امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك نظر سنجي-پول! مساله اين است؟!
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #12

من خيلي آدم پرحرفي‌ام و فكر مي‌كنم اين پرحرفي كار دستم مي‌ده. :wink: Amaze
اولا منظورم رو فكر كنم خيلي روشن نگفتم. پرسيدم چند خط برنامه نوشتيد هفته گذشته؟ مي‌خوام ببينم برآورد كلي از نيروهاي سايت چه طوريه. پس دقيقا سوالات رو پاسخ دهيد.
دوما فيليپس هلندي‌يه؟! هادي خان اينو ديروز از من مي‌پرسيدي طوري مي‌شد؟!Amaze
سوما بحث بعدي من به بازاريابي و بازار سازي برمي‌گردد. بازار را بايد ساخت. شما ببينيد تا 10 سال پيش كسي از ايزو تو ايران چيزي مي‌دونست؟! ولي چندتا آدم زرنگ اومدند و RV TUV ايران رو ساختند و الان ببينيد از اين كسب و كار جديد چند نفر نون مي‌خورند. نبايد اينقدر هم مايوس باشيد. بخصوص شما دانشجوها و بچه محصلها. مثلا همين اميرجان عزيز دل من. من باهاش يه عالمه كار دارم. پشت صفحه كامپيوتر من كار اين مرد بزرگه. خيلي خيلي هم بهش احترام مي‌ذارم. مي‌گم كه همه بدونن. مثلا اين همه توانايي رو ميشه خيلي راحت به هيچ انگاشت و يا ميشه باهاش خيلي كارها كرد. چند خط برنامه نوشتيد هفته گذشته رو خيلي راحت مي‌تونيد بگيد. من هيچ ادعايي ندارم. همه‌تون از من استادتريد. ولي فقط مي‌خوام خودتون رو بشناسيد. تو آينه به خودتون بگيد من با اين و اون چه فرقي دارم. چرا من نتونم. اين جمله بزرگترين جمله‌اي است كه مي‌تونيد به خودتون بگيد. امروز بعدازظهر اينو به من بگيد. چون هفته داره تموم مي‌شه. همين و بس؟!
راستش مي‌دونم كه خيلي پست اول رو ساده زدم. نمي‌خواستم همه كنه و بنه قضيه رو بريزم بيرون ولي شما بگيد. دست اشكان خان هم درد نكنه كه اينقدر لطف دارن به ما... منتظر ارسالهاي شما هستم.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۲:۳۸:۳۹
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #13

نقل قول: پرسيدم چند خط برنامه نوشتيد هفته گذشته؟ مي‌خوام ببينم برآورد كلي از نيروهاي سايت چه طوريه. پس دقيقا سوالات رو پاسخ دهيد.
دوما فيليپس هلندي‌يه؟! هادي خان اينو ديروز از من مي‌پرسيدي طوري مي‌شد؟!
هفته گذشته هيچي 2 -3 ماه گذشته 4764 خط
فيليپس رو هم توي يه تاپيك ديگه مي پرسم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۹:۰۱:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
afshin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 0
( 11 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #14

انقدر درساي اين ترم دانشگاه زياد بوده كه تو يك ماه اخير هيچي !!!‌
متاسفانه البته !!!‌ :cry:
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۲۰:۲۲:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kimia آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 28

( 13 تشکر در 12 ارسال )
ارسال: #15

با سلام !

اشکان جان ما براي «ايران ويج» خيلي بيش از آنچيزي که تصور مي کنيد ارزش قائليم. ولي ....
«ايران ويج» جواهري است که در «بيابان» نصيب ما شده است ! به همين خاطر است که نمي توانيم منزلت واقعي آن را دريابيم.

در مورد جواب آقاي گسترش :
اينکه ما برنامه ريزي درست و حسابي نداريم :
واقعيت اين است که «مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد» !
در جامعه ما که از لحاظ انفورماتيک بسيار عقب است، کار ساده اي نيست که بخواهيم با برنامه ريزي درست و حسابي و کاري منظم و دقيق
به برنامه نويسي و .... بپردازيم. چند تا مثال مي زنم :
رئيس دانشگاه علم و صنعت واحد .... پروژه يکي از دانشجويان دانشگاه را گرفته و به اسم خود انتشار داده است !!! خوب در چنين
جامعه اي که، جامعه دانشگاهي اش اينچنين عقب مانده و بي فرهنگ است، چرا انتظار داريد که جوانان به کارهاي علمي (و در اينجا برنامه نويسي)
علاقه نشان دهند؟
يه مثال ديگه :
در صحبتي که با يکي از معاونين دانشگاه علم و صنعت همان مر کز داشتيم، ايشان به اين نکته اذعان کردند که در کشور ايران استعداد هايي براي
برنامه نويسي و کارهاي کامپيوتري وجود ندارد !!!
خوب وقتي که يک معاون دانشگاه اينقدر بي اطلاع و بي فرهنگ و بي سواد است که نمي داند چه استعدادهاي درخشاني در زمينه علوم انفورماتيک
در ايران وجود دارد، نمي توان از دانشجويان انتظار داشت که با علاقه و برنامه ريزي به دنبال اين امور روند ! قبول داريد؟

در مورد تعداد خطوط برنامه نويسي هفته گذشته :
صفر خط !!
البته عيبي هم نداره ها !
گسترش جان من تعجب مي کنم از اين سوال شما! تعداد خطوط برنامه نويسي به هيچ عنوان نمي تونه ملاک خوبي باشه! اوني که اصله
الگوريتم کار هستش. مثلا من خودم، در پروژه هايي که دارم (و هميشه هم خودم مدير پروژه هستم ) خيلي خيلي کم برنامه مي نويسم.
تنها کاري که مي کنم اينه که نرم افزار رو تحليل مي کنم و الگوريتم کلي اش رو در مي آرم و مي دم به دوستاني که از لحاظ سطح علمي
مقدار ضعيف ترند تا آنها کدنويسي نمايند. اصلا هم به خودم ايراد نمي گيرم که هيچ تازه خيلي هم افتخار مي کنم که از مرحله کد نويسي گذشتم.!!!

و اما اينکه چه برنامه هاي کاربردي نوشتيم :

کارهاي من بيشتر جنبه پژوهش دارد تا برنامه نويسي (مثلا حسابداري!) ولي اگر چنين برنامه اي بخواهيد يه برنامه تاکسيراني نوشتم که البته با 5 رفتن به شهرداري هنوز هم پولش را نگرفتم! اينجور بخواد پيش برده بايد 5000000000 بار ديگر هم بروم تا آيا بدهند يا نه !
يه سيستمي که تلفيقي از نرم افزار و سخت افزار است و مي تواند اشياء پرنده در آسمان را نابود کند (از هواپيما بگير تا پشه !)
يه سيستمي که افراد معلول از دو دست مي توانند با چشمشان کامپيوتر را کنترل نمايند.(البته اين رو هنوز ثبت نکردم-ولي خوب هر وقت که ثبت بشه ،گندش در مي آد)
يه سيستم پردازش صدا که مثلا شما با کامپيوتر حرف بزنيد و کامپيوتر هم حرف شما را بفهمند (مثل نرم افزار آفيس که مي توانيد به آن با صحبت کردن دستور بدهيد )
همين جور چيز ها ديگه ....

ولي خوب اين بحث خيلي قشنگه فکر مي کنم که اگه ادامه پيدا کنه جالب بشه ....
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۶:۳۴:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
m_k_amin آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #16
نا اميد نباشيد
آقايون اينقدر نا اميد نباشيد
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۸:۴۳:۵۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #17

راستش يه مسله اي رو بگم كه تقريبا 3 ماه پيش اتفاق افتاد
3 ماه پيش بود سر اوپن سورس و اون مسابقه كذايي مجبور به يه سرچ شدم . توي سرچهام يه مطلب پيدا كردم ترجمه يه ايروني، از طريق لينك مطب به سايت طرف رفتم .
آقا ايشون درباره خودش نوشته بود يه سيگاري بداخلاق و حواس پرت و .... با اينهمه محسنات! گفته بود تو چندين شركت خارجي معتبر فعال هست و چقدر هم تلاشگر هست ؟؟؟
خلاصه براش يه ايميل زدم گفتم داداش من ازت نه پول ميخوام نه وقت زيادي ميخوام ازت بگيرم.
اين سايت (يعني ايران ويج) يه مشت جوون هستن دارن كار نرم افزاري ميكنن بنظرت چطور ميشه اينها رو هدايت كرد كه كار مفيد انجام بدن. و بنوعي بشه هدفمندشون كرد.
ايشون هم بعد از گذشت 3 ماه هنوز بهم نگفته ايميلم به دستش رسيده يا نه؟؟(سي سي هم چند بار زدم).
------------------------------
توي گفت و گويي كه من و گسترش داشتيم بهم گفت چرا سعي نميكني سايت رو وسيعتر كني و فعلا به همين راضي هستي . بهش گفتم راستش در توانم نيست بيش از اين هزينه كنم(مادي و زماني و معنوي و...) و تو اين چند وقته با ديدن بسته شدن سايتهايي خيلي معتبر خيلي ترسيدم :? (نمونش كه حتما ميدونيد مجيد آنلاين-با اينكه دوباره راه افتاد ولي چه فايده حداقل مدتي بسته شد يا سايتهاي ديگه) واسه همين فعلا ميخوام اينطوري ادامه بدم چون كسي حاضر نشد حتي شركتهاي برنامه نويسي كه بيان و خط دهي كنن به سايت (پشتيباني معنوي بدن) .
من يه نفرم با يك فكر و يك ايده بيشتر از ايني كه ميبينيد فعلا با توجه به شرايطم ازم بر نمياد ، فعلا مجبورم شرايط موجود رو حفظ كنم بجاي گسترش سايت.
------------------------------
همش آه و ناله نميشه ولي اينو جدي ميگم فعلا تمام تلاشم اينه كه وضع فعلي رو هرجور شده حفظ كنم اين ايران ويج و دوستارانش رو ساده بدست نياوردم كه ساده هم از دستش بدم. :wink:

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۸:۰۵:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #18

بعد از مدتي دوباره پست زدم؟!
چرا پست نمي‌زدم؟اول اينكه سرم خيلي شلوغ بود و دوم اينكه داشتم پستهاي شما رو مي‌خوندم. اول بذاريد چندتا جوابيه بدم:
1)مي‌دونم تعداد خطوط برنامه در يك هفته اصلا معيار خوبي نيست. اين را در پستهاي قبلي‌ام هم گفته‌ام. مساله اين است كه چقدر به كار كردن در زمينه IT اهميت مي‌دين. يعني اينكه آيا به اون به عنوان يك موضوع جدي فكر مي‌كنيد يا نه؟!
2) خيلي بحثهاتون قشنگه؟! ولي يادتون باشه كه ايران هميشه اينطوري نمي‌مونه و يه روزي ما مي‌شيم جز جامعه جهاني؟ اونوقت اونهايي كه جهاني فكر كردند و جهاني كار كردند برنده‌ان مطمين باشين؟!
3)من و هادي 60 داريم يه كارايي تو اصفهان مي‌كنيم. خيلي پسر گلي‌يه ولي هر هر خنديدن اون به وي‌بي نوشتن تو اكسل و جاوا اسكريپت نوشتن تو آكروبات تمومي ندارهAmaze Amaze :evil: ولي ما دوتا مي‌خوايم سايت رو بتروكنيم. پستي كه زده بايد تو فصل جاوا مي‌زد. ولي بد نيست. تورو خدا جوابش رو بدين؟! :cry:
4) من امروز يه پست ديگه مي‌زنم. يا جواب هادي جون يا يه پست جديد تو بخش جاوا؟
5) اشكان خان چاكرتيم دربست؟! :wink: Amaze Amaze
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۲:۵۴:۵۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #19

گسترش جان جوابت رو ميدم فعلا بايد برم . تا بعد.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۵:۵۳:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
King_of_Night آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

( 13 تشکر در 8 ارسال )
ارسال: #20
پول = كار نشد هك نشد زندگي نكن >> سخني از يك هكر
دوستان پول چيزي كه اول و اخر ميشه در اوردش ولي به نظر من بايد حلال باشه پولي باشه كه با زحمت به دست اورد
اگه اين فيلتر هاي ارزشي را براي خودتون نداريد خيلي راحت مي تونيد با 1000 راه پول در بياريد
پس نتيجه مي گيريم
يا ما حلال حرامي مي كنيم و كم كم پول دار ميشيم ( كه خيلي ها نمي تونن )‌
يا اينكه مي ريم و راحت پول دار ميشم هر طوري كه شده

پس ديگه مسپله اي باقي نمي مونه
پول هست
همه جا

قصه نخر دوست عزيز

۱۶-تير-۱۳۸۴, ۱۹:۰۰:۱۲
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #21
راه اول و آخر پول در آوردن براي شما جونا
ببخشيد نتوستم پاك كنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-تير-۱۳۸۴, ۰۹:۵۸:۰۷، توسط mehdvirus.)
۱۷-تير-۱۳۸۴, ۱۵:۳۰:۵۳
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #22
راه اول و آخر پول در آوردن براي شما جونا
ببخشيد پاك نميشه :wink:
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-تير-۱۳۸۴, ۰۹:۵۷:۱۹، توسط mehdvirus.)
۱۷-تير-۱۳۸۴, ۱۵:۳۱:۳۴

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نظر سنجي! kamran11958 5 3,720 ۰۳-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۵۵:۱۷
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS