امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویز در ارسال دیتا به شیفت رجیستر
نویسنده پیام
edifier آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 1
( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
نویز در ارسال دیتا به شیفت رجیستر
دوستان سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من یه آی سی از شرکت توشیبا پیدا کردم به نام TB62726 که مخصوص تابلو روان طراحی شده. در واقع یه شیفت رجیستر16 بیتی است که لچ داره و هر خروجی تا 90 میلی آمپر درایو میکنه. (دیتاشیت رو واستون می فرستم)
البته تو ایران موجود نبود ، سفارش دادم از چین واسم آوردن.
من 50 تا از آی سی هارو به صورت آبشاری استفاده کردم. (یعنی serial out یکی به serial in دیگری، تا آخر)
و حالا یه مشکل بزرگ باهاش دارم.
وقتی خروجی های آی سی در حال درایو کردن LED ها هستند، بیت های ورودی به شیفت رجیستر با کمی خطا وارد میشن. یا در serial in خطایی رخ میده یا در clock.
اما اگه enable آی سی رو غیر فعال کنی(یعنی جریان خروجی های آی سی قطع باشه) و بیت ها رو به شیفت رجیستر بدی ، درست وارد میشن. وارد کردن بیتها به 50 تا آی سی زمانی در حدود 5 میلی ثانیه طول میکشه. در واقع خاموش بودن همه LED ها در این زمان برای تابلو غیر ممکنه.
پس باید بدون غیرفعال کردن خروجی ها وبدون خطا ورودی ها رو به آی سی بفرستیم. توی دیتاشیت راجع به این خطا چیزی پیدا نکردم.
من سر این موضوع زمان خیلی زیادی صرف کردم و راههای زیادی رو امتحان کردم، ولی نتیجه ای نگرفتم.
اگه میتونید کمکم[b] کنید ، واقعا ممنون میشم.

فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   TB62726ANG.pdf (اندازه: 223.52 KB / تعداد دفعات دریافت: 82)
۲۲-تير-۱۳۸۹, ۱۱:۲۳:۳۷
ehsankhalili136 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: نویز در ارسال دیتا به شیفت رجیستر
احتمالا وقتی خروجی فعال هست جریان زیاد می کشه و در کار ای سی اختلال ایجاد می شه . می تونی جریان ای سی را از دیود ها جدا کنی
راه دیگر تقسیم تابلو به بلوک های مختلف هست مثلا شما تابلو تونو به ده بلوک 40 تایی تقسیم کنید که هرکدام دیتا و لچ جداگانه داشته باشه اما کلاک می تونه مشترک باشد من یک تابلو اینچنینی دیدم که نور خوب سرعت کافی داشت و نویز هم نداشت
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-خرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۳۷:۰۴، توسط ehsankhalili136.)
۰۷-خرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۳۱:۱۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دیتا شیت جک پاور sara90 3 2,921 ۰۱-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۲۱:۴۶
آخرین ارسال: aKaReZa75
  نکات حائز اهمیت در طراحی برد و PCB برای کاهش نویز reza555 3 21,937 ۲۰-اسفند-۱۳۹۰, ۱۹:۳۵:۴۶
آخرین ارسال: mobah
  تفاوت بین پایه های دیتا و آدرس در PT2262/72 hamed dehghani 1 2,967 ۰۷-شهریور-۱۳۹۰, ۲۳:۴۸:۳۶
آخرین ارسال: h0x00i
  ایجاد نویز مصنوعی جهت تست کارکرد مدارات میکرو و... رسول 5 7,397 ۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۲۱:۱۹:۱۴
آخرین ارسال: رسول
  مجله نویز joker 0 2,153 ۰۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۵۱:۰۱
آخرین ارسال: joker

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS