نظرسنجی: از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
95 98 me 98se
0%
0 0%
2000
0%
0 0%
XP
50.00%
6 50.00%
Vista
8.33%
1 8.33%
7
33.33%
4 33.33%
خانواده Linux
8.33%
1 8.33%
در کل 12 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
نویسنده پیام
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #1
از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
سلام.
بعد از اومدن ویندوز 7 همه دارن کوچ میکنن به این سیستم عامل. ولی فکر میکنم هنوز در صد بالایی xp رو استفاده کنن. واقعا xp زمان خودش ترکوند. بیخود نبود که 7 سال مورد استفاده بود.

لطفا نظرتون رو در مورد سیستم خانگی و شخصیتون بیان کنید نه شرکت و محل کار. اگرم 2 3 تا سیستم یا 2 3 تا سیستم عامل دارید اونی که بیشتر استفاده میکنید رو انتخاب کنید.

میخواستم سیستم عامل های دیگه رو هم بذارم. مثل ویندوز Longhorn هست.
یه تصویر از این ویندوز.
[تصویر:  longhorn-reloaded.jpg]

ولی بیشتر از 6 گزینه ممکن نیست.

به نظر میاد 7 تکمیل شده ویستاست و ویستا تکمیل شده Longhorn.

ویندوز سرور 2003 و 2008 رو هم صرف نظر کردم. هکینتاش رو هم میشد گذاشت تو لیست. یا سیستم عامل های متفرقه مثل لیندوز.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۵۰:۳۶، توسط Payman62.)
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۴۵:۴۱
تشکر شده توسط : t3r!p3000, فاطمه وطن دوست
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: از چه سیستم عاملی استفاده میکنید؟
نقل قول: لطفا نظرتون رو در مورد سیستم خانگی و شخصیتون بیان کنید
والا ویندوز خونگی من اکس پی هست که خودم ساختم و خیلی هم دوسش می دارم. چون همه ابزار ها و امکانات و تنظیمانی که لازم دارم در حین نصب بلافاصه اعمال می شه. و لازم نیست که برم یه چند روزی وقت بزارم برای انجام تنظیمات و سفارشی کردن ویندوز.

در مورد ویندوز سون هم اگر به گذشته نگاه کنیم و این طور که از شواهد امر پیداست ماجرای روی بورس بودن 98 و بعد شکست ME و بعد افسانه XP دوباره داره تکرار می شه.
رو بورس بودن XP شکست VISTA و افسانه جدیدی به نام 7.
شباهت ویندوز ME با ویستا در همین هست. ویندوز ME در زمان خودش نو آوری های زیادی داشت که البته مثل ویندوز ویستا به دلیل عجله برای انتشار اون و درصد بالای ناپیداری و ناامنی با عدم استقبال روبه رو شد.
یادم هست یه نمونه از ابزای های نویی که از ویندوز ME روی ویندوز هست, SystemRestore اه. اون زمان یه فیلم بامزه داشت که یه بچه میومد میزد کامپیوتر یه دختررو داغون می کرد. بعد دختره با خونسردی تمام میومد سیستم رو اهیا می کرد و لبخند رضایت (تا بناگوش) بر لب داشت.

البته اینکه بیایم و فقط سیستم عامل رو از نظر ظاهر و توان گرافیک بررسی کنیم درست نیست (حداقل بین ما ها که کارمون کامپیوتر هست).
مثلا یه چیزی که من بعد از اینکه به عمق امنیتی ذخیره داده ها در ویندوز ویستا, بهش رسیدم: قابلیت کدینگ و حفظ ساختار بدنه ای ذخیره داده ها در والیوم های NTFS تو ویندوز ویستاست. درسته که ویندوز XP هم از NTFS پشتیبانی می کنه اما اکس پی نمی تونه ساختار بدنه ای ذخیره داده ها رو کامل پشتیبانی کنه و خیلی راحت حتی تو نسخه SP3 می شه با یک ترفند که فقط 5 تا کلیک خرج داره کدینگ امنتی NTFS رو در اکس پی باز گرد.
حالا می شه حدس زد چرا ویندوز های نسل جدید به جز NTFS رو والیوم های دیگه نصب نمی شند البته این یکی از دلایل هست و همه دلایل نبود.

از بحث دور نشم.
مایکروسافت از دو جاده برای سیستم عامل داره حرکت می کنه. ویندوز های خانگی (Win98 ME XP Vista Win7) و جاده سرویس دهنده (2000 2003 2008 NT) و یه جاده خاکی (که بعدا بیشتر پیشرفت می کنه و به جمع این دو تا جاده اصلی اضافه می شه) ویندوز های موبایل هست.

پس اگر اینجا می خوایم روی ویندوز خانگی\تجاری صحبت کنیم باید حول حوش همون دسته اول حرکت کنیم.
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۰۵:۳۷:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, alaska, فاطمه وطن دوست
sarv آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 2137
( 3496 تشکر در 882 ارسال )
ارسال: #3
من از مجبوري با XPدارم كار مي كنم
يكي از ايرادات شركت مايكروسافت اينه كه با هر سيستم عاملي كه وارد بازار ميشه كل روش كار عوض ميشه
(حالا اگه همش اينجوري نباشه 80%اينجوريه)
ولي در كل 7خيلي عالي بود هيف كه كارت گرافيكمو نشناخت

۱۷-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۳۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Payman62, t3r!p3000
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #4
سلام.
خوب صدای من رو هم نشناخت. برو تو سایت کارت گرافیکت درایور جدیدش رو دانلود کن. من از سایت مادر بوردم درایور صدا رو دانلود کردم. هم رو 64 بیت شناخت هم 32.
با ایجاد تغییرات زیادی من هم موافقم. کاربر تا بیاد هماهنگ شه چی کجاست زمان میبره و یه جورایی میره رو اعصاب.
الآن من هر چی دنبال سرچ حرفه ای ( نه اونی که بالای اکسپلورر میاد ) پیداش نمیکنم.
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۳۵:۱۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000, فاطمه وطن دوست

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستم های اعلام حریق چیست؟ golzar84 0 2,148 ۲۳-بهمن-۱۳۹۴, ۱۹:۰۴:۱۹
آخرین ارسال: golzar84
Question [سوال] چند تست سیستم عامل javaweb 0 1,728 ۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۸:۵۹:۴۹
آخرین ارسال: javaweb
  خاموش و روشن شدن هارد و هنگ کردن سیستم ترانسپورتر 9 10,657 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۳۳:۵۹
آخرین ارسال: son of wisdom
  مشکل صدای سیستم فاطمه وطن دوست 7 12,251 ۲۶-مهر-۱۳۸۸, ۰۱:۲۲:۴۵
آخرین ارسال: babyy
  خرید سیستم Payman62 9 9,239 ۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۰۱:۳۷
آخرین ارسال: Payman62

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS