امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
نویسنده پیام
soy1345 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 31
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #188
RE: سوالهای برنامه نویسی با کامپایلر BASCOM
آقای sharin با عرض سلام و خسته نباشید
بنده از حضورتان عذر میخوام اگر جسارتی از طرف بنده باشه باید ببخشید از شما خواهشمندم همین صفحه پستهای بالا رو نگاه کنید و ببینید چقدر بی دقتی کرده اید الان عرض میکنم بنده یه قسمت از برنامه خواندن ولتاژ از ADC رو گذاشته ام و سوالم این بود که چطوری میتونم تو این برنامه شرط بزارم که اگر ولاتژ به 10 رسید کلمه Lower نشون داده بشه شما اصلا دقت نکرده اینطوری جواب دادید که برنامه شما اشتباهه و باید اینطور مینوشتید و شرط رو معرفی کرده اید در صورتی که هنوز ما اونجا شرط رو ننوشته ایم اون خود برنامه هستش و بعدا خودم شرط رو هم توی برنامه نوشته و تقدیم کردم که مشکلم حل شده و اما در مورد برنامه نویسی: بنده یه مثال بزنم مثلا شما میخواین به بنده رانندگی یاد بدین با گفتن اینکه کلاج بگیر و بده دنده و پدال گاز رو فشار بده من نمیتونم راننده بشم در این مورد هم قضیه همینه خارجی برنامه رو اختراع کرده اند و براش مثلا برنامه بیسکام رو هم نوشته اند و آیسی هم برامون فرستاده اند و مارا راهنمایی کرده اند که اینطور بنویسیم ولی ما خودمون با هم کنار نمی آییم یه مورد از برنامه نویسی رو بگم مثلا خواندن ولتاژ از ADC حالا شما اگه برنامه اینو بنویسین و بذارین رو سایت چه پیش میاد مطمین باش که یه قدم مثبتی برداشتید که دیگران هم این برنامه رو یاد میگیرن و کلا تمام پروژه های که هدفشون خوندن ولتاژ از ADC است یاد میگیرن و هی مزاحم شما نمیشن که هیچ و از شما هم قدردانی میکنن
بنده سوالم این بود که سه تا شصتی به میرو ببندیم مثل شصتی های تنظیم ساعت و با استفاده از PWM منویی رو در LCD2x16 طراحی کنیم و با اینها بتونیم مثلا صدای ورودی از یکی از پایه های میکرو رو کم کنیم بعد با زدن ست بریم تنظیمات بعدی و بطور مثال نور صفحه رو کم و زیاد کنیم و .... همانطور که عرض کردم مثل ساعت منتها ایجا بجای ثانیه و دقیقه و ساعت موضاعات دیگه رو تنظیم میکنیم باز هم از حضورتان عذر میخوام از اینکه تو این مدت وقتتونو گرفتم با تشکر آیدین
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۵:۲۷:۲۱
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #189
سلام.

نقل قول: بنده از حضورتان عذر میخوام اگر جسارتی از طرف بنده باشه باید ببخشید از شما خواهشمندم همین صفحه پستهای بالا رو نگاه کنید و ببینید چقدر بی دقتی کرده اید الان عرض میکنم بنده یه قسمت از برنامه خواندن ولتاژ از ADC رو گذاشته ام و سوالم این بود که چطوری میتونم تو این برنامه شرط بزارم که اگر ولاتژ به 10 رسید کلمه Lower نشون داده بشه شما اصلا دقت نکرده اینطوری جواب دادید که برنامه شما اشتباهه و باید اینطور مینوشتید و شرط رو معرفی کرده اید در صورتی که هنوز ما اونجا شرط رو ننوشته ایم اون خود برنامه هستش و بعدا خودم شرط رو هم توی برنامه نوشته و تقدیم کردم که مشکلم حل شده

اين متني هست كه بنده نوشتم _در پست 184 !
نقل قول: R = V \ 10

اين رابطه اگر براي ولتاژ هست كه غلطه ...
رابطه رو تو پست قبليم نوشتم.
به اون تيكه كه Bold اش كردم اگر دقت مي كرديد ، نبايد اين حرف رو مي زديد.
بنده نگفتم برنامه ي شما غلط هست ، براي حرف ام شرط گذاشتم ! ( و شرط اينه كه اگر براي تشخيص ولتاژ 10 ولت اين تيكه از كد رو زديد ، غلط هست ) و اگر به منظور ديگه اي بوده كه مشكلي ندارهه .

بنده بي دقتي نكردم ( هر ارسال رو چند باري ميخونم ) ( اگر چه بعضي وقت ها اشتباه هم پيش مي ياد ، به هر حال انسانيم ) ، احتمالا شما بد متوجه شديد.
اين از اين .

نقل قول: اما در مورد برنامه نویسی: بنده یه مثال بزنم مثلا شما میخواین به بنده رانندگی یاد بدین با گفتن اینکه کلاج بگیر و بده دنده و پدال گاز رو فشار بده من نمیتونم راننده بشم در این مورد هم قضیه همینه خارجی برنامه رو اختراع کرده اند و براش مثلا برنامه بیسکام رو هم نوشته اند و آیسی هم برامون فرستاده اند و مارا راهنمایی کرده اند که اینطور بنویسیم ولی ما خودمون با هم کنار نمی آییم

شك نكنيد كه همچين چيزي اصلا صحت نداره ! اصلا !!
جدا از اين بحث ها ، اينجا آموزشگاه نيست ، اين جا انجمن ( فروم ) هست ، فرق اينها از زمين تا آسمون هست.

نقل قول: مثلا خواندن ولتاژ از ADC حالا شما اگه برنامه اینو بنویسین و بذارین رو سایت چه پیش میاد مطمین باش که یه قدم مثبتی برداشتید که دیگران هم این برنامه رو یاد میگیرن و کلا تمام پروژه های که هدفشون خوندن ولتاژ از ADC است یاد میگیرن و هی مزاحم شما نمیشن که هیچ و از شما هم قدردانی میکنن
خوب اگر اينطوري باشه كه بنده بايد از زندگي روزانه خداحافظي كنم و ... ، نمي دونم پشت اين حرف چه منطقي هست !
اما ، هر نرم افزاري يه help اي دارهه و يه پوشه ي sample ، اگر ما از وجود اينها با خبريم و مي دونيم بهترين منبع آموزشيه هر نرم افزار help اون هست ، پس سوال ها و درخواست هاي بي جا چرا ؟!
AVR و bascom انقدر همه گير شده كه خيلي راحت شما مي تونيد تيكه كد مربوط به هر بخشي رو خيلي راحت پيدا كنيد ... !
امروز شما اين درخواست رو مي كنيد ، فردا هم يكي ديگه اين درخواست رو مي كنه و ...
متاسفانه اين يه حقيقت هست كه ما ايراني ها لغمه ي آماده مي خوايم و حاضر نيستيم براي موارد حتي خيلي ساده هم تلاش كنيم. البته خودم هم ايرانيم ، اما براي پيشرفت بايد تغيير كرد.
حالا اين يه بخشش هست ، اين صحبت ها جنبه هاي ديگه اي هم دارهه ، اما لزومي ندارهه مطرح بشه ... بگذريم.

نقل قول: بنده سوالم این بود که سه تا شصتی به میرو ببندیم مثل شصتی های تنظیم ساعت و با استفاده از PWM منویی رو در LCD2x16 طراحی کنیم و با اینها بتونیم مثلا صدای ورودی از یکی از پایه های میکرو رو کم کنیم بعد با زدن ست بریم تنظیمات بعدی و بطور مثال نور صفحه رو کم و زیاد کنیم و .... همانطور که عرض کردم مثل ساعت منتها ایجا بجای ثانیه و دقیقه و ساعت موضاعات دیگه رو تنظیم میکنیم باز هم از حضورتان عذر میخوام از اینکه تو این مدت وقتتونو گرفتم با تشکر آیدین

خوب باز هم برگشتيم سر خونه ي اول !
متوجه ام مي خوايد چيكار كنيد ، اما چيا رو بلديد و چيا رو بلد نيستيد ؟ ( باز مشخص نكرديد !! )
كجاي كدها تون گير داريد كه درست عمل نمي كنه ؟
اصلا سعي كرديد خودتون روش فكر كنيد؟

اگر شما تا اينجاي برنامه رو نوشتيد ، مطمئن باشيد اين تيكه رو هم مي تونيد بنويسيد ، چون اصلا نكته ي اضافه اي ندارهه !!

تيكه كدي كه مشكل دارهه رو بذاريد تا دوستان كمك كنن.

و اگر منتظر هستيد كه كد آماده تحويل بگيريد ، همونطور كه قبلا گفتم ، از لغمه آماده خبري نيست و اينجا فروم هست ، جايي كه همه به هم كمك مي كنيم . ماهي فروشي نيست ، مكاني براي ياد گرفتن ماهي گيري هست.

پيشنهاد مي كنم چندتا تاپيك به جواب رسيده ببينيد و ببينيد چي باعث به جواب رسيدن يك تاپيك مي شه ...
همكاريه همه سويه ...

موفق باشيد.

۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۰۹:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #190
با سلام
مثل اینکه شما رو حرف خودتون هستید صد بار هم ما بگیم شما قبول نمیکنید دوست عزیز من در برنامه بالا نوشته ام

Start Adc
V = Getadc(0)
Stop Adc
R = V \ 10
اینجا R تقسیم شده بر ده این خود برنامه است شرط نیست و بعد شرط رو برای R مینویسم که این مشکل حل شده چه قبول کنید چه نکنید
در مورد فرمایش شما اینجا انجمنه معناش اینه که اینجا یه محفل دوستانه است و همه میان مشکلشون رو میگه و از همین انجمن یکی میاد و جواب رو میده لازم نیست شما جواب بدین مثلا در همین انجمن آقای پردازشگر تمامی پاسخهایی که داده اند کامل راهنمایی کرده اند و مشکل حل شده بنده همیجا از ایشون تشکر میکنم این را هم عرض کنم دوست عزیز شما سلیقه مخصوص به خود دارید از قدیم گفته اند همه چیز رو همگان دانند و همگان از مادر زاده نشده اند باید بگم هیچکس نمیتونه با help نرم افزار تمام برنامه هایی که میخواد بنویسه اگر به غیر از این بود که آموزشی در کار نبود اگر جواب شما به مشکل بنده help نرم افزار است خواهش میکنم به سوال بنده شما جواب ندهید و امیدوارم یه روزی به گفته های بنده برسید و میدونم شما هم قبلا موقع یاد گیری مشکلات همچنینی داشتید و یکی شما راهنمایی کرده و الا هیچکاری با help نرم افزار نمیتونستید بکنید به هر حال بگذریم طولانی کردن بحث نه به سود بنده است نه به سود شما باز هم در طول این مدت اگه وقتتون رو گرفتم عذر میخوام و نمیخوام دیگه بحث کنیم با تشکر آیدین
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۰۷:۱۱
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #191
حرفي نيست ... ، ادامه دادن فايده ندارهه و از اينجا به بعد صلاح نيست ...
با اين حساب اصلا متوجه گفته هاي بنده نشديد ... ، اما مطمئن هستم پارسي نوشتم ، پس احتمالا مشكل در جاي ديگريست .
در مورد روند آموزشي من حتي سعي نكنيد بهش فكر كنيد ، شما از بنده هيچي نمي دونيد ... ، در همين حد بگم كه اگر پيرو تفكر شما بودم، تا الان از پس AVR هم بر نمي يومدم ، چه برسه به بقيه ي كارا ...

جالبه كه در پاسخ دادن به بعضي از دوستان بدهكار هم مي شيم ...!
متشكرم، باعث شديد يه تجربه ي جديد ديگه هم كسب كنم. خيلي ممنون !

واقعا اين موجود 2 پا چقدر جالبه ... ، هر از گاهي من رو به وجد مي يارهه ...
تبريك مي گم!!
لطفا به اين پست جواب نديد كه مجبور نشم جواب بدم و فقط منتظر پاسختون باشيد.

با تشكر
Sharin

۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : parsegade, salehjg
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 47

تشکرها : 162
( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #192
اقای soy1345 امیدوارم که از حرف من ناراحت نشید ولی این طرز دایالوگ تو انجمن نیست.شما دارین با حالت طلبکارانه بازخواست میکنید.دوست خوب مون خیلی محترمانه جواب شما رو میدن ولی شما........)ببینید دوست من، اگه نام کاربری من رو سرچ بکنید میبینید که من چقدر تو این سایت سوال پرسیدم و دوستان هم لطف کردند و جواب منو دادند.و این در حالیه که ما هیچکدوم همدیگه رو نمیشناسیم و هرکدوم یه جایی هستیم ولی بچه های انجمن بدون هیچ منتی پاسخ سوالات رو میدن.من در ابتدا هیچ چیزی از avr نمیدونستم و اولین چیزی که یاد گرفتم از همین انجمن بود.هر سوالی که به ذهنم میرسید میومدم اینجا و میپرسیدم و جواب میگرفتم.ضمن اینکه خودم هم تلاش میکردم.تا اینکه کم کم یه چیزایی یاد گرفتم.شما هم ظاهرا هنوز اول راهید.پس صبور باشید و هر سوالی که دارید محترمانه بپرسید و مطمئن باشید که اگه کسی تو انجمن بلد بود جوابتون رو میده
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳:۲۴، توسط parsegade.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹:۳۱
تشکر شده توسط : sharin
soy1345 آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #193
دوست عزیز کجای این حرفها محترمانه است دوستمون با حرفهای کنایه ای توهین میکنه حالا شما اینطور میفرماید به حرفهاش دقا کن انسان موجود دو پا! بگذریم آقا چه جوابی به سوالات بنده داده که طلبکارم هست راستی دوست عزیز یا من نمیفهمم یا اینکه نمیتونم بفهمونم کی از ایشون خواسته که برای ما برنامه بنویسه خودش میگه و خودش هم تفسیر میکنه مگه من از ایشون دعوت کردم و یا خواستم که جواب بده که خدار رو شکر هیچ جوابی هم به بنده نداده بنده خودم تو خونه کار میکنم و تا اینجای برنامه رو هم خودم نوشته ام و هیچکس کمکی نکرده و انتظار این را هم ندارم که کسی کمک کنه ما راهنمایی خواستیم اون هم که نکردند دیگه توهین چرا ولی یه چیزی رو عرض نکرده نمیخوام برم و اون اینکه از فردا ما هم بریم یه سایت باز کنیم هر کی اومد مشکلش رو گفت بهش بگیم برو help نرم افزارو بخون این جواب نیست به این راهنمایی نمیگن چون همه اونهایی که میان تو این انجمن چه شما بگین و چه نگین خودشون میدونند که هر نرم افزاری یه help داره و اگه بتونن با اون کاراشونو انجام بدن دیگه به انجمن نمی آمدند تمام انجمن رو بنده میخونم از هر کسی یه چیزی یاد میگیرم ولی این تنها بنده نیستم تمام پاسخهای که ایشون داده اند فقط همینه اگه باور نمیکنین بنده اینها رو جمع کنم و یه فایل پی دی اف بسازم و بزارم خودتون قضاوت کنین منکه با ایشون دشمنی ندارم نه آقا منو میشناسه نه بنده ایشون رو بنده اولین و آخرین سوالی که که در این انجمن کردم همین بود و میدونم خیلی سخته این برنامه ساعت نیست این برنامه واسه فلزیابه که شرکتهای بزرگ توی دنیا روی این کار میکنند بگذریم دوست عزیز بنده به کسی توهین نکرده ام و نمیخوام جواب توهین های ایشون رو بدم و زیاد از بحث هم خوشم نمیاد اگه به پستهای بنده نگاه کنین بنده چندین بار عذر خواهی کرده ام اما یه بار هم ایشون عذر خواهی نکرده که هیچ توهین هم کرده اصلا مشکلی نیست مطمین باش که دنیا کوچکه و یه روزی آدم به آدم میرسه
با عرض معذرت و عذر خواهی از تمامی دست اندر کاران این انجمن
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۲۸:۴۲
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #194
دوست عزیز رو همون مداری که شما دارین کار میکنید من هم دارم کار میکنم.ولی ظاهرا شما خیلی عجله دارید.این کار با عجله درست نمیشه
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۵۰:۵۸
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #195
همه ی ما اینجا فقط به خاطر کمک به هم دیگر وقت صرف میکنیم.
اگر کسی به پستی جواب داده، وقت گذاشته، مطمئن باشید که شخص شریفی بوده، که بی هیچ منت وقتش رو برای شما گذرونده در حالی که می تونست به زندگی خودش برسه.

منظورم کاربر خاصی نیست کلا" .

جناب soy1345 خوشحال میشیم که شما هم مثل دوستان وقتتون رو صرف جواب دادن به مسائل علمی بکنید، همان طوری که دوستان وقتشون رو برای شما صرف کردن و مارو از تجربه های 46 ساله خودتون بهره مند کنید :)

در ضمن در این انجمن هیچ کس به دنبال مقام و درجه ی کاربری نیست.
و اگر کسی مدیر هست منت سر بقیه گذاشته. چون بغیر زحمت چیزی نداره.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۱۶:۳۰، توسط salehjg.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۰۵:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sharin
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #196
واسه تغییر فضا من سوالم رو اینجا مطرح میکنم:Question
من در مورد پروتکل spi فایل pdf 1 نفر رو مطالعه کردم یه چیزایی دستگیرم شد.ولی مشکلم رو حل نکرد مشکل من اینه:میخواستم اگه امکان داره ابن فایل رو ببینید و کمکم کنید.من میخوام با استفاده از پروتکل( spi) و انالوگ به دیجیتال خارجی مقادیر انالوگ رو روی ال سی دی نشون بده.واینکه چطور میتونم فرکانس پروتکل رو به دلخواه تغییر بدم.میخوام فرکانس پروتکل با فرکانس پالس که در خروجی ای سی دارم یکی باشه(فرکانس پالس خروجی 500 هرتزه) تو این فایل پروتئوس adc 10 بیته

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   send.rar (اندازه: 26.17 KB / تعداد دفعات دریافت: 35)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۲۵:۳۷
parsegade آفلاین
در حال پیشرفت

( 62 تشکر در 44 ارسال )
ارسال: #197
خواهشایکی از اساتید بیاد جواب ما رو بده.
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۰۵:۲۰
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #198
سلام
زیاد به avr مسلط نیستم.( بسکام هم همچنین)

به help بسکام نگاه کردم.
مقدار clock_rate که شما 16 در نظر گرفتید ، فرکانس spi رو مشخص میکنه.

نقل قول:
The clock rate selects the division of the of the oscillator frequency that serves as the SPI clock. So with 4 you will have a clock rate of 4.000000 / 4 = 1 MHz , when a 4 MHZ XTAL is used.

یعنی کریستال شما هرچی باشه، فرکانسش تقسیم بر مقدار clock_rate میشه و حاصل فرکانس spi خواهد بود.

یعنی با این حساب اگر کریستال شما 1مگ باشه، برای خروجی 500 هرتز باید مقدار clock_rate برابر 2000 باشه!
حالا برای کریستال 16 مگ 32000 میشه!!!
نمیدونم شاید مقدار clock_rate محدودیت داشته باشه.
باید به دیتاشیت میکرو نگاه کرد.(تا سایز اون رجیستر رو فهمید)

یه بار تست کنید ببینید مشکلتون حل شد؟
تجربه ای در این مورد ندارم، فقط از روی help این چیزا رو گفتم.

موفق باشید.

الان دیتاشیت رو نگاه کردم.
طبق صفحه ی 137 دیتاشیت، حداکثر میشه تا F osc /128 فرکانس رو کاهش داد.
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
شاید باید از spi نرم افزاری استفاده کرد(به حای hard باید soft بنویسید)
و یا باید کریستال کمتری در نظر بگیرید. مثلا بیشترین کریستال ممکن 64 کیلوهرتز خواهد بود. البته باعث میشه سرعت پردازش پایین بیاد. بستگی به کارتون داره.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۴:۰۱:۴۶، توسط salehjg.)
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۳:۴۵:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : parsegade, sharin

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question [سوال] کمک در برنامه نویسی دور موتور خودرو HPower 6 2,592 ۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۲:۰۳:۵۷
آخرین ارسال: alimogmov
  برنامه نویسی AVR به روش فلوچارتی با نرم افزار FLOWCODE AVR V3 koorosh.k 8 12,641 ۲۴-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۴۶:۰۸
آخرین ارسال: 1نفر
  BASCOM-AVR V2.0.5.0 + Patch p3rtic@n 2 5,472 ۰۵-شهریور-۱۳۹۴, ۱۵:۴۵:۰۱
آخرین ارسال: ehsan2774
  برنامه نویسی بیسکام soy1345 17 13,270 ۲۳-مرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۷:۵۶
آخرین ارسال: MN-123
  آموزش برنامه نویسی ربات مسیریاب kamran0080 3 10,199 ۲۶-تير-۱۳۹۴, ۱۷:۲۵:۳۶
آخرین ارسال: sona2
Exclamation کمک در مورد برنامه نویسی avr . saeedsniper2 5 3,585 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۲۰:۳۳
آخرین ارسال: kimiafars
  سوال در مورد انتخاب سنسور و برنامه نویسی dj kaka 10 6,397 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۰۹:۱۱:۰۳
آخرین ارسال: dj kaka
  کمک در برنامه نویسی mehdi_mecha 1 2,363 ۰۸-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۵۸:۰۵
آخرین ارسال: a.mehran
  خطا در نصب کامپایلر ۶٫۲ ATMEL Studio cinapa 0 1,536 ۰۷-بهمن-۱۳۹۳, ۱۵:۲۸:۳۱
آخرین ارسال: cinapa
  [آموزشی] Exclamation دانلود ویرایش دوم کتاب اصول کار با میکرو کنترلر های avr و کامپایلر بسکام a.mehran 0 3,259 ۱۷-آبان-۱۳۹۳, ۱۸:۵۵:۳۰
آخرین ارسال: a.mehran

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS