امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال دو کی پد به میکرو؟
نویسنده پیام
fffkral آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
اتصال دو کی پد به میکرو؟
سلام
دوستان من باید یه ماشین حساب مهندسی با بسکام بنویسم و زود تحویل بدم!!!
میخواستم بپرسم اگه دو تا کی پد مثلا به پورتهای a,b وصل کنم چطوری تو بسکام ورودی بگریم از دوتاشون!؟
منتظر راهنمایی شما و متشکرم
۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۱۷:۳۵
EBKA آفلاین
مخترع

موضوع‌ها: 89

تشکرها : 1655
( 2792 تشکر در 982 ارسال )
ارسال: #2
RE: اتصال دو کی پد به میکرو؟
(۰۸-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۱۷:۳۵)fffkral نوشته است: سلام
دوستان من باید یه ماشین حساب مهندسی با بسکام بنویسم و زود تحویل بدم!!!
میخواستم بپرسم اگه دو تا کی پد مثلا به پورتهای a,b وصل کنم چطوری تو بسکام ورودی بگریم از دوتاشون!؟
منتظر راهنمایی شما و متشکرم
سلام..
فک کنم این طور بشه که تو وسط برنامه config kbd=portx رو عوض کنی!!!

ابراهیم خوانین زاده
 ساعت کار بدن انسان بیشتر وقتها, کمتر از 657.000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد  :():کمی فکر کنیم.....

259-734

[/url]
وبلاگ من

وب سایت من
[url=http://www.ebka-intelligent.com/]
آموزش کار با rfm12b,آموزش کامل ای سی ds1307, آموزش اتصال ماژول em18,سنسور رنگ ,سنسور گاز, و ... در وبلاگ من خواهید دید

۰۸-تير-۱۳۹۰, ۲۲:۱۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : mhpc2009
ayoobz آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 10

تشکرها : 17
( 53 تشکر در 24 ارسال )
ارسال: #3
RE: اتصال دو کی پد به میکرو؟
سلام
منظورتون از اتصال دو تا کیپد چیه ؟ شما در استفاده از دو کیپد میتونین دو هدف رو داشته باشین.
1-یکی اینکه این دو در کنار هم تشکیل یک کیپد بزرگتر رو بدن مثال با دو کیپد 4*4 میتونیم یک کیپد 4*8 داشته باشیم و
2- اینکه این دو کیپد در کنار هم یک کار رو انجام بدن یعنی در کل ما با یکی از دو کیپد 4*4 به صورت دلخواه یک کار رو انجام میدیم.(دو کیپد با کار مشابه)
جواب گزینه 1:
اگر منظورتون گزینه یک هست شما میتونید ستونهای دو کیپد رو به هم وصل کنید و در کل یک کیپد با چار ستون و هشت سطر بدست بیارید.برای وصل کردن اون به میکرو ستونها مشترک و سطرهای کیپد اول به پورت اول (مثال PA ) وصل میشه حالا برای وصل کردن 4 سطر بعدی که مربوط به گیپد دوم هست رو با دستور زیر پیکربندی میکیم(فرض کنید این چهار سطر رو میخوایم به PB0 تاPB3 وصل کنیم.بجای نوشتنconfig kbd = portA مین.یسیم
config kbd=porta ,debounce=50 , row4=pinb.0 , row5=pinb.1 , row6=pinb.2 , row7=pinb.3
با این دستور سطرهای اظافی را معرفی کرده و توسط دستور get kbd=() راحت اطلاعات رو از کیپد جدید میگیرید.

جواب گزینه2:
از روشی که تو گزینه اول گفتم میتونی استفاده کنی فقط باید تو نوشتن برنامه دقت کنی به طور مثال ما یک کیپد 4*8 داریم ولی میوایم به صورت دو کیپد 4*4 باشه که کلیدهای مشابه یک کار انجام بدن.خوب ما در دستور getkbd اعداد0تا (31رو دریافت میکنیم(0 تا 15 برای کیپد اول و 16 تا 31 برای کیپد دوم) حالا باید توجه کنی که کلید 0 متناظر با کلید 16 هست برای هر دو یک برنامه مشابه مینویسیم .
0=16 و1=17 و2=18 و3=18 و...
مثال )با فشردن هر کلید عدد مورد نظر در متغییر data قرار بگیره . با فرض پیکر بندی مدارمینویسیم:
source=getkbd()
if source=0 or source=16 then
data = source
....
امیدوارم متوجه شده باشی در ضمن میتونی از ایسی دیکودر با شماره MM74C922 استفاده کنی . البته به نظر من روش بالا بهتر چون سخت افزار اظافی نداره بهتره موفق باشی.
۱۰-تير-۱۳۹۰, ۰۰:۵۹:۵۲
تشکر شده توسط : reza555, mhpc2009, رسول, fffkral, saeidjan, sharin

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی یک سنسور جریان برای اتصال به میکرو ؟ mega16 6 1,738 ۲۷-اردیبهشت-۱۳۹۹, ۱۷:۳۸:۳۲
آخرین ارسال: Ambassador
  اتصال سنسور lm35 در فاصله 12 متری به میکرو ؟ mega16 3 1,643 ۲۷-بهمن-۱۳۹۸, ۱۸:۴۳:۲۸
آخرین ارسال: aKaReZa75
Question اتصال کامپیوتر به میکرو با بلوتوث surena3 0 2,563 ۱۷-فروردین-۱۳۹۶, ۱۲:۲۶:۲۶
آخرین ارسال: surena3
Question [فوری] اتصال lcd گرافیکی به پایه های دلخواه میکرو در بسکام behzadsen 4 4,337 ۰۵-دى-۱۳۹۵, ۱۵:۲۵:۳۰
آخرین ارسال: behzadsen
Exclamation اتصال به روتر enc28j60 HamidSay 11 7,714 ۲۹-آذر-۱۳۹۵, ۲۲:۲۳:۵۵
آخرین ارسال: HamidSay
  سوال در مورد اتصال حافظه eeprom جانبی به میکرو SBRE77 9 10,467 ۰۷-مهر-۱۳۹۵, ۲۳:۳۱:۲۹
آخرین ارسال: omidrn
  تست میکرو saber.k 10 14,048 ۰۹-شهریور-۱۳۹۵, ۰۲:۰۹:۲۷
آخرین ارسال: yadulla fazel
  [فوری] اتصال دوربین گوشی به AVR و نمایش بر روی ال سی دی n96 MN-123 9 7,186 ۱۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۲:۵۹:۴۴
آخرین ارسال: MN-123
Sad [سوال] اتصال کامپیوتر به میکرو از طریق پورت سریال Monje 11 11,438 ۱۱-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۷:۰۷
آخرین ارسال: alira725
  اتصال تابلو روان P10 با AVR HamidSay 0 3,022 ۲۱-اسفند-۱۳۹۳, ۱۹:۱۷:۲۵
آخرین ارسال: HamidSay

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS