نظرسنجی: انتخاب بهترين پيشنهاد يراي شروع پروژه برنامه نويسي
کمپایلر تحت دات نت ؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
ساخت يك برنامه اتوماسيون اداري ؟ (computer_prospect)
35.71%
5 35.71%
یه مدیاپلیر يا دفترچه يادداشت يا طراح جدول؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
ساخت کنترل ؟ (ajlajlajl )
7.14%
1 7.14%
CodeGen ایده ای از 3 محصول MS ؟ (esmaeily-hosein )
14.29%
2 14.29%
ساخت يك System Optimizer جديد با امكانات برتر ؟ (computer_prospect)
28.57%
4 28.57%
در کل 14 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
نویسنده پیام
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #23
RE: نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
خب الان اتوماسیون اداری و کد ساز بیشترین رای رو دارن. هر کدوم که ممکنه بیشتر پخش بشه رو انتخاب کنید. یعنی شما و اسماعیلی باید با هم بحث کنید ببینید کدومش بهتره.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۰۱:۲۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
computer_prospect آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 39

تشکرها : 53
( 80 تشکر در 59 ارسال )
ارسال: #24
Exclamation  RE: نظر سنجي تاپيك (يك پيشنهاد موثر )
نقل قول: خب الان اتوماسیون اداری و کد ساز بیشترین رای رو دارن. هر کدوم که ممکنه بیشتر پخش بشه رو انتخاب کنید.
سلام علي جان : من كه گفتم System Optimizer هر كي خواست شروع مي كنيم . مشكلي نيست .
نقل قول: یعنی شما و اسماعیلی باید با هم بحث کنید ببینید کدومش بهتره.
من بار ها گفتم نظر من نظر شما دوستان ، حالا مي خواد پيشنهاد آقاي اسماعيلي OK بشه يا پيشنهاد من ، فرقي نمي كنه . من و برادرم با ٢ تاشون موافقيم .
فقط يه نكته دوست عزيزم lord_viper اشاره كرد كه واقعا مهم است . (انتخاب مدير )
از نظر من علي جان شما مدير باش چون من تجربه كاري شما رو قبول دارم و دوستونم دارم . حالا ميل شماست . اما از نظر من شما بهتر مدير اين پروژه باشي . گوش بده . Wink نگو نه Angry
ميل خودت . موفق باشيد .

[تصویر:  M-H.jpg?sizeM=3]
IF Having Life Ctrl + Z . Oh My God . Only Love Can Break My Heart ! Help Me . That's All I'm Dreaming of Let's Talk About Love
دوستان محترم لطفا برای تشکر فقط بر روی دکمه تشکر کلیک کنید نه چیز دیگر ممنون
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۰۱:۳۶
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #25
نقل قول: خب نظر شما واسه پيشنهاد : CodePlex و CodeGen هست ! يكم بيا دربارش توضيح بده شايد بچه ها علاقه مند شدن و پيشنهاد شما امتياز آورد . من البته بگم با تمام پيشنهاد ها موافقم .
CodePlex یه جایی برای توسعه برنامه های دات نتی هست . ( توی مایه های ospdev و sourceforge )

این Code Generator که آقای اسماعیلی مد نظرشونه ، طرح اولیشو باید یه آدمی بگه که کلی برنامه سازمانی نوشته و با استایل برنامه سازی این جور پروژه ها آشنایی داره . با تکنولوژی های دسترسی به داده مثل ADO و LINQ کار کرده باشه ، لایه های data access layer و business logic layer کامل بشناسه ...
حالا باز خودشون بیشتر باید توضیح بدن .

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۲۱:۲۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #26
میشه یه توضیح کامل در مورد System Optimizer بدید آخرش بفهمیم چیه قضیه؟ یه بحث خوب داشته باشیم تا معلوم بشه چطوره.

(۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۰۱:۳۶)computer_prospect نوشته است: فقط يه نكته دوست عزيزم lord_viper اشاره كرد كه واقعا مهم است . (انتخاب مدير )
از نظر من ...

تجربه چیو دارم ? Biggrin از بین کل کسایی که اینتو پست دادن من از همه کوچیک ترم Biggrin . از قدیما میگفتن در ( چی بود؟ نمیدونم یه قابلمه ای دیگی چیزی ) بازه، حیا گربه کجا رفته. هر کسی ایده اش انتخاب شد چون احتمالا به مسئله بیشتر وارده اول مدیر بشه تا بعدش توی خودتون مدیرا انتخاب کنید.

انتخاب پیشنهاد هم به عهده خود شما دو نفره ( یا سه نفر Biggrin ) . اصلا بیاید یه توضیح کامل در مورد این سه تا مورد بدید تا ببینیم نتیجه چی میشه. ( البته اتوماسيون اداري و CodeGen ) تقریبا مشخصه ولی بازم یه توضیح بدید Biggrin ).

میزان رای دشمن است!
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۰۳:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
esmaeily-hosein آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 6
( 91 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #27
نقل قول: این Code Generator که آقای اسماعیلی مد نظرشونه ، طرح اولیشو باید یه آدمی بگه که کلی برنامه سازمانی نوشته و با استایل برنامه سازی این جور پروژه ها آشنایی داره . با تکنولوژی های دسترسی به داده مثل ADO و LINQ کار کرده باشه ، لایه های data access layer و business logic layer کامل بشناسه ...
حالا باز خودشون بیشتر باید توضیح بدن .

سلام آقا امیر خوشحالم نظرت اینجا میبینم .

قرار شد این یه کار تیمی باشه و من نیز هیچ ادعایی در این زمینه ندارم.

توضیحاتی در مورد CodeGen :
شرکت های بزرگ قبل از شروع پروژه دنبال راه هایی هستند تا
کد ها هرچه کمتر و دستخط افراد را به هم شبیه کنند تا بعدا ماین ترانس کار برای شرکت و افرادی که در تیم کار میکنند راحت تر باشد .
دقدقه اصلی معماران اینه که در حداقل زمان بالاترین بهره وری را بدست بیاورند .

برخی از معماران ترجیح داده تا از ابزارهای آماده استفاده کنند و برخی معماران ترجیح میدهند ابزار هایی طبق خواسته های خود تولید کنند . این عامل بیشتر به پارامترهایی از جمله زمان ، نوع کار ، تعداد افراد
و سابقه افراد تیم میتواند در این تصمیم نقش ایفا کند . در یک کلام همه معمارها یه چیز میگن "از راه حل تا تکنیک" .

از جمله ابزارهایی که معماران در ابتدا پروژه به آن فکر میکنند چه در ایران چه در سراسر دنیا CodeGen است .

آنها میدانند که در تکرار بروز خطا زیاد میشود حتی بهترین Developer های دنیا نیز از این قاعده مستثنی نیستند .
و هر فردی که یک پروژه حتی در کوچکترین حالت خود ایجاد کرده باشد این را میتواند درک کند .

لایه بندی :
در این پست قرار نیست بحث فنی بکنم به طور خلاصه میتونم بگم هدف از این کار تکه تکه شدن برنامه ، کار تیمی ،خوانایی کدها ، سرعت بیشتر ، یکپارچه کردن پروژه و ... ما از لایه بندی استفاده میکنیم .

بیشترین قسمتی که در یک پروژه از نظر Power user اهمیت دارد لایه Data برنامه است .
چرا که power user میداند Performance,Stability ,.... همه در اینجا نقش اصلی را بازی میکنند .
این باعث بی اهمیت کردن لایه های دیگر نیست فقط باعث اهم جلوه دادن این لایه است ولی در این لایه بیشترین کار تکراری نیز صورت میپذیرد و دقدقه برای معمار شروع میشود !

در پست های بعد اگر دوستان مایل بودند توضیحات بیشتری نسبت به کار میدهم .
نمیخوام برای ورود افراد به این پروژه محدودیت بزارم ولی برنامه نویسی که قرار است قوانینی را برای دیگر برنامه نویسان وضع کند لازمه آن بلد بودن خوب قانون است . یعنی اگر کسی تا خودش قاضی چندین ساله نباشه نمیتونه قوانین جدیدی وضع کنه تا قاضی های دیگر نیز از اون استفاده کنند .
البته لازم به ذکره که "ایجاد کننده قوانین اسیر قوانین خویش نیست "

برای این پروژه نیز نیازمندیهایی وجو دارد :
1- شناخت خوب به OOP

2- تسلط نسبی به Design Pattern ها در C # (لااقل اونهایی که تو پروژه خودمون ازش استفاده میکنیم )

3- اشنا به مفاهیمی همچون SOA,COP,ORM

4- دیدن خوب نمونه های موجود مانند Hibernate,Entity framework,L2s و ....

5- داشتن ذهن بی تعصب

6 - بقیش بعداً

هر چی روش خوبه توش خوب نیست!
۱۳-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۹:۱۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #28
این که یکی از چیزاییه که من میخواستم Biggrin . نظر بقیه؟

میزان رای دشمن است!
۱۴-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۲۵:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hamidsina آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 94
( 23 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #29
سلام به همه
به نظر من برنامه برای سیستم اداری کارایی بالاتری داره
و اګه واقعا کاربردی باشه خیلی زود از طرف موسسات مختلف حمایت میشه و انګیزه ارتقاع برنامه و ادامه کار رو به برنامه نویسان میده
با تشکر

۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۱۸:۳۳

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation يك پيشنهاد موثر computer_prospect 19 11,167 ۱۷-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۱۱:۰۶
آخرین ارسال: pashmaloo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS