امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يه پيشنهاد 20
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #12

منظورت از خبر نامه اينه كه واسه اعضا آخرين برنامه ها رو بفرسته؟؟؟ يا آخرين اخبار آى تي رو تو سايت بزنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۶-تير-۱۳۸۳, ۱۴:۴۳:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
nimakhan آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #13

سلام.منم بعنوان يك دانشجوي كامپيوتر با اين ايده موافقم كه در نوشتن پروژه هامون از اونايي كه بلدن كمك بگيريم
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۰۲:۰۱:۴۳
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14
Re: يه پيشنهاد ديگه.
ashkan نوشته است:آقا من تو اين مدت كه كار ميكردم تو سايت ، چندين بار از طرف بيعضيها ازم خواسته شد برنامه اي براشون بنويسم يا كسي رو معرفي كنم كه برنامه براشون تهيه كنه(راستش رو بخوايين بخاطر مشغله كاري بيخيالشون شدم-فقط يه مورد رو به دوستان ايميل زدم ولي جوابي نگرفتم.) از لحن و نوع گفتار حس ميكردم اينها دانشجو هستن و پروژه اي دارن ميخوان انجام شه و حاضرن بابتش يه پولي هم بدن .(هرچند كم)
حالا نظر من اينه : آيا اگه من بيام و در اينجا يه مكانيزمي ايجاد كنم كه طرف بتونه برنامه درخواستي خودشو بزنه (يعني مشخصات برنامه درخواستيش رو بزنه) و مبلغي هم كه حاضر به پرداختشه اعلام كنه و من اينو به شما دوستان كه اينجا پست ميزنيد بدم
1- اولا اصلا حاضر هستيد اين كارو بكنيد؟
2- اصلا فك ميكنيد پيشنهاد خوبي هست؟
3- شماها كه دانشجو هستيد و تو دانشگاه هستيد چقدر فك ميكنيد اين كار مفيد باشه؟؟؟ و بشه جذب افراد انجام داد.
4- آيا فك ميكنيد اگه هزينه و وقتي كه صرف ميشه به اينجور كارها ميرزه(البته چون خودم زماني دانشجو بودم ميدونم كه بلاخره پروژه ها اكثرا تكراري هستن و شايد اولش يكم سخت باشه ولي خوب بلاخره وقتي سورسات كامل شد ديگه مشكلي نيست).
5- البته اين قول كاملا پاربرجا هست كه سايت حداقل 6 ماه برنامه اي رو كه درخواست شده تو سايت نزنه و به كسي هم نده .
من موافقم~!
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۰۹:۳۹:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #15
منظور
يعني واسه اعضا يه مجله الكتريكي بزنه ( خبرنامه )

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۱۸-تير-۱۳۸۳, ۱۰:۵۷:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #16

اي بابا من مثل اينكه اولين سفارش دهنده هستم. بابا يه وبلاگ دارم به انگليسي تو آپلود كردن موندم. يه برنامه فارسي به انگليسي ترجمه كن مي‌خوام. يه طرح هم دادم كه يه جور صندوق براي اينكار درست بشه. آخه مفتكي كاركردن خيلي خيلي مسخره‌اس
خواهشا بدادم برسيد. بابا 10000 تومان مي‌دم. من مطمينم همه اگه اينو بفهمند پول مي‌ذارند و اين زحمت اشكان خانو زياد مي‌كنه؟! دمش گرم.
۲۰-تير-۱۳۸۳, ۱۹:۳۵:۵۹
تشکر شده توسط : t3r!p3000
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #17

دوست گرامي سلام .
مترجم اونم فارسي به اينگليسي . خوب اگه ميشه براي من يك ايميل بزن و مشخصات دقيقتر مترجمت (نيازهاي مترجمت بصورت دقيق) رو با مشخصات خودت مثل نام و نام خانوادگي و شماره تماس و ايميل تماس(ايميلي كه با اون سريع بشه بهت دست رسي داشت) و هر مشخصاتي كه فك ميكني شايد لازم شه و اينكه به چه زبون برنامه نويسي ميخوايي باشه و چه مدته نياز داري اين برنامه رو (يعن تا كي لازمش داري) و ... ،اگه شماره تماس نداشتي حتما يه ايميل خوب بده .
۲۱-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۳۰:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پيشنهاد براي ارتقاي www.iranled.com t3r!p3000 40 29,312 ۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۰:۰۶:۳۶
آخرین ارسال: ha_60
  يك پيشنهاد بدرد بخور در زمينه بخش هاي مختلف انجمن Iron_Fist 5 4,051 ۲۰-آذر-۱۳۸۴, ۱۳:۳۵:۳۸
آخرین ارسال: Iron_Fist
  پيشنهاد تاسيس انجمنهاي جديد NabiKAZ 6 5,049 ۲۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۱:۳۷:۰۲
آخرین ارسال: NabiKAZ
  پيشنهاد براي آقا اشكان vahid_mortezavi 1 2,429 ۳۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۶:۰۲:۴۸
آخرین ارسال: ashkan
  پيشنهاد tishtar 22 17,242 ۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۷:۴۳:۵۲
  يك پيشنهاد راجع به سايت v-mashmoolie 5 5,171 ۱۳-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۴۷:۳۴
  پيشنهاد براي ارزيابي بهترين برنا ashkan 2 3,468 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۳, ۰۸:۵۸:۳۰
  دو پيشنهاد Mamad2003 1 2,431 ۱۹-فروردین-۱۳۸۳, ۱۴:۵۱:۴۸