نظرسنجی: انتخاب بهترين پيشنهاد يراي شروع پروژه برنامه نويسي
کمپایلر تحت دات نت ؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
ساخت يك برنامه اتوماسيون اداري ؟ (computer_prospect)
35.71%
5 35.71%
یه مدیاپلیر يا دفترچه يادداشت يا طراح جدول؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
ساخت کنترل ؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
CodeGen ایده ای از 3 محصول MS ؟ (esmaeily-hosein )
14.29%
2 14.29%
ساخت يك System Optimizer جديد با امكانات برتر ؟ (computer_prospect)
28.57%
4 28.57%
در کل 14 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
نویسنده پیام
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 53
( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #1
Exclamation  نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
دوستان عزيز لطفا نظر خودتون رو بديد تا طبق رتبه Start كار رو بزنيم . ممنون .

[تصویر:  M-H.jpg?sizeM=3]
IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
دوستان محترم لطفا برای تشکر فقط بر روی دکمه تشکر کلیک کنید نه چیز دیگر ممنون
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۰۸:۵۲
تشکر شده توسط : sokote_cheshm
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #2
RE: نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
بیس دات نت برای پروژه های با همکاری عمومی ساخته نشده مثلا یک نرم‌افزار اتوماسیون اداری رو اگه به این روش بنویسید کسی نمی خره به خاطر پروژه های تجاری زیادی که با هزینه های بالا ساخته شدن شرکت های که اون پروژه ها رو دارن با تبلیغات که می کنن و امکاناتی که دارن جایی برای این پروژه ها باقی نمی زارن
پیشنهاد من نوشتن یه برنامه با تفکر نرم‌افزار آزاد که البته الزامات خودش رو هم داره مثل عدم استفاده از برنامه های غیر آزاد

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۴۴:۰۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, amirjan
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #3
- دات نت یه بیسه. نمیشه گفت بهش غیر آزاد. حالا ما برای طراحی از یه نرمافزار مایکروسافتی استفاده میکنیم. وگرنه با هر چیز دیگه ای هم میشه. پروژه مونو هم که الان فکر کنم همراه اکثر لینوکس ها باشه. ( من هنوز تست نکردم )

- چرا بیس دات نت برای پروژه های با همکاری عمومی ساخته نشده؟ دات نت که محدودیت زبانی رو هم برداشته.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #4
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۳۳)ajlajlajl نوشته است: - چرا بیس دات نت برای پروژه های با همکاری عمومی ساخته نشده؟ دات نت که محدودیت زبانی رو هم برداشته.
کاملا موافقم...اصلا یکی از اهداف ایجاد .net سازگاری با پروژه های گروهی بوده ;)

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۰۹:۵۰، توسط kasrakhan.)
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۰۸:۲۹
تشکر شده توسط : sokote_cheshm, melisa_sodeh
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1780 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #5
اتفاقا فکر میکنم یه چیزی به اسم team system (نسخه team studio) مخصوص همین کار داره. البته پولی (برای کارهای تجاری)

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۱:۱۲
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #6
Exclamation  RE: نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
سلام به تمام دوستان :
ha_60 عزيز ‏‏، بايد به اين نكته اشاره كرد كه اكثر نرم افزار هايي كه توسط Net . نوشته مي شود ، يك نفر نمي سازد بلكه گروهي به ساخت آن مي پردازند .
حتما نياز نيست كه اگر گروهي مي خواهند با هم در ساخت يك پروژه همكاري كنند از زبان هاي Open Source استفاده كنند . ما مي تونيم با Net. يك پروژه بنويسيم كه چندين نفر در ساخت آن سهيم باشند .
از نظر من كساني كه در ساخت اين پروژه همكاري مي كنند تمام آنها عضوي از آن برنامه هستند . من پيشنهاد دادم كه :
ابتدا بعد از انتخاب بهترين پيشنهاد بايد اعضاي آن مشخص شود (يعني كساني كه مايل هستند همكاري داشته باشند آمادگي خود را اعلام كنند ) و بعد از انتخاب اعضا به هر كدام طبق توانايي هايي كه دارند قسمتي از برنامه را محول مي كنيم ( البته يكي از نكات مثبت اين مسئله اين است كه در حين نوشتن برنامه دوستان به هر مشكلي كه برخورد كردند مطرح مي كنند تا هم دوستان ديگر با اين مشكل آشنا بشوند هم در حل آن همه كمك باشيم و خيلي چيزها در ساخت اين پروژه ياد خواهيم گرفت ) و در اتمام كار تمام اعضا در ساخت اين برنامه سهيم بوده و من و برادرم سعي در بين المللي كردن آن مي كنيم و اميدوارم آينده درخشاني را پيش رو داشته باشيم .

IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۱۱:۲۹، توسط computer_prospect.)
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۰۸:۳۶
تشکر شده توسط : t3r!p3000, sokote_cheshm
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #7
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۰۸:۲۹)kasrakhan نوشته است:
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۳۳)ajlajlajl نوشته است: - چرا بیس دات نت برای پروژه های با همکاری عمومی ساخته نشده؟ دات نت که محدودیت زبانی رو هم برداشته.
کاملا موافقم...اصلا یکی از اهداف ایجاد .net سازگاری با پروژه های گروهی بوده ;)

این دوتا با هم فرق دارن . پروژه گروهی ، همکاری عمومی .
خیلی از پروژه ها بصورت گروهی ساخته میشن ولی لزوما نمی تونی ادعا کنی که با همکاری عموم ساخته شدن .
این "همکاری عمومی" که آقا هادی میگن برمیگرده به همون تفکر نرم افزار آزاد .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۳۸:۱۵
تشکر شده توسط : ha_60
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #8
نقل قول: این دوتا با هم فرق دارن . پروژه گروهی ، همکاری عمومی .
سلام به دوست عزيزم امير حسين جان و تمامي دوستان محترم ديگر :
Exclamation امير جان پروژه گروهي يعني = پروژه اي كه گروهي با همكاري هم آن رو تموم مي كنند و همكاري عمومي يعني = گروهي كه در اتمام كاري با هم همكاري مي كنند .
به نظر من بازي با واژه هاست اگر بين اين دو ( پروژه گروهی ، همکاری عمومی ) تفاوتي ايجاد كنيم .Wink
Net. قبول دارم كه Open Source نيست اما هدف ما چيز ديگريست .
كاري كه ما مي خوايم انجام بديم اصلا ربطي به Open Source بودن زبان انجام پروژه ندارد . ما چه با زبان هاي Open Source و چه با . . . مي خوايم برنامه اي بنويسيم كه يه گروهي ، همكاري عمومي داشته باشند . فرض رو بر پايه اين قرار بديد كه تمام دوستان ما كه در اتمام پروژه اعلام آمادگي كردن در يك شركت مشغول به كار هستند و باهم پروژه را شروع و به اتمام مي رسانند . همين . پس به اين نتيجه مي رسيم كه پروژه گروهي و همكاري عمومي فرقي با هم نداره اگر تفاوتي بين اين دو قرار بديم بازي با لغات و واژه هاست . بهتر صريح و روان منظورمون رو برسونيم .
در آخر ، امير جان از اينكه توجه داشتي و نظر دادي جدا“ سپاسگزارم .Heart
از تمام دوستان ديگر هم ممنونم .Heart

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۱۱:۰۴، توسط computer_prospect.)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۷:۲۴
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #9
من که هر وقت متن های مربوط به لینوکس و نرمافزار آزاد و ... خوندم اینجوری Confused شدم. بعضی چیزا که آدم فکر میکنه یکین توی این بحثا تفاوت دارن.
مثل نرمافزار های آزاد با نرمافزار های کد باز.
آخه لینوکسم شد OS ؟ Biggrin . الکی نمیگم به جان شما. یه برنامه میخوام روش بنویسم. پدرم داره در میاد.دو تا برنامه میخوام نصب کنم 2048.45 تا خط مینویسه که آخرشم نمیفهمم چه مرگشه. شرمنده دیگه دلم پر بود از این لینوکس.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۲۵:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #10
بازی با واژه ها نیست واقعا فرق دارن برا اینکه کامل متوجه بشید فایرفاکس رو با اینترنت اکسپلورر مقایسه کنید
اولی نزدیک چند هزار تا افزونه داره که نویسنده هاشون اصلا همدیگه رو ندیدن
بزارید یه مثال دیگه بزنم sourceforge.net رو دیدید؟ یه سایت برای انجام اینجور پروژه ها شما کافیه یه پروژه توش تعریف کنید بعد به هرکسی توی هرکجای دنیا که دوست داشتید دسترسی بهش بدید دیگه نیاز نیست هر تغییری که توی برنامه می دید رو برای همه ارسال کنید فقط با یه نرم‌افزار ساده می تونید تمام تغییراتتون رو ارسال کنید از تمام تغییرات که بقیه دادن مطلع شید هیچ فایلی پاک نمی شه تمام تغییرات دقیقا مشخص توسط کی داده شده و ...
فرض کنید من دارم قسمت لوگین رو می نویسم شما هم یه غلط املایی تو همین فرم پیدا کردید و می خواید تصحیحش کنید اگه مستقیم درست کنید و بعد فایل های من رو بگیرید کپی کنید روش که پاک می شه باید به من با ایمیل خبر بدید تا درستش کنم و هر یه تغیر کوچیکی هم که می دیم باید یه جا اپلود کنیم کلا کار دردسری ولی این نرم‌افزار ها دقیقا این کار رو برای شما می کنه البته معادل ویندوزی هم داره ولی ویندوزی ها بیشتر برای کار توی یه شرکت
نمی گم نمی شه نوشت می گم میکرو سافت برنامه رو در انحصار شرکت نویسنده می دونه ولی نرم‌افزار های آزاد معتقدند که با مشارکت همه برنامه بهتر می شه کار اصولی نیست که برنامه ای با تفکر دوم رو روی زیرساخت های تفکر اول پیاده کنید میکروسافت همه چبر رو آماده کرده برای برنامه نویسی که شما راحت تر برنامه بنویسید بعد اجازه نمی ده این رو جایی غیر از ویندوز خودش استفاده کنید اینطوری شما با نوشتن برنامتون به میکرو سافت کمک می کنید که بیشتر ویندوز بفروشه
من می گم یه برنامه ای بنویسید که اگه میکروسافت تحریمتون کرد بازم بشه یه جای دیگه استفاده کرد مثلا اگه فردا میکرو سافت لایسنس کمپایلر رو هم توی ویندوزش چک کرد می خواید چی کار کنید؟
اگه برنامه نویسید با یه زبانی بنویسید که همه چیزش آزاد باشه وگرنه سرهم کردن برنامه هایی که میکروسافت نوشته که نشد برنامه نویسی (یادمه همه چیز از فرم ثبت نام گرفته تا ... توی دات نت بود فقط باید می کشیدی می زاشتی روی فرم)
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۲۵:۰۳)ajlajlajl نوشته است: من که هر وقت متن های مربوط به لینوکس و نرمافزار آزاد و ... خوندم اینجوریConfused شدم. بعضی چیزا که آدم فکر میکنه یکین توی این بحثا تفاوت دارن.
مثل نرمافزار های آزاد با نرمافزار های کد باز.
آخه لینوکسم شد OS ؟ Biggrin . الکی نمیگم به جان شما. یه برنامه میخوام روش بنویسم. پدرم داره در میاد.دو تا برنامه میخوام نصب کنم 2048.45 تا خط مینویسه که آخرشم نمیفهمم چه مرگشه. شرمنده دیگه دلم پر بود از این لینوکس.
تفاوت ازاد و بازمتن (کدباز) رو فعلا بی خیال فرض کن یکین Biggrin
من که هر نرمافزاری نیاز داشته باشن یه کلیک میکنم یه دونه هم apply می زنم خودش همه کار ها رو می کنه کرک مرک هم نداره نزدیک به ۲۷۰۰۰ تا دونه برنامه هست که می تون اینجوری نصب کنم اینجارو کردم تاپیک نرم‌افزار آزاد Biggrin

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۰۷:۳۵، توسط ha_60.)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۵۹:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amirjan, t3r!p3000
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #11
سلام به تمام دوستان دوست داشتني خود خود خودم :
علي آقا در مورد Linux ها بايد بگم كه بهترين سيستم ها هستند . از ويندوز خيلي بهترن . اگر خواستي و وقتش بود چند نمونه از برتري هاي Linux ها نسبت به ويندوز رو برات Send مي كنم .
و آقا هادي اين تاپيك هدفش ارزيابي پروژه گروهی يا همکاری عمومی نيست . هدف ساخت يك پروژه هست . البته لازم به ذكر است كه من با نظر شما اگر كمي Edit بشه موافقم . ديدم اينجا بيشتر علاقه مند به NET. داريم گفتم بيام يك همكاري ، يك فعاليت گروهي ، يك هدفمندي ، يك شكوفايي استعداد ، يك به خود امدن و . . . در بچه ها ايجاد كنم كه هم اين انجمن با ديگر انجمن ها تفاوت به سزايي داشته باشه هم يه كار جديد باشه و از اين تكراري بودن همه انجمن ها رها بشه . پي صحبت هاي قبلي كه با شما در خصوص اين انجمن داشتم ، فكر مي كنم اين يك پيشنهاد خيلي مفيد است.
در حال حاضر اين زبان بهترين زباني بود كه طبق شرايط آموزشي ايران ويج انتخاب كردم . مي توانستم از PHP شروع كنم يا وارد بحث Perl بشم اما قبول كنيد هم با اين زبان اعضاي ايران ويج بيشتر كار كردند هم براي شروع بهترين انتخاب است .
خب از اين حرف ها بگذريم . به محض اينكه رتبه يكي از پيشنهاد ها بالاتر رفت اعضا رو مشخص مي كنيم و بعد Start مي زنيم .
پيشاپيش از شما هم سپاسگزارم .

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۳۸:۱۰، توسط computer_prospect.)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۳۳:۳۸
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation يك پيشنهاد موثر computer_prospect 19 11,167 ۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۱۱:۰۶
آخرین ارسال: pashmaloo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS