امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای ساخت چراغ برای کف ماشین با LED
نویسنده پیام
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 16
( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #1
کمک برای ساخت چراغ برای کف ماشین با LED
سلام دوستان راستش من هیچی از الکترونیک نمیدانم ولی اگه میشه راهنمایی کنین به یکی از دوستام میدم تا برام بسازه راستش یه مداری میخوام یعنی چجوری بگم یه جوری درست کنیم که به وسیله پخش ماشین تغییر حالت پیدا کنه راستش ندونستم چی گفتم ولی منظورمو رسوندم یه جوری مثلا وقتی به ضبط ماشین نگاه میکنیم داخلش اون نور ها با حالت صدا تغییر میکنن ها اینجوری میخوام ببخشید دیگه...
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۳۰:۳۰
t3r!p3000 آفلاین

موضوع‌ها: 83

تشکرها : 34447
( 17423 تشکر در 5116 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک برای ساخت چراغ برای کف ماشین با LED
خوب خروجی بلندگو ها رو با یه مقاومت بده به بیس ترانزیستور و امیتر رو زمین کن و بین کلکتور و برق مثبت لامپت رو قرار بده !! ( برای NPN )
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۰۹:۰۷
تشکر شده توسط : saeid000, رسول
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3
دوست عزیز کمال تشکر را ازت دارم راستش من ندونستم چی گفتی ولی به دوستم میگم نمیتونی یکم کامل توضیح بدی منظورم چراغ ها که به کف ماشین وصل میشه با رقص نور باشه با صدای آهنگ رقص نور بکنه یعنی عین چراغ های داخل خوده پخش ماشین همون ضبط ( در مورد این قسمت ..... بیس ترانزیستور و امیتر رو زمین کن و بین کلکتور و برق مثبت لامپت....)
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۷:۵۱
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 157
( 607 تشکر در 221 ارسال )
ارسال: #4
دوست عزیز فکر کنم من متوجه شدم چی میخواین شما میخوایین زیر ماشینتونو صوت سنج کنید روشی که علی آقای گل گفتن نور لامپارو با کمو زیاد شدن صدا کم زیاد میکنه اگه بخواین مثل رقص ضبط صوت بشه اول باید لامپای که زیر ماشین بسته میشه رو ردیف بندی کنید به صورتی که هر ردیف با یه ترانزیستو npn راهندازی بشه بعد میتونید یه مدار صوت سنج بگیردی یا درست کنید و به جای led ها پایه + led هارو با یه مقاومت 270اهمی بزنید به بیس ترانزیستورای چراقتون البته با رعایت ترتیب بعد از خروجی ظبط یه نومنه صدا بدین به مدار صوت سنج تا با شدت صدا چراغای که میخواین رقص کننن مدارشو میکشم میزارم براتون اگه بگین چراقتون چی هستن و چند وات هستند

داده پردازان سریر سیستم
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۵:۵۷:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeid000, t3r!p3000
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #5
راستش دوست عزیز دستت درد نکنه در حال حاضر چراقی ندارم میخوام واسه ماشین پرشیا این رو راه اندازی کنیم اگه مدارشو بدی چاکرتم رفیق آقایی میکنی من منظورمو فکر کنم فهمیدی دیدی شبها زیر بعضی از ماشینها روشن میشه منم میخوام اون جوری کنم با LED آبی که توسط پخش ماشین رقص کنه اگه میشه به این داداشه کوچیکه یه راهنمایی ساده بکن فکر کن خودت میسازی
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۴۵:۵۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #6
اینو ببین
http://www.national.com/mpf/LM/LM3915.html
فقط یادت باشه LED پرنور بگیری و تعداد زیادیشون رو باهم سری موازی کنی چون نور LED نسبت به محیط خیلی کمه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۲۶:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeid000, t3r!p3000
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #7
دوستان عزیز پس من با این مدار اونی که میخوام میتونم بسازم راستی یه مدار هم خیلی ساده باید برا تمام LED تک تک از مقاومت استفاده بشه یا برا همه یکی مثلا 100 تا تو یه چهت با تشکر یه جوری کنم که با 12 ولت ماشین کار کنه با تشکر سرتون را درد آوردم ببخشید ما مثل شما سروران گرامی چیزی از الکترونیک نمیدونیم با تشکرررر.....
۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۵۶:۰۶
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #8
دوست عزیز با مدار آقای هادی میتونیین این کارو انجام بدین به سادگی راحتریت راه این که LED بگیری که 3 ولت کار کنه و نور خوبی داشته باشه بعد اونارو 4تا 4 تا سری بعد هر 4تا که یه تیکه میشنو با هم موازی کنید بعد با یه ترانزیستور + اوناره بایس کنید و بیس ترانزیستور را با یه مقاومت 270 اهم بعدی به خروجی آی سی که برای LED هست هر مثی مدار بالا یه ترانزیستور و هر ترانزیستو یه ردیف راهندازی کنه
چون موقع گاز دادن به ماشین ولتاژ میره بالا بهتره برای کل مدار led ها یه ریگلاتور 12 ولت قابلمی بزاری
(فکر کنم چیز گشنقی بشه )

داده پردازان سریر سیستم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۵۵، توسط maxn@morteza.)
۱۶-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, saeid000
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #9
برای LED ها حتما از مقاومت استفاده کن چون به بالاپایین رفتن ولتاژ خیلی حساس می شن
بستگی به نوع LED که می خوای استفاده کنی داره مثلا رنگی ها حدود ۲/۷ ولت کار می کنن ۴ تاشون می شه ۱۰/۸ اگه ولتاژ ماشین رو ۱۲/۸ بگیری اختلاف می شه ۲ ولت برای جریان ۱۰ma باید مقاومت ۲۰۰ اهمی استفاده کنی که تو بازار ۲۲۰ اهم هست
البته عدد بستگی زیاد به نوع LED و ... داره اینو برای به دست آوردن حدود بهت دادم
برای بشتر کردنش هم همین مجموعه رو باید با خودش موازی کنی (۴ تا LED با یه مقاومت موازی ۴ تا LED دیگه و یه مقاومت) برا راه اندازی می تونی از ای سی ULN2008 استفاده کنی راحت تر از ترانزیستوره

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۱۶-خرداد-۱۳۸۸, ۰۹:۴۰:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, hadii, saeid000, 1نفر
saeid000 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #10
دوستان یه سوال هم بپرسم برام نخندین آخه از الکترونیک هیچی نمیدونم راستش من امروز حدود 200 کیلومتر با رفت برگشت باید به یه شهر دیگه برم و اینا رو تهیه کنم آخه شهر ما کوچیکه هیچی توش پیدا نمیشه این مدار عملی هست به اونی که میخوام درست کنم میرسم یا .......نه با تشکر از تمامی سروران گرامی که به بنده کمک کردین اینجا این سیگنال سورس چیه تو این عکس
[تصویر:  00510401.jpg]

یعنی اگه میشه ساده ترین روش را بگین به خدا شرمنده همه عزیزان شدم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۱۳:۰۶، توسط saeid000.)
۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۰۹:۳۸
maxn@morteza آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #11
دوست عزیز بله عملیه من تو سه نمونشو دیدم با روشای که اقا هادی گفتن میتونی به راحتی این کارو انجام بدی

داده پردازان سریر سیستم
۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۱۷:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeid000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی برای یک دوست GOLDOST 1 0 ۱۵-بهمن-۱۴۰۲, ۰۰:۴۶:۵۱
آخرین ارسال: GOLDOST
  حذف نویز ADC میکرو برای اعمال ولتاژ 20 میلی ولت ؟ mega16 18 3,428 ۳۱-خرداد-۱۳۹۹, ۱۱:۱۵:۳۴
آخرین ارسال: a.mehran
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  استفاده از SIM900 برای انتقال دیتا از طریق GPRS amirtebyan 12 12,379 ۳۰-آذر-۱۳۹۸, ۱۰:۵۶:۳۷
آخرین ارسال: hadikh73
  [فوری] کمک از دوستان برای یک برنامه ساده questnet 7 3,341 ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۲۰:۴۳:۱۳
آخرین ارسال: 1نفر
  [فوری] کمک از دوستان برای یک سوال کوچک questnet 0 1,403 ۲۸-فروردین-۱۳۹۷, ۰۰:۱۰:۰۴
آخرین ارسال: questnet
  درخواست کمک برای ساعت با فونت بزرگ sobhan6831 4 2,400 ۲۴-فروردین-۱۳۹۷, ۲۰:۱۹:۱۲
آخرین ارسال: sobhan6831
  درخواست راهنمایی منو سازی برای Atmega32 به زبان بیسیک برویglcd armin111 9 6,171 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۳۹:۲۵
آخرین ارسال: sky_man847
  بهترین روش برای ساخت منو sky_man847 0 3,480 ۱۶-شهریور-۱۳۹۶, ۱۱:۰۶:۰۵
آخرین ارسال: sky_man847
  راهنمایی برای انتخاب پروگرامر Ambassador 5 8,523 ۰۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۵۹
آخرین ارسال: CONTOROLER

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS