امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوت به همکاری در توسعه نرم‌افزار متن باز MyBB
نویسنده پیام
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 34
( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
دعوت به همکاری در توسعه نرم‌افزار متن باز MyBB
سلام.

خیلی خلاصه اینکه ما در سایت MybbHelp.ir در حال کار بر روی نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز MyBB هستیم. بنده اخیراً فراخوانی برای دعوت به همکاری در سایت به دست اعضای سایت رسوندم که با استقبال خیلی خوبی روبرو شد و بر خلاف گذشته اینبار دوستان حرفه ای هم در جمع علاقمندان به همکاری حضور داشتند! همین قضیه باعث شد که جرأت پیدا کنم دل رو به دریا بزنم و فراخوان رو در انجمن های تخصصی دیگه هم مطرح کنم تا دوستانی که در زمینه های مختلف صاحب نظر هستند در صورت تمایل در جمع ما حضور پیدا کنند. Heart

با توجه به اینکه در حال ایجاد تغییرات اساسی در نحوه ی فعالیت و خدمات دهی سایت هستیم و اِعمال این تغییرات تا ۲۹ تیر ۸۸ طول خواهد کشید، از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند دعوت می کنم که پیش از این تاریخ فرم همکاری با سایت را تکمیل و ارسال کنند. (لینک فرم همکاری و توضیحات مربوط به آن در بخش اطلاعیه های بالای سایت قرار داده شده)

این همکاری بیشتر در زمینه ی پلاگین نویسی ، طراحی قالب ، ترجمه و مدیریت انجمن ها است.

در پناه حق باشید.

۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۵۶:۳۹
تشکر شده توسط : 1nafar
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #2
RE: دعوت به همکاری در توسعه نرم‌افزار متن باز MyBB
شما اگه به من لطف کنی و بگی که به چه دليل سايت شما واسه کاربر های ويندوز که از اینترنت اکسپلرر استفاده ميکنن بسته شده من همکاری ميکنم.
آخه چرا بی دليل تبليغ يه نرم افزار ديگه رو ميکنيد ¿
شايد يکی نميخواد فاير فکس نصب کنه

Root is not accessible
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : SaeedGh
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3
سلام.

در پشتیبانی فارسی MyBB که IE رو نبستیم. فقط یک وقفه برای مشاهده‌ی تاپیک‌ها گذاشته شده.

احتمالاً منظور شما مرجع فارسی MyBB هست.

IE همواره مشکل داشته دوست من! این یکی از بدیهیات تاریخ اینترنته! شما اگه در این مورد شک دارید، برای "برنامه نویس‌ها" و "طراحان وب" یک نظرسنجی بذارید تا متوجه‌ی میزان محبوبیت IE بشید. اینکه IE همیشه تافته‌ی جدا بافته هست باعث میشه شما مجبور باشید یک صفحه رو یکبار برای Firefox، Opera، Safari و ... طراحی کنید و یکبار هم برای IE !

به نظر شما کاربرها IE رو بخاطر ویژگیهاش انتخاب میکنند یا بخاطر اینکه هر موقع ویندوز رو نصب کردند، این مرورگر در دسترسشون بوده؟ برتری‌های IE نسبت به بقیه‌ی مرورگرها چیه؟ سرعت، انعطاف پذیری، قابلیت شخصی سازی، افزونه‌ها، پوسته‌ها، امنیت، ... کدومش؟

به نظر من برنامه‌نویس‌ها و طراحان وب باید همکاری کنند تا استفاده از این مرورگر رو حداقل در ایران محدود کنیم. (البته نه بخاطر اینکه مثلاً سرعتش کم هست یا امنیت پایینی داره. اینها به خود کاربر مربوط میشه. مثلاً شاید کاربر دوست داشته باشه از یک مرورگر کم سرعت استفاده کنه و یا اصلاً از آیکون IE خوشش میاد و ...) چیزی که برای ما ایجاد مشکل کرده اینه که هر پروژه‌ای که بخشی از اون در گروی برنامه‌نویسی و طراحی وب هست، بخاطر همین استثنایی بودن IE ،‌صرف هزینه و وقت زیادی رو به مدیر پروژه تحمیل میکنه. برای چی باید طراحان ما خودشون رو با IE سازگار کنند و از هزار ترفند و حقه برای درست نشون دادن شدن یک صفحه و یا درست عمل کردن یک برنامه‌ی تحت وب در این مرورگر استفاده کنند؟ در حالیکه در بقیه‌ی مرورگرها چنین مشکلی رو نداریم.

البته دوستانیکه سفارشات طراحی وب رو انجام میدند مجبورند نظر مشتریانشون رو جلب کنند و اگه مشتری خواست که صفحه در تمام مرورگرها درست نمایش داده بشه، برای سازگاری صفحه با IE هم وقت صرف کنند. اما اونهاییکه -مثل من- مجبور نیستند تعهدی برای cross browser بودن سایتشون بدند چه لزومی داره که وقت و انرژی خودشون رو روی IE بذارند اون هم در حالیکه هیچ دلیل منطقی‌ای برای انتخاب این مرورگر از سوی کاربران نمیبینند؟

اینکه مایکروسافت با این عظمت هنوز هم مشکلات IE رو برطرف نکرده خودش دلایلی داره که دراین ملاقه نمیگنجه!Question (منظورم اینه که دلیل بر ضعف مایکرسافت نیست اما اصلاح تمام باگ‌های IE خودش مشکلات دیگه‌ای بوجود میاره که برای اون شرکت بدتر از مشاهده‌ی ضعف‌های IE هست!)

نقل قول: آخه چرا بی دليل تبليغ يه نرم افزار ديگه رو ميکنيد ¿

تبلیغات که جُرم نیست. خوب من از فایرفاکس خوشم میاد و با توجه به اینکه دائماً امکاناتی به اون اضافه میشه که کار ما رو راحت‌تر میکنه براش تبلیغ میکنم.Smile
این تصویر رو ببینید... این فهرست افزونه‌هایی هست که هر روز از اونها استفاده می‌کنم.

[تصویر:  1248284795_1_5a07817eac.gif]

شما میتونید یک مرورگر دیگه معرفی کنید که این امکانات رو ارائه بده؟
شما اگه از افزونه‌ای مثل Firebug استفاده کنید همین یک افزونه کافیه تا متوجه بشید که دلیل افزایش محبوبیت فایرفاکس چیه.
به نظر من یکی از دلایلش اینه که برخلاف IE نه تنها برای دیزاینرها معما طرح نمیکنه، بلکه امکاناتی رو در اختیار اونها قرار میده که تا بتونند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با صرف کمترین انرژی به هدفشون برسند.

-------
اینها رو ننوشتم تا شما با سایت ما همکاری کنید! فقط خواستم به سوال شما پاسخ بدم. Wink

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۳:۵۵، توسط SaeedGh.)
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۲:۲۸
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #4
سلام دوست من.

من با وجود اینکه با سیاستهای انحصارطلبانه مایکروسافت مخالف بوده و هستم ولی چیزی که میدونم اینه که نیمی از کاربران اینترنت و شاید هم بیشتر از IE استفاده میکنند و نام بروزرهای دیگر رو هم حتی نشنیدند این دسته از افراد هم که اینترنت را با یاهو مسنجر و IE میشناسند حق این رو دارند که از سایتهای درست شده با MYBB استفاده کنند.پس ما نمیتونیم بیخیال IE بشیم.

قصد جسارت ندارم چون شما بدون هیچ توقع مادی تصمیم به گسترش MYBB رو دارید ولی با این گفته شما که "من از IE خوشم نمیاد پس بیخیالش میشم" مخالف هستم.

د ضمن اینکه توی طراحی سایت opera و firefox و safari هم کاملا با یک کد خواص سازگاری ندارند.(سایت دانشگاه قبل از اینکه سامانه مروارید بشه توی بیشتر مرورگرها میشد عکس آپلود کرد و لی توی FireFox نمیشد من هم که همیشه با فایرفکس کار میکردم بی اطلاع از این قضیه چند روزی سر کار بودم)

البته میشه کدهایی هم آورد که این قضیه رو اثبات کنه ولی در کل نمیشه بیخیال IE شد.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۶:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : SaeedGh
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5
(۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۶:۱۶)lolohacko نوشته است: سلام دوست من.

من با وجود اینکه با سیاستهای انحصارطلبانه مایکروسافت مخالف بوده و هستم ولی چیزی که میدونم اینه که نیمی از کاربران اینترنت و شاید هم بیشتر از IE استفاده میکنند و نام بروزرهای دیگر رو هم حتی نشنیدند این دسته از افراد هم که اینترنت را با یاهو مسنجر و IE میشناسند حق این رو دارند که از سایتهای درست شده با MYBB استفاده کنند.پس ما نمیتونیم بیخیال IE بشیم.

سلام.
من یا بهتره بگم ما (یعنی تیم MyBB فارسی) هیچیک از مدیران تالارهای MyBB رو مجبور نکردیم تا استفاده از IE رو برای کاربرانشون محدود بکنند! من یک افزونه برای ایجاد وقفه برای کاربران IE نوشتم و اون رو در سایت منتشر کننده‌ی MyBB قرار دادم تا هرکسی که تمایل داشت و با من همفکر بود اون رو دریافت و در تالارش نصب بکنه. بنابراین اینکه کاربران مسنجری بتونند از تالارهای درست شده با MyBB استفاده کنند یا نه، کاملاً بستگی به تصمیم مدیران اون تالارها داره.

(۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۶:۱۶)lolohacko نوشته است: قصد جسارت ندارم چون شما بدون هیچ توقع مادی تصمیم به گسترش MYBB رو دارید ولی با این گفته شما که "من از IE خوشم نمیاد پس بیخیالش میشم" مخالف هستم.

اتفاقاً من در پست قبلی تاکید داشتم که اقدام به محدود کردن استفاده از IE برای این نبوده که من از IE خوشم نمیاد. همونطور که گفتم این صرف وقت برای بازنویسی کد و استفاده از ترفند و حقه‌های مخصوص IE هست که جلوی پیشرفت کارها رو میگیره.

این قضیه از دید یک طراح وب مثل این میمونه که یک تولیدی فقط لباسهای خیلی تنگ بیرون میده! اونوقت شما باید رژیم بگیری و ریاضت بکشی تا بتونی خودت رو هم‌سایز این لباس‌ها بکنی! اما من ترجیح میدم تا زمانیکه اون تولیدی کارش رو درست انجام نمیده از لباس‌هاش استفاده نکنم.

به نظر من این منصفانه نیست که یک برنامه‌نویس و طراح حرفه‌ای ساعت‌ها از وقتش رو برای IE صرف کنه تا یک کاربر که به قول شما اینترنت رو با یاهومسنجرش می‌شناسه و ساعت‌ها مشغول چت کردن‌های بی‌ثمر هست، چند دقیقه از وقت گرانبهاش رو صرف دانلود یک مرورگر مناسب نکنه (همه‌ی این بحث‌ها سر دانلود ۷ مگابایت هست! اون هم فقط یک بار برای همیشه!)

اینجا جاش نیست که دلمون به حال کاربرهای تازه کار بسوزه! بجای این دلسوزی ها باید یک راه حل مناسب جلوی پاشون بذاریم که هم به نفع طراح باشه و هم کاربر. مثلاً وقتی یک سایت IE رو میبنده و به کاربرانش لینک دانلود چند مرورگر رایگان و کم حجم رو میده، کاربر هرموقع بخواد میتونه چند دقیقه وقت صرف بکنه و مرورگر مناسبی رو دانلود کنه (حتی با dialup و کم‌ترین سرعت هم چند دقیقه‌ بیشتر طول نمی‌کشه).

بنابراین من که IE رو در سایت MybbFarsi.ir بستم، حق استفاده از این سایت رو از کسی نگرفتم. فقط یک شرایط منطقی و قابل انجام برای استفاده از سایت در نظر گرفتم.

(۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۶:۱۶)lolohacko نوشته است: د ضمن اینکه توی طراحی سایت opera و firefox و safari هم کاملا با یک کد خواص سازگاری ندارند.(سایت دانشگاه قبل از اینکه سامانه مروارید بشه توی بیشتر مرورگرها میشد عکس آپلود کرد و لی توی FireFox نمیشد من هم که همیشه با فایرفکس کار میکردم بی اطلاع از این قضیه چند روزی سر کار بودم)

البته میشه کدهایی هم آورد که این قضیه رو اثبات کنه ولی در کل نمیشه بیخیال IE شد.

در مورد سایت دانشگاه‌ها و بانک‌ها نگید که اونها دیگه واقعاً شاهکارند!! همین سامانه‌ی مروارید که گفتید هم فقط در IE درست کار میکنه. و در اکثر سامانه‌های دیگه هم تا جاییکه من دیدم حداقل در بخش انتخاب واحد مجبورید از IE استفاده کنید.

اگه بقیه‌ی مروگرها اون مشکلی که گفتید رو نداشتند و فقط Firefox اینطوری بود مساله‌ای نیست! شما جزئیات مشکل رو شرح بدید تا بتونیم یک گزارش باگ ارسال کنیم تا در نسخه‌ی بعدی فایرفاکس این ایرادی که شما گفتید هم رفع بشه.

خوشبختانه اینطور که پیداست قراره در نسخه‌های بعدی ویندوز یا اثری از IE نباشه و یا اینکه کاربر از همون ابتدا حق انتخاب مرورگرش رو داشته باشه. این کاریه که باید چندین سال پیش انجام می‌شد.

۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۰۵:۳۴:۵۳
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #6
Toungue  RE: دعوت به همکاری در توسعه نرم‌افزار متن باز MyBB
سلام
دوست عزيز شما اگه تاريخچه این داستان رو دنبال کنی خيلی نکات ريز داره که کسی بهشون توجه نميکنه
داستان پيدايش فاير فکس فقط يه مبارزه تو مارکتينگ بود
البته واسه ما بد نشد چون خيلی از سايت ها رو بايد دوباره سازی ميکرديم که با فاير فکس هم مشکلی نداشته باشه. اینم خودش يعنی پول.
ولی نکته ای که هميشه مهم بوده اینه که يه طراح کارش رو جوری انجام بده که واسه همه به درد بخور باشه. تو ولايت ما مشتری پول ميده و به اصطلاح شاهه من که نميتونم بهش تحميل کنم که فقط کاربر های فلان مرور گر ميتونن از سايت شما استفاده کنند بقيه هم نه.
اگه يه طراح واقعا این کاره باشه خودش ميدونه چه کار بايد بکنه که به مشکل بر نخوره.
قرار نيست که کل سايت رو دو بار يا چند بار بنويسه فقط يه سری نکات توی استايل رو بايد در نظر بگيره. اینکه شما شخصاً از فلان مرور گر خوشت مياد حق خودته ولی اگه قرار باشه که حتا 1 % از کاربر ها به دليل استفاده از مثلا اینترنت اکسپلورر نتونن وارد بخشی بشن کيفيت سايت از ديد من خيلی پائين مياد.
ما اینجا داريم بيشتر سايت ها رو حتا برای موبايل بازنويسی ميکنيم بعد شما حتا بين دو تا مرورگر ويندوز داريد فقط يکی رو انتخاب ميکنيد.
به نظر من اصلاً کار درستی نيست حق انتخاب مرور گر فقط با خود کاربر هستش نه با طراح وب سايت.Question
من خودم تقريباً همه ی مرور گر ها رو دارم ولی فقط به دليل اینکه هر پروژه رو قبل از تحويل چک ميکنم. ولی خودم فقط از اکسپلورر استفاده ميکنم چون به نظر من ساده تر از همه کار ميکنه( اینم از نظر شخصی من) حالا به نظر شما منم بيام همه ی سايت ها رو که دستمه واسه بقيه ببندم?
يا به قول شما وقفه بندازم تو سايت.
فقط فکر این رو بکن که اگه مثلا يه سايت مثل سايت فرودگاه که هر ثانيه توش معنی داره بياد تو سايت يه وقفه 30 ثانيه ای بزاره تو سايت.Whistle

Root is not accessible
۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۲:۱۴:۵۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : saeid9
SaeedGh آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7
همیشه هر کاری که انجام میشه تعدادی موافق داره و تعدادی هم مخالف. این قبلاً هم دیده شده که مثلاً یکی در اینترنت آگهی میده که به یک نفر جهت خورده شدن نیاز داریم! اونوقت یکی هم پیدا میشه که از این ایده استقبال میکنه و میره خورده میشه! (میخوام بگم که ببینید نظرات تا چه حد متفاوته). بنابراین من تعجب نمیکنم که هنوز عده‌ای در بین ما وجود دارند که از IE خوششون میاد. ;)

۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۲۶:۱۲

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  mybb hamed_Arfaee 5 4,854 ۳۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۹:۳۰:۱۱
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
  دعوت به همکاری در MybbHelp SaeedGh 0 1,659 ۱۲-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۲۷:۴۷
آخرین ارسال: SaeedGh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS