ارسال: #4
ولی fire fox که عالیه به نظرم ..حداقل فروم ها رو 10 برابر زود تر از ie باز میکنه

آدمی ساخته ی افکار خویش است فردا همان خواهی شد که امروز اندیشیده ای 038
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۵۸
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer, t3r!p3000, WhiteNoise
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #5
سلام
مرورگر فقط اپرا
هم از سرعت و هم از طریقه کار کردن باهاش
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۶:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, saeedsmk, sarv, WhiteNoise
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #6
نقل قول: سلام
مرورگر فقط اپرا
هم از سرعت و هم از طریقه کار کردن باهاش
به شدت تایید می شه !!!
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۵۹:۳۰
تشکر شده توسط : 1nafar, saeedsmk, sarv, WhiteNoise
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #7
من قبلا کاربر firefox بودم اما جدیدا به chrom کوچ کردم . این مرورگر گوگل توی سرعت فوق العادست(توی لود اولیه شاید فرقش با بقیه همچین مشخص نشه ولی بعد از لود هرجا کلیک کنی فرتی میاد (من که دیال آپ استفاده میکنم اینجوریه)). فقط یه سری اشکالات دیگه داره واسه همین فعلا از دو تاشون استفاده میکنم.

۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۰۹:۴۲
web30t آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 147
( 28 تشکر در 10 ارسال )
ارسال: #8
منم موافقم که اپرا مرورگر وب قوی ه ، ولی بعضی چیزاش جالب نیست. مثلا marquee رو خیلی سریع نشون میده و وقتی هم نشانه ی موس رو روش می بری ، وا نمیسته!
یا فایرفاکس (که الان ازش استفاده می کنم) یه قابلیت مزخرف داره و اونم اینه که وقتی تو نوار آدرس کلیک می کنی همه ی آدرس رو انتخاب می کنه و موقعی که مثلا می خوای قسمتی از آدرس رو انتخاب کنی ، درگش می کنه!
البته اینا زیاد مهم نیست و من به شخصه فایرفاکس 3 رو می پسندم! و هنوز اینترنت اکسپلورر 8 رو امتحان نکردم.
از فایرفاکس برای گشت و گذار تو اینترنت و از اینترنت اکسپلورر برای cPanel استفاده می کنم.
۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۴۷:۲۴
تشکر شده توسط : lord_viper, t3r!p3000, WhiteNoise
1nafar غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 91

تشکرها : 1577
( 4273 تشکر در 953 ارسال )
ارسال: #9
سلام
همه مرورگر ها یه سری عیب ویه سری خوبی دارن .
من اپرا رو به دو دلیل انتخاب کردم ، یکی اینکه اگه پنجره مرورگر رو ببنندی ، و دو باره باز کنید صفحات پاک نمیشن ، و دمومین دلیل عدم هنگ کردن در هنکام فایل های pdf هست
۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۳۰:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sarv, WhiteNoise
Loyal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 2541
( 3348 تشکر در 879 ارسال )
ارسال: #10
سلام.
اون قبلاً قبلاً ها که از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کردم خیلی ازش خوشم میومد. بعد که با اپرا یخورده کار کردم یکی از طرفداران اپرا شدم. توی سرعت حرف نداره. بعد از اون که اینترنت اکسپلورر 8 اومد کمی باهاش کار کردم ولی با خیلی از صفحات سازگاری نداشت و اونهارو می بست و دوباره باز میکرد. سرعت کارم پایین میومد. کلاً قاطی کرده بود.
بعد شنیدم که یک مرورگر اومده که از موتور اینترنت اکسپلورر استفاده می کنه و قابلیت های تازه و خوبی داره. دانلودش کردم و دیدم واقعاً خوبه. اسم این مرور گر مکستون (Maxthon) هست.
از اپرا به طرف مکستون کوچ کردم. در این مدت به کروم هم سری زدم. سرعت بالایی داره ولی ابزاری که به آدم میده کمه و خیلی وقتا نیاز آدمو برطرف نمیکنه.
فایرفاکس 3 تازه اومده بود که نصبش کردم. یکسری اکستنشن های اون رو از توی یک سی دی پیدا کردم و نصبشون کردم. داشت جالب میشد. دیدم توی سرعت از اینترنت اکسپلورر کم نمیاره. با اپرا مقایسه نمی کنم. چون اپرا خیلی پرسرعته. ولی قابلیت هایی که الآن فایرفاکس برام فراهم کرده خیلی بیشتر از اپراست. بنابراین به عنوان مرورگر پیشفرض کامپیوترم انتخابش کردم.
از قیافه ی کروم خیلی خوشم میومد. پس پوسته ی کروم رو برای فایرفاکس انتخاب کردم.
حالت نوار آدرس مرورگر سافاری اپل (Safari) هم جالب بود و هنگام لود صفحه توی نوار آدرس نشون میداد. پس اون رو هم به فایرفاکس اضافه کردم.
صفحه Speed dial اپرا هم چیز خیلی خوبی بود. پس اون رو هم به فایر فاکس اضافه کردم.
قابلیت هایی که اینترنت اکسپلورر برای دانلود داشت رو فایر غاکس هم داره پس این که دیکه مشکلی نداشت.

حالا من با مرورگر فایرفاکس مجموعه مرورگرها رو یکجا جمع کردم و استفاده می کنم. البته باز هم اپرا چیز دیگه ایه و بهش احترام میذارم.
شاید یکروز دوباره برم طرفش. ولی فعلاً فایرفاکس از همه بیشتر به درد کار من می خوره.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۲۵:۵۰، توسط Loyal.)
۰۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۲:۰۰:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #11
سلام.
پیشنهاد میکنم ie8 رو دانلود کنید. خیلی عالیه.
۰۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۱۶:۵۳
تشکر شده توسط : WhiteNoise

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فروش اینترنت به مخابرات متوقف شد/بدهی 450 میلیارد تومانی مخابرات به زیرساخت ترانسپورتر 8 4,498 ۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۴۳
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  نکات کلیدی جهت افزایش امنیت در اینترنت sadra-ITE 0 2,162 ۰۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۰۰:۳۲
آخرین ارسال: sadra-ITE
  پردازنده جدید «اینتل» ابزاری برای جاسوسی babyy 0 2,250 ۰۷-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۲۴:۳۵
آخرین ارسال: babyy
  بازی پرطرفدار Commandos; نسخه جدید آن در راه است far_222000 0 4,164 ۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۹:۵۸:۲۶
آخرین ارسال: far_222000
  مایکروسافت و راه اندازی شبکه اجتماعی جدید far_222000 0 2,218 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۰۳:۴۲
  ابزار جدید و ویژه شرکت Adobe far_222000 0 2,664 ۱۰-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۷:۰۲:۵۸
  نتیجه آزمایش PCWorld : اینترنت اکسپلورر 8 سریع تر از فایرفاکس 3 است Mr.pRoGraMmer 7 6,995 ۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۴۱
آخرین ارسال: Mr.pRoGraMmer
  نتيجه مقايسه مرورگرها؛ Opera بهترين مرورگر اينترنتي Rink8 18 15,472 ۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۳:۰۳:۱۴
آخرین ارسال: Payman62
  باگ جدید در gmail lord_viper 1 2,462 ۰۵-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۱۸:۵۲
آخرین ارسال: amirjan
  باز نشستگی "استیو بالمر"( Steve Ballmer) مدیرعامل شرکت مایکروسافت lord_viper 1 2,405 ۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۰۵:۴۹
آخرین ارسال: EleRam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS